zhizherinv Опубліковано: 9 квітня 2020 Share Опубліковано: 9 квітня 2020 Как убрать округление веса? пишу 2,5г округляется до 3 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
esculapra Опубліковано: 9 квітня 2020 Share Опубліковано: 9 квітня 2020 Поищи в кодах пхп-функцию ceil - она округляет дроби в большую сторону. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... zhizherinv Опубліковано: 9 квітня 2020 Автор Share Опубліковано: 9 квітня 2020 45 минут назад, esculapra сказал: Поищи в кодах пхп-функцию ceil - она округляет дроби в большую сторону. а в каком файле, Вы не знаете? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... fanatic Опубліковано: 9 квітня 2020 Share Опубліковано: 9 квітня 2020 14 минут назад, zhizherinv сказал: а в каком файле, Вы не знаете? а где, на какой странице, вы выводите вес? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... esculapra Опубліковано: 9 квітня 2020 Share Опубліковано: 9 квітня 2020 Я прогнал поиск по моделям - там везде Weight идет как float, то есть дробное число. Может у тебя иначе? Я не в курсе, но по-видимому это должно быть в настройках (опции, атрибуты) товара. Просто я этот параметр не использую. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... zhizherinv Опубліковано: 10 квітня 2020 Автор Share Опубліковано: 10 квітня 2020 14 часов назад, esculapra сказал: Я прогнал поиск по моделям - там везде Weight идет как float, то есть дробное число. Может у тебя иначе? Я не в курсе, но по-видимому это должно быть в настройках (опции, атрибуты) товара. Просто я этот параметр не использую. в товарах я вообще не использую опции и атрибуты Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... zhizherinv Опубліковано: 10 квітня 2020 Автор Share Опубліковано: 10 квітня 2020 19 часов назад, fanatic сказал: а где, на какой странице, вы выводите вес? всмысле, на какой странице? У каждого товара свой вес Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... thentru Опубліковано: 10 квітня 2020 Share Опубліковано: 10 квітня 2020 @zhizherinv на странице сравнения товаров какой вес видите? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... zhizherinv Опубліковано: 10 квітня 2020 Автор Share Опубліковано: 10 квітня 2020 8 минут назад, thentru сказал: @zhizherinv на странице сравнения товаров какой вес видите? округлённый Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... thentru Опубліковано: 10 квітня 2020 Share Опубліковано: 10 квітня 2020 значит у вас есть какие-то правки по-умолчанию вес форматируется с 2-мя знаками после запятой /system/library/cart/weight.php метод format Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... fanatic Опубліковано: 10 квітня 2020 Share Опубліковано: 10 квітня 2020 48 минут назад, zhizherinv сказал: всмысле, на какой странице? категории, акции, производитель, поиск, сравнение, модули Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... zhizherinv Опубліковано: 10 квітня 2020 Автор Share Опубліковано: 10 квітня 2020 35 минут назад, thentru сказал: значит у вас есть какие-то правки по-умолчанию вес форматируется с 2-мя знаками после запятой /system/library/cart/weight.php метод format public function format($value, $weight_class_id, $decimal_point = '.', $thousand_point = ',') { if (isset($this->weights[$weight_class_id])) { return number_format($value, 2, $decimal_point, $thousand_point) . $this->weights[$weight_class_id]['unit']; } else { return number_format($value, 2, $decimal_point, $thousand_point); } } что надо изменить? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... fanatic Опубліковано: 10 квітня 2020 Share Опубліковано: 10 квітня 2020 30 минут назад, zhizherinv сказал: что надо изменить? ничего, тут не округляется Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... zhizherinv Опубліковано: 10 квітня 2020 Автор Share Опубліковано: 10 квітня 2020 16 минут назад, fanatic сказал: ничего, тут не округляется в чём ещё может быть проблема? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... fanatic Опубліковано: 10 квітня 2020 Share Опубліковано: 10 квітня 2020 11 минут назад, zhizherinv сказал: в чём ещё может быть проблема? нужно смотреть в контроллере где формируются данные товара. поэтому я у вас и спрашивал 21 час назад, fanatic сказал: на какой странице, вы выводите вес? чтобы понять, в каком контроллере смотреть Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... zhizherinv Опубліковано: 10 квітня 2020 Автор Share Опубліковано: 10 квітня 2020 5 минут назад, fanatic сказал: нужно смотреть в контроллере где формируются данные товара. поэтому я у вас и спрашивал чтобы понять, в каком контроллере смотреть нууу, на странице товара Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... thentru Опубліковано: 10 квітня 2020 Share Опубліковано: 10 квітня 2020 1 час назад, zhizherinv сказал: что надо изменить? проверить есть ли модификаторы, влияющие на этот файл проверить в модели метод getProduct catalog/model/catalog/product.php также посмотреть есть ли модифицированный файл - на случай если изменения вносит какой-то модификатор Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... fanatic Опубліковано: 10 квітня 2020 Share Опубліковано: 10 квітня 2020 50 минут назад, zhizherinv сказал: нууу, на странице товара catalog/controller/product/product.php Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... zhizherinv Опубліковано: 10 квітня 2020 Автор Share Опубліковано: 10 квітня 2020 37 минут назад, thentru сказал: проверить есть ли модификаторы, влияющие на этот файл проверить в модели метод getProduct catalog/model/catalog/product.php также посмотреть есть ли модифицированный файл - на случай если изменения вносит какой-то модификатор Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... zhizherinv Опубліковано: 10 квітня 2020 Автор Share Опубліковано: 10 квітня 2020 15 минут назад, fanatic сказал: catalog/controller/product/product.php а что там сделать надо, не подскажете? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... fanatic Опубліковано: 10 квітня 2020 Share Опубліковано: 10 квітня 2020 10 минут назад, zhizherinv сказал: а что там сделать надо, не подскажете? посмотреть как формируется вес искать weight Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... zhizherinv Опубліковано: 10 квітня 2020 Автор Share Опубліковано: 10 квітня 2020 18 минут назад, fanatic сказал: посмотреть как формируется вес искать weight там такого нет Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... zhizherinv Опубліковано: 10 квітня 2020 Автор Share Опубліковано: 10 квітня 2020 catalog/model/catalog/product.php тут есть Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... fanatic Опубліковано: 10 квітня 2020 Share Опубліковано: 10 квітня 2020 дайте ссылку на страницу где выводиться вес Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... fanatic Опубліковано: 10 квітня 2020 Share Опубліковано: 10 квітня 2020 3 минуты назад, zhizherinv сказал: catalog/model/catalog/product.php тут есть так? 'weight' => $query->row['weight'], Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 1 2 3 Вперед Сторінка 1 з 3 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 3 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Opencart 2.x Opencart 2.x: Загальні питання Как убрать округление веса? Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich Промо банери в категоріях товарів Автор: IHOR1989 Trend - адаптивний універсальний шаблон Автор: DSV × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
zhizherinv Опубліковано: 9 квітня 2020 Автор Share Опубліковано: 9 квітня 2020 45 минут назад, esculapra сказал: Поищи в кодах пхп-функцию ceil - она округляет дроби в большую сторону. а в каком файле, Вы не знаете? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
fanatic Опубліковано: 9 квітня 2020 Share Опубліковано: 9 квітня 2020 14 минут назад, zhizherinv сказал: а в каком файле, Вы не знаете? а где, на какой странице, вы выводите вес? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... esculapra Опубліковано: 9 квітня 2020 Share Опубліковано: 9 квітня 2020 Я прогнал поиск по моделям - там везде Weight идет как float, то есть дробное число. Может у тебя иначе? Я не в курсе, но по-видимому это должно быть в настройках (опции, атрибуты) товара. Просто я этот параметр не использую. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... zhizherinv Опубліковано: 10 квітня 2020 Автор Share Опубліковано: 10 квітня 2020 14 часов назад, esculapra сказал: Я прогнал поиск по моделям - там везде Weight идет как float, то есть дробное число. Может у тебя иначе? Я не в курсе, но по-видимому это должно быть в настройках (опции, атрибуты) товара. Просто я этот параметр не использую. в товарах я вообще не использую опции и атрибуты Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... zhizherinv Опубліковано: 10 квітня 2020 Автор Share Опубліковано: 10 квітня 2020 19 часов назад, fanatic сказал: а где, на какой странице, вы выводите вес? всмысле, на какой странице? У каждого товара свой вес Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... thentru Опубліковано: 10 квітня 2020 Share Опубліковано: 10 квітня 2020 @zhizherinv на странице сравнения товаров какой вес видите? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... zhizherinv Опубліковано: 10 квітня 2020 Автор Share Опубліковано: 10 квітня 2020 8 минут назад, thentru сказал: @zhizherinv на странице сравнения товаров какой вес видите? округлённый Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... thentru Опубліковано: 10 квітня 2020 Share Опубліковано: 10 квітня 2020 значит у вас есть какие-то правки по-умолчанию вес форматируется с 2-мя знаками после запятой /system/library/cart/weight.php метод format Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... fanatic Опубліковано: 10 квітня 2020 Share Опубліковано: 10 квітня 2020 48 минут назад, zhizherinv сказал: всмысле, на какой странице? категории, акции, производитель, поиск, сравнение, модули Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... zhizherinv Опубліковано: 10 квітня 2020 Автор Share Опубліковано: 10 квітня 2020 35 минут назад, thentru сказал: значит у вас есть какие-то правки по-умолчанию вес форматируется с 2-мя знаками после запятой /system/library/cart/weight.php метод format public function format($value, $weight_class_id, $decimal_point = '.', $thousand_point = ',') { if (isset($this->weights[$weight_class_id])) { return number_format($value, 2, $decimal_point, $thousand_point) . $this->weights[$weight_class_id]['unit']; } else { return number_format($value, 2, $decimal_point, $thousand_point); } } что надо изменить? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... fanatic Опубліковано: 10 квітня 2020 Share Опубліковано: 10 квітня 2020 30 минут назад, zhizherinv сказал: что надо изменить? ничего, тут не округляется Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... zhizherinv Опубліковано: 10 квітня 2020 Автор Share Опубліковано: 10 квітня 2020 16 минут назад, fanatic сказал: ничего, тут не округляется в чём ещё может быть проблема? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... fanatic Опубліковано: 10 квітня 2020 Share Опубліковано: 10 квітня 2020 11 минут назад, zhizherinv сказал: в чём ещё может быть проблема? нужно смотреть в контроллере где формируются данные товара. поэтому я у вас и спрашивал 21 час назад, fanatic сказал: на какой странице, вы выводите вес? чтобы понять, в каком контроллере смотреть Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... zhizherinv Опубліковано: 10 квітня 2020 Автор Share Опубліковано: 10 квітня 2020 5 минут назад, fanatic сказал: нужно смотреть в контроллере где формируются данные товара. поэтому я у вас и спрашивал чтобы понять, в каком контроллере смотреть нууу, на странице товара Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... thentru Опубліковано: 10 квітня 2020 Share Опубліковано: 10 квітня 2020 1 час назад, zhizherinv сказал: что надо изменить? проверить есть ли модификаторы, влияющие на этот файл проверить в модели метод getProduct catalog/model/catalog/product.php также посмотреть есть ли модифицированный файл - на случай если изменения вносит какой-то модификатор Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... fanatic Опубліковано: 10 квітня 2020 Share Опубліковано: 10 квітня 2020 50 минут назад, zhizherinv сказал: нууу, на странице товара catalog/controller/product/product.php Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... zhizherinv Опубліковано: 10 квітня 2020 Автор Share Опубліковано: 10 квітня 2020 37 минут назад, thentru сказал: проверить есть ли модификаторы, влияющие на этот файл проверить в модели метод getProduct catalog/model/catalog/product.php также посмотреть есть ли модифицированный файл - на случай если изменения вносит какой-то модификатор Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... zhizherinv Опубліковано: 10 квітня 2020 Автор Share Опубліковано: 10 квітня 2020 15 минут назад, fanatic сказал: catalog/controller/product/product.php а что там сделать надо, не подскажете? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... fanatic Опубліковано: 10 квітня 2020 Share Опубліковано: 10 квітня 2020 10 минут назад, zhizherinv сказал: а что там сделать надо, не подскажете? посмотреть как формируется вес искать weight Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... zhizherinv Опубліковано: 10 квітня 2020 Автор Share Опубліковано: 10 квітня 2020 18 минут назад, fanatic сказал: посмотреть как формируется вес искать weight там такого нет Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... zhizherinv Опубліковано: 10 квітня 2020 Автор Share Опубліковано: 10 квітня 2020 catalog/model/catalog/product.php тут есть Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... fanatic Опубліковано: 10 квітня 2020 Share Опубліковано: 10 квітня 2020 дайте ссылку на страницу где выводиться вес Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... fanatic Опубліковано: 10 квітня 2020 Share Опубліковано: 10 квітня 2020 3 минуты назад, zhizherinv сказал: catalog/model/catalog/product.php тут есть так? 'weight' => $query->row['weight'], Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 1 2 3 Вперед Сторінка 1 з 3 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 3 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Opencart 2.x Opencart 2.x: Загальні питання Как убрать округление веса? Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich Промо банери в категоріях товарів Автор: IHOR1989 Trend - адаптивний універсальний шаблон Автор: DSV × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
esculapra Опубліковано: 9 квітня 2020 Share Опубліковано: 9 квітня 2020 Я прогнал поиск по моделям - там везде Weight идет как float, то есть дробное число. Может у тебя иначе? Я не в курсе, но по-видимому это должно быть в настройках (опции, атрибуты) товара. Просто я этот параметр не использую. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... zhizherinv Опубліковано: 10 квітня 2020 Автор Share Опубліковано: 10 квітня 2020 14 часов назад, esculapra сказал: Я прогнал поиск по моделям - там везде Weight идет как float, то есть дробное число. Может у тебя иначе? Я не в курсе, но по-видимому это должно быть в настройках (опции, атрибуты) товара. Просто я этот параметр не использую. в товарах я вообще не использую опции и атрибуты Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... zhizherinv Опубліковано: 10 квітня 2020 Автор Share Опубліковано: 10 квітня 2020 19 часов назад, fanatic сказал: а где, на какой странице, вы выводите вес? всмысле, на какой странице? У каждого товара свой вес Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... thentru Опубліковано: 10 квітня 2020 Share Опубліковано: 10 квітня 2020 @zhizherinv на странице сравнения товаров какой вес видите? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... zhizherinv Опубліковано: 10 квітня 2020 Автор Share Опубліковано: 10 квітня 2020 8 минут назад, thentru сказал: @zhizherinv на странице сравнения товаров какой вес видите? округлённый Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... thentru Опубліковано: 10 квітня 2020 Share Опубліковано: 10 квітня 2020 значит у вас есть какие-то правки по-умолчанию вес форматируется с 2-мя знаками после запятой /system/library/cart/weight.php метод format Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... fanatic Опубліковано: 10 квітня 2020 Share Опубліковано: 10 квітня 2020 48 минут назад, zhizherinv сказал: всмысле, на какой странице? категории, акции, производитель, поиск, сравнение, модули Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... zhizherinv Опубліковано: 10 квітня 2020 Автор Share Опубліковано: 10 квітня 2020 35 минут назад, thentru сказал: значит у вас есть какие-то правки по-умолчанию вес форматируется с 2-мя знаками после запятой /system/library/cart/weight.php метод format public function format($value, $weight_class_id, $decimal_point = '.', $thousand_point = ',') { if (isset($this->weights[$weight_class_id])) { return number_format($value, 2, $decimal_point, $thousand_point) . $this->weights[$weight_class_id]['unit']; } else { return number_format($value, 2, $decimal_point, $thousand_point); } } что надо изменить? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... fanatic Опубліковано: 10 квітня 2020 Share Опубліковано: 10 квітня 2020 30 минут назад, zhizherinv сказал: что надо изменить? ничего, тут не округляется Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... zhizherinv Опубліковано: 10 квітня 2020 Автор Share Опубліковано: 10 квітня 2020 16 минут назад, fanatic сказал: ничего, тут не округляется в чём ещё может быть проблема? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... fanatic Опубліковано: 10 квітня 2020 Share Опубліковано: 10 квітня 2020 11 минут назад, zhizherinv сказал: в чём ещё может быть проблема? нужно смотреть в контроллере где формируются данные товара. поэтому я у вас и спрашивал 21 час назад, fanatic сказал: на какой странице, вы выводите вес? чтобы понять, в каком контроллере смотреть Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... zhizherinv Опубліковано: 10 квітня 2020 Автор Share Опубліковано: 10 квітня 2020 5 минут назад, fanatic сказал: нужно смотреть в контроллере где формируются данные товара. поэтому я у вас и спрашивал чтобы понять, в каком контроллере смотреть нууу, на странице товара Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... thentru Опубліковано: 10 квітня 2020 Share Опубліковано: 10 квітня 2020 1 час назад, zhizherinv сказал: что надо изменить? проверить есть ли модификаторы, влияющие на этот файл проверить в модели метод getProduct catalog/model/catalog/product.php также посмотреть есть ли модифицированный файл - на случай если изменения вносит какой-то модификатор Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... fanatic Опубліковано: 10 квітня 2020 Share Опубліковано: 10 квітня 2020 50 минут назад, zhizherinv сказал: нууу, на странице товара catalog/controller/product/product.php Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... zhizherinv Опубліковано: 10 квітня 2020 Автор Share Опубліковано: 10 квітня 2020 37 минут назад, thentru сказал: проверить есть ли модификаторы, влияющие на этот файл проверить в модели метод getProduct catalog/model/catalog/product.php также посмотреть есть ли модифицированный файл - на случай если изменения вносит какой-то модификатор Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... zhizherinv Опубліковано: 10 квітня 2020 Автор Share Опубліковано: 10 квітня 2020 15 минут назад, fanatic сказал: catalog/controller/product/product.php а что там сделать надо, не подскажете? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... fanatic Опубліковано: 10 квітня 2020 Share Опубліковано: 10 квітня 2020 10 минут назад, zhizherinv сказал: а что там сделать надо, не подскажете? посмотреть как формируется вес искать weight Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... zhizherinv Опубліковано: 10 квітня 2020 Автор Share Опубліковано: 10 квітня 2020 18 минут назад, fanatic сказал: посмотреть как формируется вес искать weight там такого нет Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... zhizherinv Опубліковано: 10 квітня 2020 Автор Share Опубліковано: 10 квітня 2020 catalog/model/catalog/product.php тут есть Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... fanatic Опубліковано: 10 квітня 2020 Share Опубліковано: 10 квітня 2020 дайте ссылку на страницу где выводиться вес Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... fanatic Опубліковано: 10 квітня 2020 Share Опубліковано: 10 квітня 2020 3 минуты назад, zhizherinv сказал: catalog/model/catalog/product.php тут есть так? 'weight' => $query->row['weight'], Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 1 2 3 Вперед Сторінка 1 з 3 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 3 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Opencart 2.x Opencart 2.x: Загальні питання Как убрать округление веса? Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich Промо банери в категоріях товарів Автор: IHOR1989 Trend - адаптивний універсальний шаблон Автор: DSV × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
