Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

XmeJI

Користувачі
  
  • Публікації

    150
  • З нами

  • Відвідування

Технічна підтримка

  • Статус
    Работаю

Інформація

  • Стать
    Мужчина
  • Місто:
    Украина, Одесса

Відвідувачі профілю

Блок відвідувачів профілю відключений і не буде доступний широкому іншим користувачам

XmeJI's Achievements

Collaborator

Collaborator (7/14)

  • Dedicated Rare
  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done

Recent Badges

3

Репутація

  1. Добрий день, Цікавить доопрацювання компонента авторизації/реєстрації на базі шаблону ShowCase. OcStore 3 Якщо займаєтеся подібним, будь ласка оцініть вартість і терміни на це завдання. Основне завдання – додати можливість авторизації за номером телефону. ( В якості модуля знайшов такий, але можете запропонувати свій варіант якщо є напрацювання SAP - SMS / OTP (Авторизація по телефону) / SMS повідомлення - https://opencartforum.com/ru/files/file/9178-sap-sms-otp-avtorizaciya-po-telefonu-sms-spovischennya/ Основний реферес з фронтенду – це поточний попап на сайті https://rozetka.com.ua/ https://www.figma.com/file/aqhuJ0w4pWXNOMbs49ff9I/%D0%9E%D1%86%D0%B5%D0%BD%D0%BA%D0%B0-%D0%B4%D0%BB%D1%8F-SportLab?type=design&node-id=0%3A1&mode=design&t=99CeLsop50IpGujH-1 У фігмі зразковий вид того, що потрібно буде зробити, подивіться будь ласка, якщо все зрозуміло. Кнопки, та управлiння кольорами як по дефолту в цьому шаблоні Дякую.
    Добрий день, Шаблоном задоволений на усі 100%. Має всі необхідні налаштування та компоненти для комфортної роботи інтернет-магазину в Україні. Документація зрозуміла, дозволяє налаштувати будь-який розділ та будь-яку кнопку. Окрема увага це компоненту "швидкий старт" за допомогою якого ви заощадите багато часу. Також варто відзначити технічну підтримку даного шаблону. Кілька разів звертався до саппорту, завжди отримував швидкі та повні відповіді на свої запитання, а також допомогу у вирішенні деяких проблем. Рекомендую цей продукт.
  2. Доброго дня, кілька запитань. 1. Питання з механіки з chatgpt. У налаштуваннях прописаний апі ключ, але при спробі згенерувати назву товару - отримую алерт про те, що немає ключа 2. Як встановити промт для кожної мови? 3. При редагуванні товарів можна побачити які саме зараз обрані товари до яких будуть застосовуватись оновлення?
  3. @Yevhenii_7777 Вітаю Модуль підтримує markdown розмітку для тексту в телеграм?
  4. Підкажіть, як правильно завантажити опції двома мовами? У мене прайс в xls, опція в 48 і 49 колонках на різних мовах. Якщо я вказую через кому 48,49 - отримую помилку: Row ~= 20 SKU = 100-89-7488419-20 Empty link for parsing options in column: Якщо в комірці вказую одну колонку, наприклад 48 - то завантажує коректно, але однією мовою(
    Відмінний модуль, Мастхев для варіативних товарів Підтримка автора на висоті! Рекомендую
    Модуль виконав свою задачу на 100% Переклав більш ніж 30 000 товарів. Підтримка від автора швидка і корисна. Дякую
  5. Доброго дня, Отримую наступну помилку при перекладі любої із таблиць Internal error, more info in console log! Fatal error: Uncaught Exception: Error: Duplicate entry '30-3-Пластмаса' for key 'attribute_id'<br />Error No: 1062<br /> UPDATE oc_af_attribute_values SET text = 'Пластмаса' WHERE language_id = '3' AND attribute_id = '30' in */data/www/storage/modification/system/library/db/mysqli.php:43 Stack trace: #0 *storage/modification/system/library/db.php(85): DB\MySQLi->query('\r\n\tUPDATE oc_af...') #1 */system/IMDBOptimizer/Cache/IMDBOCacheProcessor.php(612): DB->query('\r\n\tUPDATE oc_af...') #2 */system/library/client_translate_expert_core.php(361): IMDBOCacheProcessor->query('\r\n\tUPDATE oc_af...') #3 */system/library/client_translate_expert.php(345): LibraryClientTranslateExpertCore->insertTranslatedTableTextValue(Object(stdC
  6. загружаю выгрузку xml в валидатор маркетплейса Епицентр, получаю ошибку: Validation error on L10:0 (1871) "Element 'description': This element is not expected." Хотя строка описания 1в1 с шаблоном. Может кто-то сталкивался ?
  7. В версии 5.9, пункте 7 использовал следующие настройки foreach($product['attributes'] as $ak => $av){ $product['attributes'][$ak]['text'] = str_replace('&', '&', $product['attributes'][$ak]['text']); } $price = $product['special']?$product['special']:$product['price']; if($price < 100){ //если цена меньше 100 continue; //пропускаем, в выгрузку не идет } if($product['quantity'] <= 2){ $product['quantity'] = 0; } В7.1. версии получаю ошибку Fatal error: 'continue' not in the 'loop' or 'switch' context in /var/www/***/system/unixml/rozetka/ExportCustomXml on line 12 По всей видимости ошибка где-то в пункте 7. Подскажите как исправить?
  8. Добрый день, Есть возможность убрать из выгрузки ( на этапе формирования хмл) товары цена которых ниже определенного порога? Спасибо

×
×
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.