IgorRU Опубліковано: 18 лютого 2014 Share Опубліковано: 18 лютого 2014 Делал сайт для теста и отладки на поддомене. При этом само тело сайта в лежало в папке основного домена. Теперь включил на хостинге связь домен - каталог основного домена , но в админ панеле остался старый тестовый url магазина. Где поменять его на другой? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
KAIFOLOM Опубліковано: 18 лютого 2014 Share Опубліковано: 18 лютого 2014 это без бубена не обойдешься разжигай костер и читай закленания так просто не сменишь на сколько я знаю гемор еще тот. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dimarik Опубліковано: 18 лютого 2014 Share Опубліковано: 18 лютого 2014 это без бубена не обойдешься разжигай костер и читай закленания так просто не сменишь на сколько я знаю гемор еще тот. :-D Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... KAIFOLOM Опубліковано: 18 лютого 2014 Share Опубліковано: 18 лютого 2014 :-D я серьездно только это и поможет! Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... IgorRU Опубліковано: 18 лютого 2014 Автор Share Опубліковано: 18 лютого 2014 Аж в пот бросает. Думал , что после можно будет поменять. Короче заходишь по основному домену, потом перепрыгивает после первого клика на тестовый (в верху url) и так далее... Вот это я скрыл отладку от клиента... Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... KAIFOLOM Опубліковано: 18 лютого 2014 Share Опубліковано: 18 лютого 2014 Аж в пот бросает. Короче заходишь по основному домену, потом перепрыгивает после первого клика на тестовый (в верху url) и так далее... Вот это я скрыл отладку от клиента... открепи тестовй домен в попу и не заморачивайся Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... IgorRU Опубліковано: 18 лютого 2014 Автор Share Опубліковано: 18 лютого 2014 так тогда вообще не будет работать. В браузере все ссылки меню ведут в тестовый домен, когда стоишь на главной (в другом родном домене)! Тут конфиги нужно править и наверное не только их . *.zip архив сделал на всякий случай. Скачал на комп, сделал поиск тестового домена, нашел 2 файла с упоминанием последнего . Исправить на нужный не проблема, но будет ли этого достаточно ? Профи подскажите пожалуйста! Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... xds Опубліковано: 18 лютого 2014 Share Опубліковано: 18 лютого 2014 если я правильно понял суть проблемы, то Вам просто нужно конфиги подправить... или речь не об этом? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... IgorRU Опубліковано: 18 лютого 2014 Автор Share Опубліковано: 18 лютого 2014 если я правильно понял суть проблемы, то Вам просто нужно конфиги подправить... или речь не об этом? Вот и я спрашиваю. Суть в том , что к одной и той же рабочей папке было подключено 2 домена (связь домен-папка) . А теперь тестовую связь надо отключить, а другую(я через другой домен не работал и не настраивал магазин) оставить. Править только 2 конфига ? в корне и admin папке ? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... xds Опубліковано: 18 лютого 2014 Share Опубліковано: 18 лютого 2014 Вот и я спрашиваю. Суть в том , что к одной и той же рабочей папке было подключено 2 домена (связь домен-папка) . А теперь тестовую связь надо отключить, а другую(я через другой домен не работал и не настраивал магазин) оставить. Править только 2 конфига ? в корне и admin папке ? Ну, если я ничего не упускаю, то да... все пути начинаются от-туда... Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... IgorRU Опубліковано: 18 лютого 2014 Автор Share Опубліковано: 18 лютого 2014 Сделал , залил тело сайта, исправил пути в 2-х конфигах, все работает , но не одной картинки нет! Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... xds Опубліковано: 18 лютого 2014 Share Опубліковано: 18 лютого 2014 проверьте правильно ли указали путь к папке с изображениями 'DIR_IMAGE' Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... IgorRU Опубліковано: 18 лютого 2014 Автор Share Опубліковано: 18 лютого 2014 проверьте правильно ли указали путь к папке с изображениями 'DIR_IMAGE' Спасибо! Паника и спешка... 2-раза HTTP скопировал поправил и все пошло. Это я эксперемент с 3-м доменом делал. Все пошло. Теперь можно и в оригинал лезть . Хотя еще немного по товарам-категориям протестирую. Еще раз спасибо. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... xds Опубліковано: 18 лютого 2014 Share Опубліковано: 18 лютого 2014 не за что... делов то... Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... IgorRU Опубліковано: 18 лютого 2014 Автор Share Опубліковано: 18 лютого 2014 не за что... делов то... Это когда знаешь, то да! А когда первый магазин после визиток , то паника :-) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... xds Опубліковано: 18 лютого 2014 Share Опубліковано: 18 лютого 2014 Это когда знаешь, то да! А когда первый магазин после визиток , то паника :-) Все приходит с опытом :) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 2 weeks later... sobwoofer Опубліковано: 28 лютого 2014 Share Опубліковано: 28 лютого 2014 Былаподобная проблема, перенес сайт на другой домен, все сделал правильно, прописал все конфиги как положено, но сайт редиректит сам почему-то на старый домен при в ходе в админку и хоть голым вокруг него бегай - не работает)) Проблема была в том, что был подключен к сайту сертификат, и включенный ssl в "система-настройка" магазина. после импорта базы с отключенным ssl все стало работать как надо. Удачи всем. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Встановлення, оновлення, налаштування как изменить url сайта в админ панели Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich Промо банери в категоріях товарів Автор: IHOR1989 Trend - адаптивний універсальний шаблон Автор: DSV × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
KAIFOLOM Опубліковано: 18 лютого 2014 Share Опубліковано: 18 лютого 2014 :-D я серьездно только это и поможет! Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
IgorRU Опубліковано: 18 лютого 2014 Автор Share Опубліковано: 18 лютого 2014 Аж в пот бросает. Думал , что после можно будет поменять. Короче заходишь по основному домену, потом перепрыгивает после первого клика на тестовый (в верху url) и так далее... Вот это я скрыл отладку от клиента... Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
KAIFOLOM Опубліковано: 18 лютого 2014 Share Опубліковано: 18 лютого 2014 Аж в пот бросает. Короче заходишь по основному домену, потом перепрыгивает после первого клика на тестовый (в верху url) и так далее... Вот это я скрыл отладку от клиента... открепи тестовй домен в попу и не заморачивайся Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
IgorRU Опубліковано: 18 лютого 2014 Автор Share Опубліковано: 18 лютого 2014 так тогда вообще не будет работать. В браузере все ссылки меню ведут в тестовый домен, когда стоишь на главной (в другом родном домене)! Тут конфиги нужно править и наверное не только их . *.zip архив сделал на всякий случай. Скачал на комп, сделал поиск тестового домена, нашел 2 файла с упоминанием последнего . Исправить на нужный не проблема, но будет ли этого достаточно ? Профи подскажите пожалуйста! Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
xds Опубліковано: 18 лютого 2014 Share Опубліковано: 18 лютого 2014 если я правильно понял суть проблемы, то Вам просто нужно конфиги подправить... или речь не об этом? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... IgorRU Опубліковано: 18 лютого 2014 Автор Share Опубліковано: 18 лютого 2014 если я правильно понял суть проблемы, то Вам просто нужно конфиги подправить... или речь не об этом? Вот и я спрашиваю. Суть в том , что к одной и той же рабочей папке было подключено 2 домена (связь домен-папка) . А теперь тестовую связь надо отключить, а другую(я через другой домен не работал и не настраивал магазин) оставить. Править только 2 конфига ? в корне и admin папке ? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... xds Опубліковано: 18 лютого 2014 Share Опубліковано: 18 лютого 2014 Вот и я спрашиваю. Суть в том , что к одной и той же рабочей папке было подключено 2 домена (связь домен-папка) . А теперь тестовую связь надо отключить, а другую(я через другой домен не работал и не настраивал магазин) оставить. Править только 2 конфига ? в корне и admin папке ? Ну, если я ничего не упускаю, то да... все пути начинаются от-туда... Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... IgorRU Опубліковано: 18 лютого 2014 Автор Share Опубліковано: 18 лютого 2014 Сделал , залил тело сайта, исправил пути в 2-х конфигах, все работает , но не одной картинки нет! Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... xds Опубліковано: 18 лютого 2014 Share Опубліковано: 18 лютого 2014 проверьте правильно ли указали путь к папке с изображениями 'DIR_IMAGE' Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... IgorRU Опубліковано: 18 лютого 2014 Автор Share Опубліковано: 18 лютого 2014 проверьте правильно ли указали путь к папке с изображениями 'DIR_IMAGE' Спасибо! Паника и спешка... 2-раза HTTP скопировал поправил и все пошло. Это я эксперемент с 3-м доменом делал. Все пошло. Теперь можно и в оригинал лезть . Хотя еще немного по товарам-категориям протестирую. Еще раз спасибо. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... xds Опубліковано: 18 лютого 2014 Share Опубліковано: 18 лютого 2014 не за что... делов то... Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... IgorRU Опубліковано: 18 лютого 2014 Автор Share Опубліковано: 18 лютого 2014 не за что... делов то... Это когда знаешь, то да! А когда первый магазин после визиток , то паника :-) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... xds Опубліковано: 18 лютого 2014 Share Опубліковано: 18 лютого 2014 Это когда знаешь, то да! А когда первый магазин после визиток , то паника :-) Все приходит с опытом :) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 2 weeks later... sobwoofer Опубліковано: 28 лютого 2014 Share Опубліковано: 28 лютого 2014 Былаподобная проблема, перенес сайт на другой домен, все сделал правильно, прописал все конфиги как положено, но сайт редиректит сам почему-то на старый домен при в ходе в админку и хоть голым вокруг него бегай - не работает)) Проблема была в том, что был подключен к сайту сертификат, и включенный ssl в "система-настройка" магазина. после импорта базы с отключенным ssl все стало работать как надо. Удачи всем. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Встановлення, оновлення, налаштування как изменить url сайта в админ панели Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich Промо банери в категоріях товарів Автор: IHOR1989 Trend - адаптивний універсальний шаблон Автор: DSV × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
IgorRU Опубліковано: 18 лютого 2014 Автор Share Опубліковано: 18 лютого 2014 если я правильно понял суть проблемы, то Вам просто нужно конфиги подправить... или речь не об этом? Вот и я спрашиваю. Суть в том , что к одной и той же рабочей папке было подключено 2 домена (связь домен-папка) . А теперь тестовую связь надо отключить, а другую(я через другой домен не работал и не настраивал магазин) оставить. Править только 2 конфига ? в корне и admin папке ? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
xds Опубліковано: 18 лютого 2014 Share Опубліковано: 18 лютого 2014 Вот и я спрашиваю. Суть в том , что к одной и той же рабочей папке было подключено 2 домена (связь домен-папка) . А теперь тестовую связь надо отключить, а другую(я через другой домен не работал и не настраивал магазин) оставить. Править только 2 конфига ? в корне и admin папке ? Ну, если я ничего не упускаю, то да... все пути начинаются от-туда... Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... IgorRU Опубліковано: 18 лютого 2014 Автор Share Опубліковано: 18 лютого 2014 Сделал , залил тело сайта, исправил пути в 2-х конфигах, все работает , но не одной картинки нет! Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... xds Опубліковано: 18 лютого 2014 Share Опубліковано: 18 лютого 2014 проверьте правильно ли указали путь к папке с изображениями 'DIR_IMAGE' Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... IgorRU Опубліковано: 18 лютого 2014 Автор Share Опубліковано: 18 лютого 2014 проверьте правильно ли указали путь к папке с изображениями 'DIR_IMAGE' Спасибо! Паника и спешка... 2-раза HTTP скопировал поправил и все пошло. Это я эксперемент с 3-м доменом делал. Все пошло. Теперь можно и в оригинал лезть . Хотя еще немного по товарам-категориям протестирую. Еще раз спасибо. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... xds Опубліковано: 18 лютого 2014 Share Опубліковано: 18 лютого 2014 не за что... делов то... Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... IgorRU Опубліковано: 18 лютого 2014 Автор Share Опубліковано: 18 лютого 2014 не за что... делов то... Это когда знаешь, то да! А когда первый магазин после визиток , то паника :-) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... xds Опубліковано: 18 лютого 2014 Share Опубліковано: 18 лютого 2014 Это когда знаешь, то да! А когда первый магазин после визиток , то паника :-) Все приходит с опытом :) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 2 weeks later... sobwoofer Опубліковано: 28 лютого 2014 Share Опубліковано: 28 лютого 2014 Былаподобная проблема, перенес сайт на другой домен, все сделал правильно, прописал все конфиги как положено, но сайт редиректит сам почему-то на старый домен при в ходе в админку и хоть голым вокруг него бегай - не работает)) Проблема была в том, что был подключен к сайту сертификат, и включенный ssl в "система-настройка" магазина. после импорта базы с отключенным ssl все стало работать как надо. Удачи всем. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Встановлення, оновлення, налаштування как изменить url сайта в админ панели Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich Промо банери в категоріях товарів Автор: IHOR1989 Trend - адаптивний універсальний шаблон Автор: DSV × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
IgorRU Опубліковано: 18 лютого 2014 Автор Share Опубліковано: 18 лютого 2014 Сделал , залил тело сайта, исправил пути в 2-х конфигах, все работает , но не одной картинки нет! Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
