coremodule Опубліковано: 19 квітня 2014 Share Опубліковано: 19 квітня 2014 Приветствую. Пытаюсь сделать дубль модуля оплаты - нужен лишь выбор способов оплаты.. поменял и название файлов, и в самих файлах.. и всё равно белая страница. http://rghost.ru/54412995 подскажите в чём проблема, или что смотреть. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
AlexFisher Опубліковано: 19 квітня 2014 Share Опубліковано: 19 квітня 2014 смотря, как оплата должна фиксироваться в базе. Это не доставку отдуплить). Ну, или сделать дубль оплаты при доставке, или как она там. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... coremodule Опубліковано: 20 квітня 2014 Автор Share Опубліковано: 20 квітня 2014 Делаю дубль оплаты при доставке, такая же фигня. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... ashap Опубліковано: 21 квітня 2014 Share Опубліковано: 21 квітня 2014 что бы белого экрана небыло а был вывод ошибки в index.php надо добавить это ini_set('display_errors',1);error_reporting(E_ALL); Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... AlexFisher Опубліковано: 21 квітня 2014 Share Опубліковано: 21 квітня 2014 Это ошибку не решит, а скроет. UPD: пардон, протупил, действительно отобразит. О другом думал =) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... ashap Опубліковано: 21 квітня 2014 Share Опубліковано: 21 квітня 2014 Это ошибку не решит, а скроет. чего? это включает отображение всех ошибок он покажет где и какая ошибка а не белый экран Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... coremodule Опубліковано: 21 квітня 2014 Автор Share Опубліковано: 21 квітня 2014 Не, без результатов. Ошибку не показывает. Мне всего-лишь нужно продублировать способ оплаты... другие варианты есть? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Tom Опубліковано: 21 квітня 2014 Share Опубліковано: 21 квітня 2014 Ссылку на скачивание архива оригинала модуля этого оплаты. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... coremodule Опубліковано: 21 квітня 2014 Автор Share Опубліковано: 21 квітня 2014 http://rghost.ru/54463685 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Tom Опубліковано: 21 квітня 2014 Share Опубліковано: 21 квітня 2014 http://yadi.sk/d/2bLEvBtnMvqXu Дополнения-Оплата-Новый модуль (естественно переименовать как нужно самому). Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... coremodule Опубліковано: 21 квітня 2014 Автор Share Опубліковано: 21 квітня 2014 ОХ, спасибо!!! Что ты там изменил.. можешь сказать? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... ashap Опубліковано: 21 квітня 2014 Share Опубліковано: 21 квітня 2014 наверно драйвер hands.sys шутка юмара не принимать близко))) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Tom Опубліковано: 21 квітня 2014 Share Опубліковано: 21 квітня 2014 наверно драйвер hands.sys в точку! Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... coremodule Опубліковано: 21 квітня 2014 Автор Share Опубліковано: 21 квітня 2014 наверно драйвер hands.sys шутка юмара не принимать близко))) :D Это скрытый ответ на мой вопрос? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Tom Опубліковано: 21 квітня 2014 Share Опубліковано: 21 квітня 2014 Я не особо люблю когда мне "тычут " люди с которыми мне не довелось посещать вместе баню с профурсетками и пить на бруденшафт.В модуле нужна была внимательность и ничего более. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... coremodule Опубліковано: 21 квітня 2014 Автор Share Опубліковано: 21 квітня 2014 Я не особо люблю когда мне "тычут " люди с которыми мне не довелось посещать вместе баню с профурсетками и пить на бруденшафт.В модуле нужна была внимательность и ничего более. Понятно, спасибо. Ну обращение на ВЫ в жизни то ещё заслужить нужно, а я "вас" и знать да не знаю, чтоб так величать. Без обид) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 12strun Опубліковано: 21 квітня 2014 Share Опубліковано: 21 квітня 2014 Понятно, спасибо. Ну обращение на ВЫ в жизни то ещё заслужить нужно, а я "вас" и знать да не знаю, чтоб так величать. Без обид) ....