garrip91 Опубліковано: 27 лютого 2020 Share Опубліковано: 27 лютого 2020 Всем здравствуйте, уважаемые форумчане! Подскажите мне, пожалуйста, лучший по Вашему мнению сервис, предназначенный для отправки нужной мне информации нужному числу нужных мне людей как по почте, так и по смс! ЗАРАНЕЕ благодарю Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
SergeTkach Опубліковано: 27 лютого 2020 Share Опубліковано: 27 лютого 2020 sendpulse Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... garrip91 Опубліковано: 27 лютого 2020 Автор Share Опубліковано: 27 лютого 2020 9 минут назад, SergeTkach сказал: sendpulse В интернете я ещё нашёл вот такой: https://www.unisender.com/?utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=n_competitors_search_msw&utm_term=%2Bsendpulse&gclid=CjwKCAiA7t3yBRADEiwA4GFlI3UIKq2Pvcav1f6gAjR4u51z6VDSRSMXp8eNkJASLe64ukjELM1rXxoCq48QAvD_BwE Чем Ваш предлагаемый лучше? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... SonLux Опубліковано: 27 лютого 2020 Share Опубліковано: 27 лютого 2020 Какая страна? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... garrip91 Опубліковано: 27 лютого 2020 Автор Share Опубліковано: 27 лютого 2020 8 минут назад, ShegoGo сказал: Какая страна? Россия рассматривается ПОКА ЧТО Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... SonLux Опубліковано: 27 лютого 2020 Share Опубліковано: 27 лютого 2020 2 часа назад, garrip91 сказал: Россия рассматривается ПОКА ЧТО по RU знаю только один, которым пользовался лично - smsc.ru Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... garrip91 Опубліковано: 27 лютого 2020 Автор Share Опубліковано: 27 лютого 2020 4 часа назад, ShegoGo сказал: по RU знаю только один, которым пользовался лично - smsc.ru И что Вы по нему можете сказать мне? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... SergeTkach Опубліковано: 28 лютого 2020 Share Опубліковано: 28 лютого 2020 Все они почти что одинаковые по функционалу. Намного важнее, что с ними делать, чем на каком именно. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... SonLux Опубліковано: 28 лютого 2020 Share Опубліковано: 28 лютого 2020 1 час назад, SergeTkach сказал: Все они почти что одинаковые по функционалу. Намного важнее, что с ними делать, чем на каком именно. Поддерживаю данный ответ. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... garrip91 Опубліковано: 2 березня 2020 Автор Share Опубліковано: 2 березня 2020 В 27.02.2020 в 17:52, ShegoGo сказал: по RU знаю только один, которым пользовался лично - smsc.ru Скажите, пожалуйста... А этот сервис, как я вижу на его оф. сайте, работает только с Opencart до 3-й версии и ocStore 1-й версии или на самом деле версия движка никакой роли не играет? Просто у меня на хосте загружена русскоязычная сборка ocStore 4-й версии... Как мне быть в этом случае? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... SergeTkach Опубліковано: 2 березня 2020 Share Опубліковано: 2 березня 2020 4 часа назад, garrip91 сказал: сборка ocStore 4-й версии Что это за версия? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... p0v1n0m Опубліковано: 2 березня 2020 Share Опубліковано: 2 березня 2020 4 часа назад, SergeTkach сказал: Что это за версия? Он из будущего. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... garrip91 Опубліковано: 2 березня 2020 Автор Share Опубліковано: 2 березня 2020 5 часов назад, SergeTkach сказал: Что это за версия? Это, как я понял, последняя версия Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... garrip91 Опубліковано: 2 березня 2020 Автор Share Опубліковано: 2 березня 2020 В 27.02.2020 в 17:52, ShegoGo сказал: по RU знаю только один, которым пользовался лично - smsc.ru А если в сборке (то есть, в ocStore), предоставляемой хостом "beget.com", отсутствует директория "smsgate"? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... SergeTkach Опубліковано: 2 березня 2020 Share Опубліковано: 2 березня 2020 2 часа назад, p0v1n0m сказал: Он из будущего i'll be back))) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 1 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Загальні питання Нужен лучший по Вашему мнению сервис по отправке писем и смс! Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення Повний пакет SEO Автор: GeekoDev SameSite Session Fix Opencart 3 Автор: web_bond SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
