Nuraaa Опубліковано: 1 липня 2013 Share Опубліковано: 1 липня 2013 Всем привет ;) Как разместить .swf баннер в определенном каталоге ? Если ли другие варианты размещение кроме HTML Модуля ? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Tom Опубліковано: 1 липня 2013 Share Опубліковано: 1 липня 2013 Как то размещал в модуле карусели)))) Вышло весьма прилично и отображалось только с каруселькой брендов на главной! Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Nuraaa Опубліковано: 1 липня 2013 Автор Share Опубліковано: 1 липня 2013 Нет Том карусель не вариант ))) не знаешь в какую страничку через ФТП клиент в ручную прописать код размещение ? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Tom Опубліковано: 1 липня 2013 Share Опубліковано: 1 липня 2013 Смотря где нужен этот флеш. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Nuraaa Опубліковано: 1 липня 2013 Автор Share Опубліковано: 1 липня 2013 Смотря где нужен этот флеш. Ну у меня там в разные каталоги и мне надо разместить этот флеш только в определенном каталоге допустим в разделе Телефоны :ugeek: Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Tom Опубліковано: 1 липня 2013 Share Опубліковано: 1 липня 2013 Без особых знаний никак. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Nuraaa Опубліковано: 1 липня 2013 Автор Share Опубліковано: 1 липня 2013 Без особых знаний никак. А ты делал подобное ? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Tom Опубліковано: 1 липня 2013 Share Опубліковано: 1 липня 2013 В конкретной категории не доводилось.Но думаю можно попробовать вывести через описание. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Nuraaa Опубліковано: 1 липня 2013 Автор Share Опубліковано: 1 липня 2013 В конкретной категории не доводилось.Но думаю можно попробовать вывести через описание. Ну мне кажется это возможно просто я не знаю куда вписать этот код который размещает .SWF баннер ну смысле на каком именно файле надо шарить Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Tom Опубліковано: 1 липня 2013 Share Опубліковано: 1 липня 2013 Оказалось всё проще паренной репы))) Чуток переписал тплку категорий,немного стили и вуаля del ( в самом низу) 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Nuraaa Опубліковано: 1 липня 2013 Автор Share Опубліковано: 1 липня 2013 Оказалось всё проще паренной репы))) Чуток переписал тплку категорий,немного стили и вуаля ага посмарел ОГОНЬ ))) а как терь мне реализовать подобное тока в шапке ? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Tom Опубліковано: 1 липня 2013 Share Опубліковано: 1 липня 2013 В шапке в смысле выше меню? 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Nuraaa Опубліковано: 1 липня 2013 Автор Share Опубліковано: 1 липня 2013 В шапке в смысле выше меню? Ну что бы выше товаров она находилась :) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Tom Опубліковано: 1 липня 2013 Share Опубліковано: 1 липня 2013 Видимо так del Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Nuraaa Опубліковано: 1 липня 2013 Автор Share Опубліковано: 1 липня 2013 Видимо так Абсолютно верно :-D А как ты это реализовал м? Я заметил еще что на каждом разделе на верхушке разные флешки ))) Где то кроссы от Nike Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Tom Опубліковано: 1 липня 2013 Share Опубліковано: 1 липня 2013 Сначала HTMl ,потом чуток CSS после поработал с SWF и вывел)))Таким образом можно к каждой категории прикрутить свой флеш ролик или баннер.Писать как сделать здесь не стану.Потому как правок много и я всё пробовал на дефолте. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Nuraaa Опубліковано: 1 липня 2013 Автор Share Опубліковано: 1 липня 2013 Сначала HTMl ,потом чуток CSS после поработал с SWF и вывел)))Таким образом можно к каждой категории прикрутить свой флеш ролик или баннер.Писать как сделать здесь не стану.Потому как правок много и я всё пробовал на дефолте. Ну а как терь мне быть ? :ugeek: Главное возбудил :-D Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Tom Опубліковано: 1 липня 2013 Share Опубліковано: 1 липня 2013 Учиться,учиться и ещё раз учиться! Ну и в душ холодный! :-D Я вывел флеш вставив его в обычный редактор для описания категорий.А сам флеш в корень магазина закинул.И никаких чудес!Ну а то что он может быть и внизу и вверху и на всю ширину страницы ,вот там и нужны правки тпл и стилей. 