kosoff Опубліковано: 23 травня 2014 Share Опубліковано: 23 травня 2014 Здравствуйте всем. Сразу хочу отметить что прежде чем написать сюда я активно юзал поиск? но ответ так и не нашел При установке сайта на хостинг с локального сервера возникает проблема с кодировкой - некоторые куски шаблона отдаются в не правильной кодировке (т.е. знаками вопроса) это именно те куски файла которые изменял я. сайт еще не готов но если хотите взглянуть - www.bochka01. ru Буду признателен за любую помощь. Всем заранее спасибо Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Tom Опубліковано: 23 травня 2014 Share Опубліковано: 23 травня 2014 Notepad++ UTF-8 без бом. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... kosoff Опубліковано: 23 травня 2014 Автор Share Опубліковано: 23 травня 2014 Notepad++ UTF-8 без бом. спасибо, но это первое что я сделал - не помогает Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Tom Опубліковано: 23 травня 2014 Share Опубліковано: 23 травня 2014 Как? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Гість Опубліковано: 23 травня 2014 Share Опубліковано: 23 травня 2014 Здравствуйте всем. Сразу хочу отметить что прежде чем написать сюда я активно юзал поиск? но ответ так и не нашел При установке сайта на хостинг с локального сервера возникает проблема с кодировкой - некоторые куски шаблона отдаются в не правильной кодировке (т.е. знаками вопроса) это именно те куски файла которые изменял я. сайт еще не готов но если хотите взглянуть - www.bochka01. ru Буду признателен за любую помощь. Всем заранее спасибо права на файлы и папки выставьте.... Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 23 травня 2014 Share Опубліковано: 23 травня 2014 В базе битая кодировка. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... kosoff Опубліковано: 24 травня 2014 Автор Share Опубліковано: 24 травня 2014 Как? если правильно понял вопрос то так: скачал файл , открыл при помощи Notepad++ , сохранил , закачал на сервер обратно Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... kosoff Опубліковано: 24 травня 2014 Автор Share Опубліковано: 24 травня 2014 В базе битая кодировка. если не ошибаюсь эта информация не хранится в базе а прописывается в файлах .tpl Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... kosoff Опубліковано: 24 травня 2014 Автор Share Опубліковано: 24 травня 2014 права на файлы и папки выставьте.. выставил Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Tom Опубліковано: 24 травня 2014 Share Опубліковано: 24 травня 2014 если правильно понял вопрос то так: скачал файл , открыл при помощи Notepad++ , сохранил , закачал на сервер обратно Открыл-Нажал Кодировки - Преобразовать в UTF-8 без бом- Сохранил -Закачал обратно.Профит))) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... costas Опубліковано: 24 травня 2014 Share Опубліковано: 24 травня 2014 если не ошибаюсь эта информация не хранится в базе а прописывается в файлах .tpl ошибаетесь. Здравствуйте всем. Сразу хочу отметить что прежде чем написать сюда я активно юзал поиск? но ответ так и не нашел При установке сайта на хостинг с локального сервера возникает проблема с кодировкой - некоторые куски шаблона отдаются в не правильной кодировке (т.е. знаками вопроса) это именно те куски файла которые изменял я. сайт еще не готов но если хотите взглянуть - www.bochka01. ru Буду признателен за любую помощь. Всем заранее спасибо База данных у Вас на хостинге в какой кодировке создана? SQL файл базы данных каким образом заливали на хостинг (phpMyAdmin и т.д.)? Сам SQL файл базы в какой кодировке? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... kosoff Опубліковано: 24 травня 2014 Автор Share Опубліковано: 24 травня 2014 Открыл-Нажал Кодировки - Преобразовать в UTF-8 без бом- Сохранил -Закачал обратно.Профит))) так и делал Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Tom Опубліковано: 24 травня 2014 Share Опубліковано: 24 травня 2014 Можно глянуть на header и footer в виде файлов? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... kosoff Опубліковано: 24 травня 2014 Автор Share Опубліковано: 24 травня 2014 ошибаетесь. База данных у Вас на хостинге в какой кодировке создана? SQL файл базы данных каким образом заливали на хостинг (phpMyAdmin и т.д.)? Сам SQL файл базы в какой кодировке? на локальном сервере сделал экспорт базы данных, на хостинге также через пхпмайадмин залил базу. сам файл в кодировке utf-8 как это проверить ? