Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

как в стороннем скрипте сделать чпу

Recommended Posts

Делаю сбор урл для категорий ($this->url->link('product/category', 'path='.$e['category_id']  );)  и все ссылки выводятся в таком виде ?route=product/category&path=1 а нужно с чпу в духе mysite.com/categories/somecategory как это сделать? скрипт находится в корне и если кто то подскажет как обратиться оттуда к методам класса из папки controllers тоже буду признателен

Змінено користувачем Malik1414
Надіслати
Поділитися на інших сайтах

24 минуты назад, optimlab сказал:

https://github.com/opencart/opencart/blob/3.0.3.2/upload/catalog/controller/information/sitemap.php

Как пример. Тут вроде все методы есть.

так то да, такие методы в нескольких классах есть, но дело в том что там везде вот так примерно

"

$data['categories'][] = array(
'name' => $category_1['name'],
'children' => $level_2_data,
'href' => $this->url->link('product/category', 'path=' . $category_1['category_id'])

);

" но точно также если делать то не работает должным образом, я в опенкарт без опыта и не знаю что и где подлючить чтобы работал модуль для чпу кажется он seo url называется но как его подключить

Надіслати
Поділитися на інших сайтах

Створіть аккаунт або увійдіть для коментування

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто!

Зареєструвати аккаунт

Вхід

Уже зареєстровані? Увійдіть тут.

Вхід зараз
  • Зараз на сторінці   0 користувачів

• Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.