Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

не меняется номер телефона. уникальный вопрос


freecms

Recommended Posts

Друзья , знаю мои вопрос покажется простым, но есть одно "но" вот сайт http://i-vengo.ru/ , попросили изменить телефон в шапке , нашел фаил heder.tpl в папке с шаблоном изменил нужную строку. Но телефон не изменился. Все испробовал. Что делать? 

Надіслати
Поділитися на інших сайтах


а модификатор обновить не пробовали ? ) 

Надіслати
Поділитися на інших сайтах

Вы создали тему в ветке:  Opencart 2.0: Песочница, для первой версии вам в другую песочницу. а по сути - у вас там жесть какая-то, окромя телефона. В корзину не попасть, если сразу после покупки закрыть диалоговое окно. Куча категорий без товаров. Вам проще с нуля все поставить. А за телефон может модуль какой отвечает, может в настойках темы, она у вас какая-то специфическая...

 

Надіслати
Поділитися на інших сайтах


Створіть аккаунт або увійдіть для коментування

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто!

Зареєструвати аккаунт

Вхід

Уже зареєстровані? Увійдіть тут.

Вхід зараз
×
×
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.