WildJar Опубліковано: 29 жовтня 2015 Share Опубліковано: 29 жовтня 2015 Добрый день! При заливке из UpLoad на сервер хостера, нужно ли удалять те файлы, которые находятся на сервере, или просто поверху залить из UpLoad? Спасибо! Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
deim Опубліковано: 29 жовтня 2015 Share Опубліковано: 29 жовтня 2015 (змінено) уточняйте что именно и на что именно вы заливаете например, в upload у вас новый модуль из двух файлов, а на сервере рабочий магазин. нужно удалять файлы с сервера? Змінено 29 жовтня 2015 користувачем deim Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... WildJar Опубліковано: 29 жовтня 2015 Автор Share Опубліковано: 29 жовтня 2015 Я заливаю стартовую инсталляцию ОС на новый сервер(но на нем какие-то файлы есть). Цитата из инструкции: Установка и настройка FTP-клиентаВ качестве FTP-клиента, мы рекомендуем использовать программу Filezilla – бесплатный FTP-клиент, который передаст OpenCart файлы на любой выбранный веб-сервер. Скачать его можно с http://filezilla-project.org/. Для начала откройте Filezilla. С левой стороны окна, на сервере Локальный диск, где содержатся данные вашего ПК, найдите место расположения распакованного архива OpenCart. Откройте папку “upload”. Не закрывайте папку на протяжении всей установки. Содержащиеся в папке файлы, должны быть перенесены на сервер Удаленный диск, который, в данный момент, неактивен, так как нет подключения к целевому веб-серверу. В дальнейшем там будут видны папки и файлы вашего сайта. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... afwollis Опубліковано: 29 жовтня 2015 Share Опубліковано: 29 жовтня 2015 на новый сервер(но на нем какие-то файлы есть)какие?.. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... WildJar Опубліковано: 29 жовтня 2015 Автор Share Опубліковано: 29 жовтня 2015 (змінено) какие?.. ну вот в public_html нужно же заливать, а там есть: 400.shtml 401.shtml и т.п. они нужны? или нужно всю там стереть и заливать в чистое? Змінено 29 жовтня 2015 користувачем WildJar Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... AlexDW Опубліковано: 29 жовтня 2015 Share Опубліковано: 29 жовтня 2015 пойдем от обратного на сервере сейчас есть какой-то рабочий сайт? если есть - ничего не трогать, сначала разобраться что и где если нет - "все там стереть и заливать в чистое" если не разбираетесь - сначала лучше уточнить у хостера что именно можно стереть из ненужного и куда заливать Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... WildJar Опубліковано: 29 жовтня 2015 Автор Share Опубліковано: 29 жовтня 2015 (змінено) Я тренируюсь, сервер тестовый(ну вернее пакет пока тестовый, сервер нормальный). Информация не ценная. Хочу поставить OC Store. Залил файлы, создал пустую базу. В инструкции пишут зайти на свой сайт (который должен будет быть и-магазином) и включится инстал. Инстал не включается. Пишет нет такого сайта. Я понимаю что туплю, но не понимаю где. :) Змінено 29 жовтня 2015 користувачем afwollis Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... AlexDW Опубліковано: 29 жовтня 2015 Share Опубліковано: 29 жовтня 2015 здесь смотрите возможно не в ту папку залили - уточните у хостера, посмотрите документацию у него на сайте Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... WildJar Опубліковано: 2 листопада 2015 Автор Share Опубліковано: 2 листопада 2015 Всем спасибо! (не знаю как репутацию тут оставлять) Банально хостер сделал ошибку(опечатку) в домене... Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... afwollis Опубліковано: 2 листопада 2015 Share Опубліковано: 2 листопада 2015 Банально хостер сделал ошибку(опечатку) в домене... валить от такого хостера надо. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Встановлення, оновлення, налаштування [Решено] Заливка из UpLoad Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich Промо банери в категоріях товарів Автор: IHOR1989 Trend - адаптивний універсальний шаблон Автор: DSV × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
WildJar Опубліковано: 29 жовтня 2015 Автор Share Опубліковано: 29 жовтня 2015 Я заливаю стартовую инсталляцию ОС на новый сервер(но на нем какие-то файлы есть). Цитата из инструкции: Установка и настройка FTP-клиентаВ качестве FTP-клиента, мы рекомендуем использовать программу Filezilla – бесплатный FTP-клиент, который передаст OpenCart файлы на любой выбранный веб-сервер. Скачать его можно с http://filezilla-project.org/. Для начала откройте Filezilla. С левой стороны окна, на сервере Локальный диск, где содержатся данные вашего ПК, найдите место расположения распакованного архива OpenCart. Откройте папку “upload”. Не закрывайте папку на протяжении всей установки. Содержащиеся в папке файлы, должны быть перенесены на сервер Удаленный диск, который, в данный момент, неактивен, так как нет подключения к целевому веб-серверу. В дальнейшем там будут видны папки и файлы вашего сайта. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
