susl16c Опубліковано: 10 березня 2021 Share Опубліковано: 10 березня 2021 Подскажите как такое можно реализовать ? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
chukcha Опубліковано: 10 березня 2021 Share Опубліковано: 10 березня 2021 $data['foo'] = $foo1 + $foo2 + $foo3 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... susl16c Опубліковано: 10 березня 2021 Автор Share Опубліковано: 10 березня 2021 (змінено) Я тоже так думал делал в контроллере и получил такое Uncaught Error: Unsupported operand types in $data['foo'] = $foo1 + $foo2 + $foo3; и ругается именно на строку где идет сложение. Змінено 10 березня 2021 користувачем susl16c Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... kuripka2222 Опубліковано: 10 березня 2021 Share Опубліковано: 10 березня 2021 2 минуты назад, susl16c сказал: Я тоже так думал делал в контроллере и получил такое Uncaught Error: Unsupported operand types in $data['foo'] = $foo1 + $foo2 + $foo3; и ругается именно на строку где идет сложение. попробуйте через round() то есть : $data['foo'] = round( $foo1 + $foo2 + $foo3); Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... susl16c Опубліковано: 10 березня 2021 Автор Share Опубліковано: 10 березня 2021 (змінено) Пока ошибка такая же, думаю как то по другому нужно складывать. $data['foo'] = round( '$foo1 + $foo2 + $foo3'); так не ругается но выводит 0, а должна быть сумма дынных и это больше нуля. Змінено 10 березня 2021 користувачем susl16c Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 100napb Опубліковано: 10 березня 2021 Share Опубліковано: 10 березня 2021 7 minutes ago, susl16c said: Uncaught Error: Unsupported operand types in $data['foo'] = $foo1 + $foo2 + $foo3; У Вас одна из переменных, вероятно , является массивом или строкой. проверьте либо вар_дампом, либо попробуйте привести типы к float , например Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... iglin Опубліковано: 10 березня 2021 Share Опубліковано: 10 березня 2021 3 минуты назад, susl16c сказал: так не ругается но выводит 0 Может не во всех переменных числа? Выведите их перед сложением на экран, посмотрите что в них. Если визуально что то похожее на число - то преобразуйте каждую переменную в число, а потом складывайте. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... susl16c Опубліковано: 10 березня 2021 Автор Share Опубліковано: 10 березня 2021 (змінено) Нет по очереди каждая переменная выводит цифру в шаблоне 1,1,2 я хочу эти цифры сложить и вывести их сумму Я обращаюсь к модели задаю фильтр она считает количество записей и выводит в переменную, потом я хочу 3 переменных сложить и сделать общий итог. Казалось бы все тривиально, но почему то не работает математика. Змінено 10 березня 2021 користувачем susl16c Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... oc_dev Опубліковано: 10 березня 2021 Share Опубліковано: 10 березня 2021 (змінено) $data['foo'] = (int)$foo1 + (int)$foo2 + (int)$foo3 если там инт) Змінено 10 березня 2021 користувачем oc_dev 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... iglin Опубліковано: 10 березня 2021 Share Опубліковано: 10 березня 2021 1 это не всегда цифра. 1 минуту назад, susl16c сказал: аждая переменная выводит цифру в шаблоне 1,1,2 Если числа всегда целые, то попробуйте к интеджеру привести $data['foo'] = (int)$foo1 + (int)$foo2 + (int)$foo3 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... susl16c Опубліковано: 10 березня 2021 Автор Share Опубліковано: 10 березня 2021 (змінено) Да 2 последних ответа совершенны верны все сработало спасибо огромное вам друзья. И всем кто участвовал в дискуссии огромное спасибо. Змінено 10 березня 2021 користувачем susl16c 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Sha Опубліковано: 10 березня 2021 Share Опубліковано: 10 березня 2021 $data['foo'] = (int)$foo1 + (int)$foo2 + (int)$foo3 или array_sum p.s. не успел)) 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... susl16c Опубліковано: 10 березня 2021 Автор Share Опубліковано: 10 березня 2021 Итак что делал просто плагинчик для темы Revolution, версия 