chukcha Опубліковано: 26 січня 2015 Share Опубліковано: 26 січня 2015 Скачать / Купить дополнение Admin - сортировка методов оплаты, доставки, модулей При большом количестве модулей, методов оплат и доставки хочется иметь упорядоченный список. Кто-то это делает разукрашиванием строк, кто-то мирится с таким выводом Но при разукрашивании (чередовании) установленный/не установленный - получается приличная зебра, которая еще больше затрудняет поиск нужного модуля/метода Этот мод Вам в помощь Этот мод не конфликтует с Active Modules highlighter (мод подкрашивающий установленные) (входит в комплект модифицированный для методов оплата и доставка) работает на версиях 1.5.5.2, 1.5.5.1, 1.5.6.4. (1.5.4 - должен работать - не будет - заставим.) ps. Требуется vqmod. , Добавил chukcha Добавлено 25.01.2015 Категория Прочее Системные требования Метод активации Ioncube Loader ocStore OpenCart.Pro, ocShop Обращение к серверу разработчика Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... louise170 Опубліковано: 26 січня 2015 Share Опубліковано: 26 січня 2015 Вот, спасибо! Полезный модуль! Еще бы сортировку по названиям (по алфавиту), совсем бы удобно стало. Ну. и напишите, что ли в описании, что на VQMOD-e работает. :) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 27 січня 2015 Автор Share Опубліковано: 27 січня 2015 Еще бы сортировку по названиям (по алфавиту), совсем бы удобно стало. 1. Увы, я не знаю нормальной функции сравнения многобайтных строк 2. Кроме того, некоторые авторы название своих методов/модулей оформляют html тегами (т.е. их обрезать не проблема), но затем см. п1. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... louise170 Опубліковано: 27 січня 2015 Share Опубліковано: 27 січня 2015 1. Увы, я не знаю нормальной функции сравнения многобайтных строк 2. Кроме того, некоторые авторы название своих методов/модулей оформляют html тегами (т.е. их обрезать не проблема), но затем см. п1. Думаю примерно так должно работать: поместить всю инфу о способе доставки/оплаты в массив, например, $arr, а потом что-то типа такого $sort_by = array(); foreach ($arr as $key => $value) $sort_by[$key] = $value['тут индекс по которому сортировать']; array_multisort($sort_by, SORT_ASC, $arr); Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 27 січня 2015 Автор Share Опубліковано: 27 січня 2015 хе, есть более интересные функции, например usort Вся проблема в том что нужно сравнивать мултибайтовые кодировки функция strcmp - это не делает, а mb_strcmp - не существует, а делать iconv - не кошерно., играться с локалью, согласитесь, оно того не стоит. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... tabook Опубліковано: 30 січня 2015 Share Опубліковано: 30 січня 2015 кмк, сортировка - это есть упорядочивание чего либо. Здесь же улучшение визуализации. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... louise170 Опубліковано: 30 січня 2015 Share Опубліковано: 30 січня 2015 кмк, сортировка - это есть упорядочивание чего либо. Здесь же улучшение визуализации. Пять вам в дневник, только к чему это вы написали? Визуализация бы значительно улучшилась после того, как модули были бы отсортированы и отображались по алфавиту. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... tabook Опубліковано: 30 січня 2015 Share Опубліковано: 30 січня 2015 А вы к чему про дневник влезли? Я написал свои мысли о том, что в некоторых случаях удобно среди однотипных статусов (т.е одинаковым выделением цветом) иметь отсортировпнные по алфавиту группы, разве нет? И в названии модуля есть функциональное слово "сортировка", по факту - нет. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... louise170 Опубліковано: 30 січня 2015 Share Опубліковано: 30 січня 2015 А вы к чему про дневник влезли? Я написал свои мысли о том, что в некоторых случаях удобно среди однотипных статусов (т.е одинаковым выделением цветом) иметь отсортировпнные по алфавиту группы, разве нет? И в названии модуля есть функциональное слово "сортировка", по факту - нет. Ну, хотя бы вы сами себя понимаете и то хорошо... автор как и я, думаю, вас не понял. А слово "сортировка" в названии есть! :) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 30 січня 2015 Автор Share Опубліковано: 30 січня 2015 tabookА скажите, вы видели код? или видели функционал? зы... Сортировку сделать не вопрос - tablesort. Уговорите меня :) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... louise170 Опубліковано: 30 січня 2015 Share Опубліковано: 30 січня 2015 tablesort - точно! Можно же готовые таблицы сортировать. :) Уговаривать не буду, думаю сами себя в руки возьмете найдете время и сделаете. ;) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... tabook Опубліковано: 30 січня 2015 Share Опубліковано: 30 січня 2015 tabook А скажите, вы видели код? или видели функционал? зы... Сортировку сделать не вопрос - tablesort. Уговорите меня :) Приснилось :) Развидьте мои сообщения, кого обидел или зацепил :) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 30 січня 2015 Автор Share Опубліковано: 30 січня 2015 Давайте, так Это удобно? Это упрощает, облегчает? В чем вопрос? Да сортировка по типу. Т.