SSHEVA Опубліковано: 28 січня Share Опубліковано: 28 січня В 28.01.2024 в 19:38, Vitaliy_dnipro сказав: Доброго дня. що робити, якщо у мене octemplates ultra Store. Читав вище що під Octemplates Showcase треба робить адаптацію. Я зіштовхнувся з проблемою, що навіть при вимкнутому их швидкому замовленні я не можу увімкнути ваш. Мабуть десь вони щось не ділять. Так само і горить напис вимкнуто і змінити на Ввімкнето не виходить. При замовленні сам двіжок все одно намагається піти по шляху швидкого замовлення з шаблону. Перше, це спочатку вимкніть модуль кошику від octemplates. Потім оновіть кеш модифікаторів Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
29aleksey Опубліковано: 28 січня Автор Share Опубліковано: 28 січня @Vitaliy_dnipro выключить файл oct_fastorder.ocmod.xml он в папке system Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 4 weeks later... yurabr Опубліковано: 22 лютого Share Опубліковано: 22 лютого Доброго дня. Підкажіть, будь ласка, як то налаштувати, щоб в базу в поле shipping_postcode записувався індекс. Спитав у Прораба в темі модуля укрпошти , каже, що просто виведіть поле індекс і буде писати. Вивів, нічого не пише. У нього написано про підтримку вашого модуля, у вас про підтримку його. Ви мені робили адаптацію під шаблон ремаркет, тут все норм. Мені замовляти адаптацію під укрпошту, яка мала б з коробки працювати??? У вас на демо нема укрпошти... Або дайте, будь ласка, нормальне конкретне поясненя, як то зробити, або давайте я оплачу вам ще й заявлену адаптацію... Дякую Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 29aleksey Опубліковано: 22 лютого Автор Share Опубліковано: 22 лютого @yurabr напишите в личку доступы ftp +admin Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 2 weeks later... G_S_V Опубліковано: 4 березня Share Опубліковано: 4 березня Як правильно зберігати значення "По батькові" при оформленні замовлення? Я змінив назву поля "Fax" на "По батькові" і вивів його на сторінку оформлення замовлення. Але навіть коли покупці вказують дане поле при замовленні значення "По батькові" не сідає в БД в поле Fax таблиці oc_order. Що треба зробити щоб ці дані записувалися в БД? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 29aleksey Опубліковано: 4 березня Автор Share Опубліковано: 4 березня @G_S_V в личку напишите доступы Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Pasik Опубліковано: 8 березня Share Опубліковано: 8 березня Вітаю. Чи є можливість змінювати видимі поля "Особистих данних" в залежності не від доставки, а від оплати? Наприклад якщо обрана оплата "Безготівковий розрахунок", то чи можливо відобразити кастомне поле "ЄДРПОУ"? Дякую. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 29aleksey Опубліковано: 8 березня Автор Share Опубліковано: 8 березня @Pasik добрый вечер пока нет Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 2 months later... ekramarenko Опубліковано: 20 травня Share Опубліковано: 20 травня Доброго дня. Подскажите, при оформлении заказа со способом оплаты частями, сначала нажимаешь кнопку оформить заказ, после появляется кнопка подтвердить. Как исключить лишний клик? Чтобы оформлялось сразу при клике оформить заказ. 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 1 month later... kopaweb19 Опубліковано: 16 липня Share Опубліковано: 16 липня Чи можете ви додати в демо користувача із бонусними балами, щоб подивитися як воно буде відображатися та працювати? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 29aleksey Опубліковано: 16 липня Автор Share Опубліковано: 16 липня @kopaweb19 добрый вечер, могу днем завтра . Напишите в личку Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... SSHEVA Опубліковано: 17 липня Share Опубліковано: 17 липня @29aleksey Я с ще одною пропозицією, зробіть, щоб можна було не тільки блоки переносити, а ще і контент з одного блока в інший. Тому що якшо я приберу поле Країна, а так роблять майже всі хто продає чисто по Нашій державі, то виходить не дуже гарний вигляд через те, що залишається цілий блок, а поле одне. А якщо я міг би обл. перенести в блок адреса доставки, то і вид норм і кошик трішки менший. Скрін знизу. Скрытый текст Я думаю задумка зрозуміла. Та і багато кому корисно буде, можливість контент переносити між блоками не тількі обл. а і все. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 29aleksey Опубліковано: 17 липня Автор Share Опубліковано: 17 липня Добрый вечер Вы можете не включать отдельно данный блок И будет тогда он вместе с блоком другими и там выбирать под какой способ доставки он нужен Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... SSHEVA Опубліковано: 18 липня Share Опубліковано: 18 липня 17.07.2024 в 22:49, 29aleksey сказал: Добрый вечер Вы можете не включать отдельно данный блок И будет тогда он вместе с блоком другими и там выбирать под какой способ доставки он нужен Тобто таким чином вибір обл. буде поруч біля адреси чи як? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 29aleksey Опубліковано: 18 липня Автор Share Опубліковано: 18 липня @SSHEVAДа Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... SSHEVA Опубліковано: 18 липня Share Опубліковано: 18 липня 18.07.2024 в 14:43, 29aleksey сказал: @SSHEVAДа Цікаво дякую, Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 29aleksey Опубліковано: 18 липня Автор Share Опубліковано: 18 липня @SSHEVA нзч Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... SSHEVA Опубліковано: 18 липня Share Опубліковано: 18 липня Дійсно все працює, як треба. Дякую. Я напевно с останньої своєї покупки не оновлював модуль, тому не бачив, що все як просив вже зроблено. Дякую Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 4 weeks later... olegodessa Опубліковано: 13 серпня Share Опубліковано: 13 серпня добрый день, можно в модуле делать скидку в зависимости от метода доставки или оплаты? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 29aleksey Опубліковано: 13 серпня Автор Share Опубліковано: 13 серпня @olegodessa это зависит от учитывать в заказе если есть у вс скидка от каких то данных то да. Либо сделать модуль Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... insiderzp Опубліковано: 13 серпня Share Опубліковано: 13 серпня Добрый день. Планируется поддержка модуля Rozetka Delivery? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 29aleksey Опубліковано: 13 серпня Автор Share Опубліковано: 13 серпня @insiderzp добрый вечер, да хоть завтра без проблем все сделаю модуль от автора prorab все будет работать Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 3 weeks later... kavunevgeniy Опубліковано: 2 вересня Share Опубліковано: 2 вересня Добрый день, мы купили модуль One Page Checkout - Просте оформлення замовлення. И указали доменное имя https://vse-setki.com/ можно еще добавить поддомен https://test.vse-setki.com/. Чтобы протестировать работу. НОМЕР РАХУНКУ #1203638 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 29aleksey Опубліковано: 3 вересня Автор Share Опубліковано: 3 вересня @kavunevgeniy да, можно В личку отправил ключ Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 3 weeks later... zlbober Опубліковано: 20 вересня Share Опубліковано: 20 вересня На Версии 3.0.3.7 будет работать? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 1 2 3 4 5 6 Вперед Сторінка 5 з 6 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 13 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Модулі та розширення [Поддержка] One Page Checkout - Простое оформление заказа Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення Повний пакет SEO Автор: GeekoDev SameSite Session Fix Opencart 3 Автор: web_bond SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
yurabr Опубліковано: 22 лютого Share Опубліковано: 22 лютого Доброго дня. Підкажіть, будь ласка, як то налаштувати, щоб в базу в поле shipping_postcode записувався індекс. Спитав у Прораба в темі модуля укрпошти , каже, що просто виведіть поле індекс і буде писати. Вивів, нічого не пише. У нього написано про підтримку вашого модуля, у вас про підтримку його. Ви мені робили адаптацію під шаблон ремаркет, тут все норм. Мені замовляти адаптацію під укрпошту, яка мала б з коробки працювати??? У вас на демо нема укрпошти... Або дайте, будь ласка, нормальне конкретне поясненя, як то зробити, або давайте я оплачу вам ще й заявлену адаптацію... Дякую Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
29aleksey Опубліковано: 22 лютого Автор Share Опубліковано: 22 лютого @yurabr напишите в личку доступы ftp +admin Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 2 weeks later... G_S_V Опубліковано: 4 березня Share Опубліковано: 4 березня Як правильно зберігати значення "По батькові" при оформленні замовлення? Я змінив назву поля "Fax" на "По батькові" і вивів його на сторінку оформлення замовлення. Але навіть коли покупці вказують дане поле при замовленні значення "По батькові" не сідає в БД в поле Fax таблиці oc_order. Що треба зробити щоб ці дані записувалися в БД? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 29aleksey Опубліковано: 4 березня Автор Share Опубліковано: 4 березня @G_S_V в личку напишите доступы Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Pasik Опубліковано: 8 березня Share Опубліковано: 8 березня Вітаю. Чи є можливість змінювати видимі поля "Особистих данних" в залежності не від доставки, а від оплати? Наприклад якщо обрана оплата "Безготівковий розрахунок", то чи можливо відобразити кастомне поле "ЄДРПОУ"? Дякую. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 29aleksey Опубліковано: 8 березня Автор Share Опубліковано: 8 березня @Pasik добрый вечер пока нет Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 2 months later... ekramarenko Опубліковано: 20 травня Share Опубліковано: 20 травня Доброго дня. Подскажите, при оформлении заказа со способом оплаты частями, сначала нажимаешь кнопку оформить заказ, после появляется кнопка подтвердить. Как исключить лишний клик? Чтобы оформлялось сразу при клике оформить заказ. 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 1 month later... kopaweb19 Опубліковано: 16 липня Share Опубліковано: 16 липня Чи можете ви додати в демо користувача із бонусними балами, щоб подивитися як воно буде відображатися та працювати? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 29aleksey Опубліковано: 16 липня Автор Share Опубліковано: 16 липня @kopaweb19 добрый вечер, могу днем завтра . Напишите в личку Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... SSHEVA Опубліковано: 17 липня Share Опубліковано: 17 липня @29aleksey Я с ще одною пропозицією, зробіть, щоб можна було не тільки блоки переносити, а ще і контент з одного блока в інший. Тому що якшо я приберу поле Країна, а так роблять майже всі хто продає чисто по Нашій державі, то виходить не дуже гарний вигляд через те, що залишається цілий блок, а поле одне. А якщо я міг би обл. перенести в блок адреса доставки, то і вид норм і кошик трішки менший. Скрін знизу. Скрытый текст Я думаю задумка зрозуміла. Та і багато кому корисно буде, можливість контент переносити між блоками не тількі обл. а і все. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 29aleksey Опубліковано: 17 липня Автор Share Опубліковано: 17 липня Добрый вечер Вы можете не включать отдельно данный блок И будет тогда он вместе с блоком другими и там выбирать под какой способ доставки он нужен Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... SSHEVA Опубліковано: 18 липня Share Опубліковано: 18 липня 17.07.2024 в 22:49, 29aleksey сказал: Добрый вечер Вы можете не включать отдельно данный блок И будет тогда он вместе с блоком другими и там выбирать под какой способ доставки он нужен Тобто таким чином вибір обл. буде поруч біля адреси чи як? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 29aleksey Опубліковано: 18 липня Автор Share Опубліковано: 18 липня @SSHEVAДа Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... SSHEVA Опубліковано: 18 липня Share Опубліковано: 18 липня 18.07.2024 в 14:43, 29aleksey сказал: @SSHEVAДа Цікаво дякую, Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 29aleksey Опубліковано: 18 липня Автор Share Опубліковано: 18 липня @SSHEVA нзч Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... SSHEVA Опубліковано: 18 липня Share Опубліковано: 18 липня Дійсно все працює, як треба. Дякую. Я напевно с останньої своєї покупки не оновлював модуль, тому не бачив, що все як просив вже зроблено. Дякую Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 4 weeks later... olegodessa Опубліковано: 13 серпня Share Опубліковано: 13 серпня добрый день, можно в модуле делать скидку в зависимости от метода доставки или оплаты? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 29aleksey Опубліковано: 13 серпня Автор Share Опубліковано: 13 серпня @olegodessa это зависит от учитывать в заказе если есть у вс скидка от каких то данных то да. Либо сделать модуль Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... insiderzp Опубліковано: 13 серпня Share Опубліковано: 13 серпня Добрый день. Планируется поддержка модуля Rozetka Delivery? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 29aleksey Опубліковано: 13 серпня Автор Share Опубліковано: 13 серпня @insiderzp добрый вечер, да хоть завтра без проблем все сделаю модуль от автора prorab все будет работать Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 3 weeks later... kavunevgeniy Опубліковано: 2 вересня Share Опубліковано: 2 вересня Добрый день, мы купили модуль One Page Checkout - Просте оформлення замовлення. И указали доменное имя https://vse-setki.com/ можно еще добавить поддомен https://test.vse-setki.com/. Чтобы протестировать работу. НОМЕР РАХУНКУ #1203638 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 29aleksey Опубліковано: 3 вересня Автор Share Опубліковано: 3 вересня @kavunevgeniy да, можно В личку отправил ключ Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 3 weeks later... zlbober Опубліковано: 20 вересня Share Опубліковано: 20 вересня На Версии 3.0.3.7 будет работать? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 1 2 3 4 5 6 Вперед Сторінка 5 з 6 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 13 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Модулі та розширення [Поддержка] One Page Checkout - Простое оформление заказа Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення Повний пакет SEO Автор: GeekoDev SameSite Session Fix Opencart 3 Автор: web_bond SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
G_S_V Опубліковано: 4 березня Share Опубліковано: 4 березня Як правильно зберігати значення "По батькові" при оформленні замовлення? Я змінив назву поля "Fax" на "По батькові" і вивів його на сторінку оформлення замовлення. Але навіть коли покупці вказують дане поле при замовленні значення "По батькові" не сідає в БД в поле Fax таблиці oc_order. Що треба зробити щоб ці дані записувалися в БД? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
29aleksey Опубліковано: 4 березня Автор Share Опубліковано: 4 березня @G_S_V в личку напишите доступы Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Pasik Опубліковано: 8 березня Share Опубліковано: 8 березня Вітаю. Чи є можливість змінювати видимі поля "Особистих данних" в залежності не від доставки, а від оплати? Наприклад якщо обрана оплата "Безготівковий розрахунок", то чи можливо відобразити кастомне поле "ЄДРПОУ"? Дякую. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 29aleksey Опубліковано: 8 березня Автор Share Опубліковано: 8 березня @Pasik добрый вечер пока нет Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 2 months later... ekramarenko Опубліковано: 20 травня Share Опубліковано: 20 травня Доброго дня. Подскажите, при оформлении заказа со способом оплаты частями, сначала нажимаешь кнопку оформить заказ, после появляется кнопка подтвердить. Как исключить лишний клик? Чтобы оформлялось сразу при клике оформить заказ. 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 1 month later... kopaweb19 Опубліковано: 16 липня Share Опубліковано: 16 липня Чи можете ви додати в демо користувача із бонусними балами, щоб подивитися як воно буде відображатися та працювати? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 29aleksey Опубліковано: 16 липня Автор Share Опубліковано: 16 липня @kopaweb19 добрый вечер, могу днем завтра . Напишите в личку Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... SSHEVA Опубліковано: 17 липня Share Опубліковано: 17 липня @29aleksey Я с ще одною пропозицією, зробіть, щоб можна було не тільки блоки переносити, а ще і контент з одного блока в інший. Тому що якшо я приберу поле Країна, а так роблять майже всі хто продає чисто по Нашій державі, то виходить не дуже гарний вигляд через те, що залишається цілий блок, а поле одне. А якщо я міг би обл. перенести в блок адреса доставки, то і вид норм і кошик трішки менший. Скрін знизу. Скрытый текст Я думаю задумка зрозуміла. Та і багато кому корисно буде, можливість контент переносити між блоками не тількі обл. а і все. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 29aleksey Опубліковано: 17 липня Автор Share Опубліковано: 17 липня Добрый вечер Вы можете не включать отдельно данный блок И будет тогда он вместе с блоком другими и там выбирать под какой способ доставки он нужен Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... SSHEVA Опубліковано: 18 липня Share Опубліковано: 18 липня 17.07.2024 в 22:49, 29aleksey сказал: Добрый вечер Вы можете не включать отдельно данный блок И будет тогда он вместе с блоком другими и там выбирать под какой способ доставки он нужен Тобто таким чином вибір обл. буде поруч біля адреси чи як? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 29aleksey Опубліковано: 18 липня Автор Share Опубліковано: 18 липня @SSHEVAДа Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... SSHEVA Опубліковано: 18 липня Share Опубліковано: 18 липня 18.07.2024 в 14:43, 29aleksey сказал: @SSHEVAДа Цікаво дякую, Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 29aleksey Опубліковано: 18 липня Автор Share Опубліковано: 18 липня @SSHEVA нзч Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... SSHEVA Опубліковано: 18 липня Share Опубліковано: 18 липня Дійсно все працює, як треба. Дякую. Я напевно с останньої своєї покупки не оновлював модуль, тому не бачив, що все як просив вже зроблено. Дякую Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 4 weeks later... olegodessa Опубліковано: 13 серпня Share Опубліковано: 13 серпня добрый день, можно в модуле делать скидку в зависимости от метода доставки или оплаты? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 29aleksey Опубліковано: 13 серпня Автор Share Опубліковано: 13 серпня @olegodessa это зависит от учитывать в заказе если есть у вс скидка от каких то данных то да. Либо сделать модуль Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... insiderzp Опубліковано: 13 серпня Share Опубліковано: 13 серпня Добрый день. Планируется поддержка модуля Rozetka Delivery? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 29aleksey Опубліковано: 13 серпня Автор Share Опубліковано: 13 серпня @insiderzp добрый вечер, да хоть завтра без проблем все сделаю модуль от автора prorab все будет работать Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 3 weeks later... kavunevgeniy Опубліковано: 2 вересня Share Опубліковано: 2 вересня Добрый день, мы купили модуль One Page Checkout - Просте оформлення замовлення. И указали доменное имя https://vse-setki.com/ можно еще добавить поддомен https://test.vse-setki.com/. Чтобы протестировать работу. НОМЕР РАХУНКУ #1203638 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 29aleksey Опубліковано: 3 вересня Автор Share Опубліковано: 3 вересня @kavunevgeniy да, можно В личку отправил ключ Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 3 weeks later... zlbober Опубліковано: 20 вересня Share Опубліковано: 20 вересня На Версии 3.0.3.7 будет работать? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 1 2 3 4 5 6 Вперед Сторінка 5 з 6 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 13 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Модулі та розширення [Поддержка] One Page Checkout - Простое оформление заказа Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення Повний пакет SEO Автор: GeekoDev SameSite Session Fix Opencart 3 Автор: web_bond SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
Pasik Опубліковано: 8 березня Share Опубліковано: 8 березня Вітаю. Чи є можливість змінювати видимі поля "Особистих данних" в залежності не від доставки, а від оплати? Наприклад якщо обрана оплата "Безготівковий розрахунок", то чи можливо відобразити кастомне поле "ЄДРПОУ"? Дякую. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
29aleksey Опубліковано: 8 березня Автор Share Опубліковано: 8 березня @Pasik добрый вечер пока нет Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 2 months later... ekramarenko Опубліковано: 20 травня Share Опубліковано: 20 травня Доброго дня. Подскажите, при оформлении заказа со способом оплаты частями, сначала нажимаешь кнопку оформить заказ, после появляется кнопка подтвердить. Как исключить лишний клик? Чтобы оформлялось сразу при клике оформить заказ. 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 1 month later... kopaweb19 Опубліковано: 16 липня Share Опубліковано: 16 липня Чи можете ви додати в демо користувача із бонусними балами, щоб подивитися як воно буде відображатися та працювати? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 29aleksey Опубліковано: 16 липня Автор Share Опубліковано: 16 липня @kopaweb19 добрый вечер, могу днем завтра . Напишите в личку Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... SSHEVA Опубліковано: 17 липня Share Опубліковано: 17 липня @29aleksey Я с ще одною пропозицією, зробіть, щоб можна було не тільки блоки переносити, а ще і контент з одного блока в інший. Тому що якшо я приберу поле Країна, а так роблять майже всі хто продає чисто по Нашій державі, то виходить не дуже гарний вигляд через те, що залишається цілий блок, а поле одне. А якщо я міг би обл. перенести в блок адреса доставки, то і вид норм і кошик трішки менший. Скрін знизу. Скрытый текст Я думаю задумка зрозуміла. Та і багато кому корисно буде, можливість контент переносити між блоками не тількі обл. а і все. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 29aleksey Опубліковано: 17 липня Автор Share Опубліковано: 17 липня Добрый вечер Вы можете не включать отдельно данный блок И будет тогда он вместе с блоком другими и там выбирать под какой способ доставки он нужен Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... SSHEVA Опубліковано: 18 липня Share Опубліковано: 18 липня 17.07.2024 в 22:49, 29aleksey сказал: Добрый вечер Вы можете не включать отдельно данный блок И будет тогда он вместе с блоком другими и там выбирать под какой способ доставки он нужен Тобто таким чином вибір обл. буде поруч біля адреси чи як? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 29aleksey Опубліковано: 18 липня Автор Share Опубліковано: 18 липня @SSHEVAДа Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... SSHEVA Опубліковано: 18 липня Share Опубліковано: 18 липня 18.07.2024 в 14:43, 29aleksey сказал: @SSHEVAДа Цікаво дякую, Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 29aleksey Опубліковано: 18 липня Автор Share Опубліковано: 18 липня @SSHEVA нзч Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... SSHEVA Опубліковано: 18 липня Share Опубліковано: 18 липня Дійсно все працює, як треба. Дякую. Я напевно с останньої своєї покупки не оновлював модуль, тому не бачив, що все як просив вже зроблено. Дякую Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 4 weeks later... olegodessa Опубліковано: 13 серпня Share Опубліковано: 13 серпня добрый день, можно в модуле делать скидку в зависимости от метода доставки или оплаты? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 29aleksey Опубліковано: 13 серпня Автор Share Опубліковано: 13 серпня @olegodessa это зависит от учитывать в заказе если есть у вс скидка от каких то данных то да. Либо сделать модуль Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... insiderzp Опубліковано: 13 серпня Share Опубліковано: 13 серпня Добрый день. Планируется поддержка модуля Rozetka Delivery? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 29aleksey Опубліковано: 13 серпня Автор Share Опубліковано: 13 серпня @insiderzp добрый вечер, да хоть завтра без проблем все сделаю модуль от автора prorab все будет работать Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 3 weeks later... kavunevgeniy Опубліковано: 2 вересня Share Опубліковано: 2 вересня Добрый день, мы купили модуль One Page Checkout - Просте оформлення замовлення. И указали доменное имя https://vse-setki.com/ можно еще добавить поддомен https://test.vse-setki.com/. Чтобы протестировать работу. НОМЕР РАХУНКУ #1203638 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 29aleksey Опубліковано: 3 вересня Автор Share Опубліковано: 3 вересня @kavunevgeniy да, можно В личку отправил ключ Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 3 weeks later... zlbober Опубліковано: 20 вересня Share Опубліковано: 20 вересня На Версии 3.0.3.7 будет работать? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 1 2 3 4 5 6 Вперед Сторінка 5 з 6 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 13 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Модулі та розширення [Поддержка] One Page Checkout - Простое оформление заказа Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення Повний пакет SEO Автор: GeekoDev SameSite Session Fix Opencart 3 Автор: web_bond SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
ekramarenko Опубліковано: 20 травня Share Опубліковано: 20 травня Доброго дня. Подскажите, при оформлении заказа со способом оплаты частями, сначала нажимаешь кнопку оформить заказ, после появляется кнопка подтвердить. Как исключить лишний клик? Чтобы оформлялось сразу при клике оформить заказ. 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kopaweb19 Опубліковано: 16 липня Share Опубліковано: 16 липня Чи можете ви додати в демо користувача із бонусними балами, щоб подивитися як воно буде відображатися та працювати? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
29aleksey Опубліковано: 16 липня Автор Share Опубліковано: 16 липня @kopaweb19 добрый вечер, могу днем завтра . Напишите в личку Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... SSHEVA Опубліковано: 17 липня Share Опубліковано: 17 липня @29aleksey Я с ще одною пропозицією, зробіть, щоб можна було не тільки блоки переносити, а ще і контент з одного блока в інший. Тому що якшо я приберу поле Країна, а так роблять майже всі хто продає чисто по Нашій державі, то виходить не дуже гарний вигляд через те, що залишається цілий блок, а поле одне. А якщо я міг би обл. перенести в блок адреса доставки, то і вид норм і кошик трішки менший. Скрін знизу. Скрытый текст Я думаю задумка зрозуміла. Та і багато кому корисно буде, можливість контент переносити між блоками не тількі обл. а і все. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 29aleksey Опубліковано: 17 липня Автор Share Опубліковано: 17 липня Добрый вечер Вы можете не включать отдельно данный блок И будет тогда он вместе с блоком другими и там выбирать под какой способ доставки он нужен Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... SSHEVA Опубліковано: 18 липня Share Опубліковано: 18 липня 17.07.2024 в 22:49, 29aleksey сказал: Добрый вечер Вы можете не включать отдельно данный блок И будет тогда он вместе с блоком другими и там выбирать под какой способ доставки он нужен Тобто таким чином вибір обл. буде поруч біля адреси чи як? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 29aleksey Опубліковано: 18 липня Автор Share Опубліковано: 18 липня @SSHEVAДа Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... SSHEVA Опубліковано: 18 липня Share Опубліковано: 18 липня 18.07.2024 в 14:43, 29aleksey сказал: @SSHEVAДа Цікаво дякую, Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 29aleksey Опубліковано: 18 липня Автор Share Опубліковано: 18 липня @SSHEVA нзч Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... SSHEVA Опубліковано: 18 липня Share Опубліковано: 18 липня Дійсно все працює, як треба. Дякую. Я напевно с останньої своєї покупки не оновлював модуль, тому не бачив, що все як просив вже зроблено. Дякую Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 4 weeks later... olegodessa Опубліковано: 13 серпня Share Опубліковано: 13 серпня добрый день, можно в модуле делать скидку в зависимости от метода доставки или оплаты? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 29aleksey Опубліковано: 13 серпня Автор Share Опубліковано: 13 серпня @olegodessa это зависит от учитывать в заказе если есть у вс скидка от каких то данных то да. Либо сделать модуль Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... insiderzp Опубліковано: 13 серпня Share Опубліковано: 13 серпня Добрый день. Планируется поддержка модуля Rozetka Delivery? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 29aleksey Опубліковано: 13 серпня Автор Share Опубліковано: 13 серпня @insiderzp добрый вечер, да хоть завтра без проблем все сделаю модуль от автора prorab все будет работать Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 3 weeks later... kavunevgeniy Опубліковано: 2 вересня Share Опубліковано: 2 вересня Добрый день, мы купили модуль One Page Checkout - Просте оформлення замовлення. И указали доменное имя https://vse-setki.com/ можно еще добавить поддомен https://test.vse-setki.com/. Чтобы протестировать работу. НОМЕР РАХУНКУ #1203638 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 29aleksey Опубліковано: 3 вересня Автор Share Опубліковано: 3 вересня @kavunevgeniy да, можно В личку отправил ключ Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 3 weeks later... zlbober Опубліковано: 20 вересня Share Опубліковано: 20 вересня На Версии 3.0.3.7 будет работать? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 1 2 3 4 5 6 Вперед Сторінка 5 з 6 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 13 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Модулі та розширення [Поддержка] One Page Checkout - Простое оформление заказа Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення Повний пакет SEO Автор: GeekoDev SameSite Session Fix Opencart 3 Автор: web_bond SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
SSHEVA Опубліковано: 17 липня Share Опубліковано: 17 липня @29aleksey Я с ще одною пропозицією, зробіть, щоб можна було не тільки блоки переносити, а ще і контент з одного блока в інший. Тому що якшо я приберу поле Країна, а так роблять майже всі хто продає чисто по Нашій державі, то виходить не дуже гарний вигляд через те, що залишається цілий блок, а поле одне. А якщо я міг би обл. перенести в блок адреса доставки, то і вид норм і кошик трішки менший. Скрін знизу. Скрытый текст Я думаю задумка зрозуміла. Та і багато кому корисно буде, можливість контент переносити між блоками не тількі обл. а і все. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
29aleksey Опубліковано: 17 липня Автор Share Опубліковано: 17 липня Добрый вечер Вы можете не включать отдельно данный блок И будет тогда он вместе с блоком другими и там выбирать под какой способ доставки он нужен Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... SSHEVA Опубліковано: 18 липня Share Опубліковано: 18 липня 17.07.2024 в 22:49, 29aleksey сказал: Добрый вечер Вы можете не включать отдельно данный блок И будет тогда он вместе с блоком другими и там выбирать под какой способ доставки он нужен Тобто таким чином вибір обл. буде поруч біля адреси чи як? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 29aleksey Опубліковано: 18 липня Автор Share Опубліковано: 18 липня @SSHEVAДа Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... SSHEVA Опубліковано: 18 липня Share Опубліковано: 18 липня 18.07.2024 в 14:43, 29aleksey сказал: @SSHEVAДа Цікаво дякую, Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 29aleksey Опубліковано: 18 липня Автор Share Опубліковано: 18 липня @SSHEVA нзч Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... SSHEVA Опубліковано: 18 липня Share Опубліковано: 18 липня Дійсно все працює, як треба. Дякую. Я напевно с останньої своєї покупки не оновлював модуль, тому не бачив, що все як просив вже зроблено. Дякую Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 4 weeks later... olegodessa Опубліковано: 13 серпня Share Опубліковано: 13 серпня добрый день, можно в модуле делать скидку в зависимости от метода доставки или оплаты? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 29aleksey Опубліковано: 13 серпня Автор Share Опубліковано: 13 серпня @olegodessa это зависит от учитывать в заказе если есть у вс скидка от каких то данных то да. Либо сделать модуль Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... insiderzp Опубліковано: 13 серпня Share Опубліковано: 13 серпня Добрый день. Планируется поддержка модуля Rozetka Delivery? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 29aleksey Опубліковано: 13 серпня Автор Share Опубліковано: 13 серпня @insiderzp добрый вечер, да хоть завтра без проблем все сделаю модуль от автора prorab все будет работать Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 3 weeks later... kavunevgeniy Опубліковано: 2 вересня Share Опубліковано: 2 вересня Добрый день, мы купили модуль One Page Checkout - Просте оформлення замовлення. И указали доменное имя https://vse-setki.com/ можно еще добавить поддомен https://test.vse-setki.com/. Чтобы протестировать работу. НОМЕР РАХУНКУ #1203638 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 29aleksey Опубліковано: 3 вересня Автор Share Опубліковано: 3 вересня @kavunevgeniy да, можно В личку отправил ключ Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 3 weeks later... zlbober Опубліковано: 20 вересня Share Опубліковано: 20 вересня На Версии 3.0.3.7 будет работать? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 1 2 3 4 5 6 Вперед Сторінка 5 з 6 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 13 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Модулі та розширення [Поддержка] One Page Checkout - Простое оформление заказа Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення Повний пакет SEO Автор: GeekoDev SameSite Session Fix Opencart 3 Автор: web_bond SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
SSHEVA Опубліковано: 18 липня Share Опубліковано: 18 липня 17.07.2024 в 22:49, 29aleksey сказал: Добрый вечер Вы можете не включать отдельно данный блок И будет тогда он вместе с блоком другими и там выбирать под какой способ доставки он нужен Тобто таким чином вибір обл. буде поруч біля адреси чи як? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
29aleksey Опубліковано: 18 липня Автор Share Опубліковано: 18 липня @SSHEVAДа Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... SSHEVA Опубліковано: 18 липня Share Опубліковано: 18 липня 18.07.2024 в 14:43, 29aleksey сказал: @SSHEVAДа Цікаво дякую, Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 29aleksey Опубліковано: 18 липня Автор Share Опубліковано: 18 липня @SSHEVA нзч Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... SSHEVA Опубліковано: 18 липня Share Опубліковано: 18 липня Дійсно все працює, як треба. Дякую. Я напевно с останньої своєї покупки не оновлював модуль, тому не бачив, що все як просив вже зроблено. Дякую Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 4 weeks later... olegodessa Опубліковано: 13 серпня Share Опубліковано: 13 серпня добрый день, можно в модуле делать скидку в зависимости от метода доставки или оплаты? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 29aleksey Опубліковано: 13 серпня Автор Share Опубліковано: 13 серпня @olegodessa это зависит от учитывать в заказе если есть у вс скидка от каких то данных то да. Либо сделать модуль Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... insiderzp Опубліковано: 13 серпня Share Опубліковано: 13 серпня Добрый день. Планируется поддержка модуля Rozetka Delivery? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 29aleksey Опубліковано: 13 серпня Автор Share Опубліковано: 13 серпня @insiderzp добрый вечер, да хоть завтра без проблем все сделаю модуль от автора prorab все будет работать Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 3 weeks later... kavunevgeniy Опубліковано: 2 вересня Share Опубліковано: 2 вересня Добрый день, мы купили модуль One Page Checkout - Просте оформлення замовлення. И указали доменное имя https://vse-setki.com/ можно еще добавить поддомен https://test.vse-setki.com/. Чтобы протестировать работу. НОМЕР РАХУНКУ #1203638 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 29aleksey Опубліковано: 3 вересня Автор Share Опубліковано: 3 вересня @kavunevgeniy да, можно В личку отправил ключ Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 3 weeks later... zlbober Опубліковано: 20 вересня Share Опубліковано: 20 вересня На Версии 3.0.3.7 будет работать? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 1 2 3 4 5 6 Вперед Сторінка 5 з 6 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 13 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Модулі та розширення [Поддержка] One Page Checkout - Простое оформление заказа Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення Повний пакет SEO Автор: GeekoDev SameSite Session Fix Opencart 3 Автор: web_bond SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
SSHEVA Опубліковано: 18 липня Share Опубліковано: 18 липня 18.07.2024 в 14:43, 29aleksey сказал: @SSHEVAДа Цікаво дякую, Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
29aleksey Опубліковано: 18 липня Автор Share Опубліковано: 18 липня @SSHEVA нзч Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... SSHEVA Опубліковано: 18 липня Share Опубліковано: 18 липня Дійсно все працює, як треба. Дякую. Я напевно с останньої своєї покупки не оновлював модуль, тому не бачив, що все як просив вже зроблено. Дякую Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 4 weeks later... olegodessa Опубліковано: 13 серпня Share Опубліковано: 13 серпня добрый день, можно в модуле делать скидку в зависимости от метода доставки или оплаты? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 29aleksey Опубліковано: 13 серпня Автор Share Опубліковано: 13 серпня @olegodessa это зависит от учитывать в заказе если есть у вс скидка от каких то данных то да. Либо сделать модуль Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... insiderzp Опубліковано: 13 серпня Share Опубліковано: 13 серпня Добрый день. Планируется поддержка модуля Rozetka Delivery? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 29aleksey Опубліковано: 13 серпня Автор Share Опубліковано: 13 серпня @insiderzp добрый вечер, да хоть завтра без проблем все сделаю модуль от автора prorab все будет работать Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 3 weeks later... kavunevgeniy Опубліковано: 2 вересня Share Опубліковано: 2 вересня Добрый день, мы купили модуль One Page Checkout - Просте оформлення замовлення. И указали доменное имя https://vse-setki.com/ можно еще добавить поддомен https://test.vse-setki.com/. Чтобы протестировать работу. НОМЕР РАХУНКУ #1203638 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 29aleksey Опубліковано: 3 вересня Автор Share Опубліковано: 3 вересня @kavunevgeniy да, можно В личку отправил ключ Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 3 weeks later... zlbober Опубліковано: 20 вересня Share Опубліковано: 20 вересня На Версии 3.0.3.7 будет работать? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 1 2 3 4 5 6 Вперед Сторінка 5 з 6 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 13 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Модулі та розширення [Поддержка] One Page Checkout - Простое оформление заказа Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення Повний пакет SEO Автор: GeekoDev SameSite Session Fix Opencart 3 Автор: web_bond SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich
SSHEVA Опубліковано: 18 липня Share Опубліковано: 18 липня Дійсно все працює, як треба. Дякую. Я напевно с останньої своєї покупки не оновлював модуль, тому не бачив, що все як просив вже зроблено. Дякую Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
olegodessa Опубліковано: 13 серпня Share Опубліковано: 13 серпня добрый день, можно в модуле делать скидку в зависимости от метода доставки или оплаты? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
29aleksey Опубліковано: 13 серпня Автор Share Опубліковано: 13 серпня @olegodessa это зависит от учитывать в заказе если есть у вс скидка от каких то данных то да. Либо сделать модуль Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... insiderzp Опубліковано: 13 серпня Share Опубліковано: 13 серпня Добрый день. Планируется поддержка модуля Rozetka Delivery? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 29aleksey Опубліковано: 13 серпня Автор Share Опубліковано: 13 серпня @insiderzp добрый вечер, да хоть завтра без проблем все сделаю модуль от автора prorab все будет работать Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 3 weeks later... kavunevgeniy Опубліковано: 2 вересня Share Опубліковано: 2 вересня Добрый день, мы купили модуль One Page Checkout - Просте оформлення замовлення. И указали доменное имя https://vse-setki.com/ можно еще добавить поддомен https://test.vse-setki.com/. Чтобы протестировать работу. НОМЕР РАХУНКУ #1203638 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 29aleksey Опубліковано: 3 вересня Автор Share Опубліковано: 3 вересня @kavunevgeniy да, можно В личку отправил ключ Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 3 weeks later... zlbober Опубліковано: 20 вересня Share Опубліковано: 20 вересня На Версии 3.0.3.7 будет работать? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 1 2 3 4 5 6 Вперед Сторінка 5 з 6 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 13 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Модулі та розширення [Поддержка] One Page Checkout - Простое оформление заказа
insiderzp Опубліковано: 13 серпня Share Опубліковано: 13 серпня Добрый день. Планируется поддержка модуля Rozetka Delivery? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
29aleksey Опубліковано: 13 серпня Автор Share Опубліковано: 13 серпня @insiderzp добрый вечер, да хоть завтра без проблем все сделаю модуль от автора prorab все будет работать Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 3 weeks later... kavunevgeniy Опубліковано: 2 вересня Share Опубліковано: 2 вересня Добрый день, мы купили модуль One Page Checkout - Просте оформлення замовлення. И указали доменное имя https://vse-setki.com/ можно еще добавить поддомен https://test.vse-setki.com/. Чтобы протестировать работу. НОМЕР РАХУНКУ #1203638 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 29aleksey Опубліковано: 3 вересня Автор Share Опубліковано: 3 вересня @kavunevgeniy да, можно В личку отправил ключ Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 3 weeks later... zlbober Опубліковано: 20 вересня Share Опубліковано: 20 вересня На Версии 3.0.3.7 будет работать? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 1 2 3 4 5 6 Вперед Сторінка 5 з 6 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 13 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку
kavunevgeniy Опубліковано: 2 вересня Share Опубліковано: 2 вересня Добрый день, мы купили модуль One Page Checkout - Просте оформлення замовлення. И указали доменное имя https://vse-setki.com/ можно еще добавить поддомен https://test.vse-setki.com/. Чтобы протестировать работу. НОМЕР РАХУНКУ #1203638 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
29aleksey Опубліковано: 3 вересня Автор Share Опубліковано: 3 вересня @kavunevgeniy да, можно В личку отправил ключ Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 3 weeks later... zlbober Опубліковано: 20 вересня Share Опубліковано: 20 вересня На Версии 3.0.3.7 будет работать? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 1 2 3 4 5 6 Вперед Сторінка 5 з 6 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 13
zlbober Опубліковано: 20 вересня Share Опубліковано: 20 вересня На Версии 3.0.3.7 будет работать? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Recommended Posts