xds Опубліковано: 18 лютого 2014 Share Опубліковано: 18 лютого 2014 проверьте правильно ли указали путь к папке с изображениями 'DIR_IMAGE' Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... IgorRU Опубліковано: 18 лютого 2014 Автор Share Опубліковано: 18 лютого 2014 проверьте правильно ли указали путь к папке с изображениями 'DIR_IMAGE' Спасибо! Паника и спешка... 2-раза HTTP скопировал поправил и все пошло. Это я эксперемент с 3-м доменом делал. Все пошло. Теперь можно и в оригинал лезть . Хотя еще немного по товарам-категориям протестирую. Еще раз спасибо. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... xds Опубліковано: 18 лютого 2014 Share Опубліковано: 18 лютого 2014 не за что... делов то... Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... IgorRU Опубліковано: 18 лютого 2014 Автор Share Опубліковано: 18 лютого 2014 не за что... делов то... Это когда знаешь, то да! А когда первый магазин после визиток , то паника :-) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... xds Опубліковано: 18 лютого 2014 Share Опубліковано: 18 лютого 2014 Это когда знаешь, то да! А когда первый магазин после визиток , то паника :-) Все приходит с опытом :) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 2 weeks later... sobwoofer Опубліковано: 28 лютого 2014 Share Опубліковано: 28 лютого 2014 Былаподобная проблема, перенес сайт на другой домен, все сделал правильно, прописал все конфиги как положено, но сайт редиректит сам почему-то на старый домен при в ходе в админку и хоть голым вокруг него бегай - не работает)) Проблема была в том, что был подключен к сайту сертификат, и включенный ssl в "система-настройка" магазина. после импорта базы с отключенным ssl все стало работать как надо. Удачи всем. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Встановлення, оновлення, налаштування как изменить url сайта в админ панели Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich Промо банери в категоріях товарів Автор: IHOR1989 Trend - адаптивний універсальний шаблон Автор: DSV
IgorRU Опубліковано: 18 лютого 2014 Автор Share Опубліковано: 18 лютого 2014 проверьте правильно ли указали путь к папке с изображениями 'DIR_IMAGE' Спасибо! Паника и спешка... 2-раза HTTP скопировал поправил и все пошло. Это я эксперемент с 3-м доменом делал. Все пошло. Теперь можно и в оригинал лезть . Хотя еще немного по товарам-категориям протестирую. Еще раз спасибо. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
xds Опубліковано: 18 лютого 2014 Share Опубліковано: 18 лютого 2014 не за что... делов то... Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... IgorRU Опубліковано: 18 лютого 2014 Автор Share Опубліковано: 18 лютого 2014 не за что... делов то... Это когда знаешь, то да! А когда первый магазин после визиток , то паника :-) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... xds Опубліковано: 18 лютого 2014 Share Опубліковано: 18 лютого 2014 Это когда знаешь, то да! А когда первый магазин после визиток , то паника :-) Все приходит с опытом :) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 2 weeks later... sobwoofer Опубліковано: 28 лютого 2014 Share Опубліковано: 28 лютого 2014 Былаподобная проблема, перенес сайт на другой домен, все сделал правильно, прописал все конфиги как положено, но сайт редиректит сам почему-то на старый домен при в ходе в админку и хоть голым вокруг него бегай - не работает)) Проблема была в том, что был подключен к сайту сертификат, и включенный ssl в "система-настройка" магазина. после импорта базы с отключенным ssl все стало работать как надо. Удачи всем. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Встановлення, оновлення, налаштування как изменить url сайта в админ панели
IgorRU Опубліковано: 18 лютого 2014 Автор Share Опубліковано: 18 лютого 2014 не за что... делов то... Это когда знаешь, то да! А когда первый магазин после визиток , то паника :-) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
xds Опубліковано: 18 лютого 2014 Share Опубліковано: 18 лютого 2014 Это когда знаешь, то да! А когда первый магазин после визиток , то паника :-) Все приходит с опытом :) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 2 weeks later... sobwoofer Опубліковано: 28 лютого 2014 Share Опубліковано: 28 лютого 2014 Былаподобная проблема, перенес сайт на другой домен, все сделал правильно, прописал все конфиги как положено, но сайт редиректит сам почему-то на старый домен при в ходе в админку и хоть голым вокруг него бегай - не работает)) Проблема была в том, что был подключен к сайту сертификат, и включенный ssl в "система-настройка" магазина. после импорта базы с отключенным ssl все стало работать как надо. Удачи всем. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку
sobwoofer Опубліковано: 28 лютого 2014 Share Опубліковано: 28 лютого 2014 Былаподобная проблема, перенес сайт на другой домен, все сделал правильно, прописал все конфиги как положено, но сайт редиректит сам почему-то на старый домен при в ходе в админку и хоть голым вокруг него бегай - не работает)) Проблема была в том, что был подключен к сайту сертификат, и включенный ssl в "система-настройка" магазина. после импорта базы с отключенным ssl все стало работать как надо. Удачи всем. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0
Recommended Posts