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Nuraaa Опубліковано: 1 липня 2013 Автор Share Опубліковано: 1 липня 2013 Учиться,учиться и ещё раз учиться! Ну и в душ холодный! Мдааа а объяснить не сможешь по агенту там ? :-D Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Tom Опубліковано: 1 липня 2013 Share Опубліковано: 1 липня 2013 Скайп в профиле. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Nuraaa Опубліковано: 1 липня 2013 Автор Share Опубліковано: 1 липня 2013 Все решил проблему :) Спасибо Tom 8-) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Модулі та розширення Внешний вид SWF Баннер нужна помощь Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich Промо банери в категоріях товарів Автор: IHOR1989 Trend - адаптивний універсальний шаблон Автор: DSV × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
Nuraaa Опубліковано: 1 липня 2013 Автор Share Опубліковано: 1 липня 2013 Нет Том карусель не вариант ))) не знаешь в какую страничку через ФТП клиент в ручную прописать код размещение ? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Tom Опубліковано: 1 липня 2013 Share Опубліковано: 1 липня 2013 Смотря где нужен этот флеш. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Nuraaa Опубліковано: 1 липня 2013 Автор Share Опубліковано: 1 липня 2013 Смотря где нужен этот флеш. Ну у меня там в разные каталоги и мне надо разместить этот флеш только в определенном каталоге допустим в разделе Телефоны :ugeek: Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Tom Опубліковано: 1 липня 2013 Share Опубліковано: 1 липня 2013 Без особых знаний никак. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Nuraaa Опубліковано: 1 липня 2013 Автор Share Опубліковано: 1 липня 2013 Без особых знаний никак. А ты делал подобное ? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Tom Опубліковано: 1 липня 2013 Share Опубліковано: 1 липня 2013 В конкретной категории не доводилось.Но думаю можно попробовать вывести через описание. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Nuraaa Опубліковано: 1 липня 2013 Автор Share Опубліковано: 1 липня 2013 В конкретной категории не доводилось.Но думаю можно попробовать вывести через описание. Ну мне кажется это возможно просто я не знаю куда вписать этот код который размещает .SWF баннер ну смысле на каком именно файле надо шарить Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Tom Опубліковано: 1 липня 2013 Share Опубліковано: 1 липня 2013 Оказалось всё проще паренной репы))) Чуток переписал тплку категорий,немного стили и вуаля del ( в самом низу) 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Nuraaa Опубліковано: 1 липня 2013 Автор Share Опубліковано: 1 липня 2013 Оказалось всё проще паренной репы))) Чуток переписал тплку категорий,немного стили и вуаля ага посмарел ОГОНЬ ))) а как терь мне реализовать подобное тока в шапке ? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Tom Опубліковано: 1 липня 2013 Share Опубліковано: 1 липня 2013 В шапке в смысле выше меню? 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Nuraaa Опубліковано: 1 липня 2013 Автор Share Опубліковано: 1 липня 2013 В шапке в смысле выше меню? Ну что бы выше товаров она находилась :) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Tom Опубліковано: 1 липня 2013 Share Опубліковано: 1 липня 2013 Видимо так del Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Nuraaa Опубліковано: 1 липня 2013 Автор Share Опубліковано: 1 липня 2013 Видимо так Абсолютно верно :-D А как ты это реализовал м? Я заметил еще что на каждом разделе на верхушке разные флешки ))) Где то кроссы от Nike Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Tom Опубліковано: 1 липня 2013 Share Опубліковано: 1 липня 2013 Сначала HTMl ,потом чуток CSS после поработал с SWF и вывел)))Таким образом можно к каждой категории прикрутить свой флеш ролик или баннер.Писать как сделать здесь не стану.Потому как правок много и я всё пробовал на дефолте. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Nuraaa Опубліковано: 1 липня 2013 Автор Share Опубліковано: 1 липня 2013 Сначала HTMl ,потом чуток CSS после поработал с SWF и вывел)))Таким образом можно к каждой категории прикрутить свой флеш ролик или баннер.Писать как сделать здесь не стану.Потому как правок много и я всё пробовал на дефолте. Ну а как терь мне быть ? :ugeek: Главное возбудил :-D Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Tom Опубліковано: 1 липня 2013 Share Опубліковано: 1 липня 2013 Учиться,учиться и ещё раз учиться! Ну и в душ холодный! :-D Я вывел флеш вставив его в обычный редактор для описания категорий.