Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

Украинский по умолчанию

kentst

Recommended Posts

Здравствуйте, знаю что уже неоднократно поднималась эта тема, но все равно не могу понять как лучше сделать(((  у меня ocstore 3.0.2.0.  site.com.ua на русском языке site.com.ua/uk на украинском. Как мне правильно сделать чтоб всегда по умолчанию был укр язык. Я правильно понимаю что мне нужно прописать 301 редирект в htaccess? если да, то как это правильно сделать? 

Надіслати
Поділитися на інших сайтах

301...
У вас більше ніхто не побачить сру мову
Ви хочете втратити позиції в пошуковій видачі?
Якщо хочете відмовитися від сру мови, то переводьте українську на "без префіксу", а сру мову видаліть

• +1 2
Надіслати

04.09.2022 в 22:03, markimax сказал:

301...
Якщо хочете відмовитися від сру мови, то переводьте українську на "без префіксу", а сру мову видаліть

сру мову хочу також залишити, без префіксу не вийде, префікс є не на кожній сторінці, українська мова реалізована станартним функціаналом 3,0,2,0. тому є такі сторінкі як 

site.com.ua/delivery   ---   site.com.ua/delivery-ua

site.com.ua/proizvoditel   ---   site.com.ua/virobnik

Надіслати

04.09.2022 в 22:03, markimax сказал:

301...

сру мову хочу також залишити, без префіксу не вийде, префікс є не на кожній сторінці, українська мова реалізована станартним функціаналом 3,0,2,0. тому є такі сторінкі як 

Надіслати

07.09.2022 в 01:14, kentst сказал:

неужели никто не подскажет?((

• +1 1
Надіслати

В 04.09.2022 в 22:20, kentst сказав:

Тобто у Вас сайт без "мовної" папки в ЧПУ-адресах товарів та категорій? Тобто після зміни основної мови "постраждає" лише головна?

Тобто Ви хочете сказати, що Ваша головна сторінка в топі пошуку, що ні в якому разі не можна зробити ії українською, бо це призведе до катастрофічних втрат доходу? Я дуже в цьому сумніваюся.

Зробіть так:

site.com.ua - головна україниською (бо сайт ж наче в українській доменні зоні)

site.com.ua/ru - головна російською, бо хоч сайт в українській зоні, але є російськомовна версія

• +1 1
Надіслати

07.09.2022 в 08:57, SergeTkach сказал:

Тобто у Вас сайт без "мовної" папки в ЧПУ-адресах товарів та категорій? Тобто після зміни основної мови "постраждає" лише головна?

Тобто Ви хочете сказати, що Ваша головна сторінка в топі пошуку, що ні в якому разі не можна зробити ії українською, бо це призведе до катастрофічних втрат доходу? Я дуже в цьому сумніваюся.

Зробіть так:

site.com.ua - головна україниською (бо сайт ж наче в українській доменні зоні)

site.com.ua/ru - головна російською, бо хоч сайт в українській зоні, але є російськомовна версія

дякую, все вийшло)

• +1 1
Надіслати

Створіть аккаунт або увійдіть для коментування

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто!

Зареєструвати аккаунт

Вхід

Уже зареєстровані? Увійдіть тут.

Вхід зараз
  • Зараз на сторінці   0 користувачів

• Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.