Greyphon Опубліковано: 9 січня 2024 Share Опубліковано: 9 січня 2024 Потрібен модуль для визначення міста відвідувача сайту, citymanager не підходить які є аналоги чи щось можна розробити? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
spectre Опубліковано: 9 січня 2024 Share Опубліковано: 9 січня 2024 У мобильных операторов ip другого города почти всегда, про впн молчу плохая затея 2 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Greyphon Опубліковано: 9 січня 2024 Автор Share Опубліковано: 9 січня 2024 09.01.2024 в 17:36, spectre сказал: У мобильных операторов ip другого города почти всегда, про впн молчу плохая затея нужен модуль для выбора города, к примеру как тут: Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... SSHEVA Опубліковано: 9 січня 2024 Share Опубліковано: 9 січня 2024 В 09.01.2024 в 19:32, Greyphon сказав: нужен модуль для выбора города, к примеру как тут: Можу допомогти с реалізацією, якщо актуально пишіть, але точність все одно гарантувати не хто не зможе. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... markimax Опубліковано: 9 січня 2024 Share Опубліковано: 9 січня 2024 Ще один ))) Цитую Ви відповідь Google читали по цьому питанню? https://developers.google.com/search/docs/specialty/international/managing-multi-regional-sites?hl=ru Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... SSHEVA Опубліковано: 9 січня 2024 Share Опубліковано: 9 січня 2024 В 09.01.2024 в 22:28, markimax сказав: Ще один ))) Цитую Ви відповідь Google читали по цьому питанню? https://developers.google.com/search/docs/specialty/international/managing-multi-regional-sites?hl=ru Я так розумію, це потрібно автору теми для того, щоб швидше клієнт магазину заповнював данні, типу автоматично підставляти місто замовника в кошику, але проблемою, якраз може буди те, що IP з якого зайшли в базі прописано як місто Харків, а насправді людина не в Харкові, тому не завжди це гарна ідея. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... markimax Опубліковано: 9 січня 2024 Share Опубліковано: 9 січня 2024 В 09.01.2024 в 22:45, SSHEVA сказав: Я так розумію, це потрібно автору теми для того, щоб швидше клієнт магазину заповнював данні, типу автоматично підставляти місто замовника в кошику, але проблемою, якраз може буди те, що IP з якого зайшли в базі прописано як місто Харків, а насправді людина не в Харкові, тому не завжди це гарна ідея. Ну .. типа того Не знаю ... може якийсь "клік" та вибір регіону.... Ну "авто" ... це навіть гугу каже що повня "щняга" Не "знаю" що порекомендувати .... Знаю Ггул топить за те щоб пропонували самі користувач вибирали як мову так і валюту Вибір тільки за вами, але..... зауважте гугл 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... SSHEVA Опубліковано: 9 січня 2024 Share Опубліковано: 9 січня 2024 В 09.01.2024 в 23:02, markimax сказав: Ну .. типа того Не знаю ... може якийсь "клік" та вибір регіону.... Ну "авто" ... це навіть гугу каже що повня "щняга" Не "знаю" що порекомендувати .... Знаю Ггул топить за те щоб пропонували самі користувач вибирали як мову так і валюту Вибір тільки за вами, але..... зауважте гугл Так він зараз дуже жорсткий, багато проєктів довелося довести до його потреб, згідно правил, щоб перестав блокувати мерчант, тому так. Краще раз 100 подумати. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... kJlukOo Опубліковано: 10 січня 2024 Share Опубліковано: 10 січня 2024 вот это окно должно выскакивать только по клику пользователя и никак иначе. если я зашел на сайт и без моего желания что-то выскакивает - я сходу закрываю сайт. и мне кажется я такой не один 2 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... markimax Опубліковано: 10 січня 2024 Share Опубліковано: 10 січня 2024 В 10.01.2024 в 08:48, kJlukOo сказав: вот это окно должно выскакивать только по клику пользователя и никак иначе Так, краще тільки по кліку користувача Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 4 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Opencart 3.x Opencart 3.x: Загальні питання Модуль для визначення міста відвідувача Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення Валідатор товарів Автор: kJlukOo Синхронізація OLX.ua та Opencart Автор: sinco Обмеження доступу по IP (fipp) Автор: mirek Розширений функціонал бонусів Автор: IHOR1989 Мультимовні відгуки для товарів Автор: Flint2000 × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
