ashap Опубліковано: 13 січня 2014 Share Опубліковано: 13 січня 2014 Завантажити / Придбати розширення JivoSite онлайн чат. Jivo позволяет Вам общаться в чате с посетителями Вашего сайта. Зарегистрируйтесь по ссылке и начинайте продавать! Версия для магазинов 2х по ссылке Версия для магазинов 3.х по ссылке Это увеличивает эффективность сайта, повышая продажи без дополнительных вложений в рекламу! Не перезаписывает никаких системных файлов, не требует vqmod. Сказать спасибо можно по ссылке https://opencartforum.com/files/file/7676-uslugi-dlya-sayta/ Установка 1. Скопировать все из папки Upload в корень сайта 2. В настройках вставить ваш код и добавить страницы(схемы) где будет отображаться чат. Смотрите также другие модули по ссылке Автор ashap долучення 13.01.14 Категорія Модули Системные требования Метод активации Без активации Ioncube Loader Нет ocStore 3.02.3.0.2.42.32.22.11.5.5.1.21.5.5.1.11.5.5.11.5.4.1.21.5.4.1.11.5.4.11.5.3.11.5.2.11.5.1.3 OpenCart.Pro, ocShop Opencart.pro 2.3Opencart.pro 2.1OcShop 2.0.3.хOcShop 1.5.6.4.х Звернення до сервера розробника Нет Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 19th Опубліковано: 13 січня 2014 Share Опубліковано: 13 січня 2014 по сути аналог вставке кода живосайта в footer.tpl? просто добавляется возможность указания схем для вывода? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... James026 Опубліковано: 13 січня 2014 Share Опубліковано: 13 січня 2014 Видимо да) на модуль то и не тянет) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... ashap Опубліковано: 13 січня 2014 Автор Share Опубліковано: 13 січня 2014 по сути аналог вставке кода живосайта в footer.tpl? просто добавляется возможность указания схем для вывода? да Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... louise170 Опубліковано: 13 січня 2014 Share Опубліковано: 13 січня 2014 А я код для Живосайта втавляла в админке там где гуглкод. ;) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... ashap Опубліковано: 13 січня 2014 Автор Share Опубліковано: 13 січня 2014 мож А я код для Живосайта втавляла в админке там где гуглкод. ;) можно и так, тут можно выбрать где отображать а где нет Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Serg5 Опубліковано: 13 січня 2014 Share Опубліковано: 13 січня 2014 Вопрос на почту приходит? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... ashap Опубліковано: 13 січня 2014 Автор Share Опубліковано: 13 січня 2014 если вы офлайн то да, все в настройках на сайте живасайта в личном кабинете если онлайн то можно и журнал диалога будет на определенную почту приходить 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... tim21701 Опубліковано: 13 січня 2014 Share Опубліковано: 13 січня 2014 по сути аналог вставке кода живосайта в footer.tpl? просто добавляется возможность указания схем для вывода? Ответ на твой вопрос просто убивает на повал :mrgreen: Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Serg5 Опубліковано: 13 січня 2014 Share Опубліковано: 13 січня 2014 Рекламы много будет в чате? Или только jivosaite? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... ashap Опубліковано: 13 січня 2014 Автор Share Опубліковано: 13 січня 2014 Рекламы много будет в чате? Или только jivosaite? Блин модуль бесплатный скачайте установите посмотрите, я не как не отношусь к живусайту и ничего с этого не получаю, делал для человека ему нужно было отображение только на определенной схемеПо собственному опыту могу сказать что только ссылка живасайт на вкладке в чает рекламы нет, если им денюжку заплатить то можно и убрать ссылку живасайт там будут типа активные приглашения то есть через какое-то время чат открывается с вопросом могу ли я вам чем то помочь и звонки прям через него можно сделать голосовые Зайдите на сайт к ним там все написано Честно говоря куда ставил все довольны даже бесплатным вариантом Там кстати платный вариант на тест вроде 2 недели бесплатно 2 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Serg5 Опубліковано: 13 січня 2014 Share Опубліковано: 13 січня 2014 Мне тоже нравится. Спасибо за модуль. Но реально напрягает только надпись дживосайта и ссылка. А так дизайн хорош и стал очень круто. Версия 1.5.5.1.1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... ashap Опубліковано: 13 січня 2014 Автор Share Опубліковано: 13 січня 2014 Мне тоже нравится. Спасибо за модуль. Но реально напрягает только надпись дживосайта и ссылка. А так дизайн хорош и стал очень круто. Версия 1.5.5.1.1 За абонен плату она убирается, должныж они как то зарабатывать, тем более функций много тот же звонок с сайта Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Гість Опубліковано: 14 січня 2014 Share Опубліковано: 14 січня 2014 А разве в настройках на их сайте не указывается где будет "стоять" чат, top, bottom.... ? Или я путаю с siteheart Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... ashap Опубліковано: 14 січня 2014 Автор Share Опубліковано: 14 січня 2014 А разве в настройках на их сайте не указывается где будет "стоять" чат, top, bottom.... ? Или я путаю с siteheart это да именно там, в модуле можно например выбрать отображение только в личном кабинете например Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Гість Опубліковано: 14 січня 2014 Share Опубліковано: 14 січня 2014 А в этом плане. Тогда довольно неплохо... Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... PAN4eg Опубліковано: 14 січня 2014 Share Опубліковано: 14 січня 2014 Активные приглашения работают? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... ashap Опубліковано: 15 січня 2014 Автор Share Опубліковано: 15 січня 2014 Активные приглашения работают? работают, только это платная функция живасайта, оплачиваете на сайте живасайта абон.плату и активные приглашения работают) а первые 2недели использования бесплатно работают Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Sarang Опубліковано: 17 січня 2014 Share Опубліковано: 17 січня 2014 не могу понять,какой код нужно вставить в "код Google Analytics"??? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Sarang Опубліковано: 17 січня 2014 Share Опубліковано: 17 січня 2014 понял))) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 2 weeks later... ashap Опубліковано: 29 січня 2014 Автор Share Опубліковано: 29 січня 2014 (змінено) [cenzoRED] это ссылка на онлайн консультант для сайта с поддержкой всех мыслимых и немыслимых функций, ну и в 4,5 раза дешевле того, что вам предложили) Не защищаю живасайт но: 1) Модуль мне запили! 2) Не мыслимые функции только 14 дней и все потом даже просто чат не работает! 3) Бан за рекламу однозначно, товарищи админы обратите внимание и на профиль пользователя все сообщения только по теме своего сервиса Змінено 10 лютого 2014 користувачем ashap [cenzoRED] Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... ashap Опубліковано: 30 січня 2014 Автор Share Опубліковано: 30 січня 2014 ну это не альтернатива люди то хотят халявы а там халява только 14дней девочка пингвинчик обоснуй ка вот эту фразу это вы себе 100500 аккаунтов заводите, чтобы с собой общаться и типа никто этого не замечает) наглая клевета не кажется вам модуль позволяет выводить чат на тех страницах на каких он нужен, если что обычной вставкой не получится денег за модуль не взимается установки есть и их достаточно чтобы сказать что он кого то интересует еще можно выключить на время или совсем а потом как надо будет включить без копирований вставляний Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... ashap Опубліковано: 30 січня 2014 Автор Share Опубліковано: 30 січня 2014 И вообще, обидеть программиста - это все равно, что обидеть кота - карму себе испортить) Я ничем не хотела задеть Вас лично.ну вот и славно) То, что люди хотят халявы - это плохо. Мне кажется, что 6 рублей себе может позволить даже самый маленький ИП-шник, он ведь деньги и клиентов на этом получает. Выводить онлайн консультант на разных станицах - это тоже можно на [cenzoRED]. Отключать и включать сайт можно в личном кабинете, там можно даже график работы выставить - по будням работаем, по выходным отключаем. Если Вы лично обиделись на фразу " в 4,5 раза дешевле того, что вам предложили)" то она относилась к живосайту, а не к Вам лично. установки есть и их достаточно чтобы сказать что он кого то интересует - определенно. конечно это маленькие деньги но МНОГИХ устроит то что вообще платить не надо маленьким проектам по началу то фишки никакие то и ненужны есть чат и есть онлайн сообщения вот и все что нужно, а ссылка на живасайт я думаю такие маленькие проекты то вообще не напрягаетустановки есть и их достаточно чтобы сказать что он кого то интересует - определенно.это я не поповоду жива сайта в целом а по поводу критики типа что "модуль" - это слишком уж громко сказано. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Korol179 Опубліковано: 31 січня 2014 Share Опубліковано: 31 січня 2014 подскажите какой все-таки код вставлять? где его взять? читаю и все равно не могу понять((( Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... ashap Опубліковано: 31 січня 2014 Автор Share Опубліковано: 31 січня 2014 ставите модуль, регистрируйтесь на jivosite.ru там в личном кабинете вы увидите код, его копируете и вставляете в модуль 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 1 2 Вперед Сторінка 1 з 2 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Схожі публікації art&pr [Підтримка] Отложенная оплата. Visa, Mastercard, Я.Деньги 1 2 3 4 7 Автор: ashap, 5 березня 2014 art&pr отсроченная оплата (і ще %d) Теги: art&pr отсроченная оплата отложенная физ лица отложенная оплата яндекс деньги mastercard oc 1.5 163 відповіді 20 001 перегляд ashap 28 травня 2019 [Підтримка] Яндекс.Деньги, Карты, Наличные, Webmoney, Мобильный (по договору) 1 2 3 4 25 Автор: ashap, 1 квітня 2014 art&pr ип и юр лица (і ще %d) Теги: art&pr ип и юр лица онлайн оплата webmoney masrecard яндекс деньги oc 1.5 oc 2.0-2.1 604 відповіді 58 187 переглядів ashap 1 липня 2021 art&pr [Підтримка] Robokassa. Контроль наличия товара (расширение) Автор: ashap, 10 лютого 2014 art&pr robokassa (і ще %d) Теги: art&pr robokassa robokasa 0 відповідей 1 667 переглядів ashap 10 лютого 2014 art&pr [Підтримка] Robokassa ++ (Робокасса) 1 2 Автор: ashap, 29 грудня 2013 art&pr robokassa (і ще %d) Теги: art&pr robokassa онлайн оплата робокасса оплата оплата картами 30 відповідей 7 602 перегляди ashap 10 листопада 2016 art&pr [Підтримка] Безналичный платеж. Счет на оплату. ++ 1 2 3 4 9 Автор: ashap, 14 листопада 2013 art&pr безналичный платеж (і ще %d) Теги: art&pr безналичный платеж безналичная оплата безнал 209 відповідей 22 889 переглядів mixam 10 вересня 2019 Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Модулі та розширення [Поддержка] JivoSite онлайн чат. Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich Промо банери в категоріях товарів Автор: IHOR1989 Trend - адаптивний універсальний шаблон Автор: DSV × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
19th Опубліковано: 13 січня 2014 Share Опубліковано: 13 січня 2014 по сути аналог вставке кода живосайта в footer.tpl? просто добавляется возможность указания схем для вывода? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
