Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

Recommended Posts

Надіслати
Поділитися на інших сайтах

Зміни в версії 1.1

1. Виправлення багів та помилок
  2. Додана можливість додавання бонусних балів до опцій товарів (працює якщо є +/- до вартості товару)
  3. Додано можливість викликати модуль через планувальник задач CRON
Надіслати

Зміни в версії 2.0

1. Фікс багів
  2. Додано можливість вказувати максимальну кількість використаних балів у кошику, працює лише у режимі роботи Винагорода за кошик.
  3. Додано можливість вибору методу роботи модуля:
  • Стандартний для Opencart - у цьому режимі бонусні бали беруться з таблиць бази даних. Тобто, не порушуючи стандартний функціонал Opencart, а лише допомагаючи автоматизувати процес.
  • Винагорода за кошик - в цьому режимі кількість бонусних балів, що нараховуються, береться від вартості товарів у кошику.

Модуль сімісний з кошиками:

• Стандартний Opencart
  • oct_smartcheckout
  • onepcheckout
  • simple
Надіслати

Зміни в версії 2.1

Додано функціонал для роботи в режимі "Винагорода за кошик":

1. Налаштування використання та нарахування бонусів, якщо в кошику застосовано купон.
  2. Налаштування використання та нарахування бонусів, якщо в кошику застосовано сертифікат.
  3. Налаштування  Нараховування бонусних балів за замовлення, якщо користувач вже використав бонуси.
  4. Налаштування мінімальної суми замовлення для використання бонусних балів.
  5. Налаштування максимальної сума замовлення для використання бонусних балів.
Надіслати

• 3 weeks later...

Доброго дня. 
Я, можливо, десь туплю... та що там, можливо)))
У мене шаблон Deals і відповідно oct_smartcheckout.

Я включив в доповненнях в ураховувати в замовленні бали, разом і всього. Налаштував ваш модуль на суму в кошику. Додав тестовому користувачу балів.
Я не розумію, там нема куди ті бали вводити, ніякого поля не появляється.
Я ваше відео теж дивився:)
Версія ocStore 3.0.3.7
Бонусними балами до цього не бавився.

Надіслати

@yurabr

Доброго дня!

Надайте, будь-ласка, доступи в адмінку в особисті повідомлення. Перегляну налаштування

Надіслати

Зміни в версії 2.5

1. При зміні статусу з Виконано на інший (котрий не вказаний в налаштуваннях магазину як Виконаний статус замовлення) бонусні бали будуть списані з рахунку покупця (якщо вони були нараховані).
  2. Якщо в налаштуваннях модуля День нарахування вказано "0", при зміні статусу замовленя на Виконано бонусні бали будуть автоматично нараховані на рахунок покупця.
  3. Додано Звіт про бонусні бали де Ви можете переглянути нарахування та списання по усім покупцям. Є можливість сортування по покупцям та Списанню/Нарахуванню. Не забуваємо налаштувати групи користувачів адміністративної частини.
  4. Модифікатор system/bonus_reward.ocmod.xml був розділений на 3 модифікатори:
  • system/bonus_reward_order.ocmod.xml - основний модифікатор.
  • system/bonus_reward_order_info.ocmod.xml - додатковий модифікатор, додає можливість змінювати кількість бонусніх балів за товар при перегляді замовлення на сторінці адміністратора.
  • system/bonus_reward_report.ocmod.xml - додатковий модифікатор, додає новий пункт меню в Звіти.
Надіслати

Питання, чи, можливо, пропозиція.
У мене окстор, але довелось в налаштуваннях обирати опенкарт. Інакше я тупо задовбусь то все налаштовувати.

image.thumb.png.23b0694dc3ea807b0864f42b6ea627a5.png

Мені потрібно не!!! нараховувати бонуси за товари категорій Папір офісний та Офісні стільці. Якщо вибрати метод роботи Окстор - потрібно налаштувати 100+ підкатегорій... я їх просто вибирати всі не хочу. 
Можливо, при методі окстор, якесь поле налаштування для магазину і нижче підлаштування для деяких категорій.
Дякую.

Надіслати

@yurabr Доброго дня!

Наразі не планую додавати метод виключення категорій або виробників для нарахування. Це додасть додаткові перевірки в коді та ускладнить його. Згоден з Вами, вибір всіх категорій муторна дія, але це допомагає краще контролювати нарахування та додає гнучкість. Може в наступних релізах щось придумаю більш краще.

Надіслати

@kalushkairyna  Доброго дня. Встановіть спочатку цей модифікатор. Потім оновіть модифікатори та встановлюйте вже мій модуль

localcopyoc3x.ocmod.zip

Надіслати

Створіть аккаунт або увійдіть для коментування

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто!

Зареєструвати аккаунт

Вхід

Уже зареєстровані? Увійдіть тут.

Вхід зараз
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.