ну точно... придет сюда ваша мама, а мы ей: " ну чо подруга, ты сюда на кой приперлась :ugeek: ?" ...ну и что с того, что она к такому обращению не привыкла! нормальное обращение надо заслужить. ....Не представляю как с вами теперь на форуме будут разговаривать... согласно вашим заслугам и уменьям, обращаться к вам следует не просто уничижительно, а как с туалетной бумагой. ... вы - профессиональный ноль, заправленный хамством... думаю, что желание помогать вам впредь, вряд ли возникнет у жителей этого форума ... :-) ЗЫ: ... ну и, конечно же, добавлю в вашем стиле: без обид...) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 12strun Опубліковано: 21 квітня 2014 Share Опубліковано: 21 квітня 2014 Припомнилось: Не плюй в колодец... пригодится воды напиться... Не бей руку, которая гладит... Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Загальні питання Дублирование модуля оплаты Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення Повний пакет SEO Автор: GeekoDev SameSite Session Fix Opencart 3 Автор: web_bond SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
coremodule Опубліковано: 20 квітня 2014 Автор Share Опубліковано: 20 квітня 2014 Делаю дубль оплаты при доставке, такая же фигня. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ashap Опубліковано: 21 квітня 2014 Share Опубліковано: 21 квітня 2014 что бы белого экрана небыло а был вывод ошибки в index.php надо добавить это ini_set('display_errors',1);error_reporting(E_ALL); Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... AlexFisher Опубліковано: 21 квітня 2014 Share Опубліковано: 21 квітня 2014 Это ошибку не решит, а скроет. UPD: пардон, протупил, действительно отобразит. О другом думал =) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... ashap Опубліковано: 21 квітня 2014 Share Опубліковано: 21 квітня 2014 Это ошибку не решит, а скроет. чего? это включает отображение всех ошибок он покажет где и какая ошибка а не белый экран Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... coremodule Опубліковано: 21 квітня 2014 Автор Share Опубліковано: 21 квітня 2014 Не, без результатов. Ошибку не показывает. Мне всего-лишь нужно продублировать способ оплаты... другие варианты есть? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Tom Опубліковано: 21 квітня 2014 Share Опубліковано: 21 квітня 2014 Ссылку на скачивание архива оригинала модуля этого оплаты. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... coremodule Опубліковано: 21 квітня 2014 Автор Share Опубліковано: 21 квітня 2014 http://rghost.ru/54463685 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Tom Опубліковано: 21 квітня 2014 Share Опубліковано: 21 квітня 2014 http://yadi.sk/d/2bLEvBtnMvqXu Дополнения-Оплата-Новый модуль (естественно переименовать как нужно самому). Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... coremodule Опубліковано: 21 квітня 2014 Автор Share Опубліковано: 21 квітня 2014 ОХ, спасибо!!! Что ты там изменил.. можешь сказать? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... ashap Опубліковано: 21 квітня 2014 Share Опубліковано: 21 квітня 2014 наверно драйвер hands.sys шутка юмара не принимать близко))) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Tom Опубліковано: 21 квітня 2014 Share Опубліковано: 21 квітня 2014 наверно драйвер hands.sys в точку! Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... coremodule Опубліковано: 21 квітня 2014 Автор Share Опубліковано: 21 квітня 2014 наверно драйвер hands.sys шутка юмара не принимать близко))) :D Это скрытый ответ на мой вопрос? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Tom Опубліковано: 21 квітня 2014 Share Опубліковано: 21 квітня 2014 Я не особо люблю когда мне "тычут " люди с которыми мне не довелось посещать вместе баню с профурсетками и пить на бруденшафт.В модуле нужна была внимательность и ничего более. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... coremodule Опубліковано: 21 квітня 2014 Автор Share Опубліковано: 21 квітня 2014 Я не особо люблю когда мне "тычут " люди с которыми мне не довелось посещать вместе баню с профурсетками и пить на бруденшафт.