е. отсортирован. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 1 year later... comandir22 Опубліковано: 4 жовтня 2016 Share Опубліковано: 4 жовтня 2016 мне понравилось Спасибо Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Модулі та розширення Другие дополнения [Поддержка] Admin - сортировка методов оплаты, доставки, модулей Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich Промо банери в категоріях товарів Автор: IHOR1989 Trend - адаптивний універсальний шаблон Автор: DSV × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
louise170 Опубліковано: 26 січня 2015 Share Опубліковано: 26 січня 2015 Вот, спасибо! Полезный модуль! Еще бы сортировку по названиям (по алфавиту), совсем бы удобно стало. Ну. и напишите, что ли в описании, что на VQMOD-e работает. :) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 27 січня 2015 Автор Share Опубліковано: 27 січня 2015 Еще бы сортировку по названиям (по алфавиту), совсем бы удобно стало. 1. Увы, я не знаю нормальной функции сравнения многобайтных строк 2. Кроме того, некоторые авторы название своих методов/модулей оформляют html тегами (т.е. их обрезать не проблема), но затем см. п1. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... louise170 Опубліковано: 27 січня 2015 Share Опубліковано: 27 січня 2015 1. Увы, я не знаю нормальной функции сравнения многобайтных строк 2. Кроме того, некоторые авторы название своих методов/модулей оформляют html тегами (т.е. их обрезать не проблема), но затем см. п1. Думаю примерно так должно работать: поместить всю инфу о способе доставки/оплаты в массив, например, $arr, а потом что-то типа такого $sort_by = array(); foreach ($arr as $key => $value) $sort_by[$key] = $value['тут индекс по которому сортировать']; array_multisort($sort_by, SORT_ASC, $arr); Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 27 січня 2015 Автор Share Опубліковано: 27 січня 2015 хе, есть более интересные функции, например usort Вся проблема в том что нужно сравнивать мултибайтовые кодировки функция strcmp - это не делает, а mb_strcmp - не существует, а делать iconv - не кошерно., играться с локалью, согласитесь, оно того не стоит. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... tabook Опубліковано: 30 січня 2015 Share Опубліковано: 30 січня 2015 кмк, сортировка - это есть упорядочивание чего либо. Здесь же улучшение визуализации. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... louise170 Опубліковано: 30 січня 2015 Share Опубліковано: 30 січня 2015 кмк, сортировка - это есть упорядочивание чего либо. Здесь же улучшение визуализации. Пять вам в дневник, только к чему это вы написали? Визуализация бы значительно улучшилась после того, как модули были бы отсортированы и отображались по алфавиту. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... tabook Опубліковано: 30 січня 2015 Share Опубліковано: 30 січня 2015 А вы к чему про дневник влезли? Я написал свои мысли о том, что в некоторых случаях удобно среди однотипных статусов (т.е одинаковым выделением цветом) иметь отсортировпнные по алфавиту группы, разве нет? И в названии модуля есть функциональное слово "сортировка", по факту - нет. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... louise170 Опубліковано: 30 січня 2015 Share Опубліковано: 30 січня 2015 А вы к чему про дневник влезли? Я написал свои мысли о том, что в некоторых случаях удобно среди однотипных статусов (т.