Gariks Опубліковано: 31 липня 2019 Share Опубліковано: 31 липня 2019 Здравствуйте. Надо добавить украинский язык. В папке language уже есть (кроме остальных папок) три папки с украинским языком: ua-ua, ukrainian, uk-ua. Перехожу в админку, языки - добавить. Прописываю "название": ukrainian, код: uk-ua, кодировка uk. Сохраняю. Обновляю. При выборе появился украинский, но не отображается флаг и при выборе языка, весь шаблон плывет. Что может быть? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
chukcha Опубліковано: 31 липня 2019 Share Опубліковано: 31 липня 2019 В языковой папке должен быть файлик|флаг uk-ua.png Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Gariks Опубліковано: 31 липня 2019 Автор Share Опубліковано: 31 липня 2019 5 минут назад, chukcha сказал: В языковой папке должен быть файлик|флаг uk-ua.png А может в папках не все есть? Я посмотрел в этих трех папках по одной папке catalog, а во всех каталогах по одному только файлу suppler и больше ничего. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 31 липня 2019 Share Опубліковано: 31 липня 2019 У вас файлы от разных модулей, но самой укр. локализации у вас нет Вот тут есть Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Gariks Опубліковано: 31 липня 2019 Автор Share Опубліковано: 31 липня 2019 2 часа назад, chukcha сказал: У вас файлы от разных модулей, но самой укр. локализации у вас нет Вот тут есть Так у меня версия 3.0 х х Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 31 липня 2019 Share Опубліковано: 31 липня 2019 Это не важно!!!! берите и пользуйте Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Gariks Опубліковано: 31 липня 2019 Автор Share Опубліковано: 31 липня 2019 27 минут назад, chukcha сказал: Это не важно!!!! берите и пользуйте Так я не пойму. Это платно что ли, язык установить? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 31 липня 2019 Share Опубліковано: 31 липня 2019 1 час назад, Gariks сказал: Это платно что ли, язык установить? А с чего вы решили? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Gariks Опубліковано: 31 липня 2019 Автор Share Опубліковано: 31 липня 2019 (змінено) 48 минут назад, chukcha сказал: А с чего вы решили? Ну там написано Скачать/купить дополнение. И в отзывах написано: я купил, я купил у вас... и т.п. И все отзывы, почему то в начале 2017 года. А какие еще, есть варианты украинского языка? Змінено 31 липня 2019 користувачем Gariks Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 31 липня 2019 Share Опубліковано: 31 липня 2019 Когда-то наверное продавалось.. А сходить по ссылке тяжело? 8 минут назад, Gariks сказал: А какие еще, есть варианты украинского языка? А какие надо? Вы ждете когда за вас все сделают? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Donni Опубліковано: 31 липня 2019 Share Опубліковано: 31 липня 2019 10 минут назад, Gariks сказал: Ну там написано Скачать/купить дополнение. И в отзывах написано: я купил, я купил у вас... и т.п. И все отзывы, почему то в начале 2017 года. А какие еще, есть варианты украинского языка? Вам же ответили: "...берите и пользуйтесь" 1) Нажмите на кнопку "Скачать/купить" и скачивайте. Если дополнение было бы платным, то висела цена и возможность скачивания появилась после оплаты. 2) Кажется, когда-то дополнение было платным. Отсюда старые отзывы "я купил - я купил". Сейчас оно бесплатное (Вам повезло). Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Gariks Опубліковано: 31 липня 2019 Автор Share Опубліковано: 31 липня 2019 1 час назад, chukcha сказал: А какие надо? Вы ждете когда за вас все сделают? Причем здесь это? Установил и шаблон "поплыл". Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 1 серпня 2019 Share Опубліковано: 1 серпня 2019 9 часов назад, Gariks сказал: Установил и шаблон "поплыл". Куда поплыл? Как языковые переменные могут повлиять на шаблон? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Gariks Опубліковано: 1 серпня 2019 Автор Share Опубліковано: 1 серпня 2019 (змінено) 1 час назад, chukcha сказал: Как языковые переменные могут повлиять на шаблон? Просто. Шаблон платный, а не стандартный "в коробке". Змінено 1 серпня 2019 користувачем Gariks Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 1 серпня 2019 Share Опубліковано: 1 серпня 2019 1 минуту назад, Gariks сказал: Шаблон платный, а не стандартный "в коробке". И как языковые переменные могут повлиять на расползание шаблона? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Opencart 3.x Opencart 3.x: Локалізація Добавление языка Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення Повний пакет SEO Автор: GeekoDev SameSite Session Fix Opencart 3 Автор: web_bond SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
Gariks Опубліковано: 31 липня 2019 Автор Share Опубліковано: 31 липня 2019 5 минут назад, chukcha сказал: В языковой папке должен быть файлик|флаг uk-ua.png А может в папках не все есть? Я посмотрел в этих трех папках по одной папке catalog, а во всех каталогах по одному только файлу suppler и больше ничего. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
chukcha Опубліковано: 31 липня 2019 Share Опубліковано: 31 липня 2019 У вас файлы от разных модулей, но самой укр. локализации у вас нет Вот тут есть Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Gariks Опубліковано: 31 липня 2019 Автор Share Опубліковано: 31 липня 2019 2 часа назад, chukcha сказал: У вас файлы от разных модулей, но самой укр. локализации у вас нет Вот тут есть Так у меня версия 3.0 х х Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 31 липня 2019 Share Опубліковано: 31 липня 2019 Это не важно!!!! берите и пользуйте Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Gariks Опубліковано: 31 липня 2019 Автор Share Опубліковано: 31 липня 2019 27 минут назад, chukcha сказал: Это не важно!!!! берите и пользуйте Так я не пойму. Это платно что ли, язык установить? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 31 липня 2019 Share Опубліковано: 31 липня 2019 1 час назад, Gariks сказал: Это платно что ли, язык установить? А с чего вы решили? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Gariks Опубліковано: 31 липня 2019 Автор Share Опубліковано: 31 липня 2019 (змінено) 48 минут назад, chukcha сказал: А с чего вы решили? Ну там написано Скачать/купить дополнение. И в отзывах написано: я купил, я купил у вас... и т.п. И все отзывы, почему то в начале 2017 года. А какие еще, есть варианты украинского языка? Змінено 31 липня 2019 користувачем Gariks Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 31 липня 2019 Share Опубліковано: 31 липня 2019 Когда-то наверное продавалось.. А сходить по ссылке тяжело? 8 минут назад, Gariks сказал: А какие еще, есть варианты украинского языка? А какие надо? Вы ждете когда за вас все сделают? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Donni Опубліковано: 31 липня 2019 Share Опубліковано: 31 липня 2019 10 минут назад, Gariks сказал: Ну там написано Скачать/купить дополнение. И в отзывах написано: я купил, я купил у вас... и т.п. И все отзывы, почему то в начале 2017 года. А какие еще, есть варианты украинского языка? Вам же ответили: "...берите и пользуйтесь" 1) Нажмите на кнопку "Скачать/купить" и скачивайте. Если дополнение было бы платным, то висела цена и возможность скачивания появилась после оплаты. 2) Кажется, когда-то дополнение было платным. Отсюда старые отзывы "я купил - я купил". Сейчас оно бесплатное (Вам повезло). Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Gariks Опубліковано: 31 липня 2019 Автор Share Опубліковано: 31 липня 2019 1 час назад, chukcha сказал: А какие надо? Вы ждете когда за вас все сделают? Причем здесь это? Установил и шаблон "поплыл". Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 1 серпня 2019 Share Опубліковано: 1 серпня 2019 9 часов назад, Gariks сказал: Установил и шаблон "поплыл". Куда поплыл? Как языковые переменные могут повлиять на шаблон? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Gariks Опубліковано: 1 серпня 2019 Автор Share Опубліковано: 1 серпня 2019 (змінено) 1 час назад, chukcha сказал: Как языковые переменные могут повлиять на шаблон? Просто. Шаблон платный, а не стандартный "в коробке". Змінено 1 серпня 2019 користувачем Gariks Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 1 серпня 2019 Share Опубліковано: 1 серпня 2019 1 минуту назад, Gariks сказал: Шаблон платный, а не стандартный "в коробке". И как языковые переменные могут повлиять на расползание шаблона? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Opencart 3.x Opencart 3.x: Локалізація Добавление языка Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення Повний пакет SEO Автор: GeekoDev SameSite Session Fix Opencart 3 Автор: web_bond SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
Gariks Опубліковано: 31 липня 2019 Автор Share Опубліковано: 31 липня 2019 2 часа назад, chukcha сказал: У вас файлы от разных модулей, но самой укр. локализации у вас нет Вот тут есть Так у меня версия 3.0 х х Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
chukcha Опубліковано: 31 липня 2019 Share Опубліковано: 31 липня 2019 Это не важно!!!! берите и пользуйте Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Gariks Опубліковано: 31 липня 2019 Автор Share Опубліковано: 31 липня 2019 27 минут назад, chukcha сказал: Это не важно!!!! берите и пользуйте Так я не пойму. Это платно что ли, язык установить? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 31 липня 2019 Share Опубліковано: 31 липня 2019 1 час назад, Gariks сказал: Это платно что ли, язык установить? А с чего вы решили? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Gariks Опубліковано: 31 липня 2019 Автор Share Опубліковано: 31 липня 2019 (змінено) 48 минут назад, chukcha сказал: А с чего вы решили? Ну там написано Скачать/купить дополнение. И в отзывах написано: я купил, я купил у вас... и т.п. И все отзывы, почему то в начале 2017 года. А какие еще, есть варианты украинского языка? Змінено 31 липня 2019 користувачем Gariks Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 31 липня 2019 Share Опубліковано: 31 липня 2019 Когда-то наверное продавалось.. А сходить по ссылке тяжело? 8 минут назад, Gariks сказал: А какие еще, есть варианты украинского языка? А какие надо? Вы ждете когда за вас все сделают? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Donni Опубліковано: 31 липня 2019 Share Опубліковано: 31 липня 2019 10 минут назад, Gariks сказал: Ну там написано Скачать/купить дополнение. И в отзывах написано: я купил, я купил у вас... и т.п. И все отзывы, почему то в начале 2017 года. А какие еще, есть варианты украинского языка? Вам же ответили: "...берите и пользуйтесь" 1) Нажмите на кнопку "Скачать/купить" и скачивайте. Если дополнение было бы платным, то висела цена и возможность скачивания появилась после оплаты. 2) Кажется, когда-то дополнение было платным. Отсюда старые отзывы "я купил - я купил". Сейчас оно бесплатное (Вам повезло). Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Gariks Опубліковано: 31 липня 2019 Автор Share Опубліковано: 31 липня 2019 1 час назад, chukcha сказал: А какие надо? Вы ждете когда за вас все сделают? Причем здесь это? Установил и шаблон "поплыл". Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 1 серпня 2019 Share Опубліковано: 1 серпня 2019 9 часов назад, Gariks сказал: Установил и шаблон "поплыл". Куда поплыл? Как языковые переменные могут повлиять на шаблон? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Gariks Опубліковано: 1 серпня 2019 Автор Share Опубліковано: 1 серпня 2019 (змінено) 1 час назад, chukcha сказал: Как языковые переменные могут повлиять на шаблон? Просто. Шаблон платный, а не стандартный "в коробке". Змінено 1 серпня 2019 користувачем Gariks Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 1 серпня 2019 Share Опубліковано: 1 серпня 2019 1 минуту назад, Gariks сказал: Шаблон платный, а не стандартный "в коробке". И как языковые переменные могут повлиять на расползание шаблона? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Opencart 3.x Opencart 3.x: Локалізація Добавление языка Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення Повний пакет SEO Автор: GeekoDev SameSite Session Fix Opencart 3 Автор: web_bond SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
