Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

tootlip подсказки opencart 3

Recommended Posts

Есть подсказки, знаю что нужно изменить значение boolean html в бутстапе с фолс на тру, такого значения в бутстапе опенкарта нет, кто знает как это сделать напишите пожалуйста здесь, что дописать в какой файл.

Надіслати
Поділитися на інших сайтах

12 часов назад, buslikdrev сказал:

data-toggle="tooltip" там где title

естественно это и так есть, я знаю как такое делается, но вопрос не как написать титл этот, а как включить HTML в получишемся результате, а за это отвечает boolean html true из бутстапа, вот я и спрашиваю, куда его нужно писать.

Надіслати

2 часа назад, Rambo228 сказал:

а как включить HTML

html работает по-умолчанию - там кавычки экранировать нужно.

Надіслати

16 минут назад, buslikdrev сказал:

html работает по-умолчанию - там кавычки экранировать нужно.

нет, по умолчанию он как раз таки не работает, я вчера изучал этот вопрос, но у меня на сайте почему то не отображалось вообще никак, я думал в самом файле бутстап нужно поменять что то, а это опенкарт.

чтобы он работал нужно дописать параметр data-html="true" , после этого куска toggle="tooltip" и потом все равно не работало, менял теги спан на див и потом назад на спан, и только тогда оно заработало.

Надіслати

Створіть аккаунт або увійдіть для коментування

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто!

Зареєструвати аккаунт

Вхід

Уже зареєстровані? Увійдіть тут.

Вхід зараз
  • Зараз на сторінці   0 користувачів

• Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.