garrip91 Опубліковано: 27 лютого 2020 Автор Share Опубліковано: 27 лютого 2020 9 минут назад, SergeTkach сказал: sendpulse В интернете я ещё нашёл вот такой: https://www.unisender.com/?utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=n_competitors_search_msw&utm_term=%2Bsendpulse&gclid=CjwKCAiA7t3yBRADEiwA4GFlI3UIKq2Pvcav1f6gAjR4u51z6VDSRSMXp8eNkJASLe64ukjELM1rXxoCq48QAvD_BwE Чем Ваш предлагаемый лучше? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
SonLux Опубліковано: 27 лютого 2020 Share Опубліковано: 27 лютого 2020 Какая страна? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... garrip91 Опубліковано: 27 лютого 2020 Автор Share Опубліковано: 27 лютого 2020 8 минут назад, ShegoGo сказал: Какая страна? Россия рассматривается ПОКА ЧТО Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... SonLux Опубліковано: 27 лютого 2020 Share Опубліковано: 27 лютого 2020 2 часа назад, garrip91 сказал: Россия рассматривается ПОКА ЧТО по RU знаю только один, которым пользовался лично - smsc.ru Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... garrip91 Опубліковано: 27 лютого 2020 Автор Share Опубліковано: 27 лютого 2020 4 часа назад, ShegoGo сказал: по RU знаю только один, которым пользовался лично - smsc.ru И что Вы по нему можете сказать мне? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... SergeTkach Опубліковано: 28 лютого 2020 Share Опубліковано: 28 лютого 2020 Все они почти что одинаковые по функционалу. Намного важнее, что с ними делать, чем на каком именно. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... SonLux Опубліковано: 28 лютого 2020 Share Опубліковано: 28 лютого 2020 1 час назад, SergeTkach сказал: Все они почти что одинаковые по функционалу. Намного важнее, что с ними делать, чем на каком именно. Поддерживаю данный ответ. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... garrip91 Опубліковано: 2 березня 2020 Автор Share Опубліковано: 2 березня 2020 В 27.02.2020 в 17:52, ShegoGo сказал: по RU знаю только один, которым пользовался лично - smsc.ru Скажите, пожалуйста... А этот сервис, как я вижу на его оф. сайте, работает только с Opencart до 3-й версии и ocStore 1-й версии или на самом деле версия движка никакой роли не играет? Просто у меня на хосте загружена русскоязычная сборка ocStore 4-й версии... Как мне быть в этом случае? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... SergeTkach Опубліковано: 2 березня 2020 Share Опубліковано: 2 березня 2020 4 часа назад, garrip91 сказал: сборка ocStore 4-й версии Что это за версия? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... p0v1n0m Опубліковано: 2 березня 2020 Share Опубліковано: 2 березня 2020 4 часа назад, SergeTkach сказал: Что это за версия? Он из будущего. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... garrip91 Опубліковано: 2 березня 2020 Автор Share Опубліковано: 2 березня 2020 5 часов назад, SergeTkach сказал: Что это за версия? Это, как я понял, последняя версия Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... garrip91 Опубліковано: 2 березня 2020 Автор Share Опубліковано: 2 березня 2020 В 27.02.2020 в 17:52, ShegoGo сказал: по RU знаю только один, которым пользовался лично - smsc.ru А если в сборке (то есть, в ocStore), предоставляемой хостом "beget.com", отсутствует директория "smsgate"? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... SergeTkach Опубліковано: 2 березня 2020 Share Опубліковано: 2 березня 2020 2 часа назад, p0v1n0m сказал: Он из будущего i'll be back))) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 1 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Загальні питання Нужен лучший по Вашему мнению сервис по отправке писем и смс! Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення Повний пакет SEO Автор: GeekoDev SameSite Session Fix Opencart 3 Автор: web_bond SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
