Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

Сделать поддомен в интернет-магазине

forward7794

Recommended Posts

Здравствуйте!

У меня есть интернет магазин. Я хочу создать поддомен. В интернет магазине у меня товар и тд,а вот на поддомене я хочу организовать сайт с различными статьями касающиеся моей тематики магазина.

Как сделать поддомен?

Надіслати
Поділитися на інших сайтах

Используйте модуль Блог для Opencart( а их полно)   и не надо будет мудрить с под-доменами.

Надіслати

создаете папку в корне, туда кидаете свой сайт со статьями, в панели управления хостинга прикручивайте поддомен.

Спасибо,попробую!

Используйте модуль Блог для Opencart( а их полно)   и не надо будет мудрить с под-доменами.

Ну мне нужно сделать как сайт. Есть ли такие блоги,чтобы дизайн был с горизонтальным мпню и двумя колонками?

Надіслати

Спасибо,попробую!

Ну мне нужно сделать как сайт. Есть ли такие блоги,чтобы дизайн был с горизонтальным мпню и двумя колонками?

Worpdpress поставьте и всех делов

Надіслати

Створіть аккаунт або увійдіть для коментування

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто!

Зареєструвати аккаунт

Вхід

Уже зареєстровані? Увійдіть тут.

Вхід зараз
  • Зараз на сторінці   0 користувачів

• Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.