Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

Модуль статей

Recommended Posts

ocStore 2.3.

Шаблон: Electro 

Добрый день ищется модуль, для блога или статей. Так чтобы их можно было расположить вверху сайта отдельным меню. Например Меню УСЛУГИ, а в нем разделы: Изготовление ножниц, Измерение звезд, Поедание хотдогов и т.д. И каждый такой вывод - это своя статья. Сат: нажать тут. Хочется вставить в это место, тока не знаю как и не знаю что. Прошу помощи сознательных граждан нашего форума. Спасибо.

spacer.png

Или хочу меню, как на этом сайте: тут

Змінено користувачем MacSandi
Надіслати
Поділитися на інших сайтах

Можно сделать на основе стандартных статей. Добавить в админке галочку "показывать в новом меню". А на сайте вывести в нужное место в шаблон меню со списком статей, у которых она отмечена. Подробности скинул в личку

Надіслати

2 часа назад, MacSandi сказал:

ocStore 2.3.

Шаблон: Electro 

Добрый день ищется модуль, для блога или статей. Так чтобы их можно было расположить вверху сайта отдельным меню. Например Меню УСЛУГИ, а в нем разделы: Изготовление ножниц, Измерение звезд, Поедание хотдогов и т.д. И каждый такой вывод - это своя статья. Сат: нажать тут. Хочется вставить в это место, тока не знаю как и не знаю что. Прошу помощи сознательных граждан нашего форума. Спасибо.

Или хочу меню, как на этом сайте: тут

так дешевле и функциональнее

Надіслати

Створіть аккаунт або увійдіть для коментування

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто!

Зареєструвати аккаунт

Вхід

Уже зареєстровані? Увійдіть тут.

Вхід зараз
  • Зараз на сторінці   0 користувачів

• Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.