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... kosoff Опубліковано: 24 травня 2014 Автор Share Опубліковано: 24 травня 2014 Можно глянуть на header и footer в виде файлов? а как на форуме прикрепить файл? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Tom Опубліковано: 24 травня 2014 Share Опубліковано: 24 травня 2014 В виде ссылки на скачивание Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... kosoff Опубліковано: 24 травня 2014 Автор Share Опубліковано: 24 травня 2014 вот футер http://yadi.sk/d/DqjpEQIjR9Yex вот хедер http://yadi.sk/d/8vltj9NqR9Yf9 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Tom Опубліковано: 24 травня 2014 Share Опубліковано: 24 травня 2014 Скачал-открыл в нотпаде-сменил кодировку Футер Хидер Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... kosoff Опубліковано: 24 травня 2014 Автор Share Опубліковано: 24 травня 2014 щяс попробую Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... kosoff Опубліковано: 24 травня 2014 Автор Share Опубліковано: 24 травня 2014 огромное спасибо - видимо у меня руки из ж...ы хотя делал все именно так Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... kosoff Опубліковано: 24 травня 2014 Автор Share Опубліковано: 24 травня 2014 подскажите как определить какой файл сохранен правильно а какой нет.и еще раз спасибо огромное Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Tom Опубліковано: 24 травня 2014 Share Опубліковано: 24 травня 2014 Я же писал Открыл-Нажал Кодировки - Преобразовать в UTF-8 без бом- Сохранил -Закачал обратно.Профит))) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... kosoff Опубліковано: 24 травня 2014 Автор Share Опубліковано: 24 травня 2014 ну вот как ни странно - все именно так и делал но видимо где-то накосячил. спасибо Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... kosoff Опубліковано: 24 травня 2014 Автор Share Опубліковано: 24 травня 2014 как магазин открою - дам вам хорошую скидку ;) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Встановлення, оновлення, налаштування странности с кодировкой Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich Промо банери в категоріях товарів Автор: IHOR1989 Trend - адаптивний універсальний шаблон Автор: DSV × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
kosoff Опубліковано: 23 травня 2014 Автор Share Опубліковано: 23 травня 2014 Notepad++ UTF-8 без бом. спасибо, но это первое что я сделал - не помогает Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Tom Опубліковано: 23 травня 2014 Share Опубліковано: 23 травня 2014 Как? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Гість Опубліковано: 23 травня 2014 Share Опубліковано: 23 травня 2014 Здравствуйте всем. Сразу хочу отметить что прежде чем написать сюда я активно юзал поиск? но ответ так и не нашел При установке сайта на хостинг с локального сервера возникает проблема с кодировкой - некоторые куски шаблона отдаются в не правильной кодировке (т.е. знаками вопроса) это именно те куски файла которые изменял я. сайт еще не готов но если хотите взглянуть - www.bochka01. ru Буду признателен за любую помощь. Всем заранее спасибо права на файлы и папки выставьте.... Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 23 травня 2014 Share Опубліковано: 23 травня 2014 В базе битая кодировка. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... kosoff Опубліковано: 24 травня 2014 Автор Share Опубліковано: 24 травня 2014 Как? если правильно понял вопрос то так: скачал файл , открыл при помощи Notepad++ , сохранил , закачал на сервер обратно Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... kosoff Опубліковано: 24 травня 2014 Автор Share Опубліковано: 24 травня 2014 В базе битая кодировка. если не ошибаюсь эта информация не хранится в базе а прописывается в файлах .tpl Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... kosoff Опубліковано: 24 травня 2014 Автор Share Опубліковано: 24 травня 2014 права на файлы и папки выставьте.. выставил Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Tom Опубліковано: 24 травня 2014 Share Опубліковано: 24 травня 2014 если правильно понял вопрос то так: скачал файл , открыл при помощи Notepad++ , сохранил , закачал на сервер обратно Открыл-Нажал Кодировки - Преобразовать в UTF-8 без бом- Сохранил -Закачал обратно.Профит))) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... costas Опубліковано: 24 травня 2014 Share Опубліковано: 24 травня 2014 если не ошибаюсь эта информация не хранится в базе а прописывается в файлах .tpl ошибаетесь. Здравствуйте всем. Сразу хочу отметить что прежде чем написать сюда я активно юзал поиск? но ответ так и не нашел При установке сайта на хостинг с локального сервера возникает проблема с кодировкой - некоторые куски шаблона отдаются в не правильной кодировке (т.