В модуле нужна была внимательность и ничего более. Понятно, спасибо. Ну обращение на ВЫ в жизни то ещё заслужить нужно, а я "вас" и знать да не знаю, чтоб так величать. Без обид) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 12strun Опубліковано: 21 квітня 2014 Share Опубліковано: 21 квітня 2014 Понятно, спасибо. Ну обращение на ВЫ в жизни то ещё заслужить нужно, а я "вас" и знать да не знаю, чтоб так величать. Без обид) ....ну точно... придет сюда ваша мама, а мы ей: " ну чо подруга, ты сюда на кой приперлась :ugeek: ?" ...ну и что с того, что она к такому обращению не привыкла! нормальное обращение надо заслужить. ....Не представляю как с вами теперь на форуме будут разговаривать... согласно вашим заслугам и уменьям, обращаться к вам следует не просто уничижительно, а как с туалетной бумагой. ... вы - профессиональный ноль, заправленный хамством... думаю, что желание помогать вам впредь, вряд ли возникнет у жителей этого форума ... :-) ЗЫ: ... ну и, конечно же, добавлю в вашем стиле: без обид...) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 12strun Опубліковано: 21 квітня 2014 Share Опубліковано: 21 квітня 2014 Припомнилось: Не плюй в колодец... пригодится воды напиться... Не бей руку, которая гладит... Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Загальні питання Дублирование модуля оплаты Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення Повний пакет SEO Автор: GeekoDev SameSite Session Fix Opencart 3 Автор: web_bond SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
AlexFisher Опубліковано: 21 квітня 2014 Share Опубліковано: 21 квітня 2014 Это ошибку не решит, а скроет. UPD: пардон, протупил, действительно отобразит. О другом думал =) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... ashap Опубліковано: 21 квітня 2014 Share Опубліковано: 21 квітня 2014 Это ошибку не решит, а скроет. чего? это включает отображение всех ошибок он покажет где и какая ошибка а не белый экран Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... coremodule Опубліковано: 21 квітня 2014 Автор Share Опубліковано: 21 квітня 2014 Не, без результатов. Ошибку не показывает. Мне всего-лишь нужно продублировать способ оплаты... другие варианты есть? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Tom Опубліковано: 21 квітня 2014 Share Опубліковано: 21 квітня 2014 Ссылку на скачивание архива оригинала модуля этого оплаты. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... coremodule Опубліковано: 21 квітня 2014 Автор Share Опубліковано: 21 квітня 2014 http://rghost.ru/54463685 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Tom Опубліковано: 21 квітня 2014 Share Опубліковано: 21 квітня 2014 http://yadi.sk/d/2bLEvBtnMvqXu Дополнения-Оплата-Новый модуль (естественно переименовать как нужно самому). Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... coremodule Опубліковано: 21 квітня 2014 Автор Share Опубліковано: 21 квітня 2014 ОХ, спасибо!!! Что ты там изменил.. можешь сказать? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... ashap Опубліковано: 21 квітня 2014 Share Опубліковано: 21 квітня 2014 наверно драйвер hands.sys шутка юмара не принимать близко))) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Tom Опубліковано: 21 квітня 2014 Share Опубліковано: 21 квітня 2014 наверно драйвер hands.sys в точку! Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... coremodule Опубліковано: 21 квітня 2014 Автор Share Опубліковано: 21 квітня 2014 наверно драйвер hands.sys шутка юмара не принимать близко))) :D Это скрытый ответ на мой вопрос? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Tom Опубліковано: 21 квітня 2014 Share Опубліковано: 21 квітня 2014 Я не особо люблю когда мне "тычут " люди с которыми мне не довелось посещать вместе баню с профурсетками и пить на бруденшафт.В модуле нужна была внимательность и ничего более. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... coremodule Опубліковано: 21 квітня 2014 Автор Share Опубліковано: 21 квітня 2014 Я не особо люблю когда мне "тычут " люди с которыми мне не довелось посещать вместе баню с профурсетками и пить на бруденшафт.