е одинаковым выделением цветом) иметь отсортировпнные по алфавиту группы, разве нет? И в названии модуля есть функциональное слово "сортировка", по факту - нет. Ну, хотя бы вы сами себя понимаете и то хорошо... автор как и я, думаю, вас не понял. А слово "сортировка" в названии есть! :) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 30 січня 2015 Автор Share Опубліковано: 30 січня 2015 tabookА скажите, вы видели код? или видели функционал? зы... Сортировку сделать не вопрос - tablesort. Уговорите меня :) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... louise170 Опубліковано: 30 січня 2015 Share Опубліковано: 30 січня 2015 tablesort - точно! Можно же готовые таблицы сортировать. :) Уговаривать не буду, думаю сами себя в руки возьмете найдете время и сделаете. ;) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... tabook Опубліковано: 30 січня 2015 Share Опубліковано: 30 січня 2015 tabook А скажите, вы видели код? или видели функционал? зы... Сортировку сделать не вопрос - tablesort. Уговорите меня :) Приснилось :) Развидьте мои сообщения, кого обидел или зацепил :) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 30 січня 2015 Автор Share Опубліковано: 30 січня 2015 Давайте, так Это удобно? Это упрощает, облегчает? В чем вопрос? Да сортировка по типу. Т.е. отсортирован. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 1 year later... comandir22 Опубліковано: 4 жовтня 2016 Share Опубліковано: 4 жовтня 2016 мне понравилось Спасибо Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Модулі та розширення Другие дополнения [Поддержка] Admin - сортировка методов оплаты, доставки, модулей Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich Промо банери в категоріях товарів Автор: IHOR1989 Trend - адаптивний універсальний шаблон Автор: DSV × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
chukcha Опубліковано: 27 січня 2015 Автор Share Опубліковано: 27 січня 2015 Еще бы сортировку по названиям (по алфавиту), совсем бы удобно стало. 1. Увы, я не знаю нормальной функции сравнения многобайтных строк 2. Кроме того, некоторые авторы название своих методов/модулей оформляют html тегами (т.е. их обрезать не проблема), но затем см. п1. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... louise170 Опубліковано: 27 січня 2015 Share Опубліковано: 27 січня 2015 1. Увы, я не знаю нормальной функции сравнения многобайтных строк 2. Кроме того, некоторые авторы название своих методов/модулей оформляют html тегами (т.е. их обрезать не проблема), но затем см. п1. Думаю примерно так должно работать: поместить всю инфу о способе доставки/оплаты в массив, например, $arr, а потом что-то типа такого $sort_by = array(); foreach ($arr as $key => $value) $sort_by[$key] = $value['тут индекс по которому сортировать']; array_multisort($sort_by, SORT_ASC, $arr); Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 27 січня 2015 Автор Share Опубліковано: 27 січня 2015 хе, есть более интересные функции, например usort Вся проблема в том что нужно сравнивать мултибайтовые кодировки функция strcmp - это не делает, а mb_strcmp - не существует, а делать iconv - не кошерно., играться с локалью, согласитесь, оно того не стоит. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... tabook Опубліковано: 30 січня 2015 Share Опубліковано: 30 січня 2015 кмк, сортировка - это есть упорядочивание чего либо. Здесь же улучшение визуализации. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... louise170 Опубліковано: 30 січня 2015 Share Опубліковано: 30 січня 2015 кмк, сортировка - это есть упорядочивание чего либо. Здесь же улучшение визуализации. Пять вам в дневник, только к чему это вы написали? Визуализация бы значительно улучшилась после того, как модули были бы отсортированы и отображались по алфавиту. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... tabook Опубліковано: 30 січня 2015 Share Опубліковано: 30 січня 2015 А вы к чему про дневник влезли? Я написал свои мысли о том, что в некоторых случаях удобно среди однотипных статусов (т.е одинаковым выделением цветом) иметь отсортировпнные по алфавиту группы, разве нет? И в названии модуля есть функциональное слово "сортировка", по факту - нет. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... louise170 Опубліковано: 30 січня 2015 Share Опубліковано: 30 січня 2015 А вы к чему про дневник влезли? Я написал свои мысли о том, что в некоторых случаях удобно среди однотипных статусов (т.е одинаковым выделением цветом) иметь отсортировпнные по алфавиту группы, разве нет? И в названии модуля есть функциональное слово "сортировка", по факту - нет. Ну, хотя бы вы сами себя понимаете и то хорошо... автор как и я, думаю, вас не понял. А слово "сортировка" в названии есть! :) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 30 січня 2015 Автор Share Опубліковано: 30 січня 2015 tabookА скажите, вы видели код? или видели функционал? зы... Сортировку сделать не вопрос - tablesort. Уговорите меня :) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... louise170 Опубліковано: 30 січня 2015 Share Опубліковано: 30 січня 2015 tablesort - точно! Можно же готовые таблицы сортировать. :) Уговаривать не буду, думаю сами себя в руки возьмете найдете время и сделаете. ;) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... tabook Опубліковано: 30 січня 2015 Share Опубліковано: 30 січня 2015 tabook А скажите, вы видели код? или видели функционал? зы... Сортировку сделать не вопрос - tablesort. Уговорите меня :) Приснилось :) Развидьте мои сообщения, кого обидел или зацепил :) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 30 січня 2015 Автор Share Опубліковано: 30 січня 2015 Давайте, так Это удобно? Это упрощает, облегчает? В чем вопрос? Да сортировка по типу. Т.