James026 Опубліковано: 13 січня 2014 Share Опубліковано: 13 січня 2014 Видимо да) на модуль то и не тянет) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ashap Опубліковано: 13 січня 2014 Автор Share Опубліковано: 13 січня 2014 по сути аналог вставке кода живосайта в footer.tpl? просто добавляется возможность указания схем для вывода? да Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... louise170 Опубліковано: 13 січня 2014 Share Опубліковано: 13 січня 2014 А я код для Живосайта втавляла в админке там где гуглкод. ;) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... ashap Опубліковано: 13 січня 2014 Автор Share Опубліковано: 13 січня 2014 мож А я код для Живосайта втавляла в админке там где гуглкод. ;) можно и так, тут можно выбрать где отображать а где нет Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Serg5 Опубліковано: 13 січня 2014 Share Опубліковано: 13 січня 2014 Вопрос на почту приходит? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... ashap Опубліковано: 13 січня 2014 Автор Share Опубліковано: 13 січня 2014 если вы офлайн то да, все в настройках на сайте живасайта в личном кабинете если онлайн то можно и журнал диалога будет на определенную почту приходить 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... tim21701 Опубліковано: 13 січня 2014 Share Опубліковано: 13 січня 2014 по сути аналог вставке кода живосайта в footer.tpl? просто добавляется возможность указания схем для вывода? Ответ на твой вопрос просто убивает на повал :mrgreen: Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Serg5 Опубліковано: 13 січня 2014 Share Опубліковано: 13 січня 2014 Рекламы много будет в чате? Или только jivosaite? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... ashap Опубліковано: 13 січня 2014 Автор Share Опубліковано: 13 січня 2014 Рекламы много будет в чате? Или только jivosaite? Блин модуль бесплатный скачайте установите посмотрите, я не как не отношусь к живусайту и ничего с этого не получаю, делал для человека ему нужно было отображение только на определенной схемеПо собственному опыту могу сказать что только ссылка живасайт на вкладке в чает рекламы нет, если им денюжку заплатить то можно и убрать ссылку живасайт там будут типа активные приглашения то есть через какое-то время чат открывается с вопросом могу ли я вам чем то помочь и звонки прям через него можно сделать голосовые Зайдите на сайт к ним там все написано Честно говоря куда ставил все довольны даже бесплатным вариантом Там кстати платный вариант на тест вроде 2 недели бесплатно 2 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Serg5 Опубліковано: 13 січня 2014 Share Опубліковано: 13 січня 2014 Мне тоже нравится. Спасибо за модуль. Но реально напрягает только надпись дживосайта и ссылка. А так дизайн хорош и стал очень круто. Версия 1.5.5.1.1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... ashap Опубліковано: 13 січня 2014 Автор Share Опубліковано: 13 січня 2014 Мне тоже нравится. Спасибо за модуль. Но реально напрягает только надпись дживосайта и ссылка. А так дизайн хорош и стал очень круто. Версия 1.5.5.1.1 За абонен плату она убирается, должныж они как то зарабатывать, тем более функций много тот же звонок с сайта Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Гість Опубліковано: 14 січня 2014 Share Опубліковано: 14 січня 2014 А разве в настройках на их сайте не указывается где будет "стоять" чат, top, bottom.... ? Или я путаю с siteheart Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... ashap Опубліковано: 14 січня 2014 Автор Share Опубліковано: 14 січня 2014 А разве в настройках на их сайте не указывается где будет "стоять" чат, top, bottom.... ? Или я путаю с siteheart это да именно там, в модуле можно например выбрать отображение только в личном кабинете например Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Гість Опубліковано: 14 січня 2014 Share Опубліковано: 14 січня 2014 А в этом плане. Тогда довольно неплохо... Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... PAN4eg Опубліковано: 14 січня 2014 Share Опубліковано: 14 січня 2014 Активные приглашения работают? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... ashap Опубліковано: 15 січня 2014 Автор Share Опубліковано: 15 січня 2014 Активные приглашения работают? работают, только это платная функция живасайта, оплачиваете на сайте живасайта абон.плату и активные приглашения работают) а первые 2недели использования бесплатно работают Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Sarang Опубліковано: 17 січня 2014 Share Опубліковано: 17 січня 2014 не могу понять,какой код нужно вставить в "код Google Analytics"??? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Sarang Опубліковано: 17 січня 2014 Share Опубліковано: 17 січня 2014 понял))) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 2 weeks later... ashap Опубліковано: 29 січня 2014 Автор Share Опубліковано: 29 січня 2014 (змінено) [cenzoRED] это ссылка на онлайн консультант для сайта с поддержкой всех мыслимых и немыслимых функций, ну и в 4,5 раза дешевле того, что вам предложили) Не защищаю живасайт но: 1) Модуль мне запили! 2) Не мыслимые функции только 14 дней и все потом даже просто чат не работает! 3) Бан за рекламу однозначно, товарищи админы обратите внимание и на профиль пользователя все сообщения только по теме своего сервиса Змінено 10 лютого 2014 користувачем ashap [cenzoRED] Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... ashap Опубліковано: 30 січня 2014 Автор Share Опубліковано: 30 січня 2014 ну это не альтернатива люди то хотят халявы а там халява только 14дней девочка пингвинчик обоснуй ка вот эту фразу это вы себе 100500 аккаунтов заводите, чтобы с собой общаться и типа никто этого не замечает) наглая клевета не кажется вам модуль позволяет выводить чат на тех страницах на каких он нужен, если что обычной вставкой не получится денег за модуль не взимается установки есть и их достаточно чтобы сказать что он кого то интересует еще можно выключить на время или совсем а потом как надо будет включить без копирований вставляний Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... ashap Опубліковано: 30 січня 2014 Автор Share Опубліковано: 30 січня 2014 И вообще, обидеть программиста - это все равно, что обидеть кота - карму себе испортить) Я ничем не хотела задеть Вас лично.ну вот и славно) То, что люди хотят халявы - это плохо. Мне кажется, что 6 рублей себе может позволить даже самый маленький ИП-шник, он ведь деньги и клиентов на этом получает. Выводить онлайн консультант на разных станицах - это тоже можно на [cenzoRED]. Отключать и включать сайт можно в личном кабинете, там можно даже график работы выставить - по будням работаем, по выходным отключаем. Если Вы лично обиделись на фразу " в 4,5 раза дешевле того, что вам предложили)" то она относилась к живосайту, а не к Вам лично. установки есть и их достаточно чтобы сказать что он кого то интересует - определенно. конечно это маленькие деньги но МНОГИХ устроит то что вообще платить не надо маленьким проектам по началу то фишки никакие то и ненужны есть чат и есть онлайн сообщения вот и все что нужно, а ссылка на живасайт я думаю такие маленькие проекты то вообще не напрягаетустановки есть и их достаточно чтобы сказать что он кого то интересует - определенно.это я не поповоду жива сайта в целом а по поводу критики типа что "модуль" - это слишком уж громко сказано. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Korol179 Опубліковано: 31 січня 2014 Share Опубліковано: 31 січня 2014 подскажите какой все-таки код вставлять? где его взять? читаю и все равно не могу понять((( Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... ashap Опубліковано: 31 січня 2014 Автор Share Опубліковано: 31 січня 2014 ставите модуль, регистрируйтесь на jivosite.ru там в личном кабинете вы увидите код, его копируете и вставляете в модуль 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 1 2 Вперед Сторінка 1 з 2 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Схожі публікації art&pr [Підтримка] Отложенная оплата. Visa, Mastercard, Я.Деньги 1 2 3 4 7 Автор: ashap, 5 березня 2014 art&pr отсроченная оплата (і ще %d) Теги: art&pr отсроченная оплата отложенная физ лица отложенная оплата яндекс деньги mastercard oc 1.5 163 відповіді 20 001 перегляд ashap 28 травня 2019 [Підтримка] Яндекс.Деньги, Карты, Наличные, Webmoney, Мобильный (по договору) 1 2 3 4 25 Автор: ashap, 1 квітня 2014 art&pr ип и юр лица (і ще %d) Теги: art&pr ип и юр лица онлайн оплата webmoney masrecard яндекс деньги oc 1.5 oc 2.0-2.1 604 відповіді 58 187 переглядів ashap 1 липня 2021 art&pr [Підтримка] Robokassa. Контроль наличия товара (расширение) Автор: ashap, 10 лютого 2014 art&pr robokassa (і ще %d) Теги: art&pr robokassa robokasa 0 відповідей 1 667 переглядів ashap 10 лютого 2014 art&pr [Підтримка] Robokassa ++ (Робокасса) 1 2 Автор: ashap, 29 грудня 2013 art&pr robokassa (і ще %d) Теги: art&pr robokassa онлайн оплата робокасса оплата оплата картами 30 відповідей 7 602 перегляди ashap 10 листопада 2016 art&pr [Підтримка] Безналичный платеж. Счет на оплату. ++ 1 2 3 4 9 Автор: ashap, 14 листопада 2013 art&pr безналичный платеж (і ще %d) Теги: art&pr безналичный платеж безналичная оплата безнал 209 відповідей 22 889 переглядів mixam 10 вересня 2019 Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Модулі та розширення [Поддержка] JivoSite онлайн чат. Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich Промо банери в категоріях товарів Автор: IHOR1989 Trend - адаптивний універсальний шаблон Автор: DSV × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
louise170 Опубліковано: 13 січня 2014 Share Опубліковано: 13 січня 2014 А я код для Живосайта втавляла в админке там где гуглкод. ;) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... ashap Опубліковано: 13 січня 2014 Автор Share Опубліковано: 13 січня 2014 мож А я код для Живосайта втавляла в админке там где гуглкод. ;) можно и так, тут можно выбрать где отображать а где нет Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Serg5 Опубліковано: 13 січня 2014 Share Опубліковано: 13 січня 2014 Вопрос на почту приходит? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... ashap Опубліковано: 13 січня 2014 Автор Share Опубліковано: 13 січня 2014 если вы офлайн то да, все в настройках на сайте живасайта в личном кабинете если онлайн то можно и журнал диалога будет на определенную почту приходить 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... tim21701 Опубліковано: 13 січня 2014 Share Опубліковано: 13 січня 2014 по сути аналог вставке кода живосайта в footer.tpl? просто добавляется возможность указания схем для вывода? Ответ на твой вопрос просто убивает на повал :mrgreen: Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Serg5 Опубліковано: 13 січня 2014 Share Опубліковано: 13 січня 2014 Рекламы много будет в чате? Или только jivosaite? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... ashap Опубліковано: 13 січня 2014 Автор Share Опубліковано: 13 січня 2014 Рекламы много будет в чате? Или только jivosaite? Блин модуль бесплатный скачайте установите посмотрите, я не как не отношусь к живусайту и ничего с этого не получаю, делал для человека ему нужно было отображение только на определенной схемеПо собственному опыту могу сказать что только ссылка живасайт на вкладке в чает рекламы нет, если им денюжку заплатить то можно и убрать ссылку живасайт там будут типа активные приглашения то есть через какое-то время чат открывается с вопросом могу ли я вам чем то помочь и звонки прям через него можно сделать голосовые Зайдите на сайт к ним там все написано Честно говоря куда ставил все довольны даже бесплатным вариантом Там кстати платный вариант на тест вроде 2 недели бесплатно 2 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Serg5 Опубліковано: 13 січня 2014 Share Опубліковано: 13 січня 2014 Мне тоже нравится. Спасибо за модуль. Но реально напрягает только надпись дживосайта и ссылка. А так дизайн хорош и стал очень круто. Версия 1.5.5.1.1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... ashap Опубліковано: 13 січня 2014 Автор Share Опубліковано: 13 січня 2014 Мне тоже нравится. Спасибо за модуль. Но реально напрягает только надпись дживосайта и ссылка. А так дизайн хорош и стал очень круто. Версия 1.5.5.1.1 За абонен плату она убирается, должныж они как то зарабатывать, тем более функций много тот же звонок с сайта Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Гість Опубліковано: 14 січня 2014 Share Опубліковано: 14 січня 2014 А разве в настройках на их сайте не указывается где будет "стоять" чат, top, bottom.... ? Или я путаю с siteheart Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... ashap Опубліковано: 14 січня 2014 Автор Share Опубліковано: 14 січня 2014 А разве в настройках на их сайте не указывается где будет "стоять" чат, top, bottom.... ? Или я путаю с siteheart это да именно там, в модуле можно например выбрать отображение только в личном кабинете например Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Гість Опубліковано: 14 січня 2014 Share Опубліковано: 14 січня 2014 А в этом плане. Тогда довольно неплохо... Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... PAN4eg Опубліковано: 14 січня 2014 Share Опубліковано: 14 січня 2014 Активные приглашения работают? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... ashap Опубліковано: 15 січня 2014 Автор Share Опубліковано: 15 січня 2014 Активные приглашения работают? работают, только это платная функция живасайта, оплачиваете на сайте живасайта абон.плату и активные приглашения работают) а первые 2недели использования бесплатно работают Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Sarang Опубліковано: 17 січня 2014 Share Опубліковано: 17 січня 2014 не могу понять,какой код нужно вставить в "код Google Analytics"??? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Sarang Опубліковано: 17 січня 2014 Share Опубліковано: 17 січня 2014 понял))) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 2 weeks later... ashap Опубліковано: 29 січня 2014 Автор Share Опубліковано: 29 січня 2014 (змінено) [cenzoRED] это ссылка на онлайн консультант для сайта с поддержкой всех мыслимых и немыслимых функций, ну и в 4,5 раза дешевле того, что вам предложили) Не защищаю живасайт но: 1) Модуль мне запили! 2) Не мыслимые функции только 14 дней и все потом даже просто чат не работает! 3) Бан за рекламу однозначно, товарищи админы обратите внимание и на профиль пользователя все сообщения только по теме своего сервиса Змінено 10 лютого 2014 користувачем ashap [cenzoRED] Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... ashap Опубліковано: 30 січня 2014 Автор Share Опубліковано: 30 січня 2014 ну это не альтернатива люди то хотят халявы а там халява только 14дней девочка пингвинчик обоснуй ка вот эту фразу это вы себе 100500 аккаунтов заводите, чтобы с собой общаться и типа никто этого не замечает) наглая клевета не кажется вам модуль позволяет выводить чат на тех страницах на каких он нужен, если что обычной вставкой не получится денег за модуль не взимается установки есть и их достаточно чтобы сказать что он кого то интересует еще можно выключить на время или совсем а потом как надо будет включить без копирований вставляний Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... ashap Опубліковано: 30 січня 2014 Автор Share Опубліковано: 30 січня 2014 И вообще, обидеть программиста - это все равно, что обидеть кота - карму себе испортить) Я ничем не хотела задеть Вас лично.ну вот и славно) То, что люди хотят халявы - это плохо. Мне кажется, что 6 рублей себе может позволить даже самый маленький ИП-шник, он ведь деньги и клиентов на этом получает. Выводить онлайн консультант на разных станицах - это тоже можно на [cenzoRED]. Отключать и включать сайт можно в личном кабинете, там можно даже график работы выставить - по будням работаем, по выходным отключаем. Если Вы лично обиделись на фразу " в 4,5 раза дешевле того, что вам предложили)" то она относилась к живосайту, а не к Вам лично. установки есть и их достаточно чтобы сказать что он кого то интересует - определенно. конечно это маленькие деньги но МНОГИХ устроит то что вообще платить не надо маленьким проектам по началу то фишки никакие то и ненужны есть чат и есть онлайн сообщения вот и все что нужно, а ссылка на живасайт я думаю такие маленькие проекты то вообще не напрягаетустановки есть и их достаточно чтобы сказать что он кого то интересует - определенно.это я не поповоду жива сайта в целом а по поводу критики типа что "модуль" - это слишком уж громко сказано. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Korol179 Опубліковано: 31 січня 2014 Share Опубліковано: 31 січня 2014 подскажите какой все-таки код вставлять? где его взять? читаю и все равно не могу понять((( Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... ashap Опубліковано: 31 січня 2014 Автор Share Опубліковано: 31 січня 2014 ставите модуль, регистрируйтесь на jivosite.ru там в личном кабинете вы увидите код, его копируете и вставляете в модуль 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 1 2 Вперед Сторінка 1 з 2 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Схожі публікації art&pr [Підтримка] Отложенная оплата. Visa, Mastercard, Я.Деньги 1 2 3 4 7 Автор: ashap, 5 березня 2014 art&pr отсроченная оплата (і ще %d) Теги: art&pr отсроченная оплата отложенная физ лица отложенная оплата яндекс деньги mastercard oc 1.5 163 відповіді 20 001 перегляд ashap 28 травня 2019 [Підтримка] Яндекс.Деньги, Карты, Наличные, Webmoney, Мобильный (по договору) 1 2 3 4 25 Автор: ashap, 1 квітня 2014 art&pr ип и юр лица (і ще %d) Теги: art&pr ип и юр лица онлайн оплата webmoney masrecard яндекс деньги oc 1.5 oc 2.0-2.1 604 відповіді 58 187 переглядів ashap 1 липня 2021 art&pr [Підтримка] Robokassa. Контроль наличия товара (расширение) Автор: ashap, 10 лютого 2014 art&pr robokassa (і ще %d) Теги: art&pr robokassa robokasa 0 відповідей 1 667 переглядів ashap 10 лютого 2014 art&pr [Підтримка] Robokassa ++ (Робокасса) 1 2 Автор: ashap, 29 грудня 2013 art&pr robokassa (і ще %d) Теги: art&pr robokassa онлайн оплата робокасса оплата оплата картами 30 відповідей 7 602 перегляди ashap 10 листопада 2016 art&pr [Підтримка] Безналичный платеж. Счет на оплату. ++ 1 2 3 4 9 Автор: ashap, 14 листопада 2013 art&pr безналичный платеж (і ще %d) Теги: art&pr безналичный платеж безналичная оплата безнал 209 відповідей 22 889 переглядів mixam 10 вересня 2019 Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Модулі та розширення [Поддержка] JivoSite онлайн чат. Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich Промо банери в категоріях товарів Автор: IHOR1989 Trend - адаптивний універсальний шаблон Автор: DSV × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
ashap Опубліковано: 13 січня 2014 Автор Share Опубліковано: 13 січня 2014 мож А я код для Живосайта втавляла в админке там где гуглкод. ;) можно и так, тут можно выбрать где отображать а где нет Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Serg5 Опубліковано: 13 січня 2014 Share Опубліковано: 13 січня 2014 Вопрос на почту приходит? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... ashap Опубліковано: 13 січня 2014 Автор Share Опубліковано: 13 січня 2014 если вы офлайн то да, все в настройках на сайте живасайта в личном кабинете если онлайн то можно и журнал диалога будет на определенную почту приходить 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... tim21701 Опубліковано: 13 січня 2014 Share Опубліковано: 13 січня 2014 по сути аналог вставке кода живосайта в footer.tpl? просто добавляется возможность указания схем для вывода? Ответ на твой вопрос просто убивает на повал :mrgreen: Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Serg5 Опубліковано: 13 січня 2014 Share Опубліковано: 13 січня 2014 Рекламы много будет в чате? Или только jivosaite? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... ashap Опубліковано: 13 січня 2014 Автор Share Опубліковано: 13 січня 2014 Рекламы много будет в чате? Или только jivosaite? Блин модуль бесплатный скачайте установите посмотрите, я не как не отношусь к живусайту и ничего с этого не получаю, делал для человека ему нужно было отображение только на определенной схемеПо собственному опыту могу сказать что только ссылка живасайт на вкладке в чает рекламы нет, если им денюжку заплатить то можно и убрать ссылку живасайт там будут типа активные приглашения то есть через какое-то время чат открывается с вопросом могу ли я вам чем то помочь и звонки прям через него можно сделать голосовые Зайдите на сайт к ним там все написано Честно говоря куда ставил все довольны даже бесплатным вариантом Там кстати платный вариант на тест вроде 2 недели бесплатно 2 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Serg5 Опубліковано: 13 січня 2014 Share Опубліковано: 13 січня 2014 Мне тоже нравится. Спасибо за модуль. Но реально напрягает только надпись дживосайта и ссылка. А так дизайн хорош и стал очень круто. Версия 1.5.5.1.1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... ashap Опубліковано: 13 січня 2014 Автор Share Опубліковано: 13 січня 2014 Мне тоже нравится. Спасибо за модуль. Но реально напрягает только надпись дживосайта и ссылка. А так дизайн хорош и стал очень круто. Версия 1.5.5.1.1 За абонен плату она убирается, должныж они как то зарабатывать, тем более функций много тот же звонок с сайта Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Гість Опубліковано: 14 січня 2014 Share Опубліковано: 14 січня 2014 А разве в настройках на их сайте не указывается где будет "стоять" чат, top, bottom.... ? Или я путаю с siteheart Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... ashap Опубліковано: 14 січня 2014 Автор Share Опубліковано: 14 січня 2014 А разве в настройках на их сайте не указывается где будет "стоять" чат, top, bottom.... ? Или я путаю с siteheart это да именно там, в модуле можно например выбрать отображение только в личном кабинете например Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Гість Опубліковано: 14 січня 2014 Share Опубліковано: 14 січня 2014 А в этом плане. Тогда довольно неплохо... Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... PAN4eg Опубліковано: 14 січня 2014 Share Опубліковано: 14 січня 2014 Активные приглашения работают? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... ashap Опубліковано: 15 січня 2014 Автор Share Опубліковано: 15 січня 2014 Активные приглашения работают? работают, только это платная функция живасайта, оплачиваете на сайте живасайта абон.плату и активные приглашения работают) а первые 2недели использования бесплатно работают Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Sarang Опубліковано: 17 січня 2014 Share Опубліковано: 17 січня 2014 не могу понять,какой код нужно вставить в "код Google Analytics"??? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Sarang Опубліковано: 17 січня 2014 Share Опубліковано: 17 січня 2014 понял))) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 2 weeks later... ashap Опубліковано: 29 січня 2014 Автор Share Опубліковано: 29 січня 2014 (змінено) [cenzoRED] это ссылка на онлайн консультант для сайта с поддержкой всех мыслимых и немыслимых функций, ну и в 4,5 раза дешевле того, что вам предложили) Не защищаю живасайт но: 1) Модуль мне запили! 2) Не мыслимые функции только 14 дней и все потом даже просто чат не работает! 3) Бан за рекламу однозначно, товарищи админы обратите внимание и на профиль пользователя все сообщения только по теме своего сервиса Змінено 10 лютого 2014 користувачем ashap [cenzoRED] Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... ashap Опубліковано: 30 січня 2014 Автор Share Опубліковано: 30 січня 2014 ну это не альтернатива люди то хотят халявы а там халява только 14дней девочка пингвинчик обоснуй ка вот эту фразу это вы себе 100500 аккаунтов заводите, чтобы с собой общаться и типа никто этого не замечает) наглая клевета не кажется вам модуль позволяет выводить чат на тех страницах на каких он нужен, если что обычной вставкой не получится денег за модуль не взимается установки есть и их достаточно чтобы сказать что он кого то интересует еще можно выключить на время или совсем а потом как надо будет включить без копирований вставляний Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... ashap Опубліковано: 30 січня 2014 Автор Share Опубліковано: 30 січня 2014 И вообще, обидеть программиста - это все равно, что обидеть кота - карму себе испортить) Я ничем не хотела задеть Вас лично.