В модуле нужна была внимательность и ничего более. Понятно, спасибо. Ну обращение на ВЫ в жизни то ещё заслужить нужно, а я "вас" и знать да не знаю, чтоб так величать. Без обид) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 12strun Опубліковано: 21 квітня 2014 Share Опубліковано: 21 квітня 2014 Понятно, спасибо. Ну обращение на ВЫ в жизни то ещё заслужить нужно, а я "вас" и знать да не знаю, чтоб так величать. Без обид) ....ну точно... придет сюда ваша мама, а мы ей: " ну чо подруга, ты сюда на кой приперлась :ugeek: ?" ...ну и что с того, что она к такому обращению не привыкла! нормальное обращение надо заслужить. ....Не представляю как с вами теперь на форуме будут разговаривать... согласно вашим заслугам и уменьям, обращаться к вам следует не просто уничижительно, а как с туалетной бумагой. ... вы - профессиональный ноль, заправленный хамством... думаю, что желание помогать вам впредь, вряд ли возникнет у жителей этого форума ... :-) ЗЫ: ... ну и, конечно же, добавлю в вашем стиле: без обид...) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 12strun Опубліковано: 21 квітня 2014 Share Опубліковано: 21 квітня 2014 Припомнилось: Не плюй в колодец... пригодится воды напиться... Не бей руку, которая гладит... Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Загальні питання Дублирование модуля оплаты Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення Повний пакет SEO Автор: GeekoDev SameSite Session Fix Opencart 3 Автор: web_bond SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
ashap Опубліковано: 21 квітня 2014 Share Опубліковано: 21 квітня 2014 Это ошибку не решит, а скроет. чего? это включает отображение всех ошибок он покажет где и какая ошибка а не белый экран Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... coremodule Опубліковано: 21 квітня 2014 Автор Share Опубліковано: 21 квітня 2014 Не, без результатов. Ошибку не показывает. Мне всего-лишь нужно продублировать способ оплаты... другие варианты есть? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Tom Опубліковано: 21 квітня 2014 Share Опубліковано: 21 квітня 2014 Ссылку на скачивание архива оригинала модуля этого оплаты. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... coremodule Опубліковано: 21 квітня 2014 Автор Share Опубліковано: 21 квітня 2014 http://rghost.ru/54463685 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Tom Опубліковано: 21 квітня 2014 Share Опубліковано: 21 квітня 2014 http://yadi.sk/d/2bLEvBtnMvqXu Дополнения-Оплата-Новый модуль (естественно переименовать как нужно самому). Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... coremodule Опубліковано: 21 квітня 2014 Автор Share Опубліковано: 21 квітня 2014 ОХ, спасибо!!! Что ты там изменил.. можешь сказать? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... ashap Опубліковано: 21 квітня 2014 Share Опубліковано: 21 квітня 2014 наверно драйвер hands.sys шутка юмара не принимать близко))) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Tom Опубліковано: 21 квітня 2014 Share Опубліковано: 21 квітня 2014 наверно драйвер hands.sys в точку! Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... coremodule Опубліковано: 21 квітня 2014 Автор Share Опубліковано: 21 квітня 2014 наверно драйвер hands.sys шутка юмара не принимать близко))) :D Это скрытый ответ на мой вопрос? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Tom Опубліковано: 21 квітня 2014 Share Опубліковано: 21 квітня 2014 Я не особо люблю когда мне "тычут " люди с которыми мне не довелось посещать вместе баню с профурсетками и пить на бруденшафт.В модуле нужна была внимательность и ничего более. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... coremodule Опубліковано: 21 квітня 2014 Автор Share Опубліковано: 21 квітня 2014 Я не особо люблю когда мне "тычут " люди с которыми мне не довелось посещать вместе баню с профурсетками и пить на бруденшафт.В модуле нужна была внимательность и ничего более. Понятно, спасибо. Ну обращение на ВЫ в жизни то ещё заслужить нужно, а я "вас" и знать да не знаю, чтоб так величать. Без обид) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 12strun Опубліковано: 21 квітня 2014 Share Опубліковано: 21 квітня 2014 Понятно, спасибо. Ну обращение на ВЫ в жизни то ещё заслужить нужно, а я "вас" и знать да не знаю, чтоб так величать. Без обид) ....