Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

timurmahavir

Новачок
  
  • Публікації

    2
  • З нами

  • Відвідування

Усі публікації користувача timurmahavir

  1. Я тут впервые. Скопипастил тупо название и вставил. Я не программист, иначе запроса не делал бы. Ваше демо - не совсем то, что я хотел. И прозревать мне не с чего. Может быть Вы тут конечно "авторитет", столько пены изо рта у вас - ужс просто. Короче вы не сможете сделать по примеру http://stansila.ru/ так ведь?
  2. название темы было: Страница товара как landing page По факту Pascha сделал просто лендинг, а хотелось бы примерно так http://stansila.ru/ это мой сайт, если зайти в каталог товаров и нажать по товару, то выйдет страница лендинга и так на каждый товар. Минус этого сайта - не адаптирован под смартфоны и планшеты. Примерно так описал автор данной темы. Кто может сделать???
×
×
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.