Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

Recommended Posts

маємо https://evro-sto.com.ua/

на  ocStore 2.3
Три  продажі за рік.  Підкажіть що не так, куди копати, сайт і домен не новий. Дяку всим за відповідь,

Зараз дуже складно. Розглядаю як хоч якийсь варіант доходу а виходить навпаки. 

Надіслати
Поділитися на інших сайтах

17.02.2024 в 13:47, igorsoroka сказал:

на  ocStore 2.3
Три  продажі за рік.  Підкажіть що не так, куди копати, сайт і домен не новий. Дяку всим за відповідь,

1. в новый дизайн, в seo schema для товаров, включить отзывы и накрутить отзывы на своем сайте чтобы в выдаче google при каждом товаре была оценка

2. сделать два языка сайта украинский и русский (русский нужно сделать, так как 50 % население украины это русскоязычные)

3. Ваше описание товара очень плохо расписано

4. Удалить русский счетчик и установить Google Analytics

3. https://evro-sto.com.ua/dostavka-i-oplata - зашел, а здесь нет информации.

4. https://evro-sto.com.ua/o-nas - здесь пусто

5. Я зашел в категорию шиномонтаж и там Title - Шиномонтаж купить Киев (то мне что нужно? Купить шиномонтажку или Оборудование для СТО?

6. Когда заходишь в категорию  ПОДЪЕМНИКИ ДЛЯ АВТО, PEAK - КИТАЙ  то там не подъёмнике, а детали (а я хотел зайти в категорию подъёмнике, их там не нашел и вышел с сайта)

• +1 1
Надіслати

Передивись title, description, не дуже добре на сайті зроблено. На головній сторінці у беріть опис keywords. Модуль якийсь стоїть для генерації  title, description?  На всі категорії як мінімум потрібен Seo текст написати.  На карточці товару не має опису, потрібно який мінімум хоча би в виді характеристик.

Змінено користувачем Serzorg
  • +1 1
Надіслати

17.02.2024 в 13:47, igorsoroka сказал:

на  ocStore 2.3

Типичная ошибка - товары по сто тыщ, а оптимизатора нанять не додумались.

Смотрите как делает оптимизацию ваш конкурент, например https://autom.com.ua/ru

1. Соберите семантику

2. Кластеризуйте ее

3. Заточите под семантику контент и код всех страниц сайта ( посадочных) аналогично конкурентам + структура и линковка ( внутренняя оптимизация сайта)

4. Займитесь внешней оптимизацией - ссылками, при чем плотно.

все точечные работы описанные выше не дадут толковый результат. Только полный комплекс по оптимизации даст эффект и целевой трафик и если у вас по комерческим факторам все ок - продажи. 

Змінено користувачем kulinenko
  • +1 1
Надіслати

17.02.2024 в 15:30, Drovocek сказал:

Зараз без реклами ніяк, буде реклама - будуть замовлення і органічний трафік підросте.

увы нет

• +1 1
Надіслати

В 17.02.2024 в 16:09, Teo90 сказав:

2. сделать два языка сайта украинский и русский (русский нужно сделать, так как 50 % население украины это русскоязычные)

Спірне питання. Повністю україномовний сайт, реклама + органіка 250к-300к продажів на місяць

• +1 3
Надіслати

17.02.2024 в 22:26, kulinenko сказал:

увы нет

Я сперечатись не буду так як в мене немає кучу кейсів з цього приводу, опирався лише зі свого досвіду, коли запускаю рекламу то і органічний трафік завжди в мене підростав не суттєво але помітно

17.02.2024 в 22:56, Flint2000 сказал:

Спірне питання. Повністю україномовний сайт, реклама + органіка 250к-300к продажів на місяць

Погоджуюсь, в мене сайт хоч і двомовний але 95% відсотків замовлень з української версії сайту приходять в незалежності від мови використання покупців в повсякденному житті, які сторінки рекламуєш, просуває на ті користувачі і заходять, а для 99% користувачі які в повсякденній житті розмовляють російською не є проблемою зробити замовлення на українській версії сайту.

Змінено користувачем Drovocek
Надіслати

17.02.2024 в 21:56, Flint2000 сказал:

ну с русской продвинутой версией было бы 700-900к продаж. Математика она такая)) Спрос то на ру ключи не падает увы.

18.02.2024 в 12:22, Drovocek сказал:

Я сперечатись не буду так як в мене немає кучу кейсів з цього приводу, опирався лише зі свого досвіду, коли запускаю рекламу то і органічний трафік завжди в мене підростав не суттєво але помітно

Совпадение скорее всего, сотни проектов проверены - адс не влияет на органику по позициям. Но может влиять на индексацию.

Надіслати

В 18.02.2024 в 19:39, kulinenko сказав:

ну с русской продвинутой версией было бы 700-900к продаж. Математика она такая)) Спрос то на ру ключи не падает увы.