zhizherinv Опубліковано: 10 квітня 2020 Автор Share Опубліковано: 10 квітня 2020 14 часов назад, esculapra сказал: Я прогнал поиск по моделям - там везде Weight идет как float, то есть дробное число. Может у тебя иначе? Я не в курсе, но по-видимому это должно быть в настройках (опции, атрибуты) товара. Просто я этот параметр не использую. в товарах я вообще не использую опции и атрибуты Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
zhizherinv Опубліковано: 10 квітня 2020 Автор Share Опубліковано: 10 квітня 2020 19 часов назад, fanatic сказал: а где, на какой странице, вы выводите вес? всмысле, на какой странице? У каждого товара свой вес Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
thentru Опубліковано: 10 квітня 2020 Share Опубліковано: 10 квітня 2020 @zhizherinv на странице сравнения товаров какой вес видите? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
zhizherinv Опубліковано: 10 квітня 2020 Автор Share Опубліковано: 10 квітня 2020 8 минут назад, thentru сказал: @zhizherinv на странице сравнения товаров какой вес видите? округлённый Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
thentru Опубліковано: 10 квітня 2020 Share Опубліковано: 10 квітня 2020 значит у вас есть какие-то правки по-умолчанию вес форматируется с 2-мя знаками после запятой /system/library/cart/weight.php метод format Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
fanatic Опубліковано: 10 квітня 2020 Share Опубліковано: 10 квітня 2020 48 минут назад, zhizherinv сказал: всмысле, на какой странице? категории, акции, производитель, поиск, сравнение, модули Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... zhizherinv Опубліковано: 10 квітня 2020 Автор Share Опубліковано: 10 квітня 2020 35 минут назад, thentru сказал: значит у вас есть какие-то правки по-умолчанию вес форматируется с 2-мя знаками после запятой /system/library/cart/weight.php метод format public function format($value, $weight_class_id, $decimal_point = '.', $thousand_point = ',') { if (isset($this->weights[$weight_class_id])) { return number_format($value, 2, $decimal_point, $thousand_point) . $this->weights[$weight_class_id]['unit']; } else { return number_format($value, 2, $decimal_point, $thousand_point); } } что надо изменить? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... fanatic Опубліковано: 10 квітня 2020 Share Опубліковано: 10 квітня 2020 30 минут назад, zhizherinv сказал: что надо изменить? ничего, тут не округляется Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... zhizherinv Опубліковано: 10 квітня 2020 Автор Share Опубліковано: 10 квітня 2020 16 минут назад, fanatic сказал: ничего, тут не округляется в чём ещё может быть проблема? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... fanatic Опубліковано: 10 квітня 2020 Share Опубліковано: 10 квітня 2020 11 минут назад, zhizherinv сказал: в чём ещё может быть проблема? нужно смотреть в контроллере где формируются данные товара. поэтому я у вас и спрашивал 21 час назад, fanatic сказал: на какой странице, вы выводите вес? чтобы понять, в каком контроллере смотреть Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... zhizherinv Опубліковано: 10 квітня 2020 Автор Share Опубліковано: 10 квітня 2020 5 минут назад, fanatic сказал: нужно смотреть в контроллере где формируются данные товара. поэтому я у вас и спрашивал чтобы понять, в каком контроллере смотреть нууу, на странице товара Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... thentru Опубліковано: 10 квітня 2020 Share Опубліковано: 10 квітня 2020 1 час назад, zhizherinv сказал: что надо изменить? проверить есть ли модификаторы, влияющие на этот файл проверить в модели метод getProduct catalog/model/catalog/product.php также посмотреть есть ли модифицированный файл - на случай если изменения вносит какой-то модификатор Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... fanatic Опубліковано: 10 квітня 2020 Share Опубліковано: 10 квітня 2020 50 минут назад, zhizherinv сказал: нууу, на странице товара catalog/controller/product/product.php Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... zhizherinv Опубліковано: 10 квітня 2020 Автор Share Опубліковано: 10 квітня 2020 37 минут назад, thentru сказал: проверить есть ли модификаторы, влияющие на этот файл проверить в модели метод getProduct catalog/model/catalog/product.php также посмотреть есть ли модифицированный файл - на случай если изменения вносит какой-то модификатор Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... zhizherinv Опубліковано: 10 квітня 2020 Автор Share Опубліковано: 10 квітня 2020 15 минут назад, fanatic сказал: catalog/controller/product/product.php а что там сделать надо, не подскажете? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... fanatic Опубліковано: 10 квітня 2020 Share Опубліковано: 10 квітня 2020 10 минут назад, zhizherinv сказал: а что там сделать надо, не подскажете? посмотреть как формируется вес искать weight Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... zhizherinv Опубліковано: 10 квітня 2020 Автор Share Опубліковано: 10 квітня 2020 18 минут назад, fanatic сказал: посмотреть как формируется вес искать weight там такого нет Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... zhizherinv Опубліковано: 10 квітня 2020 Автор Share Опубліковано: 10 квітня 2020 catalog/model/catalog/product.php тут есть Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... fanatic Опубліковано: 10 квітня 2020 Share Опубліковано: 10 квітня 2020 дайте ссылку на страницу где выводиться вес Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... fanatic Опубліковано: 10 квітня 2020 Share Опубліковано: 10 квітня 2020 3 минуты назад, zhizherinv сказал: catalog/model/catalog/product.php тут есть так? 'weight' => $query->row['weight'], Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 1 2 3 Вперед Сторінка 1 з 3 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 3 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Opencart 2.x Opencart 2.x: Загальні питання Как убрать округление веса? Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich Промо банери в категоріях товарів Автор: IHOR1989 Trend - адаптивний універсальний шаблон Автор: DSV × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
zhizherinv Опубліковано: 10 квітня 2020 Автор Share Опубліковано: 10 квітня 2020 35 минут назад, thentru сказал: значит у вас есть какие-то правки по-умолчанию вес форматируется с 2-мя знаками после запятой /system/library/cart/weight.php метод format public function format($value, $weight_class_id, $decimal_point = '.', $thousand_point = ',') { if (isset($this->weights[$weight_class_id])) { return number_format($value, 2, $decimal_point, $thousand_point) . $this->weights[$weight_class_id]['unit']; } else { return number_format($value, 2, $decimal_point, $thousand_point); } } что надо изменить? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
fanatic Опубліковано: 10 квітня 2020 Share Опубліковано: 10 квітня 2020 30 минут назад, zhizherinv сказал: что надо изменить? ничего, тут не округляется Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... zhizherinv Опубліковано: 10 квітня 2020 Автор Share Опубліковано: 10 квітня 2020 16 минут назад, fanatic сказал: ничего, тут не округляется в чём ещё может быть проблема? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... fanatic Опубліковано: 10 квітня 2020 Share Опубліковано: 10 квітня 2020 11 минут назад, zhizherinv сказал: в чём ещё может быть проблема? нужно смотреть в контроллере где формируются данные товара. поэтому я у вас и спрашивал 21 час назад, fanatic сказал: на какой странице, вы выводите вес? чтобы понять, в каком контроллере смотреть Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... zhizherinv Опубліковано: 10 квітня 2020 Автор Share Опубліковано: 10 квітня 2020 5 минут назад, fanatic сказал: нужно смотреть в контроллере где формируются данные товара. поэтому я у вас и спрашивал чтобы понять, в каком контроллере смотреть нууу, на странице товара Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... thentru Опубліковано: 10 квітня 2020 Share Опубліковано: 10 квітня 2020 1 час назад, zhizherinv сказал: что надо изменить? проверить есть ли модификаторы, влияющие на этот файл проверить в модели метод getProduct catalog/model/catalog/product.php также посмотреть есть ли модифицированный файл - на случай если изменения вносит какой-то модификатор Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... fanatic Опубліковано: 10 квітня 2020 Share Опубліковано: 10 квітня 2020 50 минут назад, zhizherinv сказал: нууу, на странице товара catalog/controller/product/product.php Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... zhizherinv Опубліковано: 10 квітня 2020 Автор Share Опубліковано: 10 квітня 2020 37 минут назад, thentru сказал: проверить есть ли модификаторы, влияющие на этот файл проверить в модели метод getProduct catalog/model/catalog/product.php также посмотреть есть ли модифицированный файл - на случай если изменения вносит какой-то модификатор Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... zhizherinv Опубліковано: 10 квітня 2020 Автор Share Опубліковано: 10 квітня 2020 15 минут назад, fanatic сказал: catalog/controller/product/product.php а что там сделать надо, не подскажете? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... fanatic Опубліковано: 10 квітня 2020 Share Опубліковано: 10 квітня 2020 10 минут назад, zhizherinv сказал: а что там сделать надо, не подскажете? посмотреть как формируется вес искать weight Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... zhizherinv Опубліковано: 10 квітня 2020 Автор Share Опубліковано: 10 квітня 2020 18 минут назад, fanatic сказал: посмотреть как формируется вес искать weight там такого нет Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... zhizherinv Опубліковано: 10 квітня 2020 Автор Share Опубліковано: 10 квітня 2020 catalog/model/catalog/product.php тут есть Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... fanatic Опубліковано: 10 квітня 2020 Share Опубліковано: 10 квітня 2020 дайте ссылку на страницу где выводиться вес Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... fanatic Опубліковано: 10 квітня 2020 Share Опубліковано: 10 квітня 2020 3 минуты назад, zhizherinv сказал: catalog/model/catalog/product.php тут есть так? 'weight' => $query->row['weight'], Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 1 2 3 Вперед Сторінка 1 з 3 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 3 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Opencart 2.x Opencart 2.x: Загальні питання Как убрать округление веса? Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich Промо банери в категоріях товарів Автор: IHOR1989 Trend - адаптивний універсальний шаблон Автор: DSV × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
