Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

[Решено] Доставка с оплатой за кг веса

ikarus

Recommended Posts

ну это же не то, там надо для каждого веса указывать стоимость, вес моего товара может варьироваться от 1-1000 кг, это Вы мне предлагаете 1000 записей внести ? :)

уточняю: мне нужно чтобы стоимость доставки за кг была фиксированной , т.е. 1кг или 1000кг - цена за кг одна!

з.ы. по той же причине "доставка по городу" тоже не подходит

Надіслати
Поділитися на інших сайтах

чисто ради интереса вопрос, а Вы коэффициент сами хотите назначить или на основе расчётов конкретных транспортных компаний?

Ну, в том смысле, что просто нужно умножение коэффициента на вес (как я понял в итоге с точностью до 10 грамм) или по формулам?

Даже интересно стало, что же за товар такой, требующий столь точного расчёта доставки =)

Надіслати

на данный момент заказчику нужно банальное умножение веса на некую фиксированную стоимость за кг, ну а там ни что не мешает ввести любую формулу в модель.

з.ы. сделал клон доставки за кг. на основе вот этого

з.ы. по сути столь точного расчета (до 10грам) в общем не требуется ( не кокс продаем :) ), но для пущей суровости не помешает :)

Надіслати

• 1 year later...

Створіть аккаунт або увійдіть для коментування

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто!

Зареєструвати аккаунт

Вхід

Уже зареєстровані? Увійдіть тут.

Вхід зараз
  • Зараз на сторінці   0 користувачів

• Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.