Почитайте останні дослідження фахівців та дані (ось недавно читав здоровенне "простирадло" на цю тему)
Так ось "спрос" на сру мову падає (причому стрімко)
Вже рівні по відсоткам запити на мовах, а в деяких категоріях товарів вже більше запитів українською ;)

Надіслати

18.02.2024 в 18:52, markimax сказал:

Почитайте останні дослідження фахівців та дані (ось недавно читав здоровенне "простирадло" на цю тему)
Так ось "спрос" на сру мову падає (причому стрімко)
Вже рівні по відсоткам запити на мовах, а в деяких категоріях товарів вже більше запитів українською ;)

Мне не нужно читать - я каждый день снимаю ключи по разным тематикам , все время сравниваю укр и ру запросы по частотам.

Примерно так делаю:

163088349_.thumb.png.4617c2447b6840b042bad206994b2e16.png

1977265945_.thumb.png.e34639d0bbd65271fe05ebe5922b64af.png

во многих тематиках действительно выросли укр запросы. Но увы пока ру выигрывают за счет больших городов

• +1 1
Надіслати

В 18.02.2024 в 19:39, kulinenko сказав:

Це якщо була Сру мова то так, але спеціально додавати, вкладати час та кошти, як на мене недоцільно. Краще ті кошти вкласти в просування та рекламу того що є.

• +1 1
Надіслати

18.02.2024 в 21:24, Flint2000 сказал:

Це якщо була Сру мова то так, але спеціально додавати, вкладати час та кошти, як на мене недоцільно. Краще ті кошти вкласти в просування та рекламу того що є.

ваш бизнес и вам решать что и как делать. Я считаю что не использовать главный язык по ключам в органике - терять большую часть клиентов и прибыли. Если работать по стране. Если же работать в Львове например или Франыке то да - украинского языка хватит с головой

• +1 2
Надіслати

В 18.02.2024 в 22:16, kulinenko сказав:

Мне не нужно читать - я каждый день снимаю ключи по разным тематикам , все время сравниваю укр и ру запросы по частотам.

Примерно так делаю:

163088349_.thumb.png.4617c2447b6840b042bad206994b2e16.png

1977265945_.thumb.png.e34639d0bbd65271fe05ebe5922b64af.png

во многих тематиках действительно выросли укр запросы. Но увы пока ру выигрывают за счет больших городов

Тест (зріз) не зовсім коректний.
Чому? Поясню. Бо тут дві мови. І звісно видасть більш релевантні сторінки. Але... Ви проведіть тест на магазині тільки (який колись був двумовним) з однієї української по словам сру мови "купить ноутбук" ;) Будите приємно вражені. Зараз Google чесно кажучи плювати на якій мові запит, бо він використовує ШІ алгоритм мовної моделі та дивиться на регіон
Ось вам пруф

6873267031.jpg

А далі видача та сама - тільки українська мова (режим звісно інкогніто мова тестового (бо робочого українська) браузера сру)
Більш релевантнішу Google чомусь вважає українську, хоч запит на сру мові та браузерної мови теж сру

• +1 1
Надіслати

В 19.02.2024 в 10:23, markimax сказав:

Чому? Поясню. Бо тут дві мови. І звісно видасть більш релевантні сторінки. Але... Ви проведіть тест на магазині тільки (який колись був двумовним) з однієї української по словам сру мови "купить ноутбук" ;) Будите приємно вражені. Зараз Google чесно кажучи плювати на якій мові запит, бо він використовує ШІ алгоритм мовної моделі та дивиться на регіон
Ось вам пруф

6873267031.jpg

А далі видача та сама - тільки українська мова (режим звісно інкогніто)

Там треба дивитися по регіону та налаштуванням мови у пошуку, браузері, та ОС. 

Ну і відстань(почитайте про Відстань Левенштейна) у пошуковому запиті "купить ноутбук", до речі - це("купить ноутбук") може бути і українською.

Спробуйте "заказать ноутбук", котре куди далі від "замовити" і побачите як зміниться пошук. 

Змінено користувачем niger
  • +1 1
Надіслати

В 19.02.2024 в 10:52, niger сказав:

Там треба дивитися по регіону та налаштуванням мови у пошуку, браузері, та ОС. 

Ну і відстань(почитай про Відстань Левенштейна) у пошуковому запиті "купить ноутбук" це може бути і українською.

Спробуйте "заказать ноутбук", котре куди далі від "замовити" і побачите як зміниться пошук. 

Мова тестового браузера сру, режим інкогніто (визначення регіонів заблоковано) я ж написав. І ми розглядаємо тест запит kulinenko
Про мовну "відстань" звісно знаю ;) 
А тепер по вашому запиту "заказать ноутбук"
Знаєте що в мене в видачі... фарш зон доменів (переважна більшість сру, бу) і зовсім не релевантний як мені!

