wesskie Опубліковано: 29 серпня 2022 Share Опубліковано: 29 серпня 2022 Всем добрый день. А он сегодня, действительно, добрый. Скоро покушаем Херсонских арбузиков (кто понимает, о чем я) 💙💛 А теперь по теме У меня есть задача перенести сайт с опенкарт 2.3 на 3.0.3.7. Вопрос в одном, как быть с ссылками? В двойке там одно поле для ссылок, а здесь два. Т.е., как убрать проверку на уникальность? На одном из сайтов на тройке как-то убиралось, но уже не помню как. И можно ли оставить один язык, вместо двух?! Иначе при переносе ссылок происходит ай-яй-яй. Выдает, что ни не уникальные. Переношу через бесплатный ипорт/экспорт Буду дуже вдячний за допомогу Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
aridius Опубліковано: 29 серпня 2022 Share Опубліковано: 29 серпня 2022 "Т.е., как убрать проверку на уникальность" https://www.opencart.com/index.php?route=marketplace/extension/info&extension_id=32788&filter_member=EXXO 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... wesskie Опубліковано: 29 серпня 2022 Автор Share Опубліковано: 29 серпня 2022 @aridius спасибо. Я ваш должник. Просите, что хотите Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... magdek Опубліковано: 29 серпня 2022 Share Опубліковано: 29 серпня 2022 29.08.2022 в 20:42, wesskie сказал: Просите, что хотите Боюсь, что Вы этого не сможете сделать так как Вы не ОН:) 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... wesskie Опубліковано: 29 серпня 2022 Автор Share Опубліковано: 29 серпня 2022 (змінено) 29.08.2022 в 22:44, magdek сказал: Боюсь, что Вы этого не сможете сделать так как Вы не ОН:) Полностью с вами согласен. На всі 100. Такие шикарные темы я не смогу создавать. Но, я ведь и не программист, хотя попытки были P.S. А вот, что касается, seo, продажи, конверсии, (и еще куча умных слов), то всегда, пожалуйста Змінено 29 серпня 2022 користувачем wesskie Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Flint2000 Опубліковано: 29 серпня 2022 Share Опубліковано: 29 серпня 2022 В 29.08.2022 в 18:57, wesskie сказав: У меня есть задача перенести сайт с опенкарт 2.3 на 3.0.3.7. Вопрос в одном, как быть с ссылками? А який сенс? Мінімум це затрати часу, максимум грошей. В результаті нічого не зміниться 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... wesskie Опубліковано: 29 серпня 2022 Автор Share Опубліковано: 29 серпня 2022 (змінено) 29.08.2022 в 23:33, Flint2000 сказал: А який сенс? Мінімум це затрати часу, максимум грошей. В результаті нічого не зміниться Сам не бачу сенсу. Але, на жаль, це через те, що деякі доповнення йдуть тільки під версію 3. Це не мій проект, а одного знайомого, який ще років 7 назад перейшов на опенкарт. Він купив десь ці доповнення, й просить мені допомогти. Я йому поставив умову. 5к у фонд Притули та я йому залюбки допоможу. Він погодився. Тому я й з меркантильних почуттів йому погодився допомогти А Ви вважаєте, що не треба цього? Краще двушка у центрі, ніж трійка на околиці ? Змінено 29 серпня 2022 користувачем wesskie Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Flint2000 Опубліковано: 29 серпня 2022 Share Опубліковано: 29 серпня 2022 В 29.08.2022 в 23:43, wesskie сказав: А Ви вважаєте, що не треба цього? Краще двушка у центрі, ніж трійка на околиці ? Ну я не знаю, що є на 3 версію і немає на 2.3, швидше навпаки. 7 років тому ще на 1.5 робили магазини Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... wesskie Опубліковано: 29 серпня 2022 Автор Share Опубліковано: 29 серпня 2022 (змінено) 29.08.2022 в 23:49, Flint2000 сказал: Ну я не знаю, що є на 3 версію і немає на 2.3, швидше навпаки. 