Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

Ошибка после переноса сайта на другой хостинг

Orvin

Recommended Posts

Здравствуйте, после переноса сайта на другой хостинг в браузере следующее:

Warning: require_once(): open_basedir restriction in effect. File(/home/u792144297/public_html/system/startup.php) is not within the allowed path(s): (/home/u556044346:/tmp:/var/tmp:/opt/php-5.5/pear) in/home/u556044346/public_html/index.php on line 21

Warning: require_once(/home/u792144297/public_html/system/startup.php): failed to open stream: Operation not permitted in /home/u556044346/public_html/index.php on line 21

Fatal error: require_once(): Failed opening required '/home/u792144297/public_html/system/startup.php' (include_path='.:/opt/php-5.5/pear') in /home/u556044346/public_html/index.php on line 21

что это такое? http://old.webasyst.ru/support/help/open-basedir.html - похоже на это

в строке 21 index.php: require_once(VQMod::modCheck(DIR_SYSTEM . 'startup.php'));

я прописал новый путь к базе в index.php

надо ли прописывать где то новый путь в файлах конфигурации VQMod или я вообще ни туда иду?

Змінено користувачем Orvin
Надіслати
Поділитися на інших сайтах

пути прописать в обоих конфитгах

/config.php

/admin/config.php

спасибо, заработало, вопрос, раз уж откликнулись:

я на хостинге развернул 2 сайта один для разработки, второй - будущий ИМ, соотвественно у меня разные названия баз данных получаются и разные дирректории по умолчанию, это каждый раз придется так менять при перезаливке с сайта для разработки на боевой или можно как то оптимизировать?

Надіслати

не трогайте вообще конфиги.

перетягивайте файлы без них.

ок, спасибо за идею, только пока не соображу как, я через бекапы это делаю, соотвественно просто можно затирать эти файлы, но опять же к ним как минимум добавляются файл проверки прав для вебмастера яндекса и robots.txt нужен какой то механизм, который позволил бы эти файлы не перезатерать 

Надіслати

Створіть аккаунт або увійдіть для коментування

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто!

Зареєструвати аккаунт

Вхід

Уже зареєстровані? Увійдіть тут.

Вхід зараз
  • Зараз на сторінці   0 користувачів

• Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.