Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

Нова почта API - декілька відправників (API  ключів від особистих кабінетів)

toolsap

Recommended Posts

ocStore 3.0.3.7
Встановлений даний модуль Нова почта API v. 4.0.1. Потрібно його роздвоїти, щоб була можливість добавити декілька API  ключів від особистих кабінетів та створювати ттн від різних відправників. 
На ocStore 2.1.0.2.1 чотири роки тому мені таку функцію вже реалізовували (скрин додається), але зв"язку з виконавцем немає зараз.

Чи може хтось допомогти у вирішенні даної потреби?

Screenshot_383.png

Screenshot_369.png

Змінено користувачем toolsap
Добавив теги
Надіслати
Поділитися на інших сайтах

Чому ви не звертаєтесь до автора модуля? Для таких робіт 99% потрібна розкодована версія модуля, тут вам такого не зроблять

Надіслати

15.04.2023 в 09:45, bogdan281989 сказал:

Чому ви не звертаєтесь до автора модуля? Для таких робіт 99% потрібна розкодована версія модуля, тут вам такого не зроблять

Автор планує оновлення модуля з додаванням даної послуги, але ж коли це буде... А потрібно вже зараз. 
Я скинув скрини де подібна адаптація вже зроблена, і то що модуль був закодований - це не стало перешкодою для його роздвоєння...

Надіслати

Тому й вирішив створити тему, можливо для когось також дана можливість прям дуже актуальна...

Змінено користувачем toolsap
Надіслати

В 18.04.2023 в 10:58, toolsap сказав:

Автор планує оновлення модуля з додаванням даної послуги, але ж коли це буде... А потрібно вже зараз. 
Я скинув скрини де подібна адаптація вже зроблена, і то що модуль був закодований - це не стало перешкодою для його роздвоєння...

Це не стало проблемою, тому що його розкодували...

Це суперечить (мабудь) правилам форуму, порушення ліцензії...

Надіслати

18.04.2023 в 11:31, bogdan281989 сказал:

Це не стало проблемою, тому що його розкодували...

Це суперечить (мабудь) правилам форуму, порушення ліцензії...

Цікаво.. Я ж не прошу тут викласти інструкцію як "розкодувати" модуль. Я шукаю майстра, який би його трішки "відредагував". А яким чином це буде робитись, це вже не мої справи.. Модуль офіційно придбаний у автора.  Можливо там взагалі не потрібно розкодування. 
 Але ж якщо автор даного модуля побачить в цій темі якесь порушення або якісь негативні наслідки для захисту ліцензії модуля - попрошу адміністрацію форуму видалити тему.

Надіслати

В 18.04.2023 в 12:15, toolsap сказав:

Можливо там взагалі не потрібно розкодування. 

Я вам пишу вже який раз - потрібно розкодовувати)

• +1 1
Надіслати

Створіть аккаунт або увійдіть для коментування

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто!

Зареєструвати аккаунт

Вхід

Уже зареєстровані? Увійдіть тут.

Вхід зараз

• Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.