Greyphon Опубліковано: 9 січня 2024 Автор Share Опубліковано: 9 січня 2024 09.01.2024 в 17:36, spectre сказал: У мобильных операторов ip другого города почти всегда, про впн молчу плохая затея нужен модуль для выбора города, к примеру как тут: Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
SSHEVA Опубліковано: 9 січня 2024 Share Опубліковано: 9 січня 2024 В 09.01.2024 в 19:32, Greyphon сказав: нужен модуль для выбора города, к примеру как тут: Можу допомогти с реалізацією, якщо актуально пишіть, але точність все одно гарантувати не хто не зможе. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... markimax Опубліковано: 9 січня 2024 Share Опубліковано: 9 січня 2024 Ще один ))) Цитую Ви відповідь Google читали по цьому питанню? https://developers.google.com/search/docs/specialty/international/managing-multi-regional-sites?hl=ru Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... SSHEVA Опубліковано: 9 січня 2024 Share Опубліковано: 9 січня 2024 В 09.01.2024 в 22:28, markimax сказав: Ще один ))) Цитую Ви відповідь Google читали по цьому питанню? https://developers.google.com/search/docs/specialty/international/managing-multi-regional-sites?hl=ru Я так розумію, це потрібно автору теми для того, щоб швидше клієнт магазину заповнював данні, типу автоматично підставляти місто замовника в кошику, але проблемою, якраз може буди те, що IP з якого зайшли в базі прописано як місто Харків, а насправді людина не в Харкові, тому не завжди це гарна ідея. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... markimax Опубліковано: 9 січня 2024 Share Опубліковано: 9 січня 2024 В 09.01.2024 в 22:45, SSHEVA сказав: Я так розумію, це потрібно автору теми для того, щоб швидше клієнт магазину заповнював данні, типу автоматично підставляти місто замовника в кошику, але проблемою, якраз може буди те, що IP з якого зайшли в базі прописано як місто Харків, а насправді людина не в Харкові, тому не завжди це гарна ідея. Ну .. типа того Не знаю ... може якийсь "клік" та вибір регіону.... Ну "авто" ... це навіть гугу каже що повня "щняга" Не "знаю" що порекомендувати .... Знаю Ггул топить за те щоб пропонували самі користувач вибирали як мову так і валюту Вибір тільки за вами, але..... зауважте гугл 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... SSHEVA Опубліковано: 9 січня 2024 Share Опубліковано: 9 січня 2024 В 09.01.2024 в 23:02, markimax сказав: Ну .. типа того Не знаю ... може якийсь "клік" та вибір регіону.... Ну "авто" ... це навіть гугу каже що повня "щняга" Не "знаю" що порекомендувати .... Знаю Ггул топить за те щоб пропонували самі користувач вибирали як мову так і валюту Вибір тільки за вами, але..... зауважте гугл Так він зараз дуже жорсткий, багато проєктів довелося довести до його потреб, згідно правил, щоб перестав блокувати мерчант, тому так. Краще раз 100 подумати. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... kJlukOo Опубліковано: 10 січня 2024 Share Опубліковано: 10 січня 2024 вот это окно должно выскакивать только по клику пользователя и никак иначе. если я зашел на сайт и без моего желания что-то выскакивает - я сходу закрываю сайт. и мне кажется я такой не один 2 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... markimax Опубліковано: 10 січня 2024 Share Опубліковано: 10 січня 2024 В 10.01.2024 в 08:48, kJlukOo сказав: вот это окно должно выскакивать только по клику пользователя и никак иначе Так, краще тільки по кліку користувача Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 4 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Opencart 3.x Opencart 3.x: Загальні питання Модуль для визначення міста відвідувача Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення Валідатор товарів Автор: kJlukOo Синхронізація OLX.ua та Opencart Автор: sinco Обмеження доступу по IP (fipp) Автор: mirek Розширений функціонал бонусів Автор: IHOR1989 Мультимовні відгуки для товарів Автор: Flint2000 × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
markimax Опубліковано: 9 січня 2024 Share Опубліковано: 9 січня 2024 Ще один ))) Цитую Ви відповідь Google читали по цьому питанню? https://developers.google.com/search/docs/specialty/international/managing-multi-regional-sites?hl=ru Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... SSHEVA Опубліковано: 9 січня 2024 Share Опубліковано: 9 січня 2024 В 09.01.2024 в 22:28, markimax сказав: Ще один ))) Цитую Ви відповідь Google читали по цьому питанню? https://developers.google.com/search/docs/specialty/international/managing-multi-regional-sites?hl=ru Я так розумію, це потрібно автору теми для того, щоб швидше клієнт магазину заповнював данні, типу автоматично підставляти місто замовника в кошику, але проблемою, якраз може буди те, що IP з якого зайшли в базі прописано як місто Харків, а насправді людина не в Харкові, тому не завжди це гарна ідея. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... markimax Опубліковано: 9 січня 2024 Share Опубліковано: 9 січня 2024 В 09.01.2024 в 22:45, SSHEVA сказав: Я так розумію, це потрібно автору теми для того, щоб швидше клієнт магазину заповнював данні, типу автоматично підставляти місто замовника в кошику, але проблемою, якраз може буди те, що IP з якого зайшли в базі прописано як місто Харків, а насправді людина не в Харкові, тому не завжди це гарна ідея. Ну .. типа того Не знаю ... може якийсь "клік" та вибір регіону.... Ну "авто" ... це навіть гугу каже що повня "щняга" Не "знаю" що порекомендувати .... Знаю Ггул топить за те щоб пропонували самі користувач вибирали як мову так і валюту Вибір тільки за вами, але..... зауважте гугл 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... SSHEVA Опубліковано: 9 січня 2024 Share Опубліковано: 9 січня 2024 В 09.01.2024 в 23:02, markimax сказав: Ну .. типа того Не знаю ... може якийсь "клік" та вибір регіону.... Ну "авто" ... це навіть гугу каже що повня "щняга" Не "знаю" що порекомендувати .... Знаю Ггул топить за те щоб пропонували самі користувач вибирали як мову так і валюту Вибір тільки за вами, але..... зауважте гугл Так він зараз дуже жорсткий, багато проєктів довелося довести до його потреб, згідно правил, щоб перестав блокувати мерчант, тому так. Краще раз 100 подумати. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... kJlukOo Опубліковано: 10 січня 2024 Share Опубліковано: 10 січня 2024 вот это окно должно выскакивать только по клику пользователя и никак иначе. если я зашел на сайт и без моего желания что-то выскакивает - я сходу закрываю сайт. и мне кажется я такой не один 2 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... markimax Опубліковано: 10 січня 2024 Share Опубліковано: 10 січня 2024 В 10.01.2024 в 08:48, kJlukOo сказав: вот это окно должно выскакивать только по клику пользователя и никак иначе Так, краще тільки по кліку користувача Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 4 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Opencart 3.x Opencart 3.x: Загальні питання Модуль для визначення міста відвідувача Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення Валідатор товарів Автор: kJlukOo Синхронізація OLX.ua та Opencart Автор: sinco Обмеження доступу по IP (fipp) Автор: mirek Розширений функціонал бонусів Автор: IHOR1989 Мультимовні відгуки для товарів Автор: Flint2000 × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