е. отсортирован. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 1 year later... comandir22 Опубліковано: 4 жовтня 2016 Share Опубліковано: 4 жовтня 2016 мне понравилось Спасибо Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Модулі та розширення Другие дополнения [Поддержка] Admin - сортировка методов оплаты, доставки, модулей Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich Промо банери в категоріях товарів Автор: IHOR1989 Trend - адаптивний універсальний шаблон Автор: DSV × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
louise170 Опубліковано: 27 січня 2015 Share Опубліковано: 27 січня 2015 1. Увы, я не знаю нормальной функции сравнения многобайтных строк 2. Кроме того, некоторые авторы название своих методов/модулей оформляют html тегами (т.е. их обрезать не проблема), но затем см. п1. Думаю примерно так должно работать: поместить всю инфу о способе доставки/оплаты в массив, например, $arr, а потом что-то типа такого $sort_by = array(); foreach ($arr as $key => $value) $sort_by[$key] = $value['тут индекс по которому сортировать']; array_multisort($sort_by, SORT_ASC, $arr); Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 27 січня 2015 Автор Share Опубліковано: 27 січня 2015 хе, есть более интересные функции, например usort Вся проблема в том что нужно сравнивать мултибайтовые кодировки функция strcmp - это не делает, а mb_strcmp - не существует, а делать iconv - не кошерно., играться с локалью, согласитесь, оно того не стоит. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... tabook Опубліковано: 30 січня 2015 Share Опубліковано: 30 січня 2015 кмк, сортировка - это есть упорядочивание чего либо. Здесь же улучшение визуализации. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... louise170 Опубліковано: 30 січня 2015 Share Опубліковано: 30 січня 2015 кмк, сортировка - это есть упорядочивание чего либо. Здесь же улучшение визуализации. Пять вам в дневник, только к чему это вы написали? Визуализация бы значительно улучшилась после того, как модули были бы отсортированы и отображались по алфавиту. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... tabook Опубліковано: 30 січня 2015 Share Опубліковано: 30 січня 2015 А вы к чему про дневник влезли? Я написал свои мысли о том, что в некоторых случаях удобно среди однотипных статусов (т.е одинаковым выделением цветом) иметь отсортировпнные по алфавиту группы, разве нет? И в названии модуля есть функциональное слово "сортировка", по факту - нет. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... louise170 Опубліковано: 30 січня 2015 Share Опубліковано: 30 січня 2015 А вы к чему про дневник влезли? Я написал свои мысли о том, что в некоторых случаях удобно среди однотипных статусов (т.е одинаковым выделением цветом) иметь отсортировпнные по алфавиту группы, разве нет? И в названии модуля есть функциональное слово "сортировка", по факту - нет. Ну, хотя бы вы сами себя понимаете и то хорошо... автор как и я, думаю, вас не понял. А слово "сортировка" в названии есть! :) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 30 січня 2015 Автор Share Опубліковано: 30 січня 2015 tabookА скажите, вы видели код? или видели функционал? зы... Сортировку сделать не вопрос - tablesort. Уговорите меня :) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... louise170 Опубліковано: 30 січня 2015 Share Опубліковано: 30 січня 2015 tablesort - точно! Можно же готовые таблицы сортировать. :) Уговаривать не буду, думаю сами себя в руки возьмете найдете время и сделаете. ;) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... tabook Опубліковано: 30 січня 2015 Share Опубліковано: 30 січня 2015 tabook А скажите, вы видели код? или видели функционал? зы... Сортировку сделать не вопрос - tablesort. Уговорите меня :) Приснилось :) Развидьте мои сообщения, кого обидел или зацепил :) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 30 січня 2015 Автор Share Опубліковано: 30 січня 2015 Давайте, так Это удобно? Это упрощает, облегчает? В чем вопрос? Да сортировка по типу. Т.е. отсортирован. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 1 year later... comandir22 Опубліковано: 4 жовтня 2016 Share Опубліковано: 4 жовтня 2016 мне понравилось Спасибо Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Модулі та розширення Другие дополнения [Поддержка] Admin - сортировка методов оплаты, доставки, модулей Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich Промо банери в категоріях товарів Автор: IHOR1989 Trend - адаптивний універсальний шаблон Автор: DSV × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
