Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

Шаблон URL товаров

seo2z

Recommended Posts

Здравствуйте.

Необходимо изменить шаблон URL товаров и категорий, подскажите как это реализовать?

Для товаров нужно вставить слово product в URL: site.ru/product/название_товара/ (сейчас site.ru/название_товара/)

для категорий по аналогии слово categorysite.ru/category/название_категории/ (сейчас site.ru/название_категории/)

Стоит ocStore v2.1.0.1, seopro включен. Я так понимаю, нужно ковырять seo_pro.php?

Змінено користувачем seo2z
Надіслати
Поділитися на інших сайтах

Здравствуйте.

Необходимо изменить шаблон URL товаров и категорий, подскажите как это реализовать?

Для товаров нужно вставить слово product в URL: site.ru/product/название_товара/ (сейчас site.ru/название_товара/)

для категорий по аналогии слово categorysite.ru/category/название_категории/ (сейчас site.ru/название_категории/)

Стоит ocStore v2.1.0.1, seopro включен. Я так понимаю, нужно ковырять seo_pro.php?

Правильно настроить Seo_pro.

qnd67go.png

Вот только, многие посоветовали бы этого не делать. Почитайте тему.

Надіслати

Это не решает мою задачу. Перечитайте, пожалуйста. 

В вашем примере вид URL будет такой:

site.ru/название_категории/название_товара/

а мне нужно:

site.ru/product/название_товара/

Надіслати

• 6 months later...

@chukcha,
воткнуть категорию назвав её соответствующим образом и выводить через неё все товары как через основную..
вот я не пойму зачем выше отписавшемуся для этого лезть в сео_про ?))

Змінено користувачем AWARO
Надіслати

Створіть аккаунт або увійдіть для коментування

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто!

Зареєструвати аккаунт

Вхід

Уже зареєстровані? Увійдіть тут.

Вхід зараз
  • Зараз на сторінці   0 користувачів

• Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.