5.2.1 Он показывает уведомления когда кто то написал вопрос, отзыв, заказал обратный звонок и конечно делюсь с неравнодушными людьми кто оказал мне помощь. smartbuttons.ocmod.zip Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 10 березня 2021 Share Опубліковано: 10 березня 2021 https://sandbox.onlinephpfunctions.com/code/3a2bf5f4e7195d30b1b60f5632ef314579c58ae0 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 3 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Opencart 3.x Opencart 3.x: Пісочниця Сложение 3 переменных в контроллере Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення Повний пакет SEO Автор: GeekoDev SameSite Session Fix Opencart 3 Автор: web_bond SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
susl16c Опубліковано: 10 березня 2021 Автор Share Опубліковано: 10 березня 2021 (змінено) Я тоже так думал делал в контроллере и получил такое Uncaught Error: Unsupported operand types in $data['foo'] = $foo1 + $foo2 + $foo3; и ругается именно на строку где идет сложение. Змінено 10 березня 2021 користувачем susl16c Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kuripka2222 Опубліковано: 10 березня 2021 Share Опубліковано: 10 березня 2021 2 минуты назад, susl16c сказал: Я тоже так думал делал в контроллере и получил такое Uncaught Error: Unsupported operand types in $data['foo'] = $foo1 + $foo2 + $foo3; и ругается именно на строку где идет сложение. попробуйте через round() то есть : $data['foo'] = round( $foo1 + $foo2 + $foo3); Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
susl16c Опубліковано: 10 березня 2021 Автор Share Опубліковано: 10 березня 2021 (змінено) Пока ошибка такая же, думаю как то по другому нужно складывать. $data['foo'] = round( '$foo1 + $foo2 + $foo3'); так не ругается но выводит 0, а должна быть сумма дынных и это больше нуля. Змінено 10 березня 2021 користувачем susl16c Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
100napb Опубліковано: 10 березня 2021 Share Опубліковано: 10 березня 2021 7 minutes ago, susl16c said: Uncaught Error: Unsupported operand types in $data['foo'] = $foo1 + $foo2 + $foo3; У Вас одна из переменных, вероятно , является массивом или строкой. проверьте либо вар_дампом, либо попробуйте привести типы к float , например Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... iglin Опубліковано: 10 березня 2021 Share Опубліковано: 10 березня 2021 3 минуты назад, susl16c сказал: так не ругается но выводит 0 Может не во всех переменных числа? Выведите их перед сложением на экран, посмотрите что в них. Если визуально что то похожее на число - то преобразуйте каждую переменную в число, а потом складывайте. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... susl16c Опубліковано: 10 березня 2021 Автор Share Опубліковано: 10 березня 2021 (змінено) Нет по очереди каждая переменная выводит цифру в шаблоне 1,1,2 я хочу эти цифры сложить и вывести их сумму Я обращаюсь к модели задаю фильтр она считает количество записей и выводит в переменную, потом я хочу 3 переменных сложить и сделать общий итог. Казалось бы все тривиально, но почему то не работает математика. Змінено 10 березня 2021 користувачем susl16c Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... oc_dev Опубліковано: 10 березня 2021 Share Опубліковано: 10 березня 2021 (змінено) $data['foo'] = (int)$foo1 + (int)$foo2 + (int)$foo3 если там инт) Змінено 10 березня 2021 користувачем oc_dev 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... iglin Опубліковано: 10 березня 2021 Share Опубліковано: 10 березня 2021 1 это не всегда цифра. 