е. знаками вопроса) это именно те куски файла которые изменял я. сайт еще не готов но если хотите взглянуть - www.bochka01. ru Буду признателен за любую помощь. Всем заранее спасибо База данных у Вас на хостинге в какой кодировке создана? SQL файл базы данных каким образом заливали на хостинг (phpMyAdmin и т.д.)? Сам SQL файл базы в какой кодировке? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... kosoff Опубліковано: 24 травня 2014 Автор Share Опубліковано: 24 травня 2014 Открыл-Нажал Кодировки - Преобразовать в UTF-8 без бом- Сохранил -Закачал обратно.Профит))) так и делал Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Tom Опубліковано: 24 травня 2014 Share Опубліковано: 24 травня 2014 Можно глянуть на header и footer в виде файлов? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... kosoff Опубліковано: 24 травня 2014 Автор Share Опубліковано: 24 травня 2014 ошибаетесь. База данных у Вас на хостинге в какой кодировке создана? SQL файл базы данных каким образом заливали на хостинг (phpMyAdmin и т.д.)? Сам SQL файл базы в какой кодировке? на локальном сервере сделал экспорт базы данных, на хостинге также через пхпмайадмин залил базу. сам файл в кодировке utf-8 как это проверить ? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... kosoff Опубліковано: 24 травня 2014 Автор Share Опубліковано: 24 травня 2014 Можно глянуть на header и footer в виде файлов? а как на форуме прикрепить файл? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Tom Опубліковано: 24 травня 2014 Share Опубліковано: 24 травня 2014 В виде ссылки на скачивание Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... kosoff Опубліковано: 24 травня 2014 Автор Share Опубліковано: 24 травня 2014 вот футер http://yadi.sk/d/DqjpEQIjR9Yex вот хедер http://yadi.sk/d/8vltj9NqR9Yf9 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Tom Опубліковано: 24 травня 2014 Share Опубліковано: 24 травня 2014 Скачал-открыл в нотпаде-сменил кодировку Футер Хидер Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... kosoff Опубліковано: 24 травня 2014 Автор Share Опубліковано: 24 травня 2014 щяс попробую Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... kosoff Опубліковано: 24 травня 2014 Автор Share Опубліковано: 24 травня 2014 огромное спасибо - видимо у меня руки из ж...ы хотя делал все именно так Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... kosoff Опубліковано: 24 травня 2014 Автор Share Опубліковано: 24 травня 2014 подскажите как определить какой файл сохранен правильно а какой нет.и еще раз спасибо огромное Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Tom Опубліковано: 24 травня 2014 Share Опубліковано: 24 травня 2014 Я же писал Открыл-Нажал Кодировки - Преобразовать в UTF-8 без бом- Сохранил -Закачал обратно.Профит))) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... kosoff Опубліковано: 24 травня 2014 Автор Share Опубліковано: 24 травня 2014 ну вот как ни странно - все именно так и делал но видимо где-то накосячил. спасибо Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... kosoff Опубліковано: 24 травня 2014 Автор Share Опубліковано: 24 травня 2014 как магазин открою - дам вам хорошую скидку ;) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Встановлення, оновлення, налаштування странности с кодировкой Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich Промо банери в категоріях товарів Автор: IHOR1989 Trend - адаптивний універсальний шаблон Автор: DSV × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
Гість Опубліковано: 23 травня 2014 Share Опубліковано: 23 травня 2014 Здравствуйте всем. Сразу хочу отметить что прежде чем написать сюда я активно юзал поиск? но ответ так и не нашел При установке сайта на хостинг с локального сервера возникает проблема с кодировкой - некоторые куски шаблона отдаются в не правильной кодировке (т.е. знаками вопроса) это именно те куски файла которые изменял я. сайт еще не готов но если хотите взглянуть - www.bochka01. ru Буду признателен за любую помощь. Всем заранее спасибо права на файлы и папки выставьте.... Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
