Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

Добрый день. Не установился плагин на сайт..... Прошу помощи у специалиста

Recommended Posts

31.01.2023 в 12:18, modnye сказал:

Да.... уже больше недели..... ни слуху ни духу)

Вважайте що ви "попали"
Там (в не*с**) навіть файли фронта повністю закублені (незакублені контролери давати відмовляються)
Щоб щось змінити...3.14  :ph34r: Потім люди платять шалені гроші щоб щось зробити, змінити логіку, щось доробити.

Надіслати
Поділитися на інших сайтах

Ви зірвали Джекпот. Вітаю вас. Там навіть щоб цей мотлох видалити, треба багато зусиль прикласти. І то не факт, що після цього сайт буде працювати як і раніше. 

• +1 1
Надіслати

01.02.2023 в 12:33, WarStyle сказал:

А что за модуль? Может есть аналоги и проще удалить "это" и поставить другой?)

суда по названию слайдер-обзор 360

Надіслати

Верно. Это был модуль слайдер 360 обзор товара.... я удалил его..... Слил 30$ А эти специалисты на связь не выходят...... Так относиться к людям , это просто не порядочно....

Надіслати

01.02.2023 в 12:58, modnye сказал:

Верно. Это был модуль слайдер 360 обзор товара.... я удалил его..... Слил 30$ А эти специалисты на связь не выходят...... Так относиться к людям , это просто не порядочно....

Если вы обратитесь за поддержкой это станет вам еще 130, так что легко отделались)

Надіслати

Створіть аккаунт або увійдіть для коментування

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто!

Зареєструвати аккаунт

Вхід

Уже зареєстровані? Увійдіть тут.

Вхід зараз
  • Зараз на сторінці   0 користувачів

• Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.