ну вот и славно) То, что люди хотят халявы - это плохо. Мне кажется, что 6 рублей себе может позволить даже самый маленький ИП-шник, он ведь деньги и клиентов на этом получает. Выводить онлайн консультант на разных станицах - это тоже можно на [cenzoRED]. Отключать и включать сайт можно в личном кабинете, там можно даже график работы выставить - по будням работаем, по выходным отключаем. Если Вы лично обиделись на фразу " в 4,5 раза дешевле того, что вам предложили)" то она относилась к живосайту, а не к Вам лично. установки есть и их достаточно чтобы сказать что он кого то интересует - определенно. конечно это маленькие деньги но МНОГИХ устроит то что вообще платить не надо маленьким проектам по началу то фишки никакие то и ненужны есть чат и есть онлайн сообщения вот и все что нужно, а ссылка на живасайт я думаю такие маленькие проекты то вообще не напрягаетустановки есть и их достаточно чтобы сказать что он кого то интересует - определенно.это я не поповоду жива сайта в целом а по поводу критики типа что "модуль" - это слишком уж громко сказано. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Korol179 Опубліковано: 31 січня 2014 Share Опубліковано: 31 січня 2014 подскажите какой все-таки код вставлять? где его взять? читаю и все равно не могу понять((( Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... ashap Опубліковано: 31 січня 2014 Автор Share Опубліковано: 31 січня 2014 ставите модуль, регистрируйтесь на jivosite.ru там в личном кабинете вы увидите код, его копируете и вставляете в модуль 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 1 2 Вперед Сторінка 1 з 2 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Схожі публікації art&pr [Підтримка] Отложенная оплата. Visa, Mastercard, Я.Деньги 1 2 3 4 7 Автор: ashap, 5 березня 2014 art&pr отсроченная оплата (і ще %d) Теги: art&pr отсроченная оплата отложенная физ лица отложенная оплата яндекс деньги mastercard oc 1.5 163 відповіді 20 001 перегляд ashap 28 травня 2019 [Підтримка] Яндекс.Деньги, Карты, Наличные, Webmoney, Мобильный (по договору) 1 2 3 4 25 Автор: ashap, 1 квітня 2014 art&pr ип и юр лица (і ще %d) Теги: art&pr ип и юр лица онлайн оплата webmoney masrecard яндекс деньги oc 1.5 oc 2.0-2.1 604 відповіді 58 187 переглядів ashap 1 липня 2021 art&pr [Підтримка] Robokassa. Контроль наличия товара (расширение) Автор: ashap, 10 лютого 2014 art&pr robokassa (і ще %d) Теги: art&pr robokassa robokasa 0 відповідей 1 667 переглядів ashap 10 лютого 2014 art&pr [Підтримка] Robokassa ++ (Робокасса) 1 2 Автор: ashap, 29 грудня 2013 art&pr robokassa (і ще %d) Теги: art&pr robokassa онлайн оплата робокасса оплата оплата картами 30 відповідей 7 602 перегляди ashap 10 листопада 2016 art&pr [Підтримка] Безналичный платеж. Счет на оплату. ++ 1 2 3 4 9 Автор: ashap, 14 листопада 2013 art&pr безналичный платеж (і ще %d) Теги: art&pr безналичный платеж безналичная оплата безнал 209 відповідей 22 889 переглядів mixam 10 вересня 2019 Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Модулі та розширення [Поддержка] JivoSite онлайн чат. Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich Промо банери в категоріях товарів Автор: IHOR1989 Trend - адаптивний універсальний шаблон Автор: DSV × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
Serg5 Опубліковано: 13 січня 2014 Share Опубліковано: 13 січня 2014 Вопрос на почту приходит? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ashap Опубліковано: 13 січня 2014 Автор Share Опубліковано: 13 січня 2014 если вы офлайн то да, все в настройках на сайте живасайта в личном кабинете если онлайн то можно и журнал диалога будет на определенную почту приходить 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... tim21701 Опубліковано: 13 січня 2014 Share Опубліковано: 13 січня 2014 по сути аналог вставке кода живосайта в footer.tpl? просто добавляется возможность указания схем для вывода? Ответ на твой вопрос просто убивает на повал :mrgreen: Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Serg5 Опубліковано: 13 січня 2014 Share Опубліковано: 13 січня 2014 Рекламы много будет в чате? Или только jivosaite? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... ashap Опубліковано: 13 січня 2014 Автор Share Опубліковано: 13 січня 2014 Рекламы много будет в чате? Или только jivosaite? Блин модуль бесплатный скачайте установите посмотрите, я не как не отношусь к живусайту и ничего с этого не получаю, делал для человека ему нужно было отображение только на определенной схемеПо собственному опыту могу сказать что только ссылка живасайт на вкладке в чает рекламы нет, если им денюжку заплатить то можно и убрать ссылку живасайт там будут типа активные приглашения то есть через какое-то время чат открывается с вопросом могу ли я вам чем то помочь и звонки прям через него можно сделать голосовые Зайдите на сайт к ним там все написано Честно говоря куда ставил все довольны даже бесплатным вариантом Там кстати платный вариант на тест вроде 2 недели бесплатно 2 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Serg5 Опубліковано: 13 січня 2014 Share Опубліковано: 13 січня 2014 Мне тоже нравится. Спасибо за модуль. Но реально напрягает только надпись дживосайта и ссылка. А так дизайн хорош и стал очень круто. Версия 1.5.5.1.1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... ashap Опубліковано: 13 січня 2014 Автор Share Опубліковано: 13 січня 2014 Мне тоже нравится. Спасибо за модуль. Но реально напрягает только надпись дживосайта и ссылка. А так дизайн хорош и стал очень круто. Версия 1.5.5.1.1 За абонен плату она убирается, должныж они как то зарабатывать, тем более функций много тот же звонок с сайта Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Гість Опубліковано: 14 січня 2014 Share Опубліковано: 14 січня 2014 А разве в настройках на их сайте не указывается где будет "стоять" чат, top, bottom.... ? Или я путаю с siteheart Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... ashap Опубліковано: 14 січня 2014 Автор Share Опубліковано: 14 січня 2014 А разве в настройках на их сайте не указывается где будет "стоять" чат, top, bottom.... ? Или я путаю с siteheart это да именно там, в модуле можно например выбрать отображение только в личном кабинете например Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Гість Опубліковано: 14 січня 2014 Share Опубліковано: 14 січня 2014 А в этом плане. Тогда довольно неплохо... Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... PAN4eg Опубліковано: 14 січня 2014 Share Опубліковано: 14 січня 2014 Активные приглашения работают? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... ashap Опубліковано: 15 січня 2014 Автор Share Опубліковано: 15 січня 2014 Активные приглашения работают? работают, только это платная функция живасайта, оплачиваете на сайте живасайта абон.плату и активные приглашения работают) а первые 2недели использования бесплатно работают Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Sarang Опубліковано: 17 січня 2014 Share Опубліковано: 17 січня 2014 не могу понять,какой код нужно вставить в "код Google Analytics"??? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Sarang Опубліковано: 17 січня 2014 Share Опубліковано: 17 січня 2014 понял))) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 2 weeks later... ashap Опубліковано: 29 січня 2014 Автор Share Опубліковано: 29 січня 2014 (змінено) [cenzoRED] это ссылка на онлайн консультант для сайта с поддержкой всех мыслимых и немыслимых функций, ну и в 4,5 раза дешевле того, что вам предложили) Не защищаю живасайт но: 1) Модуль мне запили! 2) Не мыслимые функции только 14 дней и все потом даже просто чат не работает! 3) Бан за рекламу однозначно, товарищи админы обратите внимание и на профиль пользователя все сообщения только по теме своего сервиса Змінено 10 лютого 2014 користувачем ashap [cenzoRED] Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... ashap Опубліковано: 30 січня 2014 Автор Share Опубліковано: 30 січня 2014 ну это не альтернатива люди то хотят халявы а там халява только 14дней девочка пингвинчик обоснуй ка вот эту фразу это вы себе 100500 аккаунтов заводите, чтобы с собой общаться и типа никто этого не замечает) наглая клевета не кажется вам модуль позволяет выводить чат на тех страницах на каких он нужен, если что обычной вставкой не получится денег за модуль не взимается установки есть и их достаточно чтобы сказать что он кого то интересует еще можно выключить на время или совсем а потом как надо будет включить без копирований вставляний Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... ashap Опубліковано: 30 січня 2014 Автор Share Опубліковано: 30 січня 2014 И вообще, обидеть программиста - это все равно, что обидеть кота - карму себе испортить) Я ничем не хотела задеть Вас лично.ну вот и славно) То, что люди хотят халявы - это плохо. Мне кажется, что 6 рублей себе может позволить даже самый маленький ИП-шник, он ведь деньги и клиентов на этом получает. Выводить онлайн консультант на разных станицах - это тоже можно на [cenzoRED]. Отключать и включать сайт можно в личном кабинете, там можно даже график работы выставить - по будням работаем, по выходным отключаем. Если Вы лично обиделись на фразу " в 4,5 раза дешевле того, что вам предложили)" то она относилась к живосайту, а не к Вам лично. установки есть и их достаточно чтобы сказать что он кого то интересует - определенно. конечно это маленькие деньги но МНОГИХ устроит то что вообще платить не надо маленьким проектам по началу то фишки никакие то и ненужны есть чат и есть онлайн сообщения вот и все что нужно, а ссылка на живасайт я думаю такие маленькие проекты то вообще не напрягаетустановки есть и их достаточно чтобы сказать что он кого то интересует - определенно.это я не поповоду жива сайта в целом а по поводу критики типа что "модуль" - это слишком уж громко сказано. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Korol179 Опубліковано: 31 січня 2014 Share Опубліковано: 31 січня 2014 подскажите какой все-таки код вставлять? где его взять? читаю и все равно не могу понять((( Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... ashap Опубліковано: 31 січня 2014 Автор Share Опубліковано: 31 січня 2014 ставите модуль, регистрируйтесь на jivosite.ru там в личном кабинете вы увидите код, его копируете и вставляете в модуль 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 1 2 Вперед Сторінка 1 з 2 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Схожі публікації art&pr [Підтримка] Отложенная оплата. Visa, Mastercard, Я.Деньги 1 2 3 4 7 Автор: ashap, 5 березня 2014 art&pr отсроченная оплата (і ще %d) Теги: art&pr отсроченная оплата отложенная физ лица отложенная оплата яндекс деньги mastercard oc 1.5 163 відповіді 20 001 перегляд ashap 28 травня 2019 [Підтримка] Яндекс.Деньги, Карты, Наличные, Webmoney, Мобильный (по договору) 1 2 3 4 25 Автор: ashap, 1 квітня 2014 art&pr ип и юр лица (і ще %d) Теги: art&pr ип и юр лица онлайн оплата webmoney masrecard яндекс деньги oc 1.5 oc 2.0-2.1 604 відповіді 58 187 переглядів ashap 1 липня 2021 art&pr [Підтримка] Robokassa. Контроль наличия товара (расширение) Автор: ashap, 10 лютого 2014 art&pr robokassa (і ще %d) Теги: art&pr robokassa robokasa 0 відповідей 1 667 переглядів ashap 10 лютого 2014 art&pr [Підтримка] Robokassa ++ (Робокасса) 1 2 Автор: ashap, 29 грудня 2013 art&pr robokassa (і ще %d) Теги: art&pr robokassa онлайн оплата робокасса оплата оплата картами 30 відповідей 7 602 перегляди ashap 10 листопада 2016 art&pr [Підтримка] Безналичный платеж. Счет на оплату. ++ 1 2 3 4 9 Автор: ashap, 14 листопада 2013 art&pr безналичный платеж (і ще %d) Теги: art&pr безналичный платеж безналичная оплата безнал 209 відповідей 22 889 переглядів mixam 10 вересня 2019 Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Модулі та розширення [Поддержка] JivoSite онлайн чат. Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich Промо банери в категоріях товарів Автор: IHOR1989 Trend - адаптивний універсальний шаблон Автор: DSV × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
