Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

Recommended Posts

В 13.02.2025 в 19:20, Andreyua сказав:

Встановивши ваш модуль, чи можна перекладати тексти по черзі використовуючи різні АПІ перекладачів. Наприклад використовувати гугл, коли ліміт закінчиться переключиться на яндекс чи інший.?

Expand  

так

В 13.02.2025 в 19:20, Andreyua сказав:

Перекладач перекладає метотеги description та title чи лише опис?

Expand  

Все мовні сутності

Надіслати
Поділитися на інших сайтах

• 2 weeks later...

Перед тим як купити модуль, я у вас запитував; Чи можливо використовувати API ключі від різних перекладачів, на що ви відповіли, що можно. Псля покупки модуля у мене встановився лише доступ до яндекс перекладача без можливості встановленя апи ключів інших перекладачів. Я пробував ставити апі ключ від гугла, та отримав відповідь неправильний API ключ. Це що, я скачав не ту версію модуля? Чи викинув гроші на вітер, тому що від яндекса зараз придбати в Україні ключ не можливо.

Надіслати

В 25.02.2025 в 22:35, Andreyua сказав:

Перед тим як купити модуль, я у вас запитував; Чи можливо використовувати API ключі від різних перекладачів, на що ви відповіли, що можно. Псля покупки модуля у мене встановився лише доступ до яндекс перекладача без можливості встановленя апи ключів інших перекладачів. Я пробував ставити апі ключ від гугла, та отримав відповідь неправильний API ключ. Це що, я скачав не ту версію модуля? Чи викинув гроші на вітер, тому що від яндекса зараз придбати в Україні ключ не можливо.

Expand  

Написати у ПМ, вказати версію опенкарта

Надіслати

Створіть аккаунт або увійдіть для коментування

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто!

Зареєструвати аккаунт

Вхід

Уже зареєстровані? Увійдіть тут.

Вхід зараз
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.