Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

Можливості для власників, керівників або розробників інтернет-магазину на OpenCart


News

Recommended Posts

Запрошуємо доєднатися до корисної ініціативи та поділитися своїм досвідом просування інтернет-магазину.

Отже, в чому суть.
Раптом ви взагалі не в темі й рідко читаєте форум. У нас є група інтерв’ю з власниками та керівниками інтернет-магазинів, де підприємці розповідають про власний експіріенс розвитку сайту.
Трішки посилань на попередні інтерв’ю:

Запуск інтернет-магазину товарів для дорослих на OpenCart після 24 лютого. Як розвивати складну нішу, яка має обмеження на рекламу в соцмережах та в Google?

Як досвід роботи з OpenCart трансформувався в запуск власного інтернет-магазину. Запуск та розвиток нішевого магазину краваток та аксесуарів для особливих подій і не тільки

Розвиток інтернет-магазину взуття SEZON на CMS OpenCart. З чого починати, який мінімальний бюджет планувати та як зростати в умовах невизначеності

«На сьогоднішній час можу сказати, що ми не тільки пережили, а ще й почали заробляти більше». Інтерв’ю з власницею інтернет-магазину, яка розвиває бізнес з 2012 року. Про адаптацію під час кризи, важливість гнучкості та швидке прийняття рішень


І ми звісно ж запрошуємо вас доєднатися до «челенджу» сміливих, відкритих та досвідчених. Ви можете розповісти про власний підприємницький досвід, якщо маєте сайт на OpenCart. Або ж ви є розробником та допомагаєте розвивати інтернет-магазин власнику. Від вас потрібен тільки ваш досвід та знання і посилання на сайт.

Від нас – безкоштовний піар з публікацією інтерв’ю на аудиторію форуму з посиланням на ваш інтернет-магазин.
І ще з важливого. Не критично, який вік у вашого інтернет-магазину, це може бути відносно новий сайт, або діючий вже великий проміжок часу. Головне – ваше бажання та зусилля, які ви прикладаєте до розвитку.

Щоб взяти участь, просто постукайте в особисті повідомлення сюди й далі ми зорієнтуємо вас по наступних діях.   

  • +1 3
Надіслати
Поділитися на інших сайтах


  • News unlocked this topic

Створіть аккаунт або увійдіть для коментування

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто!

Зареєструвати аккаунт

Вхід

Уже зареєстровані? Увійдіть тут.

Вхід зараз
  • Зараз на сторінці   0 користувачів

    • Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку
×
×
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.