Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

Модуль BlackBox для OpenCart - Юридична сторона!

Espresso.Doktor

Recommended Posts

Доброго часу доби, Друзі!

Колись був на семінарі "Б24" і здається там мені втулили, рекламний проспект "Чорний список клієнтів BlackBox.нет.юа".

Як він працює, я не знаю, але навіть якщо він бездоганно працює, то у мене виникає питання юридичного характеру:

1. Чи ІМ (він же продавець), має право передавати інформацію третій особі (BlackBox), без згоди самого клієнта ?

2. Які можуть бути юридичні наслідки для ІМ (продавця)?

3. І наступне питання, чи хтось користується цим сервісом в своїх ІМ ?

4. Цей вказаний сервіс дійсно допомогає виявити "недобросовісного клієнта" ?

P.S. В українських банків є така +/- база клієнтів і не одна, тому комусь кредит дають на раз два, а комусь відмовляють і крапка!

Надіслати
Поділитися на інших сайтах

У меня модуль есть под этот сервис.

Если на сайте указать, что вы соглашаетесь, что администрация магазина может передавать ваши данные, то всё в порядке с юр. точки зрения.

Надіслати

В 14.09.2023 в 15:46, buslikdrev сказав:

У меня модуль есть под этот сервис.

Если на сайте указать, что вы соглашаетесь, что администрация магазина может передавать ваши данные, то всё в порядке с юр. точки зрения.

Це можливо правильне рішення!

Бо на самому сайті "Чорний список клієнтів BlackBox.нет.юа" немає жодного згадування про юридичні наслідки, і це доволі дивно виглядає.

Чи ідеально він працює?

Вдалося виявити "недобросовісного клієнта" ?

Надіслати

14.09.2023 в 16:52, Espresso.Doktor сказал:

Вдалося виявити "недобросовісного клієнта" ?

Я разработчик. У покупателей нужно спрашивать.

Надіслати

В 14.09.2023 в 15:56, buslikdrev сказав:

Я разработчик. У покупателей нужно спрашивать.

У покупців ІМ ?

Чи може у продавців, які торгують через ІМ ?

Надіслати

14.09.2023 в 16:52, Espresso.Doktor сказал:

Бо на самому сайті "Чорний список клієнтів BlackBox.нет.юа" немає жодного згадування про юридичні наслідки, і це доволі дивно виглядає.

Вероятность того, что покупатель узнает, что его слили в Блекбокс = 0.01%.

Вероятность того, что такой покупатель, которого туда таки слили, попытается что-то решать в юр. плоскости - 0.001%.

Вероятность, что у него это получится, только если у него есть от 20к на юриста и он пойдет на принцип, ну или он сам безработный юрист, у которого есть на это время и глупость - 0.0001%.

Как-то так.

П.С. Из множества ИМ с которыми я по работе работаю, Блекбоксом пользуются от силы 2-3. И это не те, которые продают на миллионы.

Надіслати

В 14.09.2023 в 17:58, Etegro сказав:

Вероятность того, что покупатель узнает, что его слили в Блекбокс = 0.01%.

Вероятность того, что такой покупатель, которого туда таки слили, попытается что-то решать в юр. плоскости - 0.001%.

Вероятность, что у него это получится, только если у него есть от 20к на юриста и он пойдет на принцип, ну или он сам безработный юрист, у которого есть на это время и глупость - 0.0001%.

Как-то так.

П.С. Из множества ИМ с которыми я по работе работаю, Блекбоксом пользуются от силы 2-3. И это не те, которые продают на миллионы.

Цілком виглядає правдоподібно, але ж зі 100 злитих "геморойних клієнтів" при умові 0,01%, це вже може бути реальним 1%.

Якщо буде можливість, то поцікавтесь у тих 2-3 ІМ, чи у них позитивний або навпаки негативний досвід.

Дякую. 