tim21701 Опубліковано: 13 січня 2014 Share Опубліковано: 13 січня 2014 по сути аналог вставке кода живосайта в footer.tpl? просто добавляется возможность указания схем для вывода? Ответ на твой вопрос просто убивает на повал :mrgreen: Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Serg5 Опубліковано: 13 січня 2014 Share Опубліковано: 13 січня 2014 Рекламы много будет в чате? Или только jivosaite? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... ashap Опубліковано: 13 січня 2014 Автор Share Опубліковано: 13 січня 2014 Рекламы много будет в чате? Или только jivosaite? Блин модуль бесплатный скачайте установите посмотрите, я не как не отношусь к живусайту и ничего с этого не получаю, делал для человека ему нужно было отображение только на определенной схемеПо собственному опыту могу сказать что только ссылка живасайт на вкладке в чает рекламы нет, если им денюжку заплатить то можно и убрать ссылку живасайт там будут типа активные приглашения то есть через какое-то время чат открывается с вопросом могу ли я вам чем то помочь и звонки прям через него можно сделать голосовые Зайдите на сайт к ним там все написано Честно говоря куда ставил все довольны даже бесплатным вариантом Там кстати платный вариант на тест вроде 2 недели бесплатно 2 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Serg5 Опубліковано: 13 січня 2014 Share Опубліковано: 13 січня 2014 Мне тоже нравится. Спасибо за модуль. Но реально напрягает только надпись дживосайта и ссылка. А так дизайн хорош и стал очень круто. Версия 1.5.5.1.1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... ashap Опубліковано: 13 січня 2014 Автор Share Опубліковано: 13 січня 2014 Мне тоже нравится. Спасибо за модуль. Но реально напрягает только надпись дживосайта и ссылка. А так дизайн хорош и стал очень круто. Версия 1.5.5.1.1 За абонен плату она убирается, должныж они как то зарабатывать, тем более функций много тот же звонок с сайта Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Гість Опубліковано: 14 січня 2014 Share Опубліковано: 14 січня 2014 А разве в настройках на их сайте не указывается где будет "стоять" чат, top, bottom.... ? Или я путаю с siteheart Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... ashap Опубліковано: 14 січня 2014 Автор Share Опубліковано: 14 січня 2014 А разве в настройках на их сайте не указывается где будет "стоять" чат, top, bottom.... ? Или я путаю с siteheart это да именно там, в модуле можно например выбрать отображение только в личном кабинете например Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Гість Опубліковано: 14 січня 2014 Share Опубліковано: 14 січня 2014 А в этом плане. Тогда довольно неплохо... Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... PAN4eg Опубліковано: 14 січня 2014 Share Опубліковано: 14 січня 2014 Активные приглашения работают? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... ashap Опубліковано: 15 січня 2014 Автор Share Опубліковано: 15 січня 2014 Активные приглашения работают? работают, только это платная функция живасайта, оплачиваете на сайте живасайта абон.плату и активные приглашения работают) а первые 2недели использования бесплатно работают Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Sarang Опубліковано: 17 січня 2014 Share Опубліковано: 17 січня 2014 не могу понять,какой код нужно вставить в "код Google Analytics"??? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Sarang Опубліковано: 17 січня 2014 Share Опубліковано: 17 січня 2014 понял))) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 2 weeks later... ashap Опубліковано: 29 січня 2014 Автор Share Опубліковано: 29 січня 2014 (змінено) [cenzoRED] это ссылка на онлайн консультант для сайта с поддержкой всех мыслимых и немыслимых функций, ну и в 4,5 раза дешевле того, что вам предложили) Не защищаю живасайт но: 1) Модуль мне запили! 2) Не мыслимые функции только 14 дней и все потом даже просто чат не работает! 3) Бан за рекламу однозначно, товарищи админы обратите внимание и на профиль пользователя все сообщения только по теме своего сервиса Змінено 10 лютого 2014 користувачем ashap [cenzoRED] Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... ashap Опубліковано: 30 січня 2014 Автор Share Опубліковано: 30 січня 2014 ну это не альтернатива люди то хотят халявы а там халява только 14дней девочка пингвинчик обоснуй ка вот эту фразу это вы себе 100500 аккаунтов заводите, чтобы с собой общаться и типа никто этого не замечает) наглая клевета не кажется вам модуль позволяет выводить чат на тех страницах на каких он нужен, если что обычной вставкой не получится денег за модуль не взимается установки есть и их достаточно чтобы сказать что он кого то интересует еще можно выключить на время или совсем а потом как надо будет включить без копирований вставляний Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... ashap Опубліковано: 30 січня 2014 Автор Share Опубліковано: 30 січня 2014 И вообще, обидеть программиста - это все равно, что обидеть кота - карму себе испортить) Я ничем не хотела задеть Вас лично.ну вот и славно) То, что люди хотят халявы - это плохо. Мне кажется, что 6 рублей себе может позволить даже самый маленький ИП-шник, он ведь деньги и клиентов на этом получает. Выводить онлайн консультант на разных станицах - это тоже можно на [cenzoRED]. Отключать и включать сайт можно в личном кабинете, там можно даже график работы выставить - по будням работаем, по выходным отключаем. Если Вы лично обиделись на фразу " в 4,5 раза дешевле того, что вам предложили)" то она относилась к живосайту, а не к Вам лично. установки есть и их достаточно чтобы сказать что он кого то интересует - определенно. конечно это маленькие деньги но МНОГИХ устроит то что вообще платить не надо маленьким проектам по началу то фишки никакие то и ненужны есть чат и есть онлайн сообщения вот и все что нужно, а ссылка на живасайт я думаю такие маленькие проекты то вообще не напрягаетустановки есть и их достаточно чтобы сказать что он кого то интересует - определенно.это я не поповоду жива сайта в целом а по поводу критики типа что "модуль" - это слишком уж громко сказано. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Korol179 Опубліковано: 31 січня 2014 Share Опубліковано: 31 січня 2014 подскажите какой все-таки код вставлять? где его взять? читаю и все равно не могу понять((( Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... ashap Опубліковано: 31 січня 2014 Автор Share Опубліковано: 31 січня 2014 ставите модуль, регистрируйтесь на jivosite.ru там в личном кабинете вы увидите код, его копируете и вставляете в модуль 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 1 2 Вперед Сторінка 1 з 2 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Схожі публікації art&pr [Підтримка] Отложенная оплата. Visa, Mastercard, Я.Деньги 1 2 3 4 7 Автор: ashap, 5 березня 2014 art&pr отсроченная оплата (і ще %d) Теги: art&pr отсроченная оплата отложенная физ лица отложенная оплата яндекс деньги mastercard oc 1.5 163 відповіді 20 001 перегляд ashap 28 травня 2019 [Підтримка] Яндекс.Деньги, Карты, Наличные, Webmoney, Мобильный (по договору) 1 2 3 4 25 Автор: ashap, 1 квітня 2014 art&pr ип и юр лица (і ще %d) Теги: art&pr ип и юр лица онлайн оплата webmoney masrecard яндекс деньги oc 1.5 oc 2.0-2.1 604 відповіді 58 187 переглядів ashap 1 липня 2021 art&pr [Підтримка] Robokassa. Контроль наличия товара (расширение) Автор: ashap, 10 лютого 2014 art&pr robokassa (і ще %d) Теги: art&pr robokassa robokasa 0 відповідей 1 667 переглядів ashap 10 лютого 2014 art&pr [Підтримка] Robokassa ++ (Робокасса) 1 2 Автор: ashap, 29 грудня 2013 art&pr robokassa (і ще %d) Теги: art&pr robokassa онлайн оплата робокасса оплата оплата картами 30 відповідей 7 602 перегляди ashap 10 листопада 2016 art&pr [Підтримка] Безналичный платеж. Счет на оплату. ++ 1 2 3 4 9 Автор: ashap, 14 листопада 2013 art&pr безналичный платеж (і ще %d) Теги: art&pr безналичный платеж безналичная оплата безнал 209 відповідей 22 889 переглядів mixam 10 вересня 2019 Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Модулі та розширення [Поддержка] JivoSite онлайн чат. Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich Промо банери в категоріях товарів Автор: IHOR1989 Trend - адаптивний універсальний шаблон Автор: DSV × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
Serg5 Опубліковано: 13 січня 2014 Share Опубліковано: 13 січня 2014 Рекламы много будет в чате? Или только jivosaite? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ashap Опубліковано: 13 січня 2014 Автор Share Опубліковано: 13 січня 2014 Рекламы много будет в чате? Или только jivosaite? Блин модуль бесплатный скачайте установите посмотрите, я не как не отношусь к живусайту и ничего с этого не получаю, делал для человека ему нужно было отображение только на определенной схемеПо собственному опыту могу сказать что только ссылка живасайт на вкладке в чает рекламы нет, если им денюжку заплатить то можно и убрать ссылку живасайт там будут типа активные приглашения то есть через какое-то время чат открывается с вопросом могу ли я вам чем то помочь и звонки прям через него можно сделать голосовые Зайдите на сайт к ним там все написано Честно говоря куда ставил все довольны даже бесплатным вариантом Там кстати платный вариант на тест вроде 2 недели бесплатно 2 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Serg5 Опубліковано: 13 січня 2014 Share Опубліковано: 13 січня 2014 Мне тоже нравится. Спасибо за модуль. Но реально напрягает только надпись дживосайта и ссылка. А так дизайн хорош и стал очень круто. Версия 1.5.5.1.1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... ashap Опубліковано: 13 січня 2014 Автор Share Опубліковано: 13 січня 2014 Мне тоже нравится. Спасибо за модуль. Но реально напрягает только надпись дживосайта и ссылка. А так дизайн хорош и стал очень круто. Версия 1.5.5.1.1 За абонен плату она убирается, должныж они как то зарабатывать, тем более функций много тот же звонок с сайта Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Гість Опубліковано: 14 січня 2014 Share Опубліковано: 14 січня 2014 А разве в настройках на их сайте не указывается где будет "стоять" чат, top, bottom.... ? Или я путаю с siteheart Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... ashap Опубліковано: 14 січня 2014 Автор Share Опубліковано: 14 січня 2014 А разве в настройках на их сайте не указывается где будет "стоять" чат, top, bottom.... ? Или я путаю с siteheart это да именно там, в модуле можно например выбрать отображение только в личном кабинете например Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Гість Опубліковано: 14 січня 2014 Share Опубліковано: 14 січня 2014 А в этом плане. Тогда довольно неплохо... Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... PAN4eg Опубліковано: 14 січня 2014 Share Опубліковано: 14 січня 2014 Активные приглашения работают? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... ashap Опубліковано: 15 січня 2014 Автор Share Опубліковано: 15 січня 2014 Активные приглашения работают? работают, только это платная функция живасайта, оплачиваете на сайте живасайта абон.плату и активные приглашения работают) а первые 2недели использования бесплатно работают Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Sarang Опубліковано: 17 січня 2014 Share Опубліковано: 17 січня 2014 не могу понять,какой код нужно вставить в "код Google Analytics"??? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Sarang Опубліковано: 17 січня 2014 Share Опубліковано: 17 січня 2014 понял))) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 2 weeks later... ashap Опубліковано: 29 січня 2014 Автор Share Опубліковано: 29 січня 2014 (змінено) [cenzoRED] это ссылка на онлайн консультант для сайта с поддержкой всех мыслимых и немыслимых функций, ну и в 4,5 раза дешевле того, что вам предложили) Не защищаю живасайт но: 1) Модуль мне запили! 2) Не мыслимые функции только 14 дней и все потом даже просто чат не работает! 