Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

Як побороти таку проблему? Ресайз картинок заповнює все вільне місце сервера

Fialka11

Recommended Posts

В 20.01.2024 в 23:18, anton78 сказав:

подскажите пожалуйста, это в базе данных нужно выполнить?

В консолі

• +1 1
Надіслати
Поділитися на інших сайтах

• 2 weeks later...
23.11.2023 в 12:43, Vladzimir сказал:

Дайте вгадаю. У вас усі картинки завантажуються у форматі png?

І якого розміру оригінальні фото - і які максимальні розміри в магазині? Тому що резайз, в опенкарті, с меншого розміру на більший, завжди дає непропорційне збільшення ваги фото.

І ще, який шаблон ви використовуєте? Тому що деякі шаблони вміють генерувати фото 2х, що - дивись попередній пункт.

https://prnt.sc/t-_WJWRVlKlw

https://prnt.sc/go0obKMEBtrV

Змінено користувачем Fialka11
Надіслати

Щоб я від себе порадив з фото! Для початку зробити на окремий вінт копію ісходників, потім якщо фото оброблені і не потребують ретушування, починати підганяти їх під потреби клієнта або під власні потреби як в моєму випадку, відкриваємо фотошоп робимо єкшен на ресайз фото до 900х900 і зберігання його в форматі jpg з якістю 6-8 цього достаньо щоб на сайті на 4к десплеї не особливо бачити артефакти (це вже якщо взагалі блох шукати), тепер для вас це головні фото для вашого сайту і карток товару, далі в залежності який у вас шаблон в мене сайбер і хамеліон я налаштовую в адмінці ресайзи, тут треба вибрати 2-3 розміри з яких і буде робитися ресайз і кешування вже на самому сайті! Можна встановити окремо модуль webp! Якщо ви будете потім прогоняти сторінку через гугулспідтест навіть якщо у вас всі фото будуть по 80кб він все одно буде рекомендувати зменшити розмір зображення, так що тут не треба нервувати, як я свого часу) 

Змінено користувачем The_ENDrew
Надіслати

Створіть аккаунт або увійдіть для коментування

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто!

Зареєструвати аккаунт

Вхід

Уже зареєстровані? Увійдіть тут.

Вхід зараз
  • Зараз на сторінці   0 користувачів

• Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.