Gariks Опубліковано: 31 липня 2019 Автор Share Опубліковано: 31 липня 2019 27 минут назад, chukcha сказал: Это не важно!!!! берите и пользуйте Так я не пойму. Это платно что ли, язык установить? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
chukcha Опубліковано: 31 липня 2019 Share Опубліковано: 31 липня 2019 1 час назад, Gariks сказал: Это платно что ли, язык установить? А с чего вы решили? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Gariks Опубліковано: 31 липня 2019 Автор Share Опубліковано: 31 липня 2019 (змінено) 48 минут назад, chukcha сказал: А с чего вы решили? Ну там написано Скачать/купить дополнение. И в отзывах написано: я купил, я купил у вас... и т.п. И все отзывы, почему то в начале 2017 года. А какие еще, есть варианты украинского языка? Змінено 31 липня 2019 користувачем Gariks Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 31 липня 2019 Share Опубліковано: 31 липня 2019 Когда-то наверное продавалось.. А сходить по ссылке тяжело? 8 минут назад, Gariks сказал: А какие еще, есть варианты украинского языка? А какие надо? Вы ждете когда за вас все сделают? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Donni Опубліковано: 31 липня 2019 Share Опубліковано: 31 липня 2019 10 минут назад, Gariks сказал: Ну там написано Скачать/купить дополнение. И в отзывах написано: я купил, я купил у вас... и т.п. И все отзывы, почему то в начале 2017 года. А какие еще, есть варианты украинского языка? Вам же ответили: "...берите и пользуйтесь" 1) Нажмите на кнопку "Скачать/купить" и скачивайте. Если дополнение было бы платным, то висела цена и возможность скачивания появилась после оплаты. 2) Кажется, когда-то дополнение было платным. Отсюда старые отзывы "я купил - я купил". Сейчас оно бесплатное (Вам повезло). Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Gariks Опубліковано: 31 липня 2019 Автор Share Опубліковано: 31 липня 2019 1 час назад, chukcha сказал: А какие надо? Вы ждете когда за вас все сделают? Причем здесь это? Установил и шаблон "поплыл". Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 1 серпня 2019 Share Опубліковано: 1 серпня 2019 9 часов назад, Gariks сказал: Установил и шаблон "поплыл". Куда поплыл? Как языковые переменные могут повлиять на шаблон? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Gariks Опубліковано: 1 серпня 2019 Автор Share Опубліковано: 1 серпня 2019 (змінено) 1 час назад, chukcha сказал: Как языковые переменные могут повлиять на шаблон? Просто. Шаблон платный, а не стандартный "в коробке". Змінено 1 серпня 2019 користувачем Gariks Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 1 серпня 2019 Share Опубліковано: 1 серпня 2019 1 минуту назад, Gariks сказал: Шаблон платный, а не стандартный "в коробке". И как языковые переменные могут повлиять на расползание шаблона? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Opencart 3.x Opencart 3.x: Локалізація Добавление языка Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення Повний пакет SEO Автор: GeekoDev SameSite Session Fix Opencart 3 Автор: web_bond SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich
Gariks Опубліковано: 31 липня 2019 Автор Share Опубліковано: 31 липня 2019 (змінено) 48 минут назад, chukcha сказал: А с чего вы решили? Ну там написано Скачать/купить дополнение. И в отзывах написано: я купил, я купил у вас... и т.п. И все отзывы, почему то в начале 2017 года. А какие еще, есть варианты украинского языка? Змінено 31 липня 2019 користувачем Gariks Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