Надіслати

14.09.2023 в 19:47, Espresso.Doktor сказал:

Цілком виглядає правдоподібно, але ж зі 100 злитих "геморойних клієнтів" при умові 0,01%, це вже може бути реальним 1%.

Якщо буде можливість, то поцікавтесь у тих 2-3 ІМ, чи у них позитивний або навпаки негативний досвід.

Дякую. 

Завжди здавалось що є такі бази, але жодного такого для магазину не ставив. Ви не знаєте як туди потрапив клієнт. наприклад - я замовив щось у дропшипера, не змогли мені надати консультацію якісну, бо більшість дропшиперів не розуміють самі що продають, та наскільки фото співпадає із характеристики та товаром, тож я отримав не те що бажав. Звичайно це перше замовлення у цього магазину - тож "наложка". На НП, я відмовився - бо не те, що очікував, понесли збитки. Ну і я потрапляю до Блекбокс. Хочу у Розетці, Комфі, Цитрус, Епіцентр та у інших магазинів у мене багато замовлень, але вони точно не співпрацюють з такого роду сервісами, тож ви ставити сервіс - я роблю у вас замовлення і ви відмовляєте, бо БлекБокс. Скоріш за все ви у більшій кількості випадків будете нести збитки із-за БлекБокс, ніж якби у вас його не було і це були відмови. Якось так. Хоче якщо ви теж дрошипер - то вас мабуть це буде рятувати. 

• +1 2
Надіслати

В 14.09.2023 в 19:41, niger сказав:

Завжди здавалось що є такі бази, але жодного такого для магазину не ставив. Ви не знаєте як туди потрапив клієнт. наприклад - я замовив щось у дропшипера, не змогли мені надати консультацію якісну, бо більшість дропшиперів не розуміють самі що продають, та наскільки фото співпадає із характеристики та товаром, тож я отримав не те що бажав. Звичайно це перше замовлення у цього магазину - тож "наложка". На НП, я відмовився - бо не те, що очікував, понесли збитки. Ну і я потрапляю до Блекбокс. Хочу у Розетці, Комфі, Цитрус, Епіцентр та у інших магазинів у мене багато замовлень, але вони точно не співпрацюють з такого роду сервісами, тож ви ставити сервіс - я роблю у вас замовлення і ви відмовляєте, бо БлекБокс. Скоріш за все ви у більшій кількості випадків будете нести збитки із-за БлекБокс, ніж якби у вас його не було і це були відмови. Якось так. Хоче якщо ви теж дрошипер - то вас мабуть це буде рятувати. 

Про це я також думав, що клієнт міг реально отримати "не той товар", і щоб зробили "помсту", написати в коментарі можна що завгодно.

Бо друга сторона фізично навіть і не знає, що зробили "подляну" йому, тому він не може написати, що ті "продавани" продали йому шину від Мішлен, а прислали Росаву.

В мене на практиці таких історій не було, хіба пару штук, що не забрали, бо десь купили дешевше.

Були історії коли постачальник відвантажив не "той товар" і вислали клієнту його, клієнт сказав що різьба ліва має бути, а отримав з правою, то ми за власний кошт все поміняли і все. По суті це наш був "косяк", мали бути уважнішим при прийманні товару.

Змінено користувачем Espresso.Doktor
Надіслати

• 4 weeks later...

Блэк бокс - ненужная штуковина. Несколько лет назад пользовались, потом отказалились, да было выявлено до десятка персоонажей, которым не отправлялили посылки наложкой.

Но дав иные инструкции менеджерам при общении (тут как правило клиент не понимает что доставка стоит денег) количество незабора сократилось до 2-3х посылок в месяц, бонусы от операторов доставки слехвой перекрывают данные расходы. 

• +1 2
Надіслати

Створіть аккаунт або увійдіть для коментування

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто!

Зареєструвати аккаунт

Вхід

Уже зареєстровані? Увійдіть тут.

Вхід зараз
  • Зараз на сторінці   0 користувачів

• Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку

• Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.