Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

Opencart и Яндекс.Карты на вашем сайте

rusyay

Recommended Posts

Здравствуйте, хочу на своем сайте установить схему проезда посредством инструментария Яндекс.Карты на вашем сайте

В общем все нарисовал, получил код для вставки карты, а куда этот код вставлять, не знаю.

Помогите пожалуйста!

Надіслати
Поділитися на інших сайтах

а куда этот код вставлять, не знаю.

Я, например, вставляю в "Контакты" \catalog\view\theme\default\template\information\contact.tpl
Надіслати

• 6 months later...

а именно в какую строку вставили код. заранее спасибо

Вставляй в любую, за вывод самой карты отвечает

<div id="YMapsID"> </div>.

Ну а скрипт можешь вставить в любое место, доступное на этой странице (можно тупо сверху div).

Надіслати

• 5 years later...

А можно я разорхивирую? =))
Обратил внимание, что невозможно это сделать через админку. Ну так, чтобы через модуль Яндекс карты вставляешь, а он в foooter потом выводится. Мне кажется это не должен быть сильно сложный модуль, возможно даже на базе какого-то другого сделан....(ИМХО) У меня вот в шаблоне стоит модуль Google Map. но мне он никогда не нравился...Тем более что вставлять нужно через долготу,широту и т.д....Пришлось закомментить Хухл и вставить прямо в footer.tpl скрипт Яндекс карт. А было бы поле для ввода в админке туда можно было бы вставлять любые карты..Хоть 2GIS. Модуль одинаково бы "хавал" любой скрипт, любых карт.

Надіслати

• 6 months later...

Створіть аккаунт або увійдіть для коментування

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто!

Зареєструвати аккаунт

Вхід

Уже зареєстровані? Увійдіть тут.

Вхід зараз
  • Зараз на сторінці   0 користувачів

• Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.