chukcha Опубліковано: 23 травня 2014 Share Опубліковано: 23 травня 2014 В базе битая кодировка. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... kosoff Опубліковано: 24 травня 2014 Автор Share Опубліковано: 24 травня 2014 Как? если правильно понял вопрос то так: скачал файл , открыл при помощи Notepad++ , сохранил , закачал на сервер обратно Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... kosoff Опубліковано: 24 травня 2014 Автор Share Опубліковано: 24 травня 2014 В базе битая кодировка. если не ошибаюсь эта информация не хранится в базе а прописывается в файлах .tpl Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... kosoff Опубліковано: 24 травня 2014 Автор Share Опубліковано: 24 травня 2014 права на файлы и папки выставьте.. выставил Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Tom Опубліковано: 24 травня 2014 Share Опубліковано: 24 травня 2014 если правильно понял вопрос то так: скачал файл , открыл при помощи Notepad++ , сохранил , закачал на сервер обратно Открыл-Нажал Кодировки - Преобразовать в UTF-8 без бом- Сохранил -Закачал обратно.Профит))) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... costas Опубліковано: 24 травня 2014 Share Опубліковано: 24 травня 2014 если не ошибаюсь эта информация не хранится в базе а прописывается в файлах .tpl ошибаетесь. Здравствуйте всем. Сразу хочу отметить что прежде чем написать сюда я активно юзал поиск? но ответ так и не нашел При установке сайта на хостинг с локального сервера возникает проблема с кодировкой - некоторые куски шаблона отдаются в не правильной кодировке (т.е. знаками вопроса) это именно те куски файла которые изменял я. сайт еще не готов но если хотите взглянуть - www.bochka01. ru Буду признателен за любую помощь. Всем заранее спасибо База данных у Вас на хостинге в какой кодировке создана? SQL файл базы данных каким образом заливали на хостинг (phpMyAdmin и т.д.)? Сам SQL файл базы в какой кодировке? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... kosoff Опубліковано: 24 травня 2014 Автор Share Опубліковано: 24 травня 2014 Открыл-Нажал Кодировки - Преобразовать в UTF-8 без бом- Сохранил -Закачал обратно.Профит))) так и делал Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Tom Опубліковано: 24 травня 2014 Share Опубліковано: 24 травня 2014 Можно глянуть на header и footer в виде файлов? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... kosoff Опубліковано: 24 травня 2014 Автор Share Опубліковано: 24 травня 2014 ошибаетесь. База данных у Вас на хостинге в какой кодировке создана? SQL файл базы данных каким образом заливали на хостинг (phpMyAdmin и т.д.)? Сам SQL файл базы в какой кодировке? на локальном сервере сделал экспорт базы данных, на хостинге также через пхпмайадмин залил базу. сам файл в кодировке utf-8 как это проверить ? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... kosoff Опубліковано: 24 травня 2014 Автор Share Опубліковано: 24 травня 2014 Можно глянуть на header и footer в виде файлов? а как на форуме прикрепить файл? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Tom Опубліковано: 24 травня 2014 Share Опубліковано: 24 травня 2014 В виде ссылки на скачивание Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... kosoff Опубліковано: 24 травня 2014 Автор Share Опубліковано: 24 травня 2014 вот футер http://yadi.sk/d/DqjpEQIjR9Yex вот хедер http://yadi.sk/d/8vltj9NqR9Yf9 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Tom Опубліковано: 24 травня 2014 Share Опубліковано: 24 травня 2014 Скачал-открыл в нотпаде-сменил кодировку Футер Хидер Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... kosoff Опубліковано: 24 травня 2014 Автор Share Опубліковано: 24 травня 2014 щяс попробую Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... kosoff Опубліковано: 24 травня 2014 Автор Share Опубліковано: 24 травня 2014 огромное спасибо - видимо у меня руки из ж...ы хотя делал все именно так Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... kosoff Опубліковано: 24 травня 2014 Автор Share Опубліковано: 24 травня 2014 подскажите как определить какой файл сохранен правильно а какой нет.и еще раз спасибо огромное Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Tom Опубліковано: 24 травня 2014 Share Опубліковано: 24 травня 2014 Я же писал Открыл-Нажал Кодировки - Преобразовать в UTF-8 без бом- Сохранил -Закачал обратно.Профит))) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... kosoff Опубліковано: 24 травня 2014 Автор Share Опубліковано: 24 травня 2014 ну вот как ни странно - все именно так и делал но видимо где-то накосячил. спасибо Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... kosoff Опубліковано: 24 травня 2014 Автор Share Опубліковано: 24 травня 2014 как магазин открою - дам вам хорошую скидку ;) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Встановлення, оновлення, налаштування странности с кодировкой Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich Промо банери в категоріях товарів Автор: IHOR1989 Trend - адаптивний універсальний шаблон Автор: DSV × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