chukcha Опубліковано: 27 січня 2015 Автор Share Опубліковано: 27 січня 2015 хе, есть более интересные функции, например usort Вся проблема в том что нужно сравнивать мултибайтовые кодировки функция strcmp - это не делает, а mb_strcmp - не существует, а делать iconv - не кошерно., играться с локалью, согласитесь, оно того не стоит. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... tabook Опубліковано: 30 січня 2015 Share Опубліковано: 30 січня 2015 кмк, сортировка - это есть упорядочивание чего либо. Здесь же улучшение визуализации. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... louise170 Опубліковано: 30 січня 2015 Share Опубліковано: 30 січня 2015 кмк, сортировка - это есть упорядочивание чего либо. Здесь же улучшение визуализации. Пять вам в дневник, только к чему это вы написали? Визуализация бы значительно улучшилась после того, как модули были бы отсортированы и отображались по алфавиту. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... tabook Опубліковано: 30 січня 2015 Share Опубліковано: 30 січня 2015 А вы к чему про дневник влезли? Я написал свои мысли о том, что в некоторых случаях удобно среди однотипных статусов (т.е одинаковым выделением цветом) иметь отсортировпнные по алфавиту группы, разве нет? И в названии модуля есть функциональное слово "сортировка", по факту - нет. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... louise170 Опубліковано: 30 січня 2015 Share Опубліковано: 30 січня 2015 А вы к чему про дневник влезли? Я написал свои мысли о том, что в некоторых случаях удобно среди однотипных статусов (т.е одинаковым выделением цветом) иметь отсортировпнные по алфавиту группы, разве нет? И в названии модуля есть функциональное слово "сортировка", по факту - нет. Ну, хотя бы вы сами себя понимаете и то хорошо... автор как и я, думаю, вас не понял. А слово "сортировка" в названии есть! :) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 30 січня 2015 Автор Share Опубліковано: 30 січня 2015 tabookА скажите, вы видели код? или видели функционал? зы... Сортировку сделать не вопрос - tablesort. Уговорите меня :) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... louise170 Опубліковано: 30 січня 2015 Share Опубліковано: 30 січня 2015 tablesort - точно! Можно же готовые таблицы сортировать. :) Уговаривать не буду, думаю сами себя в руки возьмете найдете время и сделаете. ;) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... tabook Опубліковано: 30 січня 2015 Share Опубліковано: 30 січня 2015 tabook А скажите, вы видели код? или видели функционал? зы... Сортировку сделать не вопрос - tablesort. Уговорите меня :) Приснилось :) Развидьте мои сообщения, кого обидел или зацепил :) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 30 січня 2015 Автор Share Опубліковано: 30 січня 2015 Давайте, так Это удобно? Это упрощает, облегчает? В чем вопрос? Да сортировка по типу. Т.е. отсортирован. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 1 year later... comandir22 Опубліковано: 4 жовтня 2016 Share Опубліковано: 4 жовтня 2016 мне понравилось Спасибо Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Модулі та розширення Другие дополнения [Поддержка] Admin - сортировка методов оплаты, доставки, модулей Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich Промо банери в категоріях товарів Автор: IHOR1989 Trend - адаптивний універсальний шаблон Автор: DSV × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
