Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

Контроль времени исполнения заказа


justlucky

Recommended Posts

День добрый!

 

В общем, затея следующая. В целях повышения качества сервиса имеется цель как-то автоматизировать контроль менеджеров, а именно время выполнения заказов.

 

К примеру приходит заказ со статусов "Ожидание", в течение получаса менеджер должен перезвонить по заказу и изменить статус на "Заказ подтвержден". Так вот если менеджер этого не сделал, то мне должно прийти уведомление типа "Вася Пупкин почему-то не поменял статус заказа". И тогда я уже пытаюсь разобраться что к чему. Конечно тут подводные камни в виде режима работы и т.п., но всё же...

 

Внимание, вопрос! Есть ли какие-то готовые решения на рынке модулей, которые бы помогали в данном вопросе или только делать самопис? 

Надіслати
Поділитися на інших сайтах


Створіть аккаунт або увійдіть для коментування

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто!

Зареєструвати аккаунт

Вхід

Уже зареєстровані? Увійдіть тут.

Вхід зараз
  • Зараз на сторінці   0 користувачів

    • Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку

×
×
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.