3) Бан за рекламу однозначно, товарищи админы обратите внимание и на профиль пользователя все сообщения только по теме своего сервиса Змінено 10 лютого 2014 користувачем ashap [cenzoRED] Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... ashap Опубліковано: 30 січня 2014 Автор Share Опубліковано: 30 січня 2014 ну это не альтернатива люди то хотят халявы а там халява только 14дней девочка пингвинчик обоснуй ка вот эту фразу это вы себе 100500 аккаунтов заводите, чтобы с собой общаться и типа никто этого не замечает) наглая клевета не кажется вам модуль позволяет выводить чат на тех страницах на каких он нужен, если что обычной вставкой не получится денег за модуль не взимается установки есть и их достаточно чтобы сказать что он кого то интересует еще можно выключить на время или совсем а потом как надо будет включить без копирований вставляний Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... ashap Опубліковано: 30 січня 2014 Автор Share Опубліковано: 30 січня 2014 И вообще, обидеть программиста - это все равно, что обидеть кота - карму себе испортить) Я ничем не хотела задеть Вас лично.ну вот и славно) То, что люди хотят халявы - это плохо. Мне кажется, что 6 рублей себе может позволить даже самый маленький ИП-шник, он ведь деньги и клиентов на этом получает. Выводить онлайн консультант на разных станицах - это тоже можно на [cenzoRED]. Отключать и включать сайт можно в личном кабинете, там можно даже график работы выставить - по будням работаем, по выходным отключаем. Если Вы лично обиделись на фразу " в 4,5 раза дешевле того, что вам предложили)" то она относилась к живосайту, а не к Вам лично. установки есть и их достаточно чтобы сказать что он кого то интересует - определенно. конечно это маленькие деньги но МНОГИХ устроит то что вообще платить не надо маленьким проектам по началу то фишки никакие то и ненужны есть чат и есть онлайн сообщения вот и все что нужно, а ссылка на живасайт я думаю такие маленькие проекты то вообще не напрягаетустановки есть и их достаточно чтобы сказать что он кого то интересует - определенно.это я не поповоду жива сайта в целом а по поводу критики типа что "модуль" - это слишком уж громко сказано. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Korol179 Опубліковано: 31 січня 2014 Share Опубліковано: 31 січня 2014 подскажите какой все-таки код вставлять? где его взять? читаю и все равно не могу понять((( Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... ashap Опубліковано: 31 січня 2014 Автор Share Опубліковано: 31 січня 2014 ставите модуль, регистрируйтесь на jivosite.ru там в личном кабинете вы увидите код, его копируете и вставляете в модуль 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 1 2 Вперед Сторінка 1 з 2 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Схожі публікації art&pr [Підтримка] Отложенная оплата. Visa, Mastercard, Я.Деньги 1 2 3 4 7 Автор: ashap, 5 березня 2014 art&pr отсроченная оплата (і ще %d) Теги: art&pr отсроченная оплата отложенная физ лица отложенная оплата яндекс деньги mastercard oc 1.5 163 відповіді 20 001 перегляд ashap 28 травня 2019 [Підтримка] Яндекс.Деньги, Карты, Наличные, Webmoney, Мобильный (по договору) 1 2 3 4 25 Автор: ashap, 1 квітня 2014 art&pr ип и юр лица (і ще %d) Теги: art&pr ип и юр лица онлайн оплата webmoney masrecard яндекс деньги oc 1.5 oc 2.0-2.1 604 відповіді 58 187 переглядів ashap 1 липня 2021 art&pr [Підтримка] Robokassa. Контроль наличия товара (расширение) Автор: ashap, 10 лютого 2014 art&pr robokassa (і ще %d) Теги: art&pr robokassa robokasa 0 відповідей 1 667 переглядів ashap 10 лютого 2014 art&pr [Підтримка] Robokassa ++ (Робокасса) 1 2 Автор: ashap, 29 грудня 2013 art&pr robokassa (і ще %d) Теги: art&pr robokassa онлайн оплата робокасса оплата оплата картами 30 відповідей 7 602 перегляди ashap 10 листопада 2016 art&pr [Підтримка] Безналичный платеж. Счет на оплату. ++ 1 2 3 4 9 Автор: ashap, 14 листопада 2013 art&pr безналичный платеж (і ще %d) Теги: art&pr безналичный платеж безналичная оплата безнал 209 відповідей 22 889 переглядів mixam 10 вересня 2019 Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Модулі та розширення [Поддержка] JivoSite онлайн чат. Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich Промо банери в категоріях товарів Автор: IHOR1989 Trend - адаптивний універсальний шаблон Автор: DSV × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
Serg5 Опубліковано: 13 січня 2014 Share Опубліковано: 13 січня 2014 Мне тоже нравится. Спасибо за модуль. Но реально напрягает только надпись дживосайта и ссылка. А так дизайн хорош и стал очень круто. Версия 1.5.5.1.1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ashap Опубліковано: 13 січня 2014 Автор Share Опубліковано: 13 січня 2014 Мне тоже нравится. Спасибо за модуль. Но реально напрягает только надпись дживосайта и ссылка. А так дизайн хорош и стал очень круто. Версия 1.5.5.1.1 За абонен плату она убирается, должныж они как то зарабатывать, тем более функций много тот же звонок с сайта Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Гість Опубліковано: 14 січня 2014 Share Опубліковано: 14 січня 2014 А разве в настройках на их сайте не указывается где будет "стоять" чат, top, bottom.... ? Или я путаю с siteheart Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... ashap Опубліковано: 14 січня 2014 Автор Share Опубліковано: 14 січня 2014 А разве в настройках на их сайте не указывается где будет "стоять" чат, top, bottom.... ? Или я путаю с siteheart это да именно там, в модуле можно например выбрать отображение только в личном кабинете например Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Гість Опубліковано: 14 січня 2014 Share Опубліковано: 14 січня 2014 А в этом плане. Тогда довольно неплохо... Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... PAN4eg Опубліковано: 14 січня 2014 Share Опубліковано: 14 січня 2014 Активные приглашения работают? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... ashap Опубліковано: 15 січня 2014 Автор Share Опубліковано: 15 січня 2014 Активные приглашения работают? работают, только это платная функция живасайта, оплачиваете на сайте живасайта абон.плату и активные приглашения работают) а первые 2недели использования бесплатно работают Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Sarang Опубліковано: 17 січня 2014 Share Опубліковано: 17 січня 2014 не могу понять,какой код нужно вставить в "код Google Analytics"??? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Sarang Опубліковано: 17 січня 2014 Share Опубліковано: 17 січня 2014 понял))) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 2 weeks later... ashap Опубліковано: 29 січня 2014 Автор Share Опубліковано: 29 січня 2014 (змінено) [cenzoRED] это ссылка на онлайн консультант для сайта с поддержкой всех мыслимых и немыслимых функций, ну и в 4,5 раза дешевле того, что вам предложили) Не защищаю живасайт но: 1) Модуль мне запили! 2) Не мыслимые функции только 14 дней и все потом даже просто чат не работает! 3) Бан за рекламу однозначно, товарищи админы обратите внимание и на профиль пользователя все сообщения только по теме своего сервиса Змінено 10 лютого 2014 користувачем ashap [cenzoRED] Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... ashap Опубліковано: 30 січня 2014 Автор Share Опубліковано: 30 січня 2014 ну это не альтернатива люди то хотят халявы а там халява только 14дней девочка пингвинчик обоснуй ка вот эту фразу это вы себе 100500 аккаунтов заводите, чтобы с собой общаться и типа никто этого не замечает) наглая клевета не кажется вам модуль позволяет выводить чат на тех страницах на каких он нужен, если что обычной вставкой не получится денег за модуль не взимается установки есть и их достаточно чтобы сказать что он кого то интересует еще можно выключить на время или совсем а потом как надо будет включить без копирований вставляний Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... ashap Опубліковано: 30 січня 2014 Автор Share Опубліковано: 30 січня 2014 И вообще, обидеть программиста - это все равно, что обидеть кота - карму себе испортить) Я ничем не хотела задеть Вас лично.ну вот и славно) То, что люди хотят халявы - это плохо. Мне кажется, что 6 рублей себе может позволить даже самый маленький ИП-шник, он ведь деньги и клиентов на этом получает. Выводить онлайн консультант на разных станицах - это тоже можно на [cenzoRED]. Отключать и включать сайт можно в личном кабинете, там можно даже график работы выставить - по будням работаем, по выходным отключаем. Если Вы лично обиделись на фразу " в 4,5 раза дешевле того, что вам предложили)" то она относилась к живосайту, а не к Вам лично. установки есть и их достаточно чтобы сказать что он кого то интересует - определенно. конечно это маленькие деньги но МНОГИХ устроит то что вообще платить не надо маленьким проектам по началу то фишки никакие то и ненужны есть чат и есть онлайн сообщения вот и все что нужно, а ссылка на живасайт я думаю такие маленькие проекты то вообще не напрягаетустановки есть и их достаточно чтобы сказать что он кого то интересует - определенно.это я не поповоду жива сайта в целом а по поводу критики типа что "модуль" - это слишком уж громко сказано. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Korol179 Опубліковано: 31 січня 2014 Share Опубліковано: 31 січня 2014 подскажите какой все-таки код вставлять? где его взять? читаю и все равно не могу понять((( Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... ashap Опубліковано: 31 січня 2014 Автор Share Опубліковано: 31 січня 2014 ставите модуль, регистрируйтесь на jivosite.ru там в личном кабинете вы увидите код, его копируете и вставляете в модуль 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 1 2 Вперед Сторінка 1 з 2 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Схожі публікації art&pr [Підтримка] Отложенная оплата. Visa, Mastercard, Я.Деньги 1 2 3 4 7 Автор: ashap, 5 березня 2014 art&pr отсроченная оплата (і ще %d) Теги: art&pr отсроченная оплата отложенная физ лица отложенная оплата яндекс деньги mastercard oc 1.5 163 відповіді 20 001 перегляд ashap 28 травня 2019 [Підтримка] Яндекс.Деньги, Карты, Наличные, Webmoney, Мобильный (по договору) 1 2 3 4 25 Автор: ashap, 1 квітня 2014 art&pr ип и юр лица (і ще %d) Теги: art&pr ип и юр лица онлайн оплата webmoney masrecard яндекс деньги oc 1.5 oc 2.0-2.1 604 відповіді 58 187 переглядів ashap 1 липня 2021 art&pr [Підтримка] Robokassa. Контроль наличия товара (расширение) Автор: ashap, 10 лютого 2014 art&pr robokassa (і ще %d) Теги: art&pr robokassa robokasa 0 відповідей 1 667 переглядів ashap 10 лютого 2014 art&pr [Підтримка] Robokassa ++ (Робокасса) 1 2 Автор: ashap, 29 грудня 2013 art&pr robokassa (і ще %d) Теги: art&pr robokassa онлайн оплата робокасса оплата оплата картами 30 відповідей 7 602 перегляди ashap 10 листопада 2016 art&pr [Підтримка] Безналичный платеж. Счет на оплату. ++ 1 2 3 4 9 Автор: ashap, 14 листопада 2013 art&pr безналичный платеж (і ще %d) Теги: art&pr безналичный платеж безналичная оплата безнал 209 відповідей 22 889 переглядів mixam 10 вересня 2019 Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Модулі та розширення [Поддержка] JivoSite онлайн чат. Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich Промо банери в категоріях товарів Автор: IHOR1989 Trend - адаптивний універсальний шаблон Автор: DSV × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
