Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

Ошибка при добавлении товара в админ.панели


Recommended Posts

Добрый день.

Подскажите в чёт можем быть причина ошибки. И как её вылечить. При добавлении товара возникает страница с такой записью. Товар в итоге добавляется в каталог, но такая ошибка возникает каждый раз.

 

Warning: rename(/var/www/vh176751/data/www/yeti-deti.ru/image/,/var/www/vh176751/data/www/yeti-deti.ru/image/catalog/easyphoto/5779/.1.): Invalid argument in /var/www/vh176751/data/www/yeti-deti.ru/admin/controller/extension/module/easyphoto.php on line 204Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/vh176751/data/www/yeti-deti.ru/admin/controller/startup/error.php:39) in /var/www/vh176751/data/www/yeti-deti.ru/system/storage/modification/system/library/response.php on line 21

 

Надіслати
Поділитися на інших сайтах


Гість
Ця тема закрита для публікації повідомлень.
  • Зараз на сторінці   0 користувачів

    • Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку
×
×
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.