А сам флеш в корень магазина закинул.И никаких чудес!Ну а то что он может быть и внизу и вверху и на всю ширину страницы ,вот там и нужны правки тпл и стилей. 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Nuraaa Опубліковано: 1 липня 2013 Автор Share Опубліковано: 1 липня 2013 Учиться,учиться и ещё раз учиться! Ну и в душ холодный! Мдааа а объяснить не сможешь по агенту там ? :-D Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Tom Опубліковано: 1 липня 2013 Share Опубліковано: 1 липня 2013 Скайп в профиле. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Nuraaa Опубліковано: 1 липня 2013 Автор Share Опубліковано: 1 липня 2013 Все решил проблему :) Спасибо Tom 8-) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Модулі та розширення Внешний вид SWF Баннер нужна помощь Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich Промо банери в категоріях товарів Автор: IHOR1989 Trend - адаптивний універсальний шаблон Автор: DSV × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
Nuraaa Опубліковано: 1 липня 2013 Автор Share Опубліковано: 1 липня 2013 Смотря где нужен этот флеш. Ну у меня там в разные каталоги и мне надо разместить этот флеш только в определенном каталоге допустим в разделе Телефоны :ugeek: Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Tom Опубліковано: 1 липня 2013 Share Опубліковано: 1 липня 2013 Без особых знаний никак. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Nuraaa Опубліковано: 1 липня 2013 Автор Share Опубліковано: 1 липня 2013 Без особых знаний никак. А ты делал подобное ? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Tom Опубліковано: 1 липня 2013 Share Опубліковано: 1 липня 2013 В конкретной категории не доводилось.Но думаю можно попробовать вывести через описание. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Nuraaa Опубліковано: 1 липня 2013 Автор Share Опубліковано: 1 липня 2013 В конкретной категории не доводилось.Но думаю можно попробовать вывести через описание. Ну мне кажется это возможно просто я не знаю куда вписать этот код который размещает .SWF баннер ну смысле на каком именно файле надо шарить Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Tom Опубліковано: 1 липня 2013 Share Опубліковано: 1 липня 2013 Оказалось всё проще паренной репы))) Чуток переписал тплку категорий,немного стили и вуаля del ( в самом низу) 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Nuraaa Опубліковано: 1 липня 2013 Автор Share Опубліковано: 1 липня 2013 Оказалось всё проще паренной репы))) Чуток переписал тплку категорий,немного стили и вуаля ага посмарел ОГОНЬ ))) а как терь мне реализовать подобное тока в шапке ? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Tom Опубліковано: 1 липня 2013 Share Опубліковано: 1 липня 2013 В шапке в смысле выше меню? 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Nuraaa Опубліковано: 1 липня 2013 Автор Share Опубліковано: 1 липня 2013 В шапке в смысле выше меню? Ну что бы выше товаров она находилась :) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Tom Опубліковано: 1 липня 2013 Share Опубліковано: 1 липня 2013 Видимо так del Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Nuraaa Опубліковано: 1 липня 2013 Автор Share Опубліковано: 1 липня 2013 Видимо так Абсолютно верно :-D А как ты это реализовал м? Я заметил еще что на каждом разделе на верхушке разные флешки ))) Где то кроссы от Nike Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Tom Опубліковано: 1 липня 2013 Share Опубліковано: 1 липня 2013 Сначала HTMl ,потом чуток CSS после поработал с SWF и вывел)))Таким образом можно к каждой категории прикрутить свой флеш ролик или баннер.Писать как сделать здесь не стану.Потому как правок много и я всё пробовал на дефолте. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Nuraaa Опубліковано: 1 липня 2013 Автор Share Опубліковано: 1 липня 2013 Сначала HTMl ,потом чуток CSS после поработал с SWF и вывел)))Таким образом можно к каждой категории прикрутить свой флеш ролик или баннер.Писать как сделать здесь не стану.Потому как правок много и я всё пробовал на дефолте. Ну а как терь мне быть ? :ugeek: Главное возбудил :-D Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Tom Опубліковано: 1 липня 2013 Share Опубліковано: 1 липня 2013 Учиться,учиться и ещё раз учиться! Ну и в душ холодный! :-D Я вывел флеш вставив его в обычный редактор для описания категорий.А сам флеш в корень магазина закинул.И никаких чудес!Ну а то что он может быть и внизу и вверху и на всю ширину страницы ,вот там и нужны правки тпл и стилей. 