tabook Опубліковано: 30 січня 2015 Share Опубліковано: 30 січня 2015 кмк, сортировка - это есть упорядочивание чего либо. Здесь же улучшение визуализации. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... louise170 Опубліковано: 30 січня 2015 Share Опубліковано: 30 січня 2015 кмк, сортировка - это есть упорядочивание чего либо. Здесь же улучшение визуализации. Пять вам в дневник, только к чему это вы написали? Визуализация бы значительно улучшилась после того, как модули были бы отсортированы и отображались по алфавиту. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... tabook Опубліковано: 30 січня 2015 Share Опубліковано: 30 січня 2015 А вы к чему про дневник влезли? Я написал свои мысли о том, что в некоторых случаях удобно среди однотипных статусов (т.е одинаковым выделением цветом) иметь отсортировпнные по алфавиту группы, разве нет? И в названии модуля есть функциональное слово "сортировка", по факту - нет. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... louise170 Опубліковано: 30 січня 2015 Share Опубліковано: 30 січня 2015 А вы к чему про дневник влезли? Я написал свои мысли о том, что в некоторых случаях удобно среди однотипных статусов (т.е одинаковым выделением цветом) иметь отсортировпнные по алфавиту группы, разве нет? И в названии модуля есть функциональное слово "сортировка", по факту - нет. Ну, хотя бы вы сами себя понимаете и то хорошо... автор как и я, думаю, вас не понял. А слово "сортировка" в названии есть! :) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 30 січня 2015 Автор Share Опубліковано: 30 січня 2015 tabookА скажите, вы видели код? или видели функционал? зы... Сортировку сделать не вопрос - tablesort. Уговорите меня :) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... louise170 Опубліковано: 30 січня 2015 Share Опубліковано: 30 січня 2015 tablesort - точно! Можно же готовые таблицы сортировать. :) Уговаривать не буду, думаю сами себя в руки возьмете найдете время и сделаете. ;) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... tabook Опубліковано: 30 січня 2015 Share Опубліковано: 30 січня 2015 tabook А скажите, вы видели код? или видели функционал? зы... Сортировку сделать не вопрос - tablesort. Уговорите меня :) Приснилось :) Развидьте мои сообщения, кого обидел или зацепил :) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 30 січня 2015 Автор Share Опубліковано: 30 січня 2015 Давайте, так Это удобно? Это упрощает, облегчает? В чем вопрос? Да сортировка по типу. Т.е. отсортирован. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 1 year later... comandir22 Опубліковано: 4 жовтня 2016 Share Опубліковано: 4 жовтня 2016 мне понравилось Спасибо Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Модулі та розширення Другие дополнения [Поддержка] Admin - сортировка методов оплаты, доставки, модулей Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich Промо банери в категоріях товарів Автор: IHOR1989 Trend - адаптивний універсальний шаблон Автор: DSV × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
louise170 Опубліковано: 30 січня 2015 Share Опубліковано: 30 січня 2015 кмк, сортировка - это есть упорядочивание чего либо. Здесь же улучшение визуализации. Пять вам в дневник, только к чему это вы написали? Визуализация бы значительно улучшилась после того, как модули были бы отсортированы и отображались по алфавиту. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... tabook Опубліковано: 30 січня 2015 Share Опубліковано: 30 січня 2015 А вы к чему про дневник влезли? Я написал свои мысли о том, что в некоторых случаях удобно среди однотипных статусов (т.е одинаковым выделением цветом) иметь отсортировпнные по алфавиту группы, разве нет? И в названии модуля есть функциональное слово "сортировка", по факту - нет. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... louise170 Опубліковано: 30 січня 2015 Share Опубліковано: 30 січня 2015 А вы к чему про дневник влезли? Я написал свои мысли о том, что в некоторых случаях удобно среди однотипных статусов (т.е одинаковым выделением цветом) иметь отсортировпнные по алфавиту группы, разве нет? И в названии модуля есть функциональное слово "сортировка", по факту - нет. Ну, хотя бы вы сами себя понимаете и то хорошо... автор как и я, думаю, вас не понял. А слово "сортировка" в названии есть! :) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 30 січня 2015 Автор Share Опубліковано: 30 січня 2015 tabookА скажите, вы видели код? или видели функционал? зы... Сортировку сделать не вопрос - tablesort. Уговорите меня :) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... louise170 Опубліковано: 30 січня 2015 Share Опубліковано: 30 січня 2015 tablesort - точно! Можно же готовые таблицы сортировать. :) Уговаривать не буду, думаю сами себя в руки возьмете найдете время и сделаете. ;) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... tabook Опубліковано: 30 січня 2015 Share Опубліковано: 30 січня 2015 tabook А скажите, вы видели код? или видели функционал? зы... Сортировку сделать не вопрос - tablesort. Уговорите меня :) Приснилось :) Развидьте мои сообщения, кого обидел или зацепил :) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 30 січня 2015 Автор Share Опубліковано: 30 січня 2015 Давайте, так Это удобно? Это упрощает, облегчает? В чем вопрос? Да сортировка по типу. Т.