7 років тому ще на 1.5 робили магазини Зараз, на жаль, не спитаю в нього. Спить, мабуть солодко, собі у Польші З того, що пам'ятаю, це якась карта сайту. Нібито, дуже швидка. Та й якийсь модуль ремаркетингу. Хоча, як на мене, це й можна через код зробити за чашку смачної львівської кави Може Ви мені допоможете?! Що я йому можу сказати, щоб він передумав. Якийсь умні слова. Мені теж комфортніше з 2.3 працювати Змінено 29 серпня 2022 користувачем wesskie Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... SergeTkach Опубліковано: 30 серпня 2022 Share Опубліковано: 30 серпня 2022 В 29.08.2022 в 23:59, wesskie сказав: Якийсь умні слова. Складіть перелік всіх модулів, що там встановленні. Потім перевірьте, чи є вони на цьому сайті, та чи є в описі покриття 3-ки. Це буде досить розумно. Що за карта сайта така дуже швидка? Вирізати зображення зі стандартної - також буде ого для багатьох випадків. Тіж ж самі SEO URL - в базу можно скопіювати і воно буде працювати. В адмінці не буде зберігатися однакові, але є модификатори, які дозволяють зробити однакові для різних мов. А можете написати скриптик, щоб додало мовний постфікс, або префікс. 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... SergeTkach Опубліковано: 30 серпня 2022 Share Опубліковано: 30 серпня 2022 В 30.08.2022 в 08:55, SergeTkach сказав: в базу можно скопіювати В 29.08.2022 в 23:32, wesskie сказав: я ведь и не программист А. Ну тогда в базу именно через sql-запросы не вариант... Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Flint2000 Опубліковано: 30 серпня 2022 Share Опубліковано: 30 серпня 2022 В 30.08.2022 в 08:55, SergeTkach сказав: Складіть перелік всіх модулів, що там встановленні. Потім перевірьте, чи є вони на цьому сайті, та чи є в описі покриття 3-ки. Це буде досить розумно. @wesskie Ось самий розумний шлях. До речі всі швидкі sitemap є і для 2.3 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... wesskie Опубліковано: 30 серпня 2022 Автор Share Опубліковано: 30 серпня 2022 Спасибо всем за помощь. Все же товарищ решил остаться на версии 2.3. Единственное что усовершенствует, это версия php. У него еще 5.6 стоит. Перейдет на 7.3. Там вроде несложно должно быть Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 2 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Встановлення, оновлення, налаштування Как перенести правильно перенести ссылки с opencart 2.3 на 3 Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich Промо банери в категоріях товарів Автор: IHOR1989 Trend - адаптивний універсальний шаблон Автор: DSV × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
wesskie Опубліковано: 29 серпня 2022 Автор Share Опубліковано: 29 серпня 2022 @aridius спасибо. Я ваш должник. Просите, что хотите Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
magdek Опубліковано: 29 серпня 2022 Share Опубліковано: 29 серпня 2022 29.08.2022 в 20:42, wesskie сказал: Просите, что хотите Боюсь, что Вы этого не сможете сделать так как Вы не ОН:) 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
wesskie Опубліковано: 29 серпня 2022 Автор Share Опубліковано: 29 серпня 2022 (змінено) 29.08.2022 в 22:44, magdek сказал: Боюсь, что Вы этого не сможете сделать так как Вы не ОН:) Полностью с вами согласен. На всі 100. Такие шикарные темы я не смогу создавать. Но, я ведь и не программист, хотя попытки были P.S. А вот, что касается, seo, продажи, конверсии, (и еще куча умных слов), то всегда, пожалуйста Змінено 29 серпня 2022 користувачем wesskie Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Flint2000 Опубліковано: 29 серпня 2022 Share Опубліковано: 29 серпня 2022 В 29.08.2022 в 18:57, wesskie сказав: У меня есть задача перенести сайт с опенкарт 2.3 на 3.0.3.7. Вопрос в одном, как быть с ссылками? А який сенс? Мінімум це затрати часу, максимум грошей. В результаті нічого не зміниться 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... wesskie Опубліковано: 29 серпня 2022 Автор Share Опубліковано: 29 серпня 2022 (змінено) 29.08.2022 в 23:33, Flint2000 сказал: А який сенс? Мінімум це затрати часу, максимум грошей. В результаті нічого не зміниться Сам не бачу сенсу. Але, на жаль, це через те, що деякі доповнення йдуть тільки під версію 3. Це не мій проект, а одного знайомого, який ще років 7 назад перейшов на опенкарт. Він купив десь ці доповнення, й просить мені допомогти. Я йому поставив умову. 