garrip91 Опубліковано: 27 лютого 2020 Автор Share Опубліковано: 27 лютого 2020 8 минут назад, ShegoGo сказал: Какая страна? Россия рассматривается ПОКА ЧТО Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
SonLux Опубліковано: 27 лютого 2020 Share Опубліковано: 27 лютого 2020 2 часа назад, garrip91 сказал: Россия рассматривается ПОКА ЧТО по RU знаю только один, которым пользовался лично - smsc.ru Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... garrip91 Опубліковано: 27 лютого 2020 Автор Share Опубліковано: 27 лютого 2020 4 часа назад, ShegoGo сказал: по RU знаю только один, которым пользовался лично - smsc.ru И что Вы по нему можете сказать мне? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... SergeTkach Опубліковано: 28 лютого 2020 Share Опубліковано: 28 лютого 2020 Все они почти что одинаковые по функционалу. Намного важнее, что с ними делать, чем на каком именно. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... SonLux Опубліковано: 28 лютого 2020 Share Опубліковано: 28 лютого 2020 1 час назад, SergeTkach сказал: Все они почти что одинаковые по функционалу. Намного важнее, что с ними делать, чем на каком именно. Поддерживаю данный ответ. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... garrip91 Опубліковано: 2 березня 2020 Автор Share Опубліковано: 2 березня 2020 В 27.02.2020 в 17:52, ShegoGo сказал: по RU знаю только один, которым пользовался лично - smsc.ru Скажите, пожалуйста... А этот сервис, как я вижу на его оф. сайте, работает только с Opencart до 3-й версии и ocStore 1-й версии или на самом деле версия движка никакой роли не играет? Просто у меня на хосте загружена русскоязычная сборка ocStore 4-й версии... Как мне быть в этом случае? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... SergeTkach Опубліковано: 2 березня 2020 Share Опубліковано: 2 березня 2020 4 часа назад, garrip91 сказал: сборка ocStore 4-й версии Что это за версия? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... p0v1n0m Опубліковано: 2 березня 2020 Share Опубліковано: 2 березня 2020 4 часа назад, SergeTkach сказал: Что это за версия? Он из будущего. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... garrip91 Опубліковано: 2 березня 2020 Автор Share Опубліковано: 2 березня 2020 5 часов назад, SergeTkach сказал: Что это за версия? Это, как я понял, последняя версия Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... garrip91 Опубліковано: 2 березня 2020 Автор Share Опубліковано: 2 березня 2020 В 27.02.2020 в 17:52, ShegoGo сказал: по RU знаю только один, которым пользовался лично - smsc.ru А если в сборке (то есть, в ocStore), предоставляемой хостом "beget.com", отсутствует директория "smsgate"? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... SergeTkach Опубліковано: 2 березня 2020 Share Опубліковано: 2 березня 2020 2 часа назад, p0v1n0m сказал: Он из будущего i'll be back))) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 1 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Загальні питання Нужен лучший по Вашему мнению сервис по отправке писем и смс! Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення Повний пакет SEO Автор: GeekoDev SameSite Session Fix Opencart 3 Автор: web_bond SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
garrip91 Опубліковано: 27 лютого 2020 Автор Share Опубліковано: 27 лютого 2020 4 часа назад, ShegoGo сказал: по RU знаю только один, которым пользовался лично - smsc.ru И что Вы по нему можете сказать мне? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