е. отсортирован. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 1 year later... comandir22 Опубліковано: 4 жовтня 2016 Share Опубліковано: 4 жовтня 2016 мне понравилось Спасибо Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Модулі та розширення Другие дополнения [Поддержка] Admin - сортировка методов оплаты, доставки, модулей Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich Промо банери в категоріях товарів Автор: IHOR1989 Trend - адаптивний універсальний шаблон Автор: DSV × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
tabook Опубліковано: 30 січня 2015 Share Опубліковано: 30 січня 2015 А вы к чему про дневник влезли? Я написал свои мысли о том, что в некоторых случаях удобно среди однотипных статусов (т.е одинаковым выделением цветом) иметь отсортировпнные по алфавиту группы, разве нет? И в названии модуля есть функциональное слово "сортировка", по факту - нет. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... louise170 Опубліковано: 30 січня 2015 Share Опубліковано: 30 січня 2015 А вы к чему про дневник влезли? Я написал свои мысли о том, что в некоторых случаях удобно среди однотипных статусов (т.е одинаковым выделением цветом) иметь отсортировпнные по алфавиту группы, разве нет? И в названии модуля есть функциональное слово "сортировка", по факту - нет. Ну, хотя бы вы сами себя понимаете и то хорошо... автор как и я, думаю, вас не понял. А слово "сортировка" в названии есть! :) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 30 січня 2015 Автор Share Опубліковано: 30 січня 2015 tabookА скажите, вы видели код? или видели функционал? зы... Сортировку сделать не вопрос - tablesort. Уговорите меня :) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... louise170 Опубліковано: 30 січня 2015 Share Опубліковано: 30 січня 2015 tablesort - точно! Можно же готовые таблицы сортировать. :) Уговаривать не буду, думаю сами себя в руки возьмете найдете время и сделаете. ;) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... tabook Опубліковано: 30 січня 2015 Share Опубліковано: 30 січня 2015 tabook А скажите, вы видели код? или видели функционал? зы... Сортировку сделать не вопрос - tablesort. Уговорите меня :) Приснилось :) Развидьте мои сообщения, кого обидел или зацепил :) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 30 січня 2015 Автор Share Опубліковано: 30 січня 2015 Давайте, так Это удобно? Это упрощает, облегчает? В чем вопрос? Да сортировка по типу. Т.е. отсортирован. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 1 year later... comandir22 Опубліковано: 4 жовтня 2016 Share Опубліковано: 4 жовтня 2016 мне понравилось Спасибо Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Модулі та розширення Другие дополнения [Поддержка] Admin - сортировка методов оплаты, доставки, модулей Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich Промо банери в категоріях товарів Автор: IHOR1989 Trend - адаптивний універсальний шаблон Автор: DSV × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
louise170 Опубліковано: 30 січня 2015 Share Опубліковано: 30 січня 2015 А вы к чему про дневник влезли? Я написал свои мысли о том, что в некоторых случаях удобно среди однотипных статусов (т.е одинаковым выделением цветом) иметь отсортировпнные по алфавиту группы, разве нет? И в названии модуля есть функциональное слово "сортировка", по факту - нет. Ну, хотя бы вы сами себя понимаете и то хорошо... автор как и я, думаю, вас не понял. А слово "сортировка" в названии есть! :) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 30 січня 2015 Автор Share Опубліковано: 30 січня 2015 tabookА скажите, вы видели код? или видели функционал? зы... Сортировку сделать не вопрос - tablesort. Уговорите меня :) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... louise170 Опубліковано: 30 січня 2015 Share Опубліковано: 30 січня 2015 tablesort - точно! Можно же готовые таблицы сортировать. :) Уговаривать не буду, думаю сами себя в руки возьмете найдете время и сделаете. ;) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... tabook Опубліковано: 30 січня 2015 Share Опубліковано: 30 січня 2015 tabook А скажите, вы видели код? или видели функционал? зы... Сортировку сделать не вопрос - tablesort. Уговорите меня :) Приснилось :) Развидьте мои сообщения, кого обидел или зацепил :) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 30 січня 2015 Автор Share Опубліковано: 30 січня 2015 Давайте, так Это удобно? Это упрощает, облегчает? В чем вопрос? Да сортировка по типу. Т.