zhizherinv Опубліковано: 10 квітня 2020 Автор Share Опубліковано: 10 квітня 2020 16 минут назад, fanatic сказал: ничего, тут не округляется в чём ещё может быть проблема? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
fanatic Опубліковано: 10 квітня 2020 Share Опубліковано: 10 квітня 2020 11 минут назад, zhizherinv сказал: в чём ещё может быть проблема? нужно смотреть в контроллере где формируются данные товара. поэтому я у вас и спрашивал 21 час назад, fanatic сказал: на какой странице, вы выводите вес? чтобы понять, в каком контроллере смотреть Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... zhizherinv Опубліковано: 10 квітня 2020 Автор Share Опубліковано: 10 квітня 2020 5 минут назад, fanatic сказал: нужно смотреть в контроллере где формируются данные товара. поэтому я у вас и спрашивал чтобы понять, в каком контроллере смотреть нууу, на странице товара Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... thentru Опубліковано: 10 квітня 2020 Share Опубліковано: 10 квітня 2020 1 час назад, zhizherinv сказал: что надо изменить? проверить есть ли модификаторы, влияющие на этот файл проверить в модели метод getProduct catalog/model/catalog/product.php также посмотреть есть ли модифицированный файл - на случай если изменения вносит какой-то модификатор Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... fanatic Опубліковано: 10 квітня 2020 Share Опубліковано: 10 квітня 2020 50 минут назад, zhizherinv сказал: нууу, на странице товара catalog/controller/product/product.php Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... zhizherinv Опубліковано: 10 квітня 2020 Автор Share Опубліковано: 10 квітня 2020 37 минут назад, thentru сказал: проверить есть ли модификаторы, влияющие на этот файл проверить в модели метод getProduct catalog/model/catalog/product.php также посмотреть есть ли модифицированный файл - на случай если изменения вносит какой-то модификатор Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... zhizherinv Опубліковано: 10 квітня 2020 Автор Share Опубліковано: 10 квітня 2020 15 минут назад, fanatic сказал: catalog/controller/product/product.php а что там сделать надо, не подскажете? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... fanatic Опубліковано: 10 квітня 2020 Share Опубліковано: 10 квітня 2020 10 минут назад, zhizherinv сказал: а что там сделать надо, не подскажете? посмотреть как формируется вес искать weight Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... zhizherinv Опубліковано: 10 квітня 2020 Автор Share Опубліковано: 10 квітня 2020 18 минут назад, fanatic сказал: посмотреть как формируется вес искать weight там такого нет Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... zhizherinv Опубліковано: 10 квітня 2020 Автор Share Опубліковано: 10 квітня 2020 catalog/model/catalog/product.php тут есть Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... fanatic Опубліковано: 10 квітня 2020 Share Опубліковано: 10 квітня 2020 дайте ссылку на страницу где выводиться вес Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... fanatic Опубліковано: 10 квітня 2020 Share Опубліковано: 10 квітня 2020 3 минуты назад, zhizherinv сказал: catalog/model/catalog/product.php тут есть так? 'weight' => $query->row['weight'], Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 1 2 3 Вперед Сторінка 1 з 3 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 3 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Opencart 2.x Opencart 2.x: Загальні питання Как убрать округление веса? Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich Промо банери в категоріях товарів Автор: IHOR1989 Trend - адаптивний універсальний шаблон Автор: DSV × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
zhizherinv Опубліковано: 10 квітня 2020 Автор Share Опубліковано: 10 квітня 2020 5 минут назад, fanatic сказал: нужно смотреть в контроллере где формируются данные товара. поэтому я у вас и спрашивал чтобы понять, в каком контроллере смотреть нууу, на странице товара Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
thentru Опубліковано: 10 квітня 2020 Share Опубліковано: 10 квітня 2020 1 час назад, zhizherinv сказал: что надо изменить? проверить есть ли модификаторы, влияющие на этот файл проверить в модели метод getProduct catalog/model/catalog/product.php также посмотреть есть ли модифицированный файл - на случай если изменения вносит какой-то модификатор Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
