Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

Сменить алиас для route=error/not_found


Recommended Posts

Решил сменить route=error/not_found на /error_404, добавил в таблицу url_alias. Когда в строку браузера копипастишь index.php?route=error/not_found, то не хочет оно автоматически быть адресом /error_404. При этом в хлебных крошках если тыкнуть по ссылке, то пройдет на /error_404. Кеш чистил, чую нужно ковырять seo_pro.php. А можно как то без этого, чтобы заголовок передавался 404 и в строке адреса был "красивый чпу" для not found?

 

З.Ы. Попробовал в seo_pro.php банально сменить 2 упоминания error/not_found на error_404 и конечно же сначала вылез 301 редирект и только потом 404 (по моему это не есть гуд)  :)

 

З.З.Ы. Вернул всё на место, но теперь никак не могу воспроизвести момент, когда у меня в строке браузера вывело index.php?route=error/not_found. Теперь в адресной строке остается неправильный адрес без замены на index.php?route=error/not_found. Хрень какая-то, или так всегда и было, а я не замечал.

Надіслати
Поділитися на інших сайтах


не нужно этого делать вообще

 

route=error/not_found это не страница, а схема

Страницей может являться любая ссылка и не нужно для неё делать какие-либо редиректы, а то вообще в баню залететь можно. 


 

Надіслати
Поділитися на інших сайтах


Створіть аккаунт або увійдіть для коментування

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто!

Зареєструвати аккаунт

Вхід

Уже зареєстровані? Увійдіть тут.

Вхід зараз
  • Зараз на сторінці   0 користувачів

    • Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку

×
×
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.