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Nuraaa Опубліковано: 1 липня 2013 Автор Share Опубліковано: 1 липня 2013 Учиться,учиться и ещё раз учиться! Ну и в душ холодный! Мдааа а объяснить не сможешь по агенту там ? :-D Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Tom Опубліковано: 1 липня 2013 Share Опубліковано: 1 липня 2013 Скайп в профиле. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Nuraaa Опубліковано: 1 липня 2013 Автор Share Опубліковано: 1 липня 2013 Все решил проблему :) Спасибо Tom 8-) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Модулі та розширення Внешний вид SWF Баннер нужна помощь Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich Промо банери в категоріях товарів Автор: IHOR1989 Trend - адаптивний універсальний шаблон Автор: DSV × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
Nuraaa Опубліковано: 1 липня 2013 Автор Share Опубліковано: 1 липня 2013 Без особых знаний никак. А ты делал подобное ? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Tom Опубліковано: 1 липня 2013 Share Опубліковано: 1 липня 2013 В конкретной категории не доводилось.Но думаю можно попробовать вывести через описание. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Nuraaa Опубліковано: 1 липня 2013 Автор Share Опубліковано: 1 липня 2013 В конкретной категории не доводилось.Но думаю можно попробовать вывести через описание. Ну мне кажется это возможно просто я не знаю куда вписать этот код который размещает .SWF баннер ну смысле на каком именно файле надо шарить Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Tom Опубліковано: 1 липня 2013 Share Опубліковано: 1 липня 2013 Оказалось всё проще паренной репы))) Чуток переписал тплку категорий,немного стили и вуаля del ( в самом низу) 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Nuraaa Опубліковано: 1 липня 2013 Автор Share Опубліковано: 1 липня 2013 Оказалось всё проще паренной репы))) Чуток переписал тплку категорий,немного стили и вуаля ага посмарел ОГОНЬ ))) а как терь мне реализовать подобное тока в шапке ? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Tom Опубліковано: 1 липня 2013 Share Опубліковано: 1 липня 2013 В шапке в смысле выше меню? 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Nuraaa Опубліковано: 1 липня 2013 Автор Share Опубліковано: 1 липня 2013 В шапке в смысле выше меню? Ну что бы выше товаров она находилась :) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Tom Опубліковано: 1 липня 2013 Share Опубліковано: 1 липня 2013 Видимо так del Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Nuraaa Опубліковано: 1 липня 2013 Автор Share Опубліковано: 1 липня 2013 Видимо так Абсолютно верно :-D А как ты это реализовал м? Я заметил еще что на каждом разделе на верхушке разные флешки ))) Где то кроссы от Nike Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Tom Опубліковано: 1 липня 2013 Share Опубліковано: 1 липня 2013 Сначала HTMl ,потом чуток CSS после поработал с SWF и вывел)))Таким образом можно к каждой категории прикрутить свой флеш ролик или баннер.Писать как сделать здесь не стану.Потому как правок много и я всё пробовал на дефолте. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Nuraaa Опубліковано: 1 липня 2013 Автор Share Опубліковано: 1 липня 2013 Сначала HTMl ,потом чуток CSS после поработал с SWF и вывел)))Таким образом можно к каждой категории прикрутить свой флеш ролик или баннер.Писать как сделать здесь не стану.Потому как правок много и я всё пробовал на дефолте. Ну а как терь мне быть ? :ugeek: Главное возбудил :-D Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Tom Опубліковано: 1 липня 2013 Share Опубліковано: 1 липня 2013 Учиться,учиться и ещё раз учиться! Ну и в душ холодный! :-D Я вывел флеш вставив его в обычный редактор для описания категорий.А сам флеш в корень магазина закинул.И никаких чудес!Ну а то что он может быть и внизу и вверху и на всю ширину страницы ,вот там и нужны правки тпл и стилей. 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Nuraaa Опубліковано: 1 липня 2013 Автор Share Опубліковано: 1 липня 2013 Учиться,учиться и ещё раз учиться! Ну и в душ холодный! Мдааа а объяснить не сможешь по агенту там ? :-D Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Tom Опубліковано: 1 липня 2013 Share Опубліковано: 1 липня 2013 Скайп в профиле. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Nuraaa Опубліковано: 1 липня 2013 Автор Share Опубліковано: 1 липня 2013 Все решил проблему :) Спасибо Tom 8-) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Модулі та розширення Внешний вид SWF Баннер нужна помощь Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich Промо банери в категоріях товарів Автор: IHOR1989 Trend - адаптивний універсальний шаблон Автор: DSV × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
