Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

Додаткові товари та послуги біля кнопки Купити в карточці товару

MyArttt

Recommended Posts

добрий день! порадьте модуль, щоб в карточці товару біля кнопки Купити пропонувалось додаткову послугу чи товар?

Наприклад, до картини лак? та вкласти листівку привітальну.

А також, як зробити товари внизу "Схожі товари" щоб показувались лише товари, які є в наявності?  А не всі підряд

Надіслати
Поділитися на інших сайтах

On 5/11/2023 at 1:40 PM, MyArttt said:

добрий день! порадьте модуль, щоб в карточці товару біля кнопки Купити пропонувалось додаткову послугу чи товар?

Наприклад, до картини лак? та вкласти листівку привітальну.

Опції не підходять?

А також, як зробити товари внизу "Схожі товари" щоб показувались лише товари, які є в наявності?  А не всі підряд

Треба шукати, що за віджет їх виводить і дивитися його SQL запит.
Я шось не знайшов в OC2.x у файлах перекладів "схожі товари"

Надіслати

Опції не дуже підходять, бо то йде не як доп товар, а як додаткова ціна і в корзині не відображається покупка 2 товарів.

Може є якийсь модуль. Бачила у деяких на сайті міні картинка доп товару та галочка додати, в корзині висить 2 товари.

Ось приклад по схожим товарам: внизу сторінки Схожі товари
https://my-art.com.ua/ua/almaznaya-vyshivka/cvety-bukety-vazony-almaznaya-vyshivka/tn1186

Надіслати

11.05.2023 в 17:30, MyArttt сказал:

Опції не дуже підходять, бо то йде не як доп товар, а як додаткова ціна і в корзині не відображається покупка 2 товарів.

Може є якийсь модуль. Бачила у деяких на сайті міні картинка доп товару та галочка додати, в корзині висить 2 товари.

То треба розробляти такий модуль. Відпишіть в ЛС - обговоримо.

Надіслати

On 5/11/2023 at 5:30 PM, MyArttt said:

Ось приклад по схожим товарам: внизу сторінки Схожі товари
https://my-art.com.ua/ua/almaznaya-vyshivka/cvety-bukety-vazony-almaznaya-vyshivka/tn1186

Дивіться редагування товару, там де вкладка "зв'язки" в самому низу є "Related products" (не знаю, як його перевели, у мене нелокалізована адмінка).
Може вам і так підійде, бо виглядає як на вашому прикладі.
Або трохи переробити шаблон, щоб виводилося під самою кнопкою та менше розмірами.

Надіслати

11.05.2023 в 18:26, rb2 сказал:

Дивіться редагування товару, там де вкладка "зв'язки" в самому низу є "Related products" (не знаю, як його перевели, у мене нелокалізована адмінка).
Може вам і так підійде, бо виглядає як на вашому прикладі.
Або трохи переробити шаблон, щоб виводилося під самою кнопкою та менше розмірами.

То це я вам свій сайт скинула)) в мене виводяться товари, але вони не в наявності. В полі зв'язки я можу додати товари і вони будуть в рекомендованих

Надіслати

Відкрийте файл catalog/model/catalog/product.php

Знайдіть функцию function getProductRelated

У довгому рядку $query = ... знайдіть та замініть (ближче до кінця):

знайти

p.date_available <= NOW() AND p2s.store_id

Замінити щоб стало так:

p.date_available <= NOW() AND p.quantity > 0 AND p2s.store_id

Якщо відразу не запрацює, перегенеруйте модифікатори.

Надіслати

Створіть аккаунт або увійдіть для коментування

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто!

Зареєструвати аккаунт

Вхід

Уже зареєстровані? Увійдіть тут.

Вхід зараз
  • Зараз на сторінці   0 користувачів

• Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.