1 минуту назад, susl16c сказал: аждая переменная выводит цифру в шаблоне 1,1,2 Если числа всегда целые, то попробуйте к интеджеру привести $data['foo'] = (int)$foo1 + (int)$foo2 + (int)$foo3 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... susl16c Опубліковано: 10 березня 2021 Автор Share Опубліковано: 10 березня 2021 (змінено) Да 2 последних ответа совершенны верны все сработало спасибо огромное вам друзья. И всем кто участвовал в дискуссии огромное спасибо. Змінено 10 березня 2021 користувачем susl16c 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Sha Опубліковано: 10 березня 2021 Share Опубліковано: 10 березня 2021 $data['foo'] = (int)$foo1 + (int)$foo2 + (int)$foo3 или array_sum p.s. не успел)) 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... susl16c Опубліковано: 10 березня 2021 Автор Share Опубліковано: 10 березня 2021 Итак что делал просто плагинчик для темы Revolution, версия 5.2.1 Он показывает уведомления когда кто то написал вопрос, отзыв, заказал обратный звонок и конечно делюсь с неравнодушными людьми кто оказал мне помощь. smartbuttons.ocmod.zip Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 10 березня 2021 Share Опубліковано: 10 березня 2021 https://sandbox.onlinephpfunctions.com/code/3a2bf5f4e7195d30b1b60f5632ef314579c58ae0 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 3 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Opencart 3.x Opencart 3.x: Пісочниця Сложение 3 переменных в контроллере Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення Повний пакет SEO Автор: GeekoDev SameSite Session Fix Opencart 3 Автор: web_bond SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
iglin Опубліковано: 10 березня 2021 Share Опубліковано: 10 березня 2021 3 минуты назад, susl16c сказал: так не ругается но выводит 0 Может не во всех переменных числа? Выведите их перед сложением на экран, посмотрите что в них. Если визуально что то похожее на число - то преобразуйте каждую переменную в число, а потом складывайте. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... susl16c Опубліковано: 10 березня 2021 Автор Share Опубліковано: 10 березня 2021 (змінено) Нет по очереди каждая переменная выводит цифру в шаблоне 1,1,2 я хочу эти цифры сложить и вывести их сумму Я обращаюсь к модели задаю фильтр она считает количество записей и выводит в переменную, потом я хочу 3 переменных сложить и сделать общий итог. Казалось бы все тривиально, но почему то не работает математика. Змінено 10 березня 2021 користувачем susl16c Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... oc_dev Опубліковано: 10 березня 2021 Share Опубліковано: 10 березня 2021 (змінено) $data['foo'] = (int)$foo1 + (int)$foo2 + (int)$foo3 если там инт) Змінено 10 березня 2021 користувачем oc_dev 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... iglin Опубліковано: 10 березня 2021 Share Опубліковано: 10 березня 2021 1 это не всегда цифра. 1 минуту назад, susl16c сказал: аждая переменная выводит цифру в шаблоне 1,1,2 Если числа всегда целые, то попробуйте к интеджеру привести $data['foo'] = (int)$foo1 + (int)$foo2 + (int)$foo3 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... susl16c Опубліковано: 10 березня 2021 Автор Share Опубліковано: 10 березня 2021 (змінено) Да 2 последних ответа совершенны верны все сработало спасибо огромное вам друзья. И всем кто участвовал в дискуссии огромное спасибо. Змінено 10 березня 2021 користувачем susl16c 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Sha Опубліковано: 10 березня 2021 Share Опубліковано: 10 березня 2021 $data['foo'] = (int)$foo1 + (int)$foo2 + (int)$foo3 или array_sum p.s. не успел)) 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... susl16c Опубліковано: 10 березня 2021 Автор Share Опубліковано: 10 березня 2021 Итак что делал просто плагинчик для темы Revolution, версия 5.2.1 Он показывает уведомления когда кто то написал вопрос, отзыв, заказал обратный звонок и конечно делюсь с неравнодушными людьми кто оказал мне помощь. smartbuttons.ocmod.zip Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 10 березня 2021 Share Опубліковано: 10 березня 2021 https://sandbox.onlinephpfunctions.com/code/3a2bf5f4e7195d30b1b60f5632ef314579c58ae0 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 3 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Opencart 3.x Opencart 3.x: Пісочниця Сложение 3 переменных в контроллере Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення Повний пакет SEO Автор: GeekoDev SameSite Session Fix Opencart 3 Автор: web_bond SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich
susl16c Опубліковано: 10 березня 2021 Автор Share Опубліковано: 10 березня 2021 (змінено) Нет по очереди каждая переменная выводит цифру в шаблоне 1,1,2 я хочу эти цифры сложить и вывести их сумму Я обращаюсь к модели задаю фильтр она считает количество записей и выводит в переменную, потом я хочу 3 переменных сложить и сделать общий итог. Казалось бы все тривиально, но почему то не работает математика. Змінено 10 березня 2021 користувачем susl16c Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
oc_dev Опубліковано: 10 березня 2021 Share Опубліковано: 10 березня 2021 (змінено) $data['foo'] = (int)$foo1 + (int)$foo2 + (int)$foo3 если там инт) Змінено 10 березня 2021 користувачем oc_dev 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
iglin Опубліковано: 10 березня 2021 Share Опубліковано: 10 березня 2021 1 это не всегда цифра. 1 минуту назад, susl16c сказал: аждая переменная выводит цифру в шаблоне 1,1,2 Если числа всегда целые, то попробуйте к интеджеру привести $data['foo'] = (int)$foo1 + (int)$foo2 + (int)$foo3 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... susl16c Опубліковано: 10 березня 2021 Автор Share Опубліковано: 10 березня 2021 (змінено) Да 2 последних ответа совершенны верны все сработало спасибо огромное вам друзья. И всем кто участвовал в дискуссии огромное спасибо. Змінено 10 березня 2021 користувачем susl16c 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Sha Опубліковано: 10 березня 2021 Share Опубліковано: 10 березня 2021 $data['foo'] = (int)$foo1 + (int)$foo2 + (int)$foo3 или array_sum p.s. не успел)) 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... susl16c Опубліковано: 10 березня 2021 Автор Share Опубліковано: 10 березня 2021 Итак что делал просто плагинчик для темы Revolution, версия 5.2.1 Он показывает уведомления когда кто то написал вопрос, отзыв, заказал обратный звонок и конечно делюсь с неравнодушными людьми кто оказал мне помощь. smartbuttons.ocmod.zip Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 10 березня 2021 Share Опубліковано: 10 березня 2021 https://sandbox.onlinephpfunctions.com/code/3a2bf5f4e7195d30b1b60f5632ef314579c58ae0 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 3 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Opencart 3.x Opencart 3.x: Пісочниця Сложение 3 переменных в контроллере
susl16c Опубліковано: 10 березня 2021 Автор Share Опубліковано: 10 березня 2021 (змінено) Да 2 последних ответа совершенны верны все сработало спасибо огромное вам друзья. И всем кто участвовал в дискуссии огромное спасибо. Змінено 10 березня 2021 користувачем susl16c 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Sha Опубліковано: 10 березня 2021 Share Опубліковано: 10 березня 2021 $data['foo'] = (int)$foo1 + (int)$foo2 + (int)$foo3 или array_sum p.s. не успел)) 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... susl16c Опубліковано: 10 березня 2021 Автор Share Опубліковано: 10 березня 2021 Итак что делал просто плагинчик для темы Revolution, версия 5.2.1 Он показывает уведомления когда кто то написал вопрос, отзыв, заказал обратный звонок и конечно делюсь с неравнодушными людьми кто оказал мне помощь. smartbuttons.ocmod.zip Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 10 березня 2021 Share Опубліковано: 10 березня 2021 https://sandbox.onlinephpfunctions.com/code/3a2bf5f4e7195d30b1b60f5632ef314579c58ae0 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 3 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку
susl16c Опубліковано: 10 березня 2021 Автор Share Опубліковано: 10 березня 2021 Итак что делал просто плагинчик для темы Revolution, версия 5.2.1 Он показывает уведомления когда кто то написал вопрос, отзыв, заказал обратный звонок и конечно делюсь с неравнодушными людьми кто оказал мне помощь. smartbuttons.ocmod.zip Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
chukcha Опубліковано: 10 березня 2021 Share Опубліковано: 10 березня 2021 https://sandbox.onlinephpfunctions.com/code/3a2bf5f4e7195d30b1b60f5632ef314579c58ae0 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 3
Recommended Posts