Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

The_ENDrew

Новачок
  
  • Публікації

    5
  • З нами

  • Відвідування

Усі публікації користувача The_ENDrew

  1. Щоб я від себе порадив з фото! Для початку зробити на окремий вінт копію ісходників, потім якщо фото оброблені і не потребують ретушування, починати підганяти їх під потреби клієнта або під власні потреби як в моєму випадку, відкриваємо фотошоп робимо єкшен на ресайз фото до 900х900 і зберігання його в форматі jpg з якістю 6-8 цього достаньо щоб на сайті на 4к десплеї не особливо бачити артефакти (це вже якщо взагалі блох шукати), тепер для вас це головні фото для вашого сайту і карток товару, далі в залежності який у вас шаблон в мене сайбер і хамеліон я налаштовую в адмінці ресайзи, тут треба вибрати 2-3 розміри з яких і буде робитися ресайз і кешування вже на самому сайті! Можна встановити окремо модуль webp! Якщо ви будете потім прогоняти сторінку через гугулспідтест навіть якщо у вас всі фото будуть по 80кб він все одно буде рекомендувати зменшити розмір зображення, так що тут не треба нервувати, як я свого часу)
  2. Задача состоит в следующем! Например есть категория "А" в которой 20 товаров, я хочу чтобы была возможность в настройках категории "А" выбрать категории например "B" и "С" и в итоге переходя на любую карточку товара из категории "А" в "рекомендованных товарах" былы товары из категорий "B" и "С"!
  3. Доброго времени суток! Сайт еще в работе (замена каталога фото, тексты) модуль webp стоит, от индекса закрыт! Можно улучшить показатели, спасибо?! https://developers.google.com/speed/pagespeed/insights/?hl=ru&url=https%3A%2F%2Ffishleader.com.ua&tab=mobile
  4. Добрый вечер! Помогите решить! Как сместить центровку к левому краю и добавить кнопку "продолжить покупки", спасибо!

×
×
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.