Гість Опубліковано: 14 січня 2014 Share Опубліковано: 14 січня 2014 А разве в настройках на их сайте не указывается где будет "стоять" чат, top, bottom.... ? Или я путаю с siteheart Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ashap Опубліковано: 14 січня 2014 Автор Share Опубліковано: 14 січня 2014 А разве в настройках на их сайте не указывается где будет "стоять" чат, top, bottom.... ? Или я путаю с siteheart это да именно там, в модуле можно например выбрать отображение только в личном кабинете например Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Гість Опубліковано: 14 січня 2014 Share Опубліковано: 14 січня 2014 А в этом плане. Тогда довольно неплохо... Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... PAN4eg Опубліковано: 14 січня 2014 Share Опубліковано: 14 січня 2014 Активные приглашения работают? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... ashap Опубліковано: 15 січня 2014 Автор Share Опубліковано: 15 січня 2014 Активные приглашения работают? работают, только это платная функция живасайта, оплачиваете на сайте живасайта абон.плату и активные приглашения работают) а первые 2недели использования бесплатно работают Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Sarang Опубліковано: 17 січня 2014 Share Опубліковано: 17 січня 2014 не могу понять,какой код нужно вставить в "код Google Analytics"??? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Sarang Опубліковано: 17 січня 2014 Share Опубліковано: 17 січня 2014 понял))) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 2 weeks later... ashap Опубліковано: 29 січня 2014 Автор Share Опубліковано: 29 січня 2014 (змінено) [cenzoRED] это ссылка на онлайн консультант для сайта с поддержкой всех мыслимых и немыслимых функций, ну и в 4,5 раза дешевле того, что вам предложили) Не защищаю живасайт но: 1) Модуль мне запили! 2) Не мыслимые функции только 14 дней и все потом даже просто чат не работает! 3) Бан за рекламу однозначно, товарищи админы обратите внимание и на профиль пользователя все сообщения только по теме своего сервиса Змінено 10 лютого 2014 користувачем ashap [cenzoRED] Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... ashap Опубліковано: 30 січня 2014 Автор Share Опубліковано: 30 січня 2014 ну это не альтернатива люди то хотят халявы а там халява только 14дней девочка пингвинчик обоснуй ка вот эту фразу это вы себе 100500 аккаунтов заводите, чтобы с собой общаться и типа никто этого не замечает) наглая клевета не кажется вам модуль позволяет выводить чат на тех страницах на каких он нужен, если что обычной вставкой не получится денег за модуль не взимается установки есть и их достаточно чтобы сказать что он кого то интересует еще можно выключить на время или совсем а потом как надо будет включить без копирований вставляний Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... ashap Опубліковано: 30 січня 2014 Автор Share Опубліковано: 30 січня 2014 И вообще, обидеть программиста - это все равно, что обидеть кота - карму себе испортить) Я ничем не хотела задеть Вас лично.ну вот и славно) То, что люди хотят халявы - это плохо. Мне кажется, что 6 рублей себе может позволить даже самый маленький ИП-шник, он ведь деньги и клиентов на этом получает. Выводить онлайн консультант на разных станицах - это тоже можно на [cenzoRED]. Отключать и включать сайт можно в личном кабинете, там можно даже график работы выставить - по будням работаем, по выходным отключаем. Если Вы лично обиделись на фразу " в 4,5 раза дешевле того, что вам предложили)" то она относилась к живосайту, а не к Вам лично. установки есть и их достаточно чтобы сказать что он кого то интересует - определенно. конечно это маленькие деньги но МНОГИХ устроит то что вообще платить не надо маленьким проектам по началу то фишки никакие то и ненужны есть чат и есть онлайн сообщения вот и все что нужно, а ссылка на живасайт я думаю такие маленькие проекты то вообще не напрягаетустановки есть и их достаточно чтобы сказать что он кого то интересует - определенно.это я не поповоду жива сайта в целом а по поводу критики типа что "модуль" - это слишком уж громко сказано. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Korol179 Опубліковано: 31 січня 2014 Share Опубліковано: 31 січня 2014 подскажите какой все-таки код вставлять? где его взять? читаю и все равно не могу понять((( Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... ashap Опубліковано: 31 січня 2014 Автор Share Опубліковано: 31 січня 2014 ставите модуль, регистрируйтесь на jivosite.ru там в личном кабинете вы увидите код, его копируете и вставляете в модуль 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 1 2 Вперед Сторінка 1 з 2 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Схожі публікації art&pr [Підтримка] Отложенная оплата. Visa, Mastercard, Я.Деньги 1 2 3 4 7 Автор: ashap, 5 березня 2014 art&pr отсроченная оплата (і ще %d) Теги: art&pr отсроченная оплата отложенная физ лица отложенная оплата яндекс деньги mastercard oc 1.5 163 відповіді 20 001 перегляд ashap 28 травня 2019 [Підтримка] Яндекс.Деньги, Карты, Наличные, Webmoney, Мобильный (по договору) 1 2 3 4 25 Автор: ashap, 1 квітня 2014 art&pr ип и юр лица (і ще %d) Теги: art&pr ип и юр лица онлайн оплата webmoney masrecard яндекс деньги oc 1.5 oc 2.0-2.1 604 відповіді 58 187 переглядів ashap 1 липня 2021 art&pr [Підтримка] Robokassa. Контроль наличия товара (расширение) Автор: ashap, 10 лютого 2014 art&pr robokassa (і ще %d) Теги: art&pr robokassa robokasa 0 відповідей 1 667 переглядів ashap 10 лютого 2014 art&pr [Підтримка] Robokassa ++ (Робокасса) 1 2 Автор: ashap, 29 грудня 2013 art&pr robokassa (і ще %d) Теги: art&pr robokassa онлайн оплата робокасса оплата оплата картами 30 відповідей 7 602 перегляди ashap 10 листопада 2016 art&pr [Підтримка] Безналичный платеж. Счет на оплату. ++ 1 2 3 4 9 Автор: ashap, 14 листопада 2013 art&pr безналичный платеж (і ще %d) Теги: art&pr безналичный платеж безналичная оплата безнал 209 відповідей 22 889 переглядів mixam 10 вересня 2019 Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Модулі та розширення [Поддержка] JivoSite онлайн чат. Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich Промо банери в категоріях товарів Автор: IHOR1989 Trend - адаптивний універсальний шаблон Автор: DSV × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
Гість Опубліковано: 14 січня 2014 Share Опубліковано: 14 січня 2014 А в этом плане. Тогда довольно неплохо... Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
PAN4eg Опубліковано: 14 січня 2014 Share Опубліковано: 14 січня 2014 Активные приглашения работают? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ashap Опубліковано: 15 січня 2014 Автор Share Опубліковано: 15 січня 2014 Активные приглашения работают? работают, только это платная функция живасайта, оплачиваете на сайте живасайта абон.плату и активные приглашения работают) а первые 2недели использования бесплатно работают Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Sarang Опубліковано: 17 січня 2014 Share Опубліковано: 17 січня 2014 не могу понять,какой код нужно вставить в "код Google Analytics"??? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Sarang Опубліковано: 17 січня 2014 Share Опубліковано: 17 січня 2014 понял))) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 2 weeks later... ashap Опубліковано: 29 січня 2014 Автор Share Опубліковано: 29 січня 2014 (змінено) [cenzoRED] это ссылка на онлайн консультант для сайта с поддержкой всех мыслимых и немыслимых функций, ну и в 4,5 раза дешевле того, что вам предложили) Не защищаю живасайт но: 1) Модуль мне запили! 2) Не мыслимые функции только 14 дней и все потом даже просто чат не работает! 3) Бан за рекламу однозначно, товарищи админы обратите внимание и на профиль пользователя все сообщения только по теме своего сервиса Змінено 10 лютого 2014 користувачем ashap [cenzoRED] Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... ashap Опубліковано: 30 січня 2014 Автор Share Опубліковано: 30 січня 2014 ну это не альтернатива люди то хотят халявы а там халява только 14дней девочка пингвинчик обоснуй ка вот эту фразу это вы себе 100500 аккаунтов заводите, чтобы с собой общаться и типа никто этого не замечает) наглая клевета не кажется вам модуль позволяет выводить чат на тех страницах на каких он нужен, если что обычной вставкой не получится денег за модуль не взимается установки есть и их достаточно чтобы сказать что он кого то интересует еще можно выключить на время или совсем а потом как надо будет включить без копирований вставляний Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... ashap Опубліковано: 30 січня 2014 Автор Share Опубліковано: 30 січня 2014 И вообще, обидеть программиста - это все равно, что обидеть кота - карму себе испортить) Я ничем не хотела задеть Вас лично.ну вот и славно) То, что люди хотят халявы - это плохо. Мне кажется, что 6 рублей себе может позволить даже самый маленький ИП-шник, он ведь деньги и клиентов на этом получает. Выводить онлайн консультант на разных станицах - это тоже можно на [cenzoRED]. Отключать и включать сайт можно в личном кабинете, там можно даже график работы выставить - по будням работаем, по выходным отключаем. Если Вы лично обиделись на фразу " в 4,5 раза дешевле того, что вам предложили)" то она относилась к живосайту, а не к Вам лично. установки есть и их достаточно чтобы сказать что он кого то интересует - определенно. конечно это маленькие деньги но МНОГИХ устроит то что вообще платить не надо маленьким проектам по началу то фишки никакие то и ненужны есть чат и есть онлайн сообщения вот и все что нужно, а ссылка на живасайт я думаю такие маленькие проекты то вообще не напрягаетустановки есть и их достаточно чтобы сказать что он кого то интересует - определенно.это я не поповоду жива сайта в целом а по поводу критики типа что "модуль" - это слишком уж громко сказано. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Korol179 Опубліковано: 31 січня 2014 Share Опубліковано: 31 січня 2014 подскажите какой все-таки код вставлять? где его взять? читаю и все равно не могу понять((( Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... ashap Опубліковано: 31 січня 2014 Автор Share Опубліковано: 31 січня 2014 ставите модуль, регистрируйтесь на jivosite.ru там в личном кабинете вы увидите код, его копируете и вставляете в модуль 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 1 2 Вперед Сторінка 1 з 2 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Схожі публікації art&pr [Підтримка] Отложенная оплата. Visa, Mastercard, Я.Деньги 1 2 3 4 7 Автор: ashap, 5 березня 2014 art&pr отсроченная оплата (і ще %d) Теги: art&pr отсроченная оплата отложенная физ лица отложенная оплата яндекс деньги mastercard oc 1.5 163 відповіді 20 001 перегляд ashap 28 травня 2019 [Підтримка] Яндекс.Деньги, Карты, Наличные, Webmoney, Мобильный (по договору) 1 2 3 4 25 Автор: ashap, 1 квітня 2014 art&pr ип и юр лица (і ще %d) Теги: art&pr ип и юр лица онлайн оплата webmoney masrecard яндекс деньги oc 1.5 oc 2.0-2.1 604 відповіді 58 187 переглядів ashap 1 липня 2021 art&pr [Підтримка] Robokassa. Контроль наличия товара (расширение) Автор: ashap, 10 лютого 2014 art&pr robokassa (і ще %d) Теги: art&pr robokassa robokasa 0 відповідей 1 667 переглядів ashap 10 лютого 2014 art&pr [Підтримка] Robokassa ++ (Робокасса) 1 2 Автор: ashap, 29 грудня 2013 art&pr robokassa (і ще %d) Теги: art&pr robokassa онлайн оплата робокасса оплата оплата картами 30 відповідей 7 602 перегляди ashap 10 листопада 2016 art&pr [Підтримка] Безналичный платеж. Счет на оплату. ++ 1 2 3 4 9 Автор: ashap, 14 листопада 2013 art&pr безналичный платеж (і ще %d) Теги: art&pr безналичный платеж безналичная оплата безнал 209 відповідей 22 889 переглядів mixam 10 вересня 2019 Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Модулі та розширення [Поддержка] JivoSite онлайн чат. Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich Промо банери в категоріях товарів Автор: IHOR1989 Trend - адаптивний універсальний шаблон Автор: DSV × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
