Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

Создать 20 сайтов (сетка на европейские страны)

Recommended Posts

Прошу предложить решение для создания сетки сайтов под 20 европейских стран 

основная цель будет - по ключевым запросам товарным + региональным захватывать трафик с сео выдачи и перенаправлять с сайта с карточки товара на мессенджер телеграм / ватсап / вайбер

Прошу сразу написать был ли опыт создание сразу сетки сайтов в данном формате и свое видение поэтапной реализации с ценой осуществления данного проекта 

Змінено користувачем winner0377
Надіслати
Поділитися на інших сайтах

Якщо я розумію правильно, ви хочете щоб хтось безкоштовно розписав як покроково реалізувати ваш задум і скільки це може коштувати. 

• +1 2
Надіслати

Ідея дуже погана. Я вже так робив - зараз плавно переводжу це на один сайт. Робите один сайт з необхідними мовами і відповідними hreflang. 

• +1 2
Надіслати

Робив таке, там була розробка 1 сайту, потім його клонування з зміною контенту, дизайну, але вони між собою зберігали сумісність. Задумка підходить хіба для сірих ніш. Вартість x2 від  розробки 1 сайту приблизно 

Надіслати

Створіть аккаунт або увійдіть для коментування

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто!

Зареєструвати аккаунт

Вхід

Уже зареєстровані? Увійдіть тут.

Вхід зараз
Гість
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.