Nuraaa Опубліковано: 1 липня 2013 Автор Share Опубліковано: 1 липня 2013 В конкретной категории не доводилось.Но думаю можно попробовать вывести через описание. Ну мне кажется это возможно просто я не знаю куда вписать этот код который размещает .SWF баннер ну смысле на каком именно файле надо шарить Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Tom Опубліковано: 1 липня 2013 Share Опубліковано: 1 липня 2013 Оказалось всё проще паренной репы))) Чуток переписал тплку категорий,немного стили и вуаля del ( в самом низу) 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Nuraaa Опубліковано: 1 липня 2013 Автор Share Опубліковано: 1 липня 2013 Оказалось всё проще паренной репы))) Чуток переписал тплку категорий,немного стили и вуаля ага посмарел ОГОНЬ ))) а как терь мне реализовать подобное тока в шапке ? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Tom Опубліковано: 1 липня 2013 Share Опубліковано: 1 липня 2013 В шапке в смысле выше меню? 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Nuraaa Опубліковано: 1 липня 2013 Автор Share Опубліковано: 1 липня 2013 В шапке в смысле выше меню? Ну что бы выше товаров она находилась :) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Tom Опубліковано: 1 липня 2013 Share Опубліковано: 1 липня 2013 Видимо так del Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Nuraaa Опубліковано: 1 липня 2013 Автор Share Опубліковано: 1 липня 2013 Видимо так Абсолютно верно :-D А как ты это реализовал м? Я заметил еще что на каждом разделе на верхушке разные флешки ))) Где то кроссы от Nike Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Tom Опубліковано: 1 липня 2013 Share Опубліковано: 1 липня 2013 Сначала HTMl ,потом чуток CSS после поработал с SWF и вывел)))Таким образом можно к каждой категории прикрутить свой флеш ролик или баннер.Писать как сделать здесь не стану.Потому как правок много и я всё пробовал на дефолте. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Nuraaa Опубліковано: 1 липня 2013 Автор Share Опубліковано: 1 липня 2013 Сначала HTMl ,потом чуток CSS после поработал с SWF и вывел)))Таким образом можно к каждой категории прикрутить свой флеш ролик или баннер.Писать как сделать здесь не стану.Потому как правок много и я всё пробовал на дефолте. Ну а как терь мне быть ? :ugeek: Главное возбудил :-D Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Tom Опубліковано: 1 липня 2013 Share Опубліковано: 1 липня 2013 Учиться,учиться и ещё раз учиться! Ну и в душ холодный! :-D Я вывел флеш вставив его в обычный редактор для описания категорий.А сам флеш в корень магазина закинул.И никаких чудес!Ну а то что он может быть и внизу и вверху и на всю ширину страницы ,вот там и нужны правки тпл и стилей. 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Nuraaa Опубліковано: 1 липня 2013 Автор Share Опубліковано: 1 липня 2013 Учиться,учиться и ещё раз учиться! Ну и в душ холодный! Мдааа а объяснить не сможешь по агенту там ? :-D Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Tom Опубліковано: 1 липня 2013 Share Опубліковано: 1 липня 2013 Скайп в профиле. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Nuraaa Опубліковано: 1 липня 2013 Автор Share Опубліковано: 1 липня 2013 Все решил проблему :) Спасибо Tom 8-) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Модулі та розширення Внешний вид SWF Баннер нужна помощь Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich Промо банери в категоріях товарів Автор: IHOR1989 Trend - адаптивний універсальний шаблон Автор: DSV × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
