Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

Нужен интернет магазин по продаже чехлов к мобильным телефонам

Recommended Posts

Добрый день.

Мне нужен интернет магазин для продажи чехлов к мобильным телефонам. База с картинками есть. Кто что может предложить? Моя почта: [email protected]

Надіслати
Поділитися на інших сайтах

Добрый день.

Мне нужен интернет магазин для продажи чехлов к мобильным телефонам.

Раз нет ТЗ, то давайте начнем хотя бы с вашего бюджета. И посмотрим, что в его рамках можно сделать.

Надіслати

Добрый день.

Мне нужен интернет магазин для продажи чехлов к мобильным телефонам. База с картинками есть. Кто что может предложить? Моя почта: [email protected]

hqcase.ru - 10 000 рублей за сайт, есть запросы в топе, если с товарами, то 95 000 рублей.

Надіслати

Простой вопрос простой ответ, любой каприз за ваши деньги :-D

На самом деле есть , просто люди не сведущие.... вспоминаю себя 1.5 года назад, при слове ТЗ просто воротило)))) Поэтому кто не в теме, того и окучивают по полной)))) Тут нужно иметь или много бабок и поставит вопрос так: хочу сайт с полным фаршем, кожа, рожа все дела..... или изучать мат-часть, что бы грамотно поставить ТЗ.

Надіслати

Створіть аккаунт або увійдіть для коментування

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто!

Зареєструвати аккаунт

Вхід

Уже зареєстровані? Увійдіть тут.

Вхід зараз
  • Зараз на сторінці   0 користувачів

• Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.