Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

Recommended Posts

Добрый день. 

Нужно увеличить скорость загрузки сайта. https://sfera36.ru/. Сайт древний, но пока как то так:) В каталоге pagespeed  вообще 11...

Ocstore 1.5.3.1

41.PNG

Надіслати
Поділитися на інших сайтах

да, сайт очень долго грузит, а сколько товаров в базе?

Надіслати

Я дам бесплатно файлик, котоый нужно положить в папку с картинками. Он выставляет параметр expires (по дефолту 365 суток). Ну а дальше посмотрим. Только не сегодня - я болею.

Змінено користувачем esculapra
Надіслати

Я скачал о своего хостинга. В архиве 2 файла. htaccess перенаправляет на обработчик. а тот уже дает разрешение $ext_enabled=array('.gif','.png','.jpg','.jpeg','.js','.css','.ico','.woff','.woff2','.ttf'); и указывает срок годности файлов

Desktop.zip

• +1 1
Надіслати

1 час назад, sasha3337774 сказал:

а сколько товаров в базе?

Количество не влияет на згрузку. А влияет подключение стилей и скриптов. тем более. если не указан параметр expire. Кроме того я увидел в исходнике яваскрипт, который выполняется на этапе загрузки. Такой код нужно завернуть в addListener или window.onload (window.ready)

Вот тут правильно 

$(document).ready(function(){

Атут неправильно

$(function(){

Надіслати

7 минут назад, esculapra сказал:

Количество не влияет на згрузку. А влияет подключение стилей и скриптов. тем более. если не указан параметр expire.

благодарю за поправку =)

Надіслати

Створіть аккаунт або увійдіть для коментування

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто!

Зареєструвати аккаунт

Вхід

Уже зареєстровані? Увійдіть тут.

Вхід зараз
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.