kosoff Опубліковано: 24 травня 2014 Автор Share Опубліковано: 24 травня 2014 Как? если правильно понял вопрос то так: скачал файл , открыл при помощи Notepad++ , сохранил , закачал на сервер обратно Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kosoff Опубліковано: 24 травня 2014 Автор Share Опубліковано: 24 травня 2014 В базе битая кодировка. если не ошибаюсь эта информация не хранится в базе а прописывается в файлах .tpl Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kosoff Опубліковано: 24 травня 2014 Автор Share Опубліковано: 24 травня 2014 права на файлы и папки выставьте.. выставил Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Tom Опубліковано: 24 травня 2014 Share Опубліковано: 24 травня 2014 если правильно понял вопрос то так: скачал файл , открыл при помощи Notepad++ , сохранил , закачал на сервер обратно Открыл-Нажал Кодировки - Преобразовать в UTF-8 без бом- Сохранил -Закачал обратно.Профит))) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... costas Опубліковано: 24 травня 2014 Share Опубліковано: 24 травня 2014 если не ошибаюсь эта информация не хранится в базе а прописывается в файлах .tpl ошибаетесь. Здравствуйте всем. Сразу хочу отметить что прежде чем написать сюда я активно юзал поиск? но ответ так и не нашел При установке сайта на хостинг с локального сервера возникает проблема с кодировкой - некоторые куски шаблона отдаются в не правильной кодировке (т.е. знаками вопроса) это именно те куски файла которые изменял я. сайт еще не готов но если хотите взглянуть - www.bochka01. ru Буду признателен за любую помощь. Всем заранее спасибо База данных у Вас на хостинге в какой кодировке создана? SQL файл базы данных каким образом заливали на хостинг (phpMyAdmin и т.д.)? Сам SQL файл базы в какой кодировке? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... kosoff Опубліковано: 24 травня 2014 Автор Share Опубліковано: 24 травня 2014 Открыл-Нажал Кодировки - Преобразовать в UTF-8 без бом- Сохранил -Закачал обратно.Профит))) так и делал Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Tom Опубліковано: 24 травня 2014 Share Опубліковано: 24 травня 2014 Можно глянуть на header и footer в виде файлов? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... kosoff Опубліковано: 24 травня 2014 Автор Share Опубліковано: 24 травня 2014 ошибаетесь. База данных у Вас на хостинге в какой кодировке создана? SQL файл базы данных каким образом заливали на хостинг (phpMyAdmin и т.д.)? Сам SQL файл базы в какой кодировке? на локальном сервере сделал экспорт базы данных, на хостинге также через пхпмайадмин залил базу. сам файл в кодировке utf-8 как это проверить ? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... kosoff Опубліковано: 24 травня 2014 Автор Share Опубліковано: 24 травня 2014 Можно глянуть на header и footer в виде файлов? а как на форуме прикрепить файл? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Tom Опубліковано: 24 травня 2014 Share Опубліковано: 24 травня 2014 В виде ссылки на скачивание Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... kosoff Опубліковано: 24 травня 2014 Автор Share Опубліковано: 24 травня 2014 вот футер http://yadi.sk/d/DqjpEQIjR9Yex вот хедер http://yadi.sk/d/8vltj9NqR9Yf9 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Tom Опубліковано: 24 травня 2014 Share Опубліковано: 24 травня 2014 Скачал-открыл в нотпаде-сменил кодировку Футер Хидер Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... kosoff Опубліковано: 24 травня 2014 Автор Share Опубліковано: 24 травня 2014 щяс попробую Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... kosoff Опубліковано: 24 травня 2014 Автор Share Опубліковано: 24 травня 2014 огромное спасибо - видимо у меня руки из ж...ы хотя делал все именно так Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... kosoff Опубліковано: 24 травня 2014 Автор Share Опубліковано: 24 травня 2014 подскажите как определить какой файл сохранен правильно а какой нет.