Прихований текст

Перша видача
Ну ви зрозуміли

0529967471.png

"Замовити ноутбук" - вся видача релевантна мені і тільки українські магазини ;)

Прихований текст

Так що спробуйте користуватися виключно українською ;)

Надіслати

19.02.2024 в 09:23, markimax сказал:

Ось вам пруф

вы некорректно ставите тест, в  гугле у вас украинский

вот выдача с ру языком

440104734_.thumb.png.8fabcf4cb088eec518c6095b60c1bcef.png

19.02.2024 в 10:15, markimax сказал:

Знаєте що в мене в видачі... фарш зон доменів (переважна більшість сру, бу) і зовсім не релевантний як мені!

1835618328_.thumb.png.f08313e2b1ad43a8c2894e853f37daf8.png

так что гугл все верно показывает по запросам .

• +1 2
Надіслати

В 19.02.2024 в 12:18, kulinenko сказав:

вы некорректно ставите тест, в  гугле у вас украинский

вот выдача с ру языком

Так скрін з робочого (де встановлено розширення для здійснення скріншотів) браузера (FireFox) де українська
Але ви  думаєте я тестив тільки на ньому. Аж ніяк. Спершу на тестовому браузері (Хром)
Уважніше
Цитую

Цитата

Мова тестового браузера сру, режим інкогніто (визначення регіонів заблоковано) я ж написав

Надіслати

19.02.2024 в 11:22, markimax сказал:

Так скрін з робочого (де встановлено розширення для здійснення скріншотів) браузера (FireFox) де українська
Але ви  думаєте я тестив тільки на ньому. Аж ніяк. Спершу на тестовому браузері (Хром)
Уважніше
Цитую

я не про язык браузера, а про язык в Гугле - поиске ( еще в настройках можно все это указать) .

874299567_.png.fb91d9dbc61b8c80fd247afd6e1efc22.png

Возьмите ОС на русском, язык в Гугл на русском и браузер на русском и увидите корректную выдачу. 

• +1 1
Надіслати

В 19.02.2024 в 12:26, kulinenko сказав:

Возьмите ОС на русском, язык в Гугл на русском и браузер на русском и увидите корректную выдачу. 

Так, тест і такий. Побачив ))) Я ж писав вище

;)

В 19.02.2024 в 11:15, markimax сказав:

Показати вміст

Перша видача
Ну ви зрозуміли

0529967471.png

"Замовити ноутбук" - вся видача релевантна мені і тільки українські магазини ;)

Показати вміст

Так що спробуйте користуватися виключно українською ;)

Я теж з вами згоден десь по досвіду. Але... читаючи останні дослідження та новий досвід, я скажу, не так все однозначно стало.
Один з прикладів .... Пише мені веб студія яка замовляла (не один раз) мій модуль SEO мультимова - "Можна змінити домен (вони знають що один раз домен можна змінювати), бо на цьому домені не використаємо модуль"
Питаю, а чому причина. Кажуть - Власник магазини відмовився від сру мови і звісно модуль став не потрібен, бо мова одна - українська
Я ж їм, як ви, по досвіду - "Не можна такого робити, у вас видача впаде, продажі впадуть!"
Відповідь...
- Та ми вже дуже давно видалили сру мову там
- Ну і як впала видача, продажі?
- Аж ніяк, так само як і було, і багато заходів по словам сру мови як і були.

Ну ось якось так

Надіслати

19.02.2024 в 11:36, markimax сказал:

Аж ніяк, так само як і було, і багато заходів по словам сру мови як і були.

увы есть много примеров с другими результами. Не такими радосными. Плюс в Вашем случае( случае вашего покупателя модуля) вполне может быть что ру версия была не продвинута либо он из западной Украины , это как примеры того почему не упала органика, якобы( ибо мы не видим урл проекта и не видим какой трафик был по каким ключам из какого региона) . Я могу всем львовским магазинам снести орк язык - и ничего не случится, или не продвинутым по ру ключам.

• +1 1
Надіслати

В 19.02.2024 в 12:43, kulinenko сказав:

или не продвинутым по ру ключам.

Ні не західна Україна і комп. товари були. Але мабуть (я так гадаю) так, не дуже продвинуті по сру ключам.
Я і згоден з вами і в той же час аналізую "нову" реальність з алгоритмами ШІ (і мовна модель в т ч) задіяними Гуглом для пошуку

• +1 1
Надіслати

В 20.02.2024 в 12:55, niger сказав:

В мене релевантний. 

Це ж Google )))
Може він чітить та "підслухує" (сарказм) мене по телефону Андроід, бо я на український розмовляю
В мене інші результати

Надіслати

Створіть аккаунт або увійдіть для коментування

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто!

Зареєструвати аккаунт

Вхід

Уже зареєстровані? Увійдіть тут.

Вхід зараз
  • Зараз на сторінці   0 користувачів

• Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.