Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

Как вставить код блока репостов в соц. сетях в HTML Содержимое

Recommended Posts

Ребята, помогите, никак не могу вставить код блока репостов в соц. сетях через HTML Содержимое. Нажав на Исходный код появляется окно с текстом <p><br></p>. Вставляю код блока и все. Ничего не сохраняется. Открываю снова HTML Содержимое, все тот же текст и моего кода нету. Что я делаю не правильно? 

Заранее спасибо!

Надіслати
Поділитися на інших сайтах

Только что, smartcoder сказал:

вы вставляйте коды соц сетей в шаблоне в файлы, скорее всего затирает ckeditor теги js, когда вы через модули пытаетесь.

А что с этим делать? Как добавить?

Надіслати

заходите на ftp в тему вашего шаблона /catalog/view/theme/ВАШ_ШАБЛОН/template/* и добавляете код.

если нужно могу за 500руб разместить, пишите в лс

Надіслати

50 минут назад, Ruslan737 сказал:

Ребята, помогите, никак не могу вставить код блока репостов в соц. сетях через HTML Содержимое. Нажав на Исходный код появляется окно с текстом <p><br></p>. Вставляю код блока и все. Ничего не сохраняется. Открываю снова HTML Содержимое, все тот же текст и моего кода нету. Что я делаю не правильно? 

Заранее спасибо!

Надіслати

1 час назад, Ruslan737 сказал:

Заранее спасибо!

Код вводить в режиме исходного кода, перед сохранением обязательно выходить из этого режима и только после сохранять. 

Надіслати

Створіть аккаунт або увійдіть для коментування

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто!

Зареєструвати аккаунт

Вхід

Уже зареєстровані? Увійдіть тут.

Вхід зараз
  • Зараз на сторінці   0 користувачів

• Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.