Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

Новые покупатели

Recommended Posts

Привет всем. Сделал обнову аж из 1,5,5,1 на 2,3,0,2,3 Скажите почему сейчас на почту мне как админу не приходят сообщения о новом покупателе. Я просто так ранее собирал их имейлы для дальнейшей рассылки писем, а сейчас вот задумываюсь как это сделать. Подскажите как настроить отправление на почту о новом покупателе в данной версии. Заранее благодарен. 

Надіслати
Поділитися на інших сайтах

13 минут назад, Tom сказал:

Система - Настройки, вкладка Почта. В самом низу.

Благодарю. Изучаю движок вот и задаю такие казалось на первый взгляд простые вопросы.  

Screenshot_1.jpg

Надіслати

3 часа назад, Stas79 сказал:

Я просто так ранее собирал их имейлы для дальнейшей рассылки писем, а сейчас вот задумываюсь как это сделать.

Могу порекомендовать 

Надіслати

1 час назад, Bn174uk сказал:

Могу порекомендовать 

Благодарю за предложение. Может в будущем. Я просто привык раз в неделю к примеру чистить почту и сразу же оттуда "забираю" новых покупателей в рассылку.

Надіслати

@Stas79

всех пользователей и их покупки можно тупо перенести со старой базы данных немного подкоректировав поля.
так же и товары и прочее

Надіслати

Створіть аккаунт або увійдіть для коментування

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто!

Зареєструвати аккаунт

Вхід

Уже зареєстровані? Увійдіть тут.

Вхід зараз
  • Зараз на сторінці   0 користувачів

• Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.