5к у фонд Притули та я йому залюбки допоможу. Він погодився. Тому я й з меркантильних почуттів йому погодився допомогти А Ви вважаєте, що не треба цього? Краще двушка у центрі, ніж трійка на околиці ? Змінено 29 серпня 2022 користувачем wesskie Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Flint2000 Опубліковано: 29 серпня 2022 Share Опубліковано: 29 серпня 2022 В 29.08.2022 в 23:43, wesskie сказав: А Ви вважаєте, що не треба цього? Краще двушка у центрі, ніж трійка на околиці ? Ну я не знаю, що є на 3 версію і немає на 2.3, швидше навпаки. 7 років тому ще на 1.5 робили магазини Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... wesskie Опубліковано: 29 серпня 2022 Автор Share Опубліковано: 29 серпня 2022 (змінено) 29.08.2022 в 23:49, Flint2000 сказал: Ну я не знаю, що є на 3 версію і немає на 2.3, швидше навпаки. 7 років тому ще на 1.5 робили магазини Зараз, на жаль, не спитаю в нього. Спить, мабуть солодко, собі у Польші З того, що пам'ятаю, це якась карта сайту. Нібито, дуже швидка. Та й якийсь модуль ремаркетингу. Хоча, як на мене, це й можна через код зробити за чашку смачної львівської кави Може Ви мені допоможете?! Що я йому можу сказати, щоб він передумав. Якийсь умні слова. Мені теж комфортніше з 2.3 працювати Змінено 29 серпня 2022 користувачем wesskie Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... SergeTkach Опубліковано: 30 серпня 2022 Share Опубліковано: 30 серпня 2022 В 29.08.2022 в 23:59, wesskie сказав: Якийсь умні слова. Складіть перелік всіх модулів, що там встановленні. Потім перевірьте, чи є вони на цьому сайті, та чи є в описі покриття 3-ки. Це буде досить розумно. Що за карта сайта така дуже швидка? Вирізати зображення зі стандартної - також буде ого для багатьох випадків. Тіж ж самі SEO URL - в базу можно скопіювати і воно буде працювати. В адмінці не буде зберігатися однакові, але є модификатори, які дозволяють зробити однакові для різних мов. А можете написати скриптик, щоб додало мовний постфікс, або префікс. 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... SergeTkach Опубліковано: 30 серпня 2022 Share Опубліковано: 30 серпня 2022 В 30.08.2022 в 08:55, SergeTkach сказав: в базу можно скопіювати В 29.08.2022 в 23:32, wesskie сказав: я ведь и не программист А. Ну тогда в базу именно через sql-запросы не вариант... Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Flint2000 Опубліковано: 30 серпня 2022 Share Опубліковано: 30 серпня 2022 В 30.08.2022 в 08:55, SergeTkach сказав: Складіть перелік всіх модулів, що там встановленні. Потім перевірьте, чи є вони на цьому сайті, та чи є в описі покриття 3-ки. Це буде досить розумно. @wesskie Ось самий розумний шлях. До речі всі швидкі sitemap є і для 2.3 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... wesskie Опубліковано: 30 серпня 2022 Автор Share Опубліковано: 30 серпня 2022 Спасибо всем за помощь. Все же товарищ решил остаться на версии 2.3. Единственное что усовершенствует, это версия php. У него еще 5.6 стоит. Перейдет на 7.3. Там вроде несложно должно быть Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 2 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Встановлення, оновлення, налаштування Как перенести правильно перенести ссылки с opencart 2.3 на 3 Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich Промо банери в категоріях товарів Автор: IHOR1989 Trend - адаптивний універсальний шаблон Автор: DSV × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