Sarang Опубліковано: 17 січня 2014 Share Опубліковано: 17 січня 2014 не могу понять,какой код нужно вставить в "код Google Analytics"??? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Sarang Опубліковано: 17 січня 2014 Share Опубліковано: 17 січня 2014 понял))) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ashap Опубліковано: 29 січня 2014 Автор Share Опубліковано: 29 січня 2014 (змінено) [cenzoRED] это ссылка на онлайн консультант для сайта с поддержкой всех мыслимых и немыслимых функций, ну и в 4,5 раза дешевле того, что вам предложили) Не защищаю живасайт но: 1) Модуль мне запили! 2) Не мыслимые функции только 14 дней и все потом даже просто чат не работает! 3) Бан за рекламу однозначно, товарищи админы обратите внимание и на профиль пользователя все сообщения только по теме своего сервиса Змінено 10 лютого 2014 користувачем ashap [cenzoRED] Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... ashap Опубліковано: 30 січня 2014 Автор Share Опубліковано: 30 січня 2014 ну это не альтернатива люди то хотят халявы а там халява только 14дней девочка пингвинчик обоснуй ка вот эту фразу это вы себе 100500 аккаунтов заводите, чтобы с собой общаться и типа никто этого не замечает) наглая клевета не кажется вам модуль позволяет выводить чат на тех страницах на каких он нужен, если что обычной вставкой не получится денег за модуль не взимается установки есть и их достаточно чтобы сказать что он кого то интересует еще можно выключить на время или совсем а потом как надо будет включить без копирований вставляний Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... ashap Опубліковано: 30 січня 2014 Автор Share Опубліковано: 30 січня 2014 И вообще, обидеть программиста - это все равно, что обидеть кота - карму себе испортить) Я ничем не хотела задеть Вас лично.ну вот и славно) То, что люди хотят халявы - это плохо. Мне кажется, что 6 рублей себе может позволить даже самый маленький ИП-шник, он ведь деньги и клиентов на этом получает. Выводить онлайн консультант на разных станицах - это тоже можно на [cenzoRED]. Отключать и включать сайт можно в личном кабинете, там можно даже график работы выставить - по будням работаем, по выходным отключаем. Если Вы лично обиделись на фразу " в 4,5 раза дешевле того, что вам предложили)" то она относилась к живосайту, а не к Вам лично. установки есть и их достаточно чтобы сказать что он кого то интересует - определенно. конечно это маленькие деньги но МНОГИХ устроит то что вообще платить не надо маленьким проектам по началу то фишки никакие то и ненужны есть чат и есть онлайн сообщения вот и все что нужно, а ссылка на живасайт я думаю такие маленькие проекты то вообще не напрягаетустановки есть и их достаточно чтобы сказать что он кого то интересует - определенно.это я не поповоду жива сайта в целом а по поводу критики типа что "модуль" - это слишком уж громко сказано. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Korol179 Опубліковано: 31 січня 2014 Share Опубліковано: 31 січня 2014 подскажите какой все-таки код вставлять? где его взять? читаю и все равно не могу понять((( Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... ashap Опубліковано: 31 січня 2014 Автор Share Опубліковано: 31 січня 2014 ставите модуль, регистрируйтесь на jivosite.ru там в личном кабинете вы увидите код, его копируете и вставляете в модуль 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 1 2 Вперед Сторінка 1 з 2 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Схожі публікації art&pr [Підтримка] Отложенная оплата. Visa, Mastercard, Я.Деньги 1 2 3 4 7 Автор: ashap, 5 березня 2014 art&pr отсроченная оплата (і ще %d) Теги: art&pr отсроченная оплата отложенная физ лица отложенная оплата яндекс деньги mastercard oc 1.5 163 відповіді 20 001 перегляд ashap 28 травня 2019 [Підтримка] Яндекс.Деньги, Карты, Наличные, Webmoney, Мобильный (по договору) 1 2 3 4 25 Автор: ashap, 1 квітня 2014 art&pr ип и юр лица (і ще %d) Теги: art&pr ип и юр лица онлайн оплата webmoney masrecard яндекс деньги oc 1.5 oc 2.0-2.1 604 відповіді 58 187 переглядів ashap 1 липня 2021 art&pr [Підтримка] Robokassa. Контроль наличия товара (расширение) Автор: ashap, 10 лютого 2014 art&pr robokassa (і ще %d) Теги: art&pr robokassa robokasa 0 відповідей 1 667 переглядів ashap 10 лютого 2014 art&pr [Підтримка] Robokassa ++ (Робокасса) 1 2 Автор: ashap, 29 грудня 2013 art&pr robokassa (і ще %d) Теги: art&pr robokassa онлайн оплата робокасса оплата оплата картами 30 відповідей 7 602 перегляди ashap 10 листопада 2016 art&pr [Підтримка] Безналичный платеж. Счет на оплату. ++ 1 2 3 4 9 Автор: ashap, 14 листопада 2013 art&pr безналичный платеж (і ще %d) Теги: art&pr безналичный платеж безналичная оплата безнал 209 відповідей 22 889 переглядів mixam 10 вересня 2019 Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Модулі та розширення [Поддержка] JivoSite онлайн чат. Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich Промо банери в категоріях товарів Автор: IHOR1989 Trend - адаптивний універсальний шаблон Автор: DSV
ashap Опубліковано: 30 січня 2014 Автор Share Опубліковано: 30 січня 2014 ну это не альтернатива люди то хотят халявы а там халява только 14дней девочка пингвинчик обоснуй ка вот эту фразу это вы себе 100500 аккаунтов заводите, чтобы с собой общаться и типа никто этого не замечает) наглая клевета не кажется вам модуль позволяет выводить чат на тех страницах на каких он нужен, если что обычной вставкой не получится денег за модуль не взимается установки есть и их достаточно чтобы сказать что он кого то интересует еще можно выключить на время или совсем а потом как надо будет включить без копирований вставляний Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... ashap Опубліковано: 30 січня 2014 Автор Share Опубліковано: 30 січня 2014 И вообще, обидеть программиста - это все равно, что обидеть кота - карму себе испортить) Я ничем не хотела задеть Вас лично.ну вот и славно) То, что люди хотят халявы - это плохо. Мне кажется, что 6 рублей себе может позволить даже самый маленький ИП-шник, он ведь деньги и клиентов на этом получает. Выводить онлайн консультант на разных станицах - это тоже можно на [cenzoRED]. Отключать и включать сайт можно в личном кабинете, там можно даже график работы выставить - по будням работаем, по выходным отключаем. Если Вы лично обиделись на фразу " в 4,5 раза дешевле того, что вам предложили)" то она относилась к живосайту, а не к Вам лично. установки есть и их достаточно чтобы сказать что он кого то интересует - определенно. конечно это маленькие деньги но МНОГИХ устроит то что вообще платить не надо маленьким проектам по началу то фишки никакие то и ненужны есть чат и есть онлайн сообщения вот и все что нужно, а ссылка на живасайт я думаю такие маленькие проекты то вообще не напрягаетустановки есть и их достаточно чтобы сказать что он кого то интересует - определенно.это я не поповоду жива сайта в целом а по поводу критики типа что "модуль" - это слишком уж громко сказано. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Korol179 Опубліковано: 31 січня 2014 Share Опубліковано: 31 січня 2014 подскажите какой все-таки код вставлять? где его взять? читаю и все равно не могу понять((( Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... ashap Опубліковано: 31 січня 2014 Автор Share Опубліковано: 31 січня 2014 ставите модуль, регистрируйтесь на jivosite.ru там в личном кабинете вы увидите код, его копируете и вставляете в модуль 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 1 2 Вперед Сторінка 1 з 2 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Схожі публікації art&pr [Підтримка] Отложенная оплата. Visa, Mastercard, Я.Деньги 1 2 3 4 7 Автор: ashap, 5 березня 2014 art&pr отсроченная оплата (і ще %d) Теги: art&pr отсроченная оплата отложенная физ лица отложенная оплата яндекс деньги mastercard oc 1.5 163 відповіді 20 001 перегляд ashap 28 травня 2019 [Підтримка] Яндекс.Деньги, Карты, Наличные, Webmoney, Мобильный (по договору) 1 2 3 4 25 Автор: ashap, 1 квітня 2014 art&pr ип и юр лица (і ще %d) Теги: art&pr ип и юр лица онлайн оплата webmoney masrecard яндекс деньги oc 1.5 oc 2.0-2.1 604 відповіді 58 187 переглядів ashap 1 липня 2021 art&pr [Підтримка] Robokassa. Контроль наличия товара (расширение) Автор: ashap, 10 лютого 2014 art&pr robokassa (і ще %d) Теги: art&pr robokassa robokasa 0 відповідей 1 667 переглядів ashap 10 лютого 2014 art&pr [Підтримка] Robokassa ++ (Робокасса) 1 2 Автор: ashap, 29 грудня 2013 art&pr robokassa (і ще %d) Теги: art&pr robokassa онлайн оплата робокасса оплата оплата картами 30 відповідей 7 602 перегляди ashap 10 листопада 2016 art&pr [Підтримка] Безналичный платеж. Счет на оплату. ++ 1 2 3 4 9 Автор: ashap, 14 листопада 2013 art&pr безналичный платеж (і ще %d) Теги: art&pr безналичный платеж безналичная оплата безнал 209 відповідей 22 889 переглядів mixam 10 вересня 2019 Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Модулі та розширення [Поддержка] JivoSite онлайн чат.
ashap Опубліковано: 30 січня 2014 Автор Share Опубліковано: 30 січня 2014 И вообще, обидеть программиста - это все равно, что обидеть кота - карму себе испортить) Я ничем не хотела задеть Вас лично.ну вот и славно) То, что люди хотят халявы - это плохо. Мне кажется, что 6 рублей себе может позволить даже самый маленький ИП-шник, он ведь деньги и клиентов на этом получает. Выводить онлайн консультант на разных станицах - это тоже можно на [cenzoRED]. Отключать и включать сайт можно в личном кабинете, там можно даже график работы выставить - по будням работаем, по выходным отключаем. Если Вы лично обиделись на фразу " в 4,5 раза дешевле того, что вам предложили)" то она относилась к живосайту, а не к Вам лично. установки есть и их достаточно чтобы сказать что он кого то интересует - определенно. конечно это маленькие деньги но МНОГИХ устроит то что вообще платить не надо маленьким проектам по началу то фишки никакие то и ненужны есть чат и есть онлайн сообщения вот и все что нужно, а ссылка на живасайт я думаю такие маленькие проекты то вообще не напрягаетустановки есть и их достаточно чтобы сказать что он кого то интересует - определенно.это я не поповоду жива сайта в целом а по поводу критики типа что "модуль" - это слишком уж громко сказано. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Korol179 Опубліковано: 31 січня 2014 Share Опубліковано: 31 січня 2014 подскажите какой все-таки код вставлять? где его взять? читаю и все равно не могу понять((( Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... ashap Опубліковано: 31 січня 2014 Автор Share Опубліковано: 31 січня 2014 ставите модуль, регистрируйтесь на jivosite.ru там в личном кабинете вы увидите код, его копируете и вставляете в модуль 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 1 2 Вперед Сторінка 1 з 2 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Схожі публікації art&pr [Підтримка] Отложенная оплата. Visa, Mastercard, Я.Деньги 1 2 3 4 7 Автор: ashap, 5 березня 2014 art&pr отсроченная оплата (і ще %d) Теги: art&pr отсроченная оплата отложенная физ лица отложенная оплата яндекс деньги mastercard oc 1.5 163 відповіді 20 001 перегляд ashap 28 травня 2019 [Підтримка] Яндекс.Деньги, Карты, Наличные, Webmoney, Мобильный (по договору) 1 2 3 4 25 Автор: ashap, 1 квітня 2014 art&pr ип и юр лица (і ще %d) Теги: art&pr ип и юр лица онлайн оплата webmoney masrecard яндекс деньги oc 1.5 oc 2.0-2.1 604 відповіді 58 187 переглядів ashap 1 липня 2021 art&pr [Підтримка] Robokassa. Контроль наличия товара (расширение) Автор: ashap, 10 лютого 2014 art&pr robokassa (і ще %d) Теги: art&pr robokassa robokasa 0 відповідей 1 667 переглядів ashap 10 лютого 2014 art&pr [Підтримка] Robokassa ++ (Робокасса) 1 2 Автор: ashap, 29 грудня 2013 art&pr robokassa (і ще %d) Теги: art&pr robokassa онлайн оплата робокасса оплата оплата картами 30 відповідей 7 602 перегляди ashap 10 листопада 2016 art&pr [Підтримка] Безналичный платеж. Счет на оплату. ++ 1 2 3 4 9 Автор: ashap, 14 листопада 2013 art&pr безналичный платеж (і ще %d) Теги: art&pr безналичный платеж безналичная оплата безнал 209 відповідей 22 889 переглядів mixam 10 вересня 2019 Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку
Korol179 Опубліковано: 31 січня 2014 Share Опубліковано: 31 січня 2014 подскажите какой все-таки код вставлять? где его взять? читаю и все равно не могу понять((( Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ashap Опубліковано: 31 січня 2014 Автор Share Опубліковано: 31 січня 2014 ставите модуль, регистрируйтесь на jivosite.ru там в личном кабинете вы увидите код, его копируете и вставляете в модуль 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 1 2 Вперед Сторінка 1 з 2 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0
Recommended Posts