Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

Визначення мови та валюти по IP

Recommended Posts

Добрий день!

Порадьте подібний перевірений модуль. Сайт для європи, треба щоб німцям показувало німецьку та євро, а полякам польську та злоті. Щось на кшталт GEO IP

Надіслати
Поділитися на інших сайтах

Вітаю
Google не часто червоним пише в своїй документації... але "чомусь" він на рахунок визначення мови по IP написав це та виділив червоним
3382982614.png

Ну то ладно "наплюємо" на Google, хто він такий щоб "вказувати" :-?
А потім чомусь в один чудовий момент приходиться "лист щастя" від Google Merch .. ви отримали бан ... за такі "фінти вухами"
(якщо ще Google засіче (так! засіче через свій браузер Chrome та його API яке "стучить" йому)  301 редірект то індексації буде повна 3.14)
В opencart є помилка... на жаль, чомусь Даніель (розробник opencart)  вирішив що він самий "розумний" та "започаткував" такий "тезіс" "мова по замовчуванню"...
А ось Google був проти.. і "сказав" Даніелю, що не існує мови "по замовчуванню" .. мову визначає ..увага.. тільки URL. І крапка.

Якщо ви так зробите як хочете ви фактично наплюєте на рекомендації Google.
Ну як знаєте звісно. То ваша справа...
Ще зауважу документацію Google
Чомусь по мовам Google ще любить регіональні префікси.. чому.. "загадка"
Ну знову ж дока його ...

5131521079.png

На досвіді... наприклад, є магазин на opencart 3, начебто різні URL для мов, але індексація "іншої мови" погана.. (10-20%) тільки ставимо регіональний префікс мови.. і "о чудо" усі сторінки іншої мови проіндексувалися. Тобто не просто так в документації Google стоїть така порада...
На рахунок "валюти"... нічого в документації

Можу рекомендувати модуль який виправляє помилки opencart індексації ...

Прихований текст

Модуль виправляє помилки opencart та в залежності від URL мови перемикає валюту

• +1 2
Надіслати

Я знаю тільки одну нормальну базу IP - це maxmind

там є готові рішення під різні мови програмування, або шукати модуль по даному ключу

Надіслати

24.02.2025 в 19:23, drOC сказал:

Я знаю тільки одну нормальну базу IP - це maxmind

там є готові рішення під різні мови програмування, або шукати модуль по даному ключу

https://sypexgeo.net/ua/

Мені ця більше подобається, по Україні вона більш точніша

Надіслати

Створіть аккаунт або увійдіть для коментування

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто!

Зареєструвати аккаунт

Вхід

Уже зареєстровані? Увійдіть тут.

Вхід зараз
  • Зараз на сторінці   0 користувачів

• Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.