wesskie Опубліковано: 29 серпня 2022 Автор Share Опубліковано: 29 серпня 2022 (змінено) 29.08.2022 в 23:33, Flint2000 сказал: А який сенс? Мінімум це затрати часу, максимум грошей. В результаті нічого не зміниться Сам не бачу сенсу. Але, на жаль, це через те, що деякі доповнення йдуть тільки під версію 3. Це не мій проект, а одного знайомого, який ще років 7 назад перейшов на опенкарт. Він купив десь ці доповнення, й просить мені допомогти. Я йому поставив умову. 5к у фонд Притули та я йому залюбки допоможу. Він погодився. Тому я й з меркантильних почуттів йому погодився допомогти А Ви вважаєте, що не треба цього? Краще двушка у центрі, ніж трійка на околиці ? Змінено 29 серпня 2022 користувачем wesskie Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Flint2000 Опубліковано: 29 серпня 2022 Share Опубліковано: 29 серпня 2022 В 29.08.2022 в 23:43, wesskie сказав: А Ви вважаєте, що не треба цього? Краще двушка у центрі, ніж трійка на околиці ? Ну я не знаю, що є на 3 версію і немає на 2.3, швидше навпаки. 7 років тому ще на 1.5 робили магазини Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... wesskie Опубліковано: 29 серпня 2022 Автор Share Опубліковано: 29 серпня 2022 (змінено) 29.08.2022 в 23:49, Flint2000 сказал: Ну я не знаю, що є на 3 версію і немає на 2.3, швидше навпаки. 7 років тому ще на 1.5 робили магазини Зараз, на жаль, не спитаю в нього. Спить, мабуть солодко, собі у Польші З того, що пам'ятаю, це якась карта сайту. Нібито, дуже швидка. Та й якийсь модуль ремаркетингу. Хоча, як на мене, це й можна через код зробити за чашку смачної львівської кави Може Ви мені допоможете?! Що я йому можу сказати, щоб він передумав. Якийсь умні слова. Мені теж комфортніше з 2.3 працювати Змінено 29 серпня 2022 користувачем wesskie Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... SergeTkach Опубліковано: 30 серпня 2022 Share Опубліковано: 30 серпня 2022 В 29.08.2022 в 23:59, wesskie сказав: Якийсь умні слова. Складіть перелік всіх модулів, що там встановленні. Потім перевірьте, чи є вони на цьому сайті, та чи є в описі покриття 3-ки. Це буде досить розумно. Що за карта сайта така дуже швидка? Вирізати зображення зі стандартної - також буде ого для багатьох випадків. Тіж ж самі SEO URL - в базу можно скопіювати і воно буде працювати. В адмінці не буде зберігатися однакові, але є модификатори, які дозволяють зробити однакові для різних мов. А можете написати скриптик, щоб додало мовний постфікс, або префікс. 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... SergeTkach Опубліковано: 30 серпня 2022 Share Опубліковано: 30 серпня 2022 В 30.08.2022 в 08:55, SergeTkach сказав: в базу можно скопіювати В 29.08.2022 в 23:32, wesskie сказав: я ведь и не программист А. Ну тогда в базу именно через sql-запросы не вариант... Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Flint2000 Опубліковано: 30 серпня 2022 Share Опубліковано: 30 серпня 2022 В 30.08.2022 в 08:55, SergeTkach сказав: Складіть перелік всіх модулів, що там встановленні. Потім перевірьте, чи є вони на цьому сайті, та чи є в описі покриття 3-ки. Це буде досить розумно. @wesskie Ось самий розумний шлях. До речі всі швидкі sitemap є і для 2.3 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... wesskie Опубліковано: 30 серпня 2022 Автор Share Опубліковано: 30 серпня 2022 Спасибо всем за помощь. Все же товарищ решил остаться на версии 2.3. Единственное что усовершенствует, это версия php. У него еще 5.6 стоит. Перейдет на 7.3. Там вроде несложно должно быть Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 2 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Встановлення, оновлення, налаштування Как перенести правильно перенести ссылки с opencart 2.3 на 3 Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich Промо банери в категоріях товарів Автор: IHOR1989 Trend - адаптивний універсальний шаблон Автор: DSV
wesskie Опубліковано: 29 серпня 2022 Автор Share Опубліковано: 29 серпня 2022 (змінено) 29.08.2022 в 23:49, Flint2000 сказал: Ну я не знаю, що є на 3 версію і немає на 2.3, швидше навпаки. 7 років тому ще на 1.5 робили магазини Зараз, на жаль, не спитаю в нього. Спить, мабуть солодко, собі у Польші З того, що пам'ятаю, це якась карта сайту. Нібито, дуже швидка. Та й якийсь модуль ремаркетингу. Хоча, як на мене, це й можна через код зробити за чашку смачної львівської кави Може Ви мені допоможете?! Що я йому можу сказати, щоб він передумав. Якийсь умні слова. Мені теж комфортніше з 2.3 працювати Змінено 29 серпня 2022 користувачем wesskie Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