ну точно... придет сюда ваша мама, а мы ей: " ну чо подруга, ты сюда на кой приперлась :ugeek: ?" ...ну и что с того, что она к такому обращению не привыкла! нормальное обращение надо заслужить. ....Не представляю как с вами теперь на форуме будут разговаривать... согласно вашим заслугам и уменьям, обращаться к вам следует не просто уничижительно, а как с туалетной бумагой. ... вы - профессиональный ноль, заправленный хамством... думаю, что желание помогать вам впредь, вряд ли возникнет у жителей этого форума ... :-) ЗЫ: ... ну и, конечно же, добавлю в вашем стиле: без обид...) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 12strun Опубліковано: 21 квітня 2014 Share Опубліковано: 21 квітня 2014 Припомнилось: Не плюй в колодец... пригодится воды напиться... Не бей руку, которая гладит... Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Загальні питання Дублирование модуля оплаты Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення Повний пакет SEO Автор: GeekoDev SameSite Session Fix Opencart 3 Автор: web_bond SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
coremodule Опубліковано: 21 квітня 2014 Автор Share Опубліковано: 21 квітня 2014 Не, без результатов. Ошибку не показывает. Мне всего-лишь нужно продублировать способ оплаты... другие варианты есть? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Tom Опубліковано: 21 квітня 2014 Share Опубліковано: 21 квітня 2014 Ссылку на скачивание архива оригинала модуля этого оплаты. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... coremodule Опубліковано: 21 квітня 2014 Автор Share Опубліковано: 21 квітня 2014 http://rghost.ru/54463685 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Tom Опубліковано: 21 квітня 2014 Share Опубліковано: 21 квітня 2014 http://yadi.sk/d/2bLEvBtnMvqXu Дополнения-Оплата-Новый модуль (естественно переименовать как нужно самому). Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... coremodule Опубліковано: 21 квітня 2014 Автор Share Опубліковано: 21 квітня 2014 ОХ, спасибо!!! Что ты там изменил.. можешь сказать? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... ashap Опубліковано: 21 квітня 2014 Share Опубліковано: 21 квітня 2014 наверно драйвер hands.sys шутка юмара не принимать близко))) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Tom Опубліковано: 21 квітня 2014 Share Опубліковано: 21 квітня 2014 наверно драйвер hands.sys в точку! Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... coremodule Опубліковано: 21 квітня 2014 Автор Share Опубліковано: 21 квітня 2014 наверно драйвер hands.sys шутка юмара не принимать близко))) :D Это скрытый ответ на мой вопрос? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Tom Опубліковано: 21 квітня 2014 Share Опубліковано: 21 квітня 2014 Я не особо люблю когда мне "тычут " люди с которыми мне не довелось посещать вместе баню с профурсетками и пить на бруденшафт.В модуле нужна была внимательность и ничего более. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... coremodule Опубліковано: 21 квітня 2014 Автор Share Опубліковано: 21 квітня 2014 Я не особо люблю когда мне "тычут " люди с которыми мне не довелось посещать вместе баню с профурсетками и пить на бруденшафт.В модуле нужна была внимательность и ничего более. Понятно, спасибо. Ну обращение на ВЫ в жизни то ещё заслужить нужно, а я "вас" и знать да не знаю, чтоб так величать. Без обид) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 12strun Опубліковано: 21 квітня 2014 Share Опубліковано: 21 квітня 2014 Понятно, спасибо. Ну обращение на ВЫ в жизни то ещё заслужить нужно, а я "вас" и знать да не знаю, чтоб так величать. Без обид) ....ну точно... придет сюда ваша мама, а мы ей: " ну чо подруга, ты сюда на кой приперлась :ugeek: ?" ...ну и что с того, что она к такому обращению не привыкла! нормальное обращение надо заслужить. ....