afwollis Опубліковано: 29 жовтня 2015 Share Опубліковано: 29 жовтня 2015 на новый сервер(но на нем какие-то файлы есть)какие?.. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... WildJar Опубліковано: 29 жовтня 2015 Автор Share Опубліковано: 29 жовтня 2015 (змінено) какие?.. ну вот в public_html нужно же заливать, а там есть: 400.shtml 401.shtml и т.п. они нужны? или нужно всю там стереть и заливать в чистое? Змінено 29 жовтня 2015 користувачем WildJar Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... AlexDW Опубліковано: 29 жовтня 2015 Share Опубліковано: 29 жовтня 2015 пойдем от обратного на сервере сейчас есть какой-то рабочий сайт? если есть - ничего не трогать, сначала разобраться что и где если нет - "все там стереть и заливать в чистое" если не разбираетесь - сначала лучше уточнить у хостера что именно можно стереть из ненужного и куда заливать Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... WildJar Опубліковано: 29 жовтня 2015 Автор Share Опубліковано: 29 жовтня 2015 (змінено) Я тренируюсь, сервер тестовый(ну вернее пакет пока тестовый, сервер нормальный). Информация не ценная. Хочу поставить OC Store. Залил файлы, создал пустую базу. В инструкции пишут зайти на свой сайт (который должен будет быть и-магазином) и включится инстал. Инстал не включается. Пишет нет такого сайта. Я понимаю что туплю, но не понимаю где. :) Змінено 29 жовтня 2015 користувачем afwollis Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... AlexDW Опубліковано: 29 жовтня 2015 Share Опубліковано: 29 жовтня 2015 здесь смотрите возможно не в ту папку залили - уточните у хостера, посмотрите документацию у него на сайте Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... WildJar Опубліковано: 2 листопада 2015 Автор Share Опубліковано: 2 листопада 2015 Всем спасибо! (не знаю как репутацию тут оставлять) Банально хостер сделал ошибку(опечатку) в домене... Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... afwollis Опубліковано: 2 листопада 2015 Share Опубліковано: 2 листопада 2015 Банально хостер сделал ошибку(опечатку) в домене... валить от такого хостера надо. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Встановлення, оновлення, налаштування [Решено] Заливка из UpLoad Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich Промо банери в категоріях товарів Автор: IHOR1989 Trend - адаптивний універсальний шаблон Автор: DSV
WildJar Опубліковано: 29 жовтня 2015 Автор Share Опубліковано: 29 жовтня 2015 (змінено) какие?.. ну вот в public_html нужно же заливать, а там есть: 400.shtml 401.shtml и т.п. они нужны? или нужно всю там стереть и заливать в чистое? Змінено 29 жовтня 2015 користувачем WildJar Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
AlexDW Опубліковано: 29 жовтня 2015 Share Опубліковано: 29 жовтня 2015 пойдем от обратного на сервере сейчас есть какой-то рабочий сайт? если есть - ничего не трогать, сначала разобраться что и где если нет - "все там стереть и заливать в чистое" если не разбираетесь - сначала лучше уточнить у хостера что именно можно стереть из ненужного и куда заливать Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... WildJar Опубліковано: 29 жовтня 2015 Автор Share Опубліковано: 29 жовтня 2015 (змінено) Я тренируюсь, сервер тестовый(ну вернее пакет пока тестовый, сервер нормальный). Информация не ценная. Хочу поставить OC Store. Залил файлы, создал пустую базу. В инструкции пишут зайти на свой сайт (который должен будет быть и-магазином) и включится инстал. Инстал не включается. Пишет нет такого сайта. Я понимаю что туплю, но не понимаю где. :) Змінено 29 жовтня 2015 користувачем afwollis Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... AlexDW Опубліковано: 29 жовтня 2015 Share Опубліковано: 29 жовтня 2015 здесь смотрите возможно не в ту папку залили - уточните у хостера, посмотрите документацию у него на сайте Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... WildJar Опубліковано: 2 листопада 2015 Автор Share Опубліковано: 2 листопада 2015 Всем спасибо! (не знаю как репутацию тут оставлять) Банально хостер сделал ошибку(опечатку) в домене... Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... afwollis Опубліковано: 2 листопада 2015 Share Опубліковано: 2 листопада 2015 Банально хостер сделал ошибку(опечатку) в домене... валить от такого хостера надо. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Встановлення, оновлення, налаштування [Решено] Заливка из UpLoad
WildJar Опубліковано: 29 жовтня 2015 Автор Share Опубліковано: 29 жовтня 2015 (змінено) Я тренируюсь, сервер тестовый(ну вернее пакет пока тестовый, сервер нормальный). Информация не ценная. Хочу поставить OC Store. Залил файлы, создал пустую базу. В инструкции пишут зайти на свой сайт (который должен будет быть и-магазином) и включится инстал. Инстал не включается. Пишет нет такого сайта. Я понимаю что туплю, но не понимаю где. :) Змінено 29 жовтня 2015 користувачем afwollis Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
AlexDW Опубліковано: 29 жовтня 2015 Share Опубліковано: 29 жовтня 2015 здесь смотрите возможно не в ту папку залили - уточните у хостера, посмотрите документацию у него на сайте Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... WildJar Опубліковано: 2 листопада 2015 Автор Share Опубліковано: 2 листопада 2015 Всем спасибо! (не знаю как репутацию тут оставлять) Банально хостер сделал ошибку(опечатку) в домене... Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... afwollis Опубліковано: 2 листопада 2015 Share Опубліковано: 2 листопада 2015 Банально хостер сделал ошибку(опечатку) в домене... валить от такого хостера надо. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку
WildJar Опубліковано: 2 листопада 2015 Автор Share Опубліковано: 2 листопада 2015 Всем спасибо! (не знаю как репутацию тут оставлять) Банально хостер сделал ошибку(опечатку) в домене... Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
afwollis Опубліковано: 2 листопада 2015 Share Опубліковано: 2 листопада 2015 Банально хостер сделал ошибку(опечатку) в домене... валить от такого хостера надо. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0
Recommended Posts