Nuraaa Опубліковано: 1 липня 2013 Автор Share Опубліковано: 1 липня 2013 Оказалось всё проще паренной репы))) Чуток переписал тплку категорий,немного стили и вуаля ага посмарел ОГОНЬ ))) а как терь мне реализовать подобное тока в шапке ? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Tom Опубліковано: 1 липня 2013 Share Опубліковано: 1 липня 2013 В шапке в смысле выше меню? 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Nuraaa Опубліковано: 1 липня 2013 Автор Share Опубліковано: 1 липня 2013 В шапке в смысле выше меню? Ну что бы выше товаров она находилась :) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Tom Опубліковано: 1 липня 2013 Share Опубліковано: 1 липня 2013 Видимо так del Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Nuraaa Опубліковано: 1 липня 2013 Автор Share Опубліковано: 1 липня 2013 Видимо так Абсолютно верно :-D А как ты это реализовал м? Я заметил еще что на каждом разделе на верхушке разные флешки ))) Где то кроссы от Nike Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Tom Опубліковано: 1 липня 2013 Share Опубліковано: 1 липня 2013 Сначала HTMl ,потом чуток CSS после поработал с SWF и вывел)))Таким образом можно к каждой категории прикрутить свой флеш ролик или баннер.Писать как сделать здесь не стану.Потому как правок много и я всё пробовал на дефолте. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Nuraaa Опубліковано: 1 липня 2013 Автор Share Опубліковано: 1 липня 2013 Сначала HTMl ,потом чуток CSS после поработал с SWF и вывел)))Таким образом можно к каждой категории прикрутить свой флеш ролик или баннер.Писать как сделать здесь не стану.Потому как правок много и я всё пробовал на дефолте. Ну а как терь мне быть ? :ugeek: Главное возбудил :-D Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Tom Опубліковано: 1 липня 2013 Share Опубліковано: 1 липня 2013 Учиться,учиться и ещё раз учиться! Ну и в душ холодный! :-D Я вывел флеш вставив его в обычный редактор для описания категорий.А сам флеш в корень магазина закинул.И никаких чудес!Ну а то что он может быть и внизу и вверху и на всю ширину страницы ,вот там и нужны правки тпл и стилей. 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Nuraaa Опубліковано: 1 липня 2013 Автор Share Опубліковано: 1 липня 2013 Учиться,учиться и ещё раз учиться! Ну и в душ холодный! Мдааа а объяснить не сможешь по агенту там ? :-D Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Tom Опубліковано: 1 липня 2013 Share Опубліковано: 1 липня 2013 Скайп в профиле. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Nuraaa Опубліковано: 1 липня 2013 Автор Share Опубліковано: 1 липня 2013 Все решил проблему :) Спасибо Tom 8-) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Модулі та розширення Внешний вид SWF Баннер нужна помощь Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich Промо банери в категоріях товарів Автор: IHOR1989 Trend - адаптивний універсальний шаблон Автор: DSV × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
Nuraaa Опубліковано: 1 липня 2013 Автор Share Опубліковано: 1 липня 2013 В шапке в смысле выше меню? Ну что бы выше товаров она находилась :) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Tom Опубліковано: 1 липня 2013 Share Опубліковано: 1 липня 2013 Видимо так del Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Nuraaa Опубліковано: 1 липня 2013 Автор Share Опубліковано: 1 липня 2013 Видимо так Абсолютно верно :-D А как ты это реализовал м? Я заметил еще что на каждом разделе на верхушке разные флешки ))) Где то кроссы от Nike Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Tom Опубліковано: 1 липня 2013 Share Опубліковано: 1 липня 2013 Сначала HTMl ,потом чуток CSS после поработал с SWF и вывел)))Таким образом можно к каждой категории прикрутить свой флеш ролик или баннер.Писать как сделать здесь не стану.Потому как правок много и я всё пробовал на дефолте. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Nuraaa Опубліковано: 1 липня 2013 Автор Share Опубліковано: 1 липня 2013 Сначала HTMl ,потом чуток CSS после поработал с SWF и вывел)))Таким образом можно к каждой категории прикрутить свой флеш ролик или баннер.Писать как сделать здесь не стану.Потому как правок много и я всё пробовал на дефолте. Ну а как терь мне быть ? :ugeek: Главное возбудил :-D Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Tom Опубліковано: 1 липня 2013 Share Опубліковано: 1 липня 2013 Учиться,учиться и ещё раз учиться! Ну и в душ холодный! :-D Я вывел флеш вставив его в обычный редактор для описания категорий.А сам флеш в корень магазина закинул.И никаких чудес!Ну а то что он может быть и внизу и вверху и на всю ширину страницы ,вот там и нужны правки тпл и стилей. 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Nuraaa Опубліковано: 1 липня 2013 Автор Share Опубліковано: 1 липня 2013 Учиться,учиться и ещё раз учиться! Ну и в душ холодный! Мдааа а объяснить не сможешь по агенту там ? :-D Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Tom Опубліковано: 1 липня 2013 Share Опубліковано: 1 липня 2013 Скайп в профиле. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Nuraaa Опубліковано: 1 липня 2013 Автор Share Опубліковано: 1 липня 2013 Все решил проблему :) Спасибо Tom 8-) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Модулі та розширення Внешний вид SWF Баннер нужна помощь Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich Промо банери в категоріях товарів Автор: IHOR1989 Trend - адаптивний універсальний шаблон Автор: DSV
