Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

Установка модуля "быстрый заказ"

vergri

Recommended Posts

Форумчане, нужна помощь. Хочу установить дополнение 1.0.2 простой быстрый заказ. У меня установлена ocstore 1.5.5.1.1. Сказано в инструкции к установке в файле fast_order.php прописать почтовый адрес, но у меня этот файл на хостинге не открывается (ошибка: невозможно обработать файл. Попробуйте другую кодировку) и он пустой. В редакторе открыла, добавила свой E-mail, сохранила в кодировке UTF-8. Все равно без изменений. Что не так?

Надіслати
Поділитися на інших сайтах

Форумчане, нужна помощь. Хочу установить дополнение 1.0.2 простой быстрый заказ. У меня установлена ocstore 1.5.5.1.1. Сказано в инструкции к установке в файле fast_order.php прописать почтовый адрес, но у меня этот файл на хостинге не открывается (ошибка: невозможно обработать файл. Попробуйте другую кодировку) и он пустой. В редакторе открыла, добавила свой E-mail, сохранила в кодировке UTF-8. Все равно без изменений. Что не так?

попробуйте через фтп скачать на комп, открыть в notepad++ и обратно на хостинг закинуть файл

Надіслати

Я так и сделала. Видно не в этом дело. В файле fast_order.php нужно прописывать е-mail или название сайта, извиняюсь за глупый вопрос? и не понятно по пункту 4 "Если у вас не дефолтная тема, не забудьте что стили к дополнению лежат по адресу "catalog/view/theme/default/stylesheet/fast_order.css". Здесь тоже нужно что-то менять? У меня не дефолтная тема. Модуль vqmod установлен.

Надіслати

• 2 weeks later...

Я так и сделала. Видно не в этом дело. В файле fast_order.php нужно прописывать е-mail или название сайта, извиняюсь за глупый вопрос? и не понятно по пункту 4 "Если у вас не дефолтная тема, не забудьте что стили к дополнению лежат по адресу "catalog/view/theme/default/stylesheet/fast_order.css". Здесь тоже нужно что-то менять? У меня не дефолтная тема. Модуль vqmod установлен.

Это_значит что если у вас не дефолтная тема, то путь будет выглядеть сак catalog/view/theme/ВАША ТЕМА/stylesheet/fast_order.css   и файл fast_order.css  нужно скидывать именно в Вашу тему.

Надіслати

Створіть аккаунт або увійдіть для коментування

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто!

Зареєструвати аккаунт

Вхід

Уже зареєстровані? Увійдіть тут.

Вхід зараз
  • Зараз на сторінці   0 користувачів

• Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку

• Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.