fanatic Опубліковано: 10 квітня 2020 Share Опубліковано: 10 квітня 2020 50 минут назад, zhizherinv сказал: нууу, на странице товара catalog/controller/product/product.php Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... zhizherinv Опубліковано: 10 квітня 2020 Автор Share Опубліковано: 10 квітня 2020 37 минут назад, thentru сказал: проверить есть ли модификаторы, влияющие на этот файл проверить в модели метод getProduct catalog/model/catalog/product.php также посмотреть есть ли модифицированный файл - на случай если изменения вносит какой-то модификатор Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... zhizherinv Опубліковано: 10 квітня 2020 Автор Share Опубліковано: 10 квітня 2020 15 минут назад, fanatic сказал: catalog/controller/product/product.php а что там сделать надо, не подскажете? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... fanatic Опубліковано: 10 квітня 2020 Share Опубліковано: 10 квітня 2020 10 минут назад, zhizherinv сказал: а что там сделать надо, не подскажете? посмотреть как формируется вес искать weight Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... zhizherinv Опубліковано: 10 квітня 2020 Автор Share Опубліковано: 10 квітня 2020 18 минут назад, fanatic сказал: посмотреть как формируется вес искать weight там такого нет Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... zhizherinv Опубліковано: 10 квітня 2020 Автор Share Опубліковано: 10 квітня 2020 catalog/model/catalog/product.php тут есть Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... fanatic Опубліковано: 10 квітня 2020 Share Опубліковано: 10 квітня 2020 дайте ссылку на страницу где выводиться вес Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... fanatic Опубліковано: 10 квітня 2020 Share Опубліковано: 10 квітня 2020 3 минуты назад, zhizherinv сказал: catalog/model/catalog/product.php тут есть так? 'weight' => $query->row['weight'], Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 1 2 3 Вперед Сторінка 1 з 3 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 3 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Opencart 2.x Opencart 2.x: Загальні питання Как убрать округление веса? Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich Промо банери в категоріях товарів Автор: IHOR1989 Trend - адаптивний універсальний шаблон Автор: DSV
zhizherinv Опубліковано: 10 квітня 2020 Автор Share Опубліковано: 10 квітня 2020 37 минут назад, thentru сказал: проверить есть ли модификаторы, влияющие на этот файл проверить в модели метод getProduct catalog/model/catalog/product.php также посмотреть есть ли модифицированный файл - на случай если изменения вносит какой-то модификатор Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
zhizherinv Опубліковано: 10 квітня 2020 Автор Share Опубліковано: 10 квітня 2020 15 минут назад, fanatic сказал: catalog/controller/product/product.php а что там сделать надо, не подскажете? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
fanatic Опубліковано: 10 квітня 2020 Share Опубліковано: 10 квітня 2020 10 минут назад, zhizherinv сказал: а что там сделать надо, не подскажете? посмотреть как формируется вес искать weight Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... zhizherinv Опубліковано: 10 квітня 2020 Автор Share Опубліковано: 10 квітня 2020 18 минут назад, fanatic сказал: посмотреть как формируется вес искать weight там такого нет Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... zhizherinv Опубліковано: 10 квітня 2020 Автор Share Опубліковано: 10 квітня 2020 catalog/model/catalog/product.php тут есть Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... fanatic Опубліковано: 10 квітня 2020 Share Опубліковано: 10 квітня 2020 дайте ссылку на страницу где выводиться вес Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... fanatic Опубліковано: 10 квітня 2020 Share Опубліковано: 10 квітня 2020 3 минуты назад, zhizherinv сказал: catalog/model/catalog/product.php тут есть так? 'weight' => $query->row['weight'], Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 1 2 3 Вперед Сторінка 1 з 3 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 3 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Opencart 2.x Opencart 2.x: Загальні питання Как убрать округление веса?
zhizherinv Опубліковано: 10 квітня 2020 Автор Share Опубліковано: 10 квітня 2020 18 минут назад, fanatic сказал: посмотреть как формируется вес искать weight там такого нет Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
zhizherinv Опубліковано: 10 квітня 2020 Автор Share Опубліковано: 10 квітня 2020 catalog/model/catalog/product.php тут есть Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
fanatic Опубліковано: 10 квітня 2020 Share Опубліковано: 10 квітня 2020 дайте ссылку на страницу где выводиться вес Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... fanatic Опубліковано: 10 квітня 2020 Share Опубліковано: 10 квітня 2020 3 минуты назад, zhizherinv сказал: catalog/model/catalog/product.php тут есть так? 'weight' => $query->row['weight'], Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 1 2 3 Вперед Сторінка 1 з 3 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 3 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку
fanatic Опубліковано: 10 квітня 2020 Share Опубліковано: 10 квітня 2020 3 минуты назад, zhizherinv сказал: catalog/model/catalog/product.php тут есть так? 'weight' => $query->row['weight'], Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 1 2 3 Вперед Сторінка 1 з 3 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 3
Recommended Posts