SSHEVA Опубліковано: 9 січня 2024 Share Опубліковано: 9 січня 2024 В 09.01.2024 в 22:28, markimax сказав: Ще один ))) Цитую Ви відповідь Google читали по цьому питанню? https://developers.google.com/search/docs/specialty/international/managing-multi-regional-sites?hl=ru Я так розумію, це потрібно автору теми для того, щоб швидше клієнт магазину заповнював данні, типу автоматично підставляти місто замовника в кошику, але проблемою, якраз може буди те, що IP з якого зайшли в базі прописано як місто Харків, а насправді людина не в Харкові, тому не завжди це гарна ідея. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... markimax Опубліковано: 9 січня 2024 Share Опубліковано: 9 січня 2024 В 09.01.2024 в 22:45, SSHEVA сказав: Я так розумію, це потрібно автору теми для того, щоб швидше клієнт магазину заповнював данні, типу автоматично підставляти місто замовника в кошику, але проблемою, якраз може буди те, що IP з якого зайшли в базі прописано як місто Харків, а насправді людина не в Харкові, тому не завжди це гарна ідея. Ну .. типа того Не знаю ... може якийсь "клік" та вибір регіону.... Ну "авто" ... це навіть гугу каже що повня "щняга" Не "знаю" що порекомендувати .... Знаю Ггул топить за те щоб пропонували самі користувач вибирали як мову так і валюту Вибір тільки за вами, але..... зауважте гугл 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... SSHEVA Опубліковано: 9 січня 2024 Share Опубліковано: 9 січня 2024 В 09.01.2024 в 23:02, markimax сказав: Ну .. типа того Не знаю ... може якийсь "клік" та вибір регіону.... Ну "авто" ... це навіть гугу каже що повня "щняга" Не "знаю" що порекомендувати .... Знаю Ггул топить за те щоб пропонували самі користувач вибирали як мову так і валюту Вибір тільки за вами, але..... зауважте гугл Так він зараз дуже жорсткий, багато проєктів довелося довести до його потреб, згідно правил, щоб перестав блокувати мерчант, тому так. Краще раз 100 подумати. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... kJlukOo Опубліковано: 10 січня 2024 Share Опубліковано: 10 січня 2024 вот это окно должно выскакивать только по клику пользователя и никак иначе. если я зашел на сайт и без моего желания что-то выскакивает - я сходу закрываю сайт. и мне кажется я такой не один 2 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... markimax Опубліковано: 10 січня 2024 Share Опубліковано: 10 січня 2024 В 10.01.2024 в 08:48, kJlukOo сказав: вот это окно должно выскакивать только по клику пользователя и никак иначе Так, краще тільки по кліку користувача Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 4 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Opencart 3.x Opencart 3.x: Загальні питання Модуль для визначення міста відвідувача Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення Валідатор товарів Автор: kJlukOo Синхронізація OLX.ua та Opencart Автор: sinco Обмеження доступу по IP (fipp) Автор: mirek Розширений функціонал бонусів Автор: IHOR1989 Мультимовні відгуки для товарів Автор: Flint2000 × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
markimax Опубліковано: 9 січня 2024 Share Опубліковано: 9 січня 2024 В 09.01.2024 в 22:45, SSHEVA сказав: Я так розумію, це потрібно автору теми для того, щоб швидше клієнт магазину заповнював данні, типу автоматично підставляти місто замовника в кошику, але проблемою, якраз може буди те, що IP з якого зайшли в базі прописано як місто Харків, а насправді людина не в Харкові, тому не завжди це гарна ідея. Ну .. типа того Не знаю ... може якийсь "клік" та вибір регіону.... Ну "авто" ... це навіть гугу каже що повня "щняга" Не "знаю" що порекомендувати .... Знаю Ггул топить за те щоб пропонували самі користувач вибирали як мову так і валюту Вибір тільки за вами, але..... зауважте гугл 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... SSHEVA Опубліковано: 9 січня 2024 Share Опубліковано: 9 січня 2024 В 09.01.2024 в 23:02, markimax сказав: Ну .. типа того Не знаю ... може якийсь "клік" та вибір регіону.... Ну "авто" ... це навіть гугу каже що повня "щняга" Не "знаю" що порекомендувати .... Знаю Ггул топить за те щоб пропонували самі користувач вибирали як мову так і валюту Вибір тільки за вами, але..... зауважте гугл Так він зараз дуже жорсткий, багато проєктів довелося довести до його потреб, згідно правил, щоб перестав блокувати мерчант, тому так. Краще раз 100 подумати. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... kJlukOo Опубліковано: 10 січня 2024 Share Опубліковано: 10 січня 2024 вот это окно должно выскакивать только по клику пользователя и никак иначе. если я зашел на сайт и без моего желания что-то выскакивает - я сходу закрываю сайт. и мне кажется я такой не один 2 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... markimax Опубліковано: 10 січня 2024 Share Опубліковано: 10 січня 2024 В 10.01.2024 в 08:48, kJlukOo сказав: вот это окно должно выскакивать только по клику пользователя и никак иначе Так, краще тільки по кліку користувача Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 4 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Opencart 3.x Opencart 3.x: Загальні питання Модуль для визначення міста відвідувача Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення Валідатор товарів Автор: kJlukOo Синхронізація OLX.ua та Opencart Автор: sinco Обмеження доступу по IP (fipp) Автор: mirek Розширений функціонал бонусів Автор: IHOR1989 Мультимовні відгуки для товарів Автор: Flint2000
SSHEVA Опубліковано: 9 січня 2024 Share Опубліковано: 9 січня 2024 В 09.01.2024 в 23:02, markimax сказав: Ну .. типа того Не знаю ... може якийсь "клік" та вибір регіону.... Ну "авто" ... це навіть гугу каже що повня "щняга" Не "знаю" що порекомендувати .... Знаю Ггул топить за те щоб пропонували самі користувач вибирали як мову так і валюту Вибір тільки за вами, але..... зауважте гугл Так він зараз дуже жорсткий, багато проєктів довелося довести до його потреб, згідно правил, щоб перестав блокувати мерчант, тому так. Краще раз 100 подумати. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... kJlukOo Опубліковано: 10 січня 2024 Share Опубліковано: 10 січня 2024 вот это окно должно выскакивать только по клику пользователя и никак иначе. если я зашел на сайт и без моего желания что-то выскакивает - я сходу закрываю сайт. и мне кажется я такой не один 2 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... markimax Опубліковано: 10 січня 2024 Share Опубліковано: 10 січня 2024 В 10.01.2024 в 08:48, kJlukOo сказав: вот это окно должно выскакивать только по клику пользователя и никак иначе Так, краще тільки по кліку користувача Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 4 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Opencart 3.x Opencart 3.x: Загальні питання Модуль для визначення міста відвідувача
kJlukOo Опубліковано: 10 січня 2024 Share Опубліковано: 10 січня 2024 вот это окно должно выскакивать только по клику пользователя и никак иначе. если я зашел на сайт и без моего желания что-то выскакивает - я сходу закрываю сайт. и мне кажется я такой не один 2 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... markimax Опубліковано: 10 січня 2024 Share Опубліковано: 10 січня 2024 В 10.01.2024 в 08:48, kJlukOo сказав: вот это окно должно выскакивать только по клику пользователя и никак иначе Так, краще тільки по кліку користувача Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 4 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку
markimax Опубліковано: 10 січня 2024 Share Опубліковано: 10 січня 2024 В 10.01.2024 в 08:48, kJlukOo сказав: вот это окно должно выскакивать только по клику пользователя и никак иначе Так, краще тільки по кліку користувача Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 4
Recommended Posts