Не представляю как с вами теперь на форуме будут разговаривать... согласно вашим заслугам и уменьям, обращаться к вам следует не просто уничижительно, а как с туалетной бумагой. ... вы - профессиональный ноль, заправленный хамством... думаю, что желание помогать вам впредь, вряд ли возникнет у жителей этого форума ... :-) ЗЫ: ... ну и, конечно же, добавлю в вашем стиле: без обид...) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 12strun Опубліковано: 21 квітня 2014 Share Опубліковано: 21 квітня 2014 Припомнилось: Не плюй в колодец... пригодится воды напиться... Не бей руку, которая гладит... Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Загальні питання Дублирование модуля оплаты Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення Повний пакет SEO Автор: GeekoDev SameSite Session Fix Opencart 3 Автор: web_bond SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
coremodule Опубліковано: 21 квітня 2014 Автор Share Опубліковано: 21 квітня 2014 http://rghost.ru/54463685 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Tom Опубліковано: 21 квітня 2014 Share Опубліковано: 21 квітня 2014 http://yadi.sk/d/2bLEvBtnMvqXu Дополнения-Оплата-Новый модуль (естественно переименовать как нужно самому). Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... coremodule Опубліковано: 21 квітня 2014 Автор Share Опубліковано: 21 квітня 2014 ОХ, спасибо!!! Что ты там изменил.. можешь сказать? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... ashap Опубліковано: 21 квітня 2014 Share Опубліковано: 21 квітня 2014 наверно драйвер hands.sys шутка юмара не принимать близко))) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Tom Опубліковано: 21 квітня 2014 Share Опубліковано: 21 квітня 2014 наверно драйвер hands.sys в точку! Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... coremodule Опубліковано: 21 квітня 2014 Автор Share Опубліковано: 21 квітня 2014 наверно драйвер hands.sys шутка юмара не принимать близко))) :D Это скрытый ответ на мой вопрос? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Tom Опубліковано: 21 квітня 2014 Share Опубліковано: 21 квітня 2014 Я не особо люблю когда мне "тычут " люди с которыми мне не довелось посещать вместе баню с профурсетками и пить на бруденшафт.В модуле нужна была внимательность и ничего более. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... coremodule Опубліковано: 21 квітня 2014 Автор Share Опубліковано: 21 квітня 2014 Я не особо люблю когда мне "тычут " люди с которыми мне не довелось посещать вместе баню с профурсетками и пить на бруденшафт.В модуле нужна была внимательность и ничего более. Понятно, спасибо. Ну обращение на ВЫ в жизни то ещё заслужить нужно, а я "вас" и знать да не знаю, чтоб так величать. Без обид) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 12strun Опубліковано: 21 квітня 2014 Share Опубліковано: 21 квітня 2014 Понятно, спасибо. Ну обращение на ВЫ в жизни то ещё заслужить нужно, а я "вас" и знать да не знаю, чтоб так величать. Без обид) ....ну точно... придет сюда ваша мама, а мы ей: " ну чо подруга, ты сюда на кой приперлась :ugeek: ?" ...ну и что с того, что она к такому обращению не привыкла! нормальное обращение надо заслужить. ....Не представляю как с вами теперь на форуме будут разговаривать... согласно вашим заслугам и уменьям, обращаться к вам следует не просто уничижительно, а как с туалетной бумагой. ... вы - профессиональный ноль, заправленный хамством... думаю, что желание помогать вам впредь, вряд ли возникнет у жителей этого форума ... :-) ЗЫ: ... ну и, конечно же, добавлю в вашем стиле: без обид...) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 12strun Опубліковано: 21 квітня 2014 Share Опубліковано: 21 квітня 2014 Припомнилось: Не плюй в колодец... пригодится воды напиться... Не бей руку, которая гладит... Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Загальні питання Дублирование модуля оплаты Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення Повний пакет SEO Автор: GeekoDev SameSite Session Fix Opencart 3 Автор: web_bond SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich
coremodule Опубліковано: 21 квітня 2014 Автор Share Опубліковано: 21 квітня 2014 ОХ, спасибо!!! Что ты там изменил.. можешь сказать? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ashap Опубліковано: 21 квітня 2014 Share Опубліковано: 21 квітня 2014 наверно драйвер hands.sys шутка юмара не принимать близко))) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Tom Опубліковано: 21 квітня 2014 Share Опубліковано: 21 квітня 2014 наверно драйвер hands.sys в точку! Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... coremodule Опубліковано: 21 квітня 2014 Автор Share Опубліковано: 21 квітня 2014 наверно драйвер hands.sys шутка юмара не принимать близко))) :D Это скрытый ответ на мой вопрос? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Tom Опубліковано: 21 квітня 2014 Share Опубліковано: 21 квітня 2014 Я не особо люблю когда мне "тычут " люди с которыми мне не довелось посещать вместе баню с профурсетками и пить на бруденшафт.В модуле нужна была внимательность и ничего более. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... coremodule Опубліковано: 21 квітня 2014 Автор Share Опубліковано: 21 квітня 2014 Я не особо люблю когда мне "тычут " люди с которыми мне не довелось посещать вместе баню с профурсетками и пить на бруденшафт.В модуле нужна была внимательность и ничего более. Понятно, спасибо. Ну обращение на ВЫ в жизни то ещё заслужить нужно, а я "вас" и знать да не знаю, чтоб так величать. Без обид) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 12strun Опубліковано: 21 квітня 2014 Share Опубліковано: 21 квітня 2014 Понятно, спасибо. Ну обращение на ВЫ в жизни то ещё заслужить нужно, а я "вас" и знать да не знаю, чтоб так величать. Без обид) ....ну точно... придет сюда ваша мама, а мы ей: " ну чо подруга, ты сюда на кой приперлась :ugeek: ?" ...ну и что с того, что она к такому обращению не привыкла! нормальное обращение надо заслужить. ....Не представляю как с вами теперь на форуме будут разговаривать... согласно вашим заслугам и уменьям, обращаться к вам следует не просто уничижительно, а как с туалетной бумагой. ... вы - профессиональный ноль, заправленный хамством... думаю, что желание помогать вам впредь, вряд ли возникнет у жителей этого форума ... :-) ЗЫ: ... ну и, конечно же, добавлю в вашем стиле: без обид...) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 12strun Опубліковано: 21 квітня 2014 Share Опубліковано: 21 квітня 2014 Припомнилось: Не плюй в колодец... пригодится воды напиться... Не бей руку, которая гладит... Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Загальні питання Дублирование модуля оплаты
Tom Опубліковано: 21 квітня 2014 Share Опубліковано: 21 квітня 2014 наверно драйвер hands.sys в точку! Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... coremodule Опубліковано: 21 квітня 2014 Автор Share Опубліковано: 21 квітня 2014 наверно драйвер hands.sys шутка юмара не принимать близко))) :D Это скрытый ответ на мой вопрос? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Tom Опубліковано: 21 квітня 2014 Share Опубліковано: 21 квітня 2014 Я не особо люблю когда мне "тычут " люди с которыми мне не довелось посещать вместе баню с профурсетками и пить на бруденшафт.В модуле нужна была внимательность и ничего более. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... coremodule Опубліковано: 21 квітня 2014 Автор Share Опубліковано: 21 квітня 2014 Я не особо люблю когда мне "тычут " люди с которыми мне не довелось посещать вместе баню с профурсетками и пить на бруденшафт.В модуле нужна была внимательность и ничего более. Понятно, спасибо. Ну обращение на ВЫ в жизни то ещё заслужить нужно, а я "вас" и знать да не знаю, чтоб так величать. Без обид) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 12strun Опубліковано: 21 квітня 2014 Share Опубліковано: 21 квітня 2014 Понятно, спасибо. Ну обращение на ВЫ в жизни то ещё заслужить нужно, а я "вас" и знать да не знаю, чтоб так величать. Без обид) ....ну точно... придет сюда ваша мама, а мы ей: " ну чо подруга, ты сюда на кой приперлась :ugeek: ?" ...ну и что с того, что она к такому обращению не привыкла! нормальное обращение надо заслужить. ....Не представляю как с вами теперь на форуме будут разговаривать... согласно вашим заслугам и уменьям, обращаться к вам следует не просто уничижительно, а как с туалетной бумагой. ... вы - профессиональный ноль, заправленный хамством... думаю, что желание помогать вам впредь, вряд ли возникнет у жителей этого форума ... :-) ЗЫ: ... ну и, конечно же, добавлю в вашем стиле: без обид...) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 12strun Опубліковано: 21 квітня 2014 Share Опубліковано: 21 квітня 2014 Припомнилось: Не плюй в колодец... пригодится воды напиться... Не бей руку, которая гладит... Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку
