Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

Доступ к некоторым статьям только для зарегистрированных.

Recommended Posts

Здравствуйте.

Подскажите как можно реализовать доступ к некоторым статьям только для зарегистрированных пользователей. 

Я так понял это как-то связано с параметром "порядок сортировки" но когда ставлю -1 ничего не изменяется.

Надіслати
Поділитися на інших сайтах

если по-простому

в файле catalog\controller\information\information.php после

if (isset($this->request->get['information_id'])) {
            $information_id = $this->request->get['information_id'];
        } else {
            $information_id = 0;
        }

добавить

if(in_array($information_id, array(3, 4, 5)) && !$this->customer->isLogged()) {
            $this->session->data['redirect'] = $this->url->link('information/information', 'information_id=' . $information_id);
            $this->redirect($this->url->link('account/login', '', 'SSL'));
        }

где 3, 4, 5 - id статей

Надіслати

Спасибо, это и требовалось).

Еще очень удобно будет cделать, чтобы для каждой статьи к которой доступ закрыт не лезть в файл сделать  id > 100  доступ только для зарегестрированых.

Надіслати

Привет! Было бы не плохо что бы в таком случае выводилось сообщение что типа информация видна только зарегистрированным пользователям))) кто может реализовать это? Я не могу поэтому буду благодарен умельцам) ;)

Надіслати

Привет! Было бы не плохо что бы в таком случае выводилось сообщение что типа информация видна только зарегистрированным пользователям))) кто может реализовать это? Я не могу поэтому буду благодарен умельцам) ;)

в общем согласен с 

olegdeka

суть передал по своему)))

Надіслати

Створіть аккаунт або увійдіть для коментування

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто!

Зареєструвати аккаунт

Вхід

Уже зареєстровані? Увійдіть тут.

Вхід зараз
  • Зараз на сторінці   0 користувачів

• Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.