и еще раз спасибо огромное Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Tom Опубліковано: 24 травня 2014 Share Опубліковано: 24 травня 2014 Я же писал Открыл-Нажал Кодировки - Преобразовать в UTF-8 без бом- Сохранил -Закачал обратно.Профит))) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... kosoff Опубліковано: 24 травня 2014 Автор Share Опубліковано: 24 травня 2014 ну вот как ни странно - все именно так и делал но видимо где-то накосячил. спасибо Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... kosoff Опубліковано: 24 травня 2014 Автор Share Опубліковано: 24 травня 2014 как магазин открою - дам вам хорошую скидку ;) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Встановлення, оновлення, налаштування странности с кодировкой Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich Промо банери в категоріях товарів Автор: IHOR1989 Trend - адаптивний універсальний шаблон Автор: DSV × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
costas Опубліковано: 24 травня 2014 Share Опубліковано: 24 травня 2014 если не ошибаюсь эта информация не хранится в базе а прописывается в файлах .tpl ошибаетесь. Здравствуйте всем. Сразу хочу отметить что прежде чем написать сюда я активно юзал поиск? но ответ так и не нашел При установке сайта на хостинг с локального сервера возникает проблема с кодировкой - некоторые куски шаблона отдаются в не правильной кодировке (т.е. знаками вопроса) это именно те куски файла которые изменял я. сайт еще не готов но если хотите взглянуть - www.bochka01. ru Буду признателен за любую помощь. Всем заранее спасибо База данных у Вас на хостинге в какой кодировке создана? SQL файл базы данных каким образом заливали на хостинг (phpMyAdmin и т.д.)? Сам SQL файл базы в какой кодировке? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... kosoff Опубліковано: 24 травня 2014 Автор Share Опубліковано: 24 травня 2014 Открыл-Нажал Кодировки - Преобразовать в UTF-8 без бом- Сохранил -Закачал обратно.Профит))) так и делал Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Tom Опубліковано: 24 травня 2014 Share Опубліковано: 24 травня 2014 Можно глянуть на header и footer в виде файлов? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... kosoff Опубліковано: 24 травня 2014 Автор Share Опубліковано: 24 травня 2014 ошибаетесь. База данных у Вас на хостинге в какой кодировке создана? SQL файл базы данных каким образом заливали на хостинг (phpMyAdmin и т.д.)? Сам SQL файл базы в какой кодировке? на локальном сервере сделал экспорт базы данных, на хостинге также через пхпмайадмин залил базу. сам файл в кодировке utf-8 как это проверить ? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... kosoff Опубліковано: 24 травня 2014 Автор Share Опубліковано: 24 травня 2014 Можно глянуть на header и footer в виде файлов? а как на форуме прикрепить файл? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Tom Опубліковано: 24 травня 2014 Share Опубліковано: 24 травня 2014 В виде ссылки на скачивание Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... kosoff Опубліковано: 24 травня 2014 Автор Share Опубліковано: 24 травня 2014 вот футер http://yadi.sk/d/DqjpEQIjR9Yex вот хедер http://yadi.sk/d/8vltj9NqR9Yf9 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Tom Опубліковано: 24 травня 2014 Share Опубліковано: 24 травня 2014 Скачал-открыл в нотпаде-сменил кодировку Футер Хидер Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... kosoff Опубліковано: 24 травня 2014 Автор Share Опубліковано: 24 травня 2014 щяс попробую Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... kosoff Опубліковано: 24 травня 2014 Автор Share Опубліковано: 24 травня 2014 огромное спасибо - видимо у меня руки из ж...ы хотя делал все именно так Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... kosoff Опубліковано: 24 травня 2014 Автор Share Опубліковано: 24 травня 2014 подскажите как определить какой файл сохранен правильно а какой нет.и еще раз спасибо огромное Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Tom Опубліковано: 24 травня 2014 Share Опубліковано: 24 травня 2014 Я же писал Открыл-Нажал Кодировки - Преобразовать в UTF-8 без бом- Сохранил -Закачал обратно.Профит))) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... kosoff Опубліковано: 24 травня 2014 Автор Share Опубліковано: 24 травня 2014 ну вот как ни странно - все именно так и делал но видимо где-то накосячил. спасибо Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... kosoff Опубліковано: 24 травня 2014 Автор Share Опубліковано: 24 травня 2014 как магазин открою - дам вам хорошую скидку ;) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Встановлення, оновлення, налаштування странности с кодировкой Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich Промо банери в категоріях товарів Автор: IHOR1989 Trend - адаптивний універсальний шаблон Автор: DSV × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