coremodule Опубліковано: 21 квітня 2014 Автор Share Опубліковано: 21 квітня 2014 наверно драйвер hands.sys шутка юмара не принимать близко))) :D Это скрытый ответ на мой вопрос? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Tom Опубліковано: 21 квітня 2014 Share Опубліковано: 21 квітня 2014 Я не особо люблю когда мне "тычут " люди с которыми мне не довелось посещать вместе баню с профурсетками и пить на бруденшафт.В модуле нужна была внимательность и ничего более. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... coremodule Опубліковано: 21 квітня 2014 Автор Share Опубліковано: 21 квітня 2014 Я не особо люблю когда мне "тычут " люди с которыми мне не довелось посещать вместе баню с профурсетками и пить на бруденшафт.В модуле нужна была внимательность и ничего более. Понятно, спасибо. Ну обращение на ВЫ в жизни то ещё заслужить нужно, а я "вас" и знать да не знаю, чтоб так величать. Без обид) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 12strun Опубліковано: 21 квітня 2014 Share Опубліковано: 21 квітня 2014 Понятно, спасибо. Ну обращение на ВЫ в жизни то ещё заслужить нужно, а я "вас" и знать да не знаю, чтоб так величать. Без обид) ....ну точно... придет сюда ваша мама, а мы ей: " ну чо подруга, ты сюда на кой приперлась :ugeek: ?" ...ну и что с того, что она к такому обращению не привыкла! нормальное обращение надо заслужить. ....Не представляю как с вами теперь на форуме будут разговаривать... согласно вашим заслугам и уменьям, обращаться к вам следует не просто уничижительно, а как с туалетной бумагой. ... вы - профессиональный ноль, заправленный хамством... думаю, что желание помогать вам впредь, вряд ли возникнет у жителей этого форума ... :-) ЗЫ: ... ну и, конечно же, добавлю в вашем стиле: без обид...) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 12strun Опубліковано: 21 квітня 2014 Share Опубліковано: 21 квітня 2014 Припомнилось: Не плюй в колодец... пригодится воды напиться... Не бей руку, которая гладит... Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0
coremodule Опубліковано: 21 квітня 2014 Автор Share Опубліковано: 21 квітня 2014 Я не особо люблю когда мне "тычут " люди с которыми мне не довелось посещать вместе баню с профурсетками и пить на бруденшафт.В модуле нужна была внимательность и ничего более. Понятно, спасибо. Ну обращение на ВЫ в жизни то ещё заслужить нужно, а я "вас" и знать да не знаю, чтоб так величать. Без обид) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
12strun Опубліковано: 21 квітня 2014 Share Опубліковано: 21 квітня 2014 Понятно, спасибо. Ну обращение на ВЫ в жизни то ещё заслужить нужно, а я "вас" и знать да не знаю, чтоб так величать. Без обид) ....ну точно... придет сюда ваша мама, а мы ей: " ну чо подруга, ты сюда на кой приперлась :ugeek: ?" ...ну и что с того, что она к такому обращению не привыкла! нормальное обращение надо заслужить. ....Не представляю как с вами теперь на форуме будут разговаривать... согласно вашим заслугам и уменьям, обращаться к вам следует не просто уничижительно, а как с туалетной бумагой. ... вы - профессиональный ноль, заправленный хамством... думаю, что желание помогать вам впредь, вряд ли возникнет у жителей этого форума ... :-) ЗЫ: ... ну и, конечно же, добавлю в вашем стиле: без обид...) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
12strun Опубліковано: 21 квітня 2014 Share Опубліковано: 21 квітня 2014 Припомнилось: Не плюй в колодец... пригодится воды напиться... Не бей руку, которая гладит... Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Recommended Posts