Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

Кто может посоветовать шаблон с структурой сайта как на картинке в примере?

Recommended Posts

Используем шаблон заточенный под старую версию Opencart: 1.5.6.4 и соответственно под PHP 5.6

Кто может посоветовать шаблон с максимально похожей структурой: левое меню, слайдшоу, ниже маленькие баннеры с более современной версией Opencart под PHP 7.

Screenshot_14.jpg

Надіслати
Поділитися на інших сайтах

2 часа назад, nikifalex сказал:

то что вы оказали есть почти в любом платном шаблоне. ну возьмите unishop2 да и все

Спасибо, https://black.unishop2.top  - это близкое к тому, что надо. Функционал бокового меню немного по-другому хотелось бы, без всплывающих окон, но, думаю, это не так сложно "допилить", но вот в галереи на товарной странице нужно, чтобы фото товара при прокрутке колёсика мыши увеличивалось и можно было бы перемещать увеличенную картинку и в мобильном при увеличении картинки не совсем хорошо здесь работает, на Андроиде как минимум. Может быть есть ещё похожие варианты, буду благодарен за советы.

Надіслати
Поділитися на інших сайтах

Створіть аккаунт або увійдіть для коментування

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто!

Зареєструвати аккаунт

Вхід

Уже зареєстровані? Увійдіть тут.

Вхід зараз
  • Зараз на сторінці   0 користувачів

• Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.