е. отсортирован. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 1 year later... comandir22 Опубліковано: 4 жовтня 2016 Share Опубліковано: 4 жовтня 2016 мне понравилось Спасибо Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Модулі та розширення Другие дополнения [Поддержка] Admin - сортировка методов оплаты, доставки, модулей Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich Промо банери в категоріях товарів Автор: IHOR1989 Trend - адаптивний універсальний шаблон Автор: DSV × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
chukcha Опубліковано: 30 січня 2015 Автор Share Опубліковано: 30 січня 2015 tabookА скажите, вы видели код? или видели функционал? зы... Сортировку сделать не вопрос - tablesort. Уговорите меня :) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... louise170 Опубліковано: 30 січня 2015 Share Опубліковано: 30 січня 2015 tablesort - точно! Можно же готовые таблицы сортировать. :) Уговаривать не буду, думаю сами себя в руки возьмете найдете время и сделаете. ;) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... tabook Опубліковано: 30 січня 2015 Share Опубліковано: 30 січня 2015 tabook А скажите, вы видели код? или видели функционал? зы... Сортировку сделать не вопрос - tablesort. Уговорите меня :) Приснилось :) Развидьте мои сообщения, кого обидел или зацепил :) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 30 січня 2015 Автор Share Опубліковано: 30 січня 2015 Давайте, так Это удобно? Это упрощает, облегчает? В чем вопрос? Да сортировка по типу. Т.е. отсортирован. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 1 year later... comandir22 Опубліковано: 4 жовтня 2016 Share Опубліковано: 4 жовтня 2016 мне понравилось Спасибо Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Модулі та розширення Другие дополнения [Поддержка] Admin - сортировка методов оплаты, доставки, модулей Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich Промо банери в категоріях товарів Автор: IHOR1989 Trend - адаптивний універсальний шаблон Автор: DSV
louise170 Опубліковано: 30 січня 2015 Share Опубліковано: 30 січня 2015 tablesort - точно! Можно же готовые таблицы сортировать. :) Уговаривать не буду, думаю сами себя в руки возьмете найдете время и сделаете. ;) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... tabook Опубліковано: 30 січня 2015 Share Опубліковано: 30 січня 2015 tabook А скажите, вы видели код? или видели функционал? зы... Сортировку сделать не вопрос - tablesort. Уговорите меня :) Приснилось :) Развидьте мои сообщения, кого обидел или зацепил :) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 30 січня 2015 Автор Share Опубліковано: 30 січня 2015 Давайте, так Это удобно? Это упрощает, облегчает? В чем вопрос? Да сортировка по типу. Т.е. отсортирован. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 1 year later... comandir22 Опубліковано: 4 жовтня 2016 Share Опубліковано: 4 жовтня 2016 мне понравилось Спасибо Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Модулі та розширення Другие дополнения [Поддержка] Admin - сортировка методов оплаты, доставки, модулей
tabook Опубліковано: 30 січня 2015 Share Опубліковано: 30 січня 2015 tabook А скажите, вы видели код? или видели функционал? зы... Сортировку сделать не вопрос - tablesort. Уговорите меня :) Приснилось :) Развидьте мои сообщения, кого обидел или зацепил :) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 30 січня 2015 Автор Share Опубліковано: 30 січня 2015 Давайте, так Это удобно? Это упрощает, облегчает? В чем вопрос? Да сортировка по типу. Т.е. отсортирован. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 1 year later... comandir22 Опубліковано: 4 жовтня 2016 Share Опубліковано: 4 жовтня 2016 мне понравилось Спасибо Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку
chukcha Опубліковано: 30 січня 2015 Автор Share Опубліковано: 30 січня 2015 Давайте, так Это удобно? Это упрощает, облегчает? В чем вопрос? Да сортировка по типу. Т.е. отсортирован. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 1 year later... comandir22 Опубліковано: 4 жовтня 2016 Share Опубліковано: 4 жовтня 2016 мне понравилось Спасибо Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0
comandir22 Опубліковано: 4 жовтня 2016 Share Опубліковано: 4 жовтня 2016 мне понравилось Спасибо Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Recommended Posts