kosoff Опубліковано: 24 травня 2014 Автор Share Опубліковано: 24 травня 2014 Открыл-Нажал Кодировки - Преобразовать в UTF-8 без бом- Сохранил -Закачал обратно.Профит))) так и делал Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Tom Опубліковано: 24 травня 2014 Share Опубліковано: 24 травня 2014 Можно глянуть на header и footer в виде файлов? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... kosoff Опубліковано: 24 травня 2014 Автор Share Опубліковано: 24 травня 2014 ошибаетесь. База данных у Вас на хостинге в какой кодировке создана? SQL файл базы данных каким образом заливали на хостинг (phpMyAdmin и т.д.)? Сам SQL файл базы в какой кодировке? на локальном сервере сделал экспорт базы данных, на хостинге также через пхпмайадмин залил базу. сам файл в кодировке utf-8 как это проверить ? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... kosoff Опубліковано: 24 травня 2014 Автор Share Опубліковано: 24 травня 2014 Можно глянуть на header и footer в виде файлов? а как на форуме прикрепить файл? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Tom Опубліковано: 24 травня 2014 Share Опубліковано: 24 травня 2014 В виде ссылки на скачивание Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... kosoff Опубліковано: 24 травня 2014 Автор Share Опубліковано: 24 травня 2014 вот футер http://yadi.sk/d/DqjpEQIjR9Yex вот хедер http://yadi.sk/d/8vltj9NqR9Yf9 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Tom Опубліковано: 24 травня 2014 Share Опубліковано: 24 травня 2014 Скачал-открыл в нотпаде-сменил кодировку Футер Хидер Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... kosoff Опубліковано: 24 травня 2014 Автор Share Опубліковано: 24 травня 2014 щяс попробую Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... kosoff Опубліковано: 24 травня 2014 Автор Share Опубліковано: 24 травня 2014 огромное спасибо - видимо у меня руки из ж...ы хотя делал все именно так Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... kosoff Опубліковано: 24 травня 2014 Автор Share Опубліковано: 24 травня 2014 подскажите как определить какой файл сохранен правильно а какой нет.и еще раз спасибо огромное Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Tom Опубліковано: 24 травня 2014 Share Опубліковано: 24 травня 2014 Я же писал Открыл-Нажал Кодировки - Преобразовать в UTF-8 без бом- Сохранил -Закачал обратно.Профит))) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... kosoff Опубліковано: 24 травня 2014 Автор Share Опубліковано: 24 травня 2014 ну вот как ни странно - все именно так и делал но видимо где-то накосячил. спасибо Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... kosoff Опубліковано: 24 травня 2014 Автор Share Опубліковано: 24 травня 2014 как магазин открою - дам вам хорошую скидку ;) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Встановлення, оновлення, налаштування странности с кодировкой Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich Промо банери в категоріях товарів Автор: IHOR1989 Trend - адаптивний універсальний шаблон Автор: DSV
kosoff Опубліковано: 24 травня 2014 Автор Share Опубліковано: 24 травня 2014 ошибаетесь. База данных у Вас на хостинге в какой кодировке создана? SQL файл базы данных каким образом заливали на хостинг (phpMyAdmin и т.д.)? Сам SQL файл базы в какой кодировке? на локальном сервере сделал экспорт базы данных, на хостинге также через пхпмайадмин залил базу. сам файл в кодировке utf-8 как это проверить ? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kosoff Опубліковано: 24 травня 2014 Автор Share Опубліковано: 24 травня 2014 Можно глянуть на header и footer в виде файлов? а как на форуме прикрепить файл? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Tom Опубліковано: 24 травня 2014 Share Опубліковано: 24 травня 2014 В виде ссылки на скачивание Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... kosoff Опубліковано: 24 травня 2014 Автор Share Опубліковано: 24 травня 2014 вот футер http://yadi.sk/d/DqjpEQIjR9Yex вот хедер http://yadi.sk/d/8vltj9NqR9Yf9 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Tom Опубліковано: 24 травня 2014 Share Опубліковано: 24 травня 2014 Скачал-открыл в нотпаде-сменил кодировку Футер Хидер Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... kosoff Опубліковано: 24 травня 2014 Автор Share Опубліковано: 24 травня 2014 щяс попробую Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... kosoff Опубліковано: 24 травня 2014 Автор Share Опубліковано: 24 травня 2014 огромное спасибо - видимо у меня руки из ж...