Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

Pasik

Новачок
  
  • Публікації

    20
  • З нами

  • Відвідування

Відвідувачі профілю

912 перегляди профілю

Pasik's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/14)

  • Dedicated Rare
  • Reacting Well Rare
  • Collaborator
  • First Post
  • Week One Done

Recent Badges

1

Репутація

  1. Вітаю. Чи є можливість змінювати видимі поля "Особистих данних" в залежності не від доставки, а від оплати? Наприклад якщо обрана оплата "Безготівковий розрахунок", то чи можливо відобразити кастомне поле "ЄДРПОУ"? Дякую.
  2. А де знайти знайти самі рахунки? Не зрозумів де воно повинно з'явитись. Цікавить для OcStore 3.0.x.x UPD Вже знайшов. Після встановлення рахунки були скриті від моєї групи користувачів
  3. А хто як вирішує питання с післяоплатою? Я знаю, що коміссію за післяоплату можно розраховувти в самому ж модулі. Але якщо я хочу зробити безкоштовну доставку, то безкоштовною на сторінці оформлення замовлення буде і "післяоплата". Але я хочу, щоб клієнт у будь-якому випадку сам сплачував коміссію за післяоплату, навіть якщо доставка безкоштовна. Я розумію, що я можу вказувати при створенні накладной хто сплачує коміссію за зворотню доставку, але цікавить саме як це відобразити на сторінці оформлення замовлення. P.S. Раніше для цього використовував модуль від автора цього ж модуля, але він зараз "знят з продажу" та лище для версій 1.5-2.3, а мені потрібно для 3.0.
  4. Вітаю. Підкажіть, будь ласка, чи є адаптація до шаблону Octemplates Showcase?
  5. Вітаю. Чи є в PRO версії адаптація під шаблон OcTemplate ShowCase?
  6. Добрый день. Заметил такую особенность: при включении в настройках темы на закладке "Карточка товара" Отображать "Поделиться в соц сетях" - даже если код не яндексовский, то Pagespeed гугла всё-равно видит Яндекс-метрику в кодах от сторонних поставщиков. Если отключаю - то всё ок. Это типичное поведение этой опции? P.S. Я-метрика для сайта не подключена, если что.
  7. Добрый день Подскажите, пожалуйста, в чём проблема при ошибках в журнале: 2020-01-08 0:00:18 - PHP Notice: Undefined index: SettlementTypeDescription in /home/data/SITE-NAME/www/system/helper/novaposhta.php on line 379 2020-01-08 0:00:18 - PHP Notice: Undefined index: SettlementTypeDescriptionRu in /home/data/SITE-NAME/www/system/helper/novaposhta.php on line 379
  8. По умолчанию работает блок "Новости", но мне для сайта больше подходит "Статьи". Я нашёл модуль "Статьи" и вывел его вместо новостей. Но у статей есть недостаток: на главной странице нет ссылки на "Все статьи". И заголовок блока "Статьи" некликабельный. Это можно как-то исправить?

×
×
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.