SergeTkach Опубліковано: 30 серпня 2022 Share Опубліковано: 30 серпня 2022 В 29.08.2022 в 23:59, wesskie сказав: Якийсь умні слова. Складіть перелік всіх модулів, що там встановленні. Потім перевірьте, чи є вони на цьому сайті, та чи є в описі покриття 3-ки. Це буде досить розумно. Що за карта сайта така дуже швидка? Вирізати зображення зі стандартної - також буде ого для багатьох випадків. Тіж ж самі SEO URL - в базу можно скопіювати і воно буде працювати. В адмінці не буде зберігатися однакові, але є модификатори, які дозволяють зробити однакові для різних мов. А можете написати скриптик, щоб додало мовний постфікс, або префікс. 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... SergeTkach Опубліковано: 30 серпня 2022 Share Опубліковано: 30 серпня 2022 В 30.08.2022 в 08:55, SergeTkach сказав: в базу можно скопіювати В 29.08.2022 в 23:32, wesskie сказав: я ведь и не программист А. Ну тогда в базу именно через sql-запросы не вариант... Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Flint2000 Опубліковано: 30 серпня 2022 Share Опубліковано: 30 серпня 2022 В 30.08.2022 в 08:55, SergeTkach сказав: Складіть перелік всіх модулів, що там встановленні. Потім перевірьте, чи є вони на цьому сайті, та чи є в описі покриття 3-ки. Це буде досить розумно. @wesskie Ось самий розумний шлях. До речі всі швидкі sitemap є і для 2.3 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... wesskie Опубліковано: 30 серпня 2022 Автор Share Опубліковано: 30 серпня 2022 Спасибо всем за помощь. Все же товарищ решил остаться на версии 2.3. Единственное что усовершенствует, это версия php. У него еще 5.6 стоит. Перейдет на 7.3. Там вроде несложно должно быть Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 2 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Встановлення, оновлення, налаштування Как перенести правильно перенести ссылки с opencart 2.3 на 3
SergeTkach Опубліковано: 30 серпня 2022 Share Опубліковано: 30 серпня 2022 В 30.08.2022 в 08:55, SergeTkach сказав: в базу можно скопіювати В 29.08.2022 в 23:32, wesskie сказав: я ведь и не программист А. Ну тогда в базу именно через sql-запросы не вариант... Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Flint2000 Опубліковано: 30 серпня 2022 Share Опубліковано: 30 серпня 2022 В 30.08.2022 в 08:55, SergeTkach сказав: Складіть перелік всіх модулів, що там встановленні. Потім перевірьте, чи є вони на цьому сайті, та чи є в описі покриття 3-ки. Це буде досить розумно. @wesskie Ось самий розумний шлях. До речі всі швидкі sitemap є і для 2.3 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... wesskie Опубліковано: 30 серпня 2022 Автор Share Опубліковано: 30 серпня 2022 Спасибо всем за помощь. Все же товарищ решил остаться на версии 2.3. Единственное что усовершенствует, это версия php. У него еще 5.6 стоит. Перейдет на 7.3. Там вроде несложно должно быть Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 2 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку
Flint2000 Опубліковано: 30 серпня 2022 Share Опубліковано: 30 серпня 2022 В 30.08.2022 в 08:55, SergeTkach сказав: Складіть перелік всіх модулів, що там встановленні. Потім перевірьте, чи є вони на цьому сайті, та чи є в описі покриття 3-ки. Це буде досить розумно. @wesskie Ось самий розумний шлях. До речі всі швидкі sitemap є і для 2.3 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... wesskie Опубліковано: 30 серпня 2022 Автор Share Опубліковано: 30 серпня 2022 Спасибо всем за помощь. Все же товарищ решил остаться на версии 2.3. Единственное что усовершенствует, это версия php. У него еще 5.6 стоит. Перейдет на 7.3. Там вроде несложно должно быть Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 2
wesskie Опубліковано: 30 серпня 2022 Автор Share Опубліковано: 30 серпня 2022 Спасибо всем за помощь. Все же товарищ решил остаться на версии 2.3. Единственное что усовершенствует, это версия php. У него еще 5.6 стоит. Перейдет на 7.3. Там вроде несложно должно быть Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Recommended Posts