ы хотя делал все именно так Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... kosoff Опубліковано: 24 травня 2014 Автор Share Опубліковано: 24 травня 2014 подскажите как определить какой файл сохранен правильно а какой нет.и еще раз спасибо огромное Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Tom Опубліковано: 24 травня 2014 Share Опубліковано: 24 травня 2014 Я же писал Открыл-Нажал Кодировки - Преобразовать в UTF-8 без бом- Сохранил -Закачал обратно.Профит))) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... kosoff Опубліковано: 24 травня 2014 Автор Share Опубліковано: 24 травня 2014 ну вот как ни странно - все именно так и делал но видимо где-то накосячил. спасибо Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... kosoff Опубліковано: 24 травня 2014 Автор Share Опубліковано: 24 травня 2014 как магазин открою - дам вам хорошую скидку ;) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Встановлення, оновлення, налаштування странности с кодировкой
kosoff Опубліковано: 24 травня 2014 Автор Share Опубліковано: 24 травня 2014 вот футер http://yadi.sk/d/DqjpEQIjR9Yex вот хедер http://yadi.sk/d/8vltj9NqR9Yf9 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Tom Опубліковано: 24 травня 2014 Share Опубліковано: 24 травня 2014 Скачал-открыл в нотпаде-сменил кодировку Футер Хидер Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... kosoff Опубліковано: 24 травня 2014 Автор Share Опубліковано: 24 травня 2014 щяс попробую Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... kosoff Опубліковано: 24 травня 2014 Автор Share Опубліковано: 24 травня 2014 огромное спасибо - видимо у меня руки из ж...ы хотя делал все именно так Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... kosoff Опубліковано: 24 травня 2014 Автор Share Опубліковано: 24 травня 2014 подскажите как определить какой файл сохранен правильно а какой нет.и еще раз спасибо огромное Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Tom Опубліковано: 24 травня 2014 Share Опубліковано: 24 травня 2014 Я же писал Открыл-Нажал Кодировки - Преобразовать в UTF-8 без бом- Сохранил -Закачал обратно.Профит))) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... kosoff Опубліковано: 24 травня 2014 Автор Share Опубліковано: 24 травня 2014 ну вот как ни странно - все именно так и делал но видимо где-то накосячил. спасибо Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... kosoff Опубліковано: 24 травня 2014 Автор Share Опубліковано: 24 травня 2014 как магазин открою - дам вам хорошую скидку ;) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку
kosoff Опубліковано: 24 травня 2014 Автор Share Опубліковано: 24 травня 2014 щяс попробую Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kosoff Опубліковано: 24 травня 2014 Автор Share Опубліковано: 24 травня 2014 огромное спасибо - видимо у меня руки из ж...ы хотя делал все именно так Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kosoff Опубліковано: 24 травня 2014 Автор Share Опубліковано: 24 травня 2014 подскажите как определить какой файл сохранен правильно а какой нет.и еще раз спасибо огромное Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Tom Опубліковано: 24 травня 2014 Share Опубліковано: 24 травня 2014 Я же писал Открыл-Нажал Кодировки - Преобразовать в UTF-8 без бом- Сохранил -Закачал обратно.Профит))) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... kosoff Опубліковано: 24 травня 2014 Автор Share Опубліковано: 24 травня 2014 ну вот как ни странно - все именно так и делал но видимо где-то накосячил. спасибо Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... kosoff Опубліковано: 24 травня 2014 Автор Share Опубліковано: 24 травня 2014 как магазин открою - дам вам хорошую скидку ;) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0
kosoff Опубліковано: 24 травня 2014 Автор Share Опубліковано: 24 травня 2014 ну вот как ни странно - все именно так и делал но видимо где-то накосячил. спасибо Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kosoff Опубліковано: 24 травня 2014 Автор Share Опубліковано: 24 травня 2014 как магазин открою - дам вам хорошую скидку ;) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Recommended Posts