SergeTkach Опубліковано: 28 лютого 2020 Share Опубліковано: 28 лютого 2020 Все они почти что одинаковые по функционалу. Намного важнее, что с ними делать, чем на каком именно. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... SonLux Опубліковано: 28 лютого 2020 Share Опубліковано: 28 лютого 2020 1 час назад, SergeTkach сказал: Все они почти что одинаковые по функционалу. Намного важнее, что с ними делать, чем на каком именно. Поддерживаю данный ответ. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... garrip91 Опубліковано: 2 березня 2020 Автор Share Опубліковано: 2 березня 2020 В 27.02.2020 в 17:52, ShegoGo сказал: по RU знаю только один, которым пользовался лично - smsc.ru Скажите, пожалуйста... А этот сервис, как я вижу на его оф. сайте, работает только с Opencart до 3-й версии и ocStore 1-й версии или на самом деле версия движка никакой роли не играет? Просто у меня на хосте загружена русскоязычная сборка ocStore 4-й версии... Как мне быть в этом случае? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... SergeTkach Опубліковано: 2 березня 2020 Share Опубліковано: 2 березня 2020 4 часа назад, garrip91 сказал: сборка ocStore 4-й версии Что это за версия? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... p0v1n0m Опубліковано: 2 березня 2020 Share Опубліковано: 2 березня 2020 4 часа назад, SergeTkach сказал: Что это за версия? Он из будущего. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... garrip91 Опубліковано: 2 березня 2020 Автор Share Опубліковано: 2 березня 2020 5 часов назад, SergeTkach сказал: Что это за версия? Это, как я понял, последняя версия Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... garrip91 Опубліковано: 2 березня 2020 Автор Share Опубліковано: 2 березня 2020 В 27.02.2020 в 17:52, ShegoGo сказал: по RU знаю только один, которым пользовался лично - smsc.ru А если в сборке (то есть, в ocStore), предоставляемой хостом "beget.com", отсутствует директория "smsgate"? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... SergeTkach Опубліковано: 2 березня 2020 Share Опубліковано: 2 березня 2020 2 часа назад, p0v1n0m сказал: Он из будущего i'll be back))) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 1 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Загальні питання Нужен лучший по Вашему мнению сервис по отправке писем и смс! Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення Повний пакет SEO Автор: GeekoDev SameSite Session Fix Opencart 3 Автор: web_bond SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
SonLux Опубліковано: 28 лютого 2020 Share Опубліковано: 28 лютого 2020 1 час назад, SergeTkach сказал: Все они почти что одинаковые по функционалу. Намного важнее, что с ними делать, чем на каком именно. Поддерживаю данный ответ. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... garrip91 Опубліковано: 2 березня 2020 Автор Share Опубліковано: 2 березня 2020 В 27.02.2020 в 17:52, ShegoGo сказал: по RU знаю только один, которым пользовался лично - smsc.ru Скажите, пожалуйста... А этот сервис, как я вижу на его оф. сайте, работает только с Opencart до 3-й версии и ocStore 1-й версии или на самом деле версия движка никакой роли не играет? Просто у меня на хосте загружена русскоязычная сборка ocStore 4-й версии... Как мне быть в этом случае? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... SergeTkach Опубліковано: 2 березня 2020 Share Опубліковано: 2 березня 2020 4 часа назад, garrip91 сказал: сборка ocStore 4-й версии Что это за версия? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... p0v1n0m Опубліковано: 2 березня 2020 Share Опубліковано: 2 березня 2020 4 часа назад, SergeTkach сказал: Что это за версия? Он из будущего. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... garrip91 Опубліковано: 2 березня 2020 Автор Share Опубліковано: 2 березня 2020 5 часов назад, SergeTkach сказал: Что это за версия? Это, как я понял, последняя версия Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... garrip91 Опубліковано: 2 березня 2020 Автор Share Опубліковано: 2 березня 2020 В 27.02.2020 в 17:52, ShegoGo сказал: по RU знаю только один, которым пользовался лично - smsc.ru А если в сборке (то есть, в ocStore), предоставляемой хостом "beget.com", отсутствует директория "smsgate"? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... SergeTkach Опубліковано: 2 березня 2020 Share Опубліковано: 2 березня 2020 2 часа назад, p0v1n0m сказал: Он из будущего i'll be back))) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 1 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Загальні питання Нужен лучший по Вашему мнению сервис по отправке писем и смс! Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення Повний пакет SEO Автор: GeekoDev SameSite Session Fix Opencart 3 Автор: web_bond SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich
garrip91 Опубліковано: 2 березня 2020 Автор Share Опубліковано: 2 березня 2020 В 27.02.2020 в 17:52, ShegoGo сказал: по RU знаю только один, которым пользовался лично - smsc.ru Скажите, пожалуйста... А этот сервис, как я вижу на его оф. сайте, работает только с Opencart до 3-й версии и ocStore 1-й версии или на самом деле версия движка никакой роли не играет? Просто у меня на хосте загружена русскоязычная сборка ocStore 4-й версии... Как мне быть в этом случае? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
SergeTkach Опубліковано: 2 березня 2020 Share Опубліковано: 2 березня 2020 4 часа назад, garrip91 сказал: сборка ocStore 4-й версии Что это за версия? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... p0v1n0m Опубліковано: 2 березня 2020 Share Опубліковано: 2 березня 2020 4 часа назад, SergeTkach сказал: Что это за версия? Он из будущего. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... garrip91 Опубліковано: 2 березня 2020 Автор Share Опубліковано: 2 березня 2020 5 часов назад, SergeTkach сказал: Что это за версия? Это, как я понял, последняя версия Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... garrip91 Опубліковано: 2 березня 2020 Автор Share Опубліковано: 2 березня 2020 В 27.02.2020 в 17:52, ShegoGo сказал: по RU знаю только один, которым пользовался лично - smsc.ru А если в сборке (то есть, в ocStore), предоставляемой хостом "beget.com", отсутствует директория "smsgate"? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... SergeTkach Опубліковано: 2 березня 2020 Share Опубліковано: 2 березня 2020 2 часа назад, p0v1n0m сказал: Он из будущего i'll be back))) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 1 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Загальні питання Нужен лучший по Вашему мнению сервис по отправке писем и смс!
p0v1n0m Опубліковано: 2 березня 2020 Share Опубліковано: 2 березня 2020 4 часа назад, SergeTkach сказал: Что это за версия? Он из будущего. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... garrip91 Опубліковано: 2 березня 2020 Автор Share Опубліковано: 2 березня 2020 5 часов назад, SergeTkach сказал: Что это за версия? Это, как я понял, последняя версия Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... garrip91 Опубліковано: 2 березня 2020 Автор Share Опубліковано: 2 березня 2020 В 27.02.2020 в 17:52, ShegoGo сказал: по RU знаю только один, которым пользовался лично - smsc.ru А если в сборке (то есть, в ocStore), предоставляемой хостом "beget.com", отсутствует директория "smsgate"? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... SergeTkach Опубліковано: 2 березня 2020 Share Опубліковано: 2 березня 2020 2 часа назад, p0v1n0m сказал: Он из будущего i'll be back))) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 1 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку
garrip91 Опубліковано: 2 березня 2020 Автор Share Опубліковано: 2 березня 2020 5 часов назад, SergeTkach сказал: Что это за версия? Это, как я понял, последняя версия Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
garrip91 Опубліковано: 2 березня 2020 Автор Share Опубліковано: 2 березня 2020 В 27.02.2020 в 17:52, ShegoGo сказал: по RU знаю только один, которым пользовался лично - smsc.ru А если в сборке (то есть, в ocStore), предоставляемой хостом "beget.com", отсутствует директория "smsgate"? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
SergeTkach Опубліковано: 2 березня 2020 Share Опубліковано: 2 березня 2020 2 часа назад, p0v1n0m сказал: Он из будущего i'll be back))) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 1
Recommended Posts