Nuraaa Опубліковано: 1 липня 2013 Автор Share Опубліковано: 1 липня 2013 Видимо так Абсолютно верно :-D А как ты это реализовал м? Я заметил еще что на каждом разделе на верхушке разные флешки ))) Где то кроссы от Nike Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Tom Опубліковано: 1 липня 2013 Share Опубліковано: 1 липня 2013 Сначала HTMl ,потом чуток CSS после поработал с SWF и вывел)))Таким образом можно к каждой категории прикрутить свой флеш ролик или баннер.Писать как сделать здесь не стану.Потому как правок много и я всё пробовал на дефолте. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Nuraaa Опубліковано: 1 липня 2013 Автор Share Опубліковано: 1 липня 2013 Сначала HTMl ,потом чуток CSS после поработал с SWF и вывел)))Таким образом можно к каждой категории прикрутить свой флеш ролик или баннер.Писать как сделать здесь не стану.Потому как правок много и я всё пробовал на дефолте. Ну а как терь мне быть ? :ugeek: Главное возбудил :-D Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Tom Опубліковано: 1 липня 2013 Share Опубліковано: 1 липня 2013 Учиться,учиться и ещё раз учиться! Ну и в душ холодный! :-D Я вывел флеш вставив его в обычный редактор для описания категорий.А сам флеш в корень магазина закинул.И никаких чудес!Ну а то что он может быть и внизу и вверху и на всю ширину страницы ,вот там и нужны правки тпл и стилей. 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Nuraaa Опубліковано: 1 липня 2013 Автор Share Опубліковано: 1 липня 2013 Учиться,учиться и ещё раз учиться! Ну и в душ холодный! Мдааа а объяснить не сможешь по агенту там ? :-D Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Tom Опубліковано: 1 липня 2013 Share Опубліковано: 1 липня 2013 Скайп в профиле. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Nuraaa Опубліковано: 1 липня 2013 Автор Share Опубліковано: 1 липня 2013 Все решил проблему :) Спасибо Tom 8-) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Модулі та розширення Внешний вид SWF Баннер нужна помощь
Nuraaa Опубліковано: 1 липня 2013 Автор Share Опубліковано: 1 липня 2013 Сначала HTMl ,потом чуток CSS после поработал с SWF и вывел)))Таким образом можно к каждой категории прикрутить свой флеш ролик или баннер.Писать как сделать здесь не стану.Потому как правок много и я всё пробовал на дефолте. Ну а как терь мне быть ? :ugeek: Главное возбудил :-D Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Tom Опубліковано: 1 липня 2013 Share Опубліковано: 1 липня 2013 Учиться,учиться и ещё раз учиться! Ну и в душ холодный! :-D Я вывел флеш вставив его в обычный редактор для описания категорий.А сам флеш в корень магазина закинул.И никаких чудес!Ну а то что он может быть и внизу и вверху и на всю ширину страницы ,вот там и нужны правки тпл и стилей. 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Nuraaa Опубліковано: 1 липня 2013 Автор Share Опубліковано: 1 липня 2013 Учиться,учиться и ещё раз учиться! Ну и в душ холодный! Мдааа а объяснить не сможешь по агенту там ? :-D Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Tom Опубліковано: 1 липня 2013 Share Опубліковано: 1 липня 2013 Скайп в профиле. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Nuraaa Опубліковано: 1 липня 2013 Автор Share Опубліковано: 1 липня 2013 Все решил проблему :) Спасибо Tom 8-) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку
Nuraaa Опубліковано: 1 липня 2013 Автор Share Опубліковано: 1 липня 2013 Учиться,учиться и ещё раз учиться! Ну и в душ холодный! Мдааа а объяснить не сможешь по агенту там ? :-D Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Tom Опубліковано: 1 липня 2013 Share Опубліковано: 1 липня 2013 Скайп в профиле. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Nuraaa Опубліковано: 1 липня 2013 Автор Share Опубліковано: 1 липня 2013 Все решил проблему :) Спасибо Tom 8-) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0
Nuraaa Опубліковано: 1 липня 2013 Автор Share Опубліковано: 1 липня 2013 Все решил проблему :) Спасибо Tom 8-) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Recommended Posts