Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

Recommended Posts

Доброго времени суток, господа специалисты по OpenCart!

Пользователи разрабатываемого магазина жалуются что выборе способа оплаты у них free checkout на английском (см. вложение), можно ли это как - то исправить? Честно говоря, сам эту CMS знаю только со вчерашнего дня, но меня попросили с ней разобраться, довести до ума уже установленное...

 

post-667735-0-76781100-1366978167_thumb.png

 

Надіслати
Поділитися на інших сайтах


А потом надо WEB - сервер рестартовать? Я просто до этого тоже сам дошёл, изменил на русский. Обновил страницу - то же самое. На рестарт у самого прав нет, поэтому чтобы не тревожить лишний раз человека хотелось бы знать сразу.

Надіслати
Поділитися на інших сайтах


Огромное спасибо, действительно работает и без перезагрузки сервера. До этого этот же файлик редактировал не в том месте. Вопрос решён:-)

Надіслати
Поділитися на інших сайтах


Створіть аккаунт або увійдіть для коментування

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто!

Зареєструвати аккаунт

Вхід

Уже зареєстровані? Увійдіть тут.

Вхід зараз

×
×
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.