chukcha Опубліковано: 31 липня 2019 Share Опубліковано: 31 липня 2019 Когда-то наверное продавалось.. А сходить по ссылке тяжело? 8 минут назад, Gariks сказал: А какие еще, есть варианты украинского языка? А какие надо? Вы ждете когда за вас все сделают? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Donni Опубліковано: 31 липня 2019 Share Опубліковано: 31 липня 2019 10 минут назад, Gariks сказал: Ну там написано Скачать/купить дополнение. И в отзывах написано: я купил, я купил у вас... и т.п. И все отзывы, почему то в начале 2017 года. А какие еще, есть варианты украинского языка? Вам же ответили: "...берите и пользуйтесь" 1) Нажмите на кнопку "Скачать/купить" и скачивайте. Если дополнение было бы платным, то висела цена и возможность скачивания появилась после оплаты. 2) Кажется, когда-то дополнение было платным. Отсюда старые отзывы "я купил - я купил". Сейчас оно бесплатное (Вам повезло). Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Gariks Опубліковано: 31 липня 2019 Автор Share Опубліковано: 31 липня 2019 1 час назад, chukcha сказал: А какие надо? Вы ждете когда за вас все сделают? Причем здесь это? Установил и шаблон "поплыл". Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 1 серпня 2019 Share Опубліковано: 1 серпня 2019 9 часов назад, Gariks сказал: Установил и шаблон "поплыл". Куда поплыл? Как языковые переменные могут повлиять на шаблон? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Gariks Опубліковано: 1 серпня 2019 Автор Share Опубліковано: 1 серпня 2019 (змінено) 1 час назад, chukcha сказал: Как языковые переменные могут повлиять на шаблон? Просто. Шаблон платный, а не стандартный "в коробке". Змінено 1 серпня 2019 користувачем Gariks Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 1 серпня 2019 Share Опубліковано: 1 серпня 2019 1 минуту назад, Gariks сказал: Шаблон платный, а не стандартный "в коробке". И как языковые переменные могут повлиять на расползание шаблона? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Opencart 3.x Opencart 3.x: Локалізація Добавление языка
Donni Опубліковано: 31 липня 2019 Share Опубліковано: 31 липня 2019 10 минут назад, Gariks сказал: Ну там написано Скачать/купить дополнение. И в отзывах написано: я купил, я купил у вас... и т.п. И все отзывы, почему то в начале 2017 года. А какие еще, есть варианты украинского языка? Вам же ответили: "...берите и пользуйтесь" 1) Нажмите на кнопку "Скачать/купить" и скачивайте. Если дополнение было бы платным, то висела цена и возможность скачивания появилась после оплаты. 2) Кажется, когда-то дополнение было платным. Отсюда старые отзывы "я купил - я купил". Сейчас оно бесплатное (Вам повезло). Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Gariks Опубліковано: 31 липня 2019 Автор Share Опубліковано: 31 липня 2019 1 час назад, chukcha сказал: А какие надо? Вы ждете когда за вас все сделают? Причем здесь это? Установил и шаблон "поплыл". Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
chukcha Опубліковано: 1 серпня 2019 Share Опубліковано: 1 серпня 2019 9 часов назад, Gariks сказал: Установил и шаблон "поплыл". Куда поплыл? Как языковые переменные могут повлиять на шаблон? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Gariks Опубліковано: 1 серпня 2019 Автор Share Опубліковано: 1 серпня 2019 (змінено) 1 час назад, chukcha сказал: Как языковые переменные могут повлиять на шаблон? Просто. Шаблон платный, а не стандартный "в коробке". Змінено 1 серпня 2019 користувачем Gariks Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 1 серпня 2019 Share Опубліковано: 1 серпня 2019 1 минуту назад, Gariks сказал: Шаблон платный, а не стандартный "в коробке". И как языковые переменные могут повлиять на расползание шаблона? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку
Gariks Опубліковано: 1 серпня 2019 Автор Share Опубліковано: 1 серпня 2019 (змінено) 1 час назад, chukcha сказал: Как языковые переменные могут повлиять на шаблон? Просто. Шаблон платный, а не стандартный "в коробке". Змінено 1 серпня 2019 користувачем Gariks Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
chukcha Опубліковано: 1 серпня 2019 Share Опубліковано: 1 серпня 2019 1 минуту назад, Gariks сказал: Шаблон платный, а